Zobacz pełną wersję : Problem...
Wiem, że ten problem sie jush tu gdzieś pojawił, ale szukam jush od jakiegos czasu i nie moge powtórnie na niego natrafić.
Chodzi o to że jak włączam Gwiazde to mi się wyłącza jush przy napisach... :( To jest podobno jakis problem z windowsem ale nie wiem jaki... Aktualizowałam go ale nie podziauauo...
Proszę niech mi ktos pomoże... :cry:
Niestety nie wiem jak ci pomóc ale szukaj dalej to znajdziesz odpowiedni temat!!! :D :D POWODZENIA!!! Ps. Ja musze czekać 5 minut by mi sie gra wlączyla!!!! :lol: :lol: :lol:
A gwiazda Twoja to pirat? A może reinstalka? Jak nie pomoże to jakoś inaczej zaradzimy...może masz wadliwy plik z neta albo śmieci na dysku?
Hmm.. Juz sama nie wiem... nie mam smieci na dysku na pewno bo kilka dni temu defragmentowałam... No bo tej ściągnięte z dc i może dlatego... Jak włączam gre to po kilku sekundach pojawia sie taki dźwięk jak przy skreczowaniu i gra sie wyłącza... :(:(:(
Defragmentacja nie usuwa śmieci z systemu.
Można usunąć edytując rejestr ręcznie lub przez program np. RegCleaner. Jeżeli chodzi o simsy, to najlepiej zastosować programik Simeraser (na płycie od Zwierzaków w górę lub z netu). Format usuwa wszystko więc potem dużo problemów z zainstalowaniem systemu (czas). Jednak pomaga w największym stopniu.
tzn. te pliki z rejestru już usuwałam...
Czy masz może Win XP? Albo pirata... Powodów właściwie to sporo może być: niespełnianie wymagań gry, mało miejsca na dysku, wyżej wspomniany pirat, wirus, uszkodzone lub nieprawidłowe dodatki... Posprawdzaj wszystko :)
Czy masz może Win XP? Albo pirata... Powodów właściwie to sporo może być: niespełnianie wymagań gry, mało miejsca na dysku, wyżej wspomniany pirat, wirus, uszkodzone lub nieprawidłowe dodatki... Posprawdzaj wszystko :)
Hmm.. Mam Win Xp, i pirata, spełniam wymagania, mam raczej wystarczająco miejsca na dysku, i żadnych dodatków nie mam... pewnie to wadliwy plik z neta, pieprzone ISO... Ale kurde zanim mi sie sściągnie od kogoś innego to osiwieje... Inie będe widziec ekranu ani klawiatury... :(
Spokojnie...wątpię, że akurat to, że był to plik ISO ma coś do rzeczy, bo jest to obraz płyty, więc tam raczej powinno być wszystko dobrze. Ale mi się wydaje, że ma na to wpływ XP... Jest taki program w winXP, który dostosowuje gry do tego właśnie systemu, gdy nie działają...
mla99, powinnaś o tym napisać w Problemy z grą
Originally posted by Zong@Jul 2 2004, 08:38 PM
mla99, powinnaś o tym napisać w Problemy z grą
A nie sądzisz, że temat jest już trochę przestarzały, a poza tym Twoja wypowiedź raczej niewiele do niego wnosi? :P
Zamykam :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.