![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, że ten problem sie jush tu gdzieś pojawił, ale szukam jush od jakiegos czasu i nie moge powtórnie na niego natrafić.
Chodzi o to że jak włączam Gwiazde to mi się wyłącza jush przy napisach... ![]() Proszę niech mi ktos pomoże... ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niestety nie wiem jak ci pomóc ale szukaj dalej to znajdziesz odpowiedni temat!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A gwiazda Twoja to pirat? A może reinstalka? Jak nie pomoże to jakoś inaczej zaradzimy...może masz wadliwy plik z neta albo śmieci na dysku?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm.. Juz sama nie wiem... nie mam smieci na dysku na pewno bo kilka dni temu defragmentowałam... No bo tej ściągnięte z dc i może dlatego... Jak włączam gre to po kilku sekundach pojawia sie taki dźwięk jak przy skreczowaniu i gra sie wyłącza...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Defragmentacja nie usuwa śmieci z systemu.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to co usuwa? format?
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Można usunąć edytując rejestr ręcznie lub przez program np. RegCleaner. Jeżeli chodzi o simsy, to najlepiej zastosować programik Simeraser (na płycie od Zwierzaków w górę lub z netu). Format usuwa wszystko więc potem dużo problemów z zainstalowaniem systemu (czas). Jednak pomaga w największym stopniu.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
tzn. te pliki z rejestru już usuwałam...
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Czy masz może Win XP? Albo pirata... Powodów właściwie to sporo może być: niespełnianie wymagań gry, mało miejsca na dysku, wyżej wspomniany pirat, wirus, uszkodzone lub nieprawidłowe dodatki... Posprawdzaj wszystko
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|