PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie zespól czyrlidelek?

Still
12.03.2005, 10:29
No włąsnie , czytałem ze coś takiego będzie ... ale nie widze jakoś ...

Thorin
12.03.2005, 10:35
A co Still, chciałeś się zapisać :grin:

A tak serio. To te Chirliderki, to stowarzyszenie przecież,. Musisz chyba dorwać jakąś.

Still
12.03.2005, 10:38
A co Still, chciałeś się zapisać :grin:

A tak serio. To te Chirliderki, to stowarzyszenie przecież,. Musisz chyba dorwać jakąś.
Nie , nie ja tylko moja simka

koralinka
12.03.2005, 12:02
Gdy ja chciałam sie zapisac na Czyrliderki to musiałam sie zaprzyjaźnic z jedną z czyrliderek a potem mi sie opcja pojawiała na niej WSTĄP DO ZESPOŁU CHEARLIDEREK mi sei tak musiało zrobić może tobie też ale nie ejstem pewna mówie to z doswiadczenia.
PS. Msze jeszcze je kupić bo to było u kolżenaki

Zielono_oka
12.03.2005, 16:12
Wow nie wiedziałam że będą chirliderki !!!! Supper a jakie są jeszcze inne rodzaje stowarzyszeń????

MoNiSiA71
12.03.2005, 20:45
Wow nie wiedziałam że będą chirliderki !!!! Supper a jakie są jeszcze inne rodzaje stowarzyszeń????są

na kazdym z parceli studentow jest stowazszenie jakies tam jakoms nazwe maja i jakies bractwo o jakiej tam na zwie jest jeszcze tajemnicze stowarzyszenie :D mozna o nim poczytac w gry extra :P WKRĘT :D

Dream
12.03.2005, 22:05
A do jakiego bractwa można się przyłączyć? Bo chyba są różne rodzaje? Jeśli już było ten pytanie proszę o podanie linku do odpowiedzi na nie ;)

Hunter666
13.03.2005, 00:30
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.

@aneta@
13.03.2005, 09:37
gdzieś czytałam że jak jakiś dom ma bardzo dużo przyjaciuł to może zostać bractwem ale moge się mylić oczywście

aquamarine
13.03.2005, 19:36
Nie trzeba mieć dużo przyjaciół

R@fcio
13.03.2005, 20:00
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.
Możesz do stoważyszeń maxisa przyłączać młodych studentów i gra tym bractwem się nie skońzy :P

Hunter666
13.03.2005, 20:09
masz problemy z czytaniem R@fciu? W jedej z parceli są 2 stowarzyszenia i w tych stowarzyszeniach są simy,którymi się kieruje, więc również dojrzewają. Mam nadzieję że już sam wywnioskujesz co jest dalej.

ania500
13.03.2005, 20:22
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(

berata
13.03.2005, 22:37
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(
Tak, młody dorsły to nowy wiek, ale jeśli się nie jedzie na studia to staje się po nastolatku od razu dorosłym. W panelu rodziny dalej pokazuje się, że sim zostanie dorasłym za ... dni, a nie młodym dorosłym. Ten wiek został stworzony specjalnie na potrzeby NA STUDIACH i jeśli się na nie nie jedzie, to się nie ma możliwości zagrania nim. W czasie, gdy sim jest nastolatkiem trzeba zadzwonić i zapisać się na uczelnię. (można też to zrobić za pomocą komputera) Nie wiem, czy jeśli się tego nie zrobi to czy wyskoczy okienko z pytaniem czy chce się jechać na studia czy coś w tym stylu. Dla młodych dorosłych także się kupuje ubrania. Nie wiem, czy tylko w czasie studiowania, czy np. gdy jest się nastolatkiem też można, bo tego jeszcze nie sprawdzałam. Wyglądają jak dorośli. Mam nadzieję, że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś. :P

dalva
13.03.2005, 23:49
Chcę wiedzieć, czy można założyć swoje bractwo? Gdy np. założe swoje własne miasteczko uniwersyteckie to tam jest tylko tajne bractwo - a nie można jakiegoś stowarzyszenia założyć ??

ReGiNa
14.03.2005, 06:27
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.

A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]

Hunter666
14.03.2005, 06:45
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.

A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]

Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?

ReGiNa
14.03.2005, 06:52
Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?

Widziałam na jakiejś fotce ....
Jak stworzyć własne bractwo?:

Sim musi albo mieszkać sam ,albo musi wyjanąc domek. Klika na telefon i tam gdzies znajduję się opcja "Załóż własne bractwo" potem pojawia się nam komunikat i wystarczy czekać...Postaram się znaleźdź zdjęcie gdzie to było...

Hunter666
14.03.2005, 07:17
Aha. Jeśli tak to wieeeeeelkie dzięx!

dalva
14.03.2005, 09:08
Zgadza się. Sim musi mieszkać na kwaterze, a nie w akademiku, wtedy w telefonie jest opcja stworzenia własnego bractwa :)

Errare
14.03.2005, 14:13
wypowiedzi powyżej są trafne... wystarczy zadzwonić i "wystąpić o założenie bractwa". Nie wiem jak jest z akademikami ale w wynajętym mieszkaniu właśnie w ten sposób zakładasz. Później możesz organizować imprezy w togach i aby utrzymać reputację bractwa trzeba zdobywać przyjaciół. To wszystko ;). A tak w ogóle pozdrawiam wszystkich użytkowników forum bo to mój pierwszy dzień na tejże stronie :).

Hunter666
14.03.2005, 17:34
Excuse me! Wystarczy jedna wypowiedź, za którą już podziękowałem. Przypominam tylko że posty w stylu "tak, to prawda" lub "potwierdzam..." są niezgodne z regulaminem forum. Wiem że bardzo chcecie pomóc i dzięki Wam za to, ale po co mieć później pretensje do modów o tzw. "czepianie się" ?

Errare
14.03.2005, 17:57
przepraszam za śmiecenie.... ;(

Korinthiana
14.03.2005, 18:16
Sorrka... Ale przeczytalam ten temat, ale nie znalazlam odpowiedzi... Gdzie sa te czyrliderki (czy jak im tam...) jak je znalezc... nio co one takiego robia... Tancza :O Chyba nie... A wiec prosze o udzielenie mi odpowiedzi... Pilssssssss

gwiazdunia
14.03.2005, 19:57
A ja mam pytanie jak znalezdz to tajne bractwo??

A czyrliderki to te które czasem wpadaja do akademika i "tancza", maja taki czerwona lub niebieska sukienke (zalezy od rodzaju uniwersytetu)

dalva
15.03.2005, 06:58
A ja mam pytanie jak znalezdz to tajne bractwo??

A czyrliderki to te które czasem wpadaja do akademika i "tancza", maja taki czerwona lub niebieska sukienke (zalezy od rodzaju uniwersytetu)

Przeciez była juz o tym mowa. Tajne bractwo można rozpoznać po simach w czarnym mundurku ze znaczkiem na piersi. Wystarczy z nimi zagadać, zaprzyjaźnić się no i zapytać, czy można przyłączyć.

Hunter666
15.03.2005, 11:40
Musisz najpierw wstąpić do jakiegoś bractwa (nieistotne jakiego) a następnie zaprzyjaźnić się z 3 simami w czarnych garniakach i plakietkami. Około 23 przyjeżdża do Ciebie limuzyna i wiezie Cię do siedziby bractwa.