Zobacz pełną wersję : Gdzie zespól czyrlidelek?
No włąsnie , czytałem ze coś takiego będzie ... ale nie widze jakoś ...
A co Still, chciałeś się zapisać :grin:
A tak serio. To te Chirliderki, to stowarzyszenie przecież,. Musisz chyba dorwać jakąś.
A co Still, chciałeś się zapisać :grin:
A tak serio. To te Chirliderki, to stowarzyszenie przecież,. Musisz chyba dorwać jakąś.
Nie , nie ja tylko moja simka
koralinka
12.03.2005, 12:02
Gdy ja chciałam sie zapisac na Czyrliderki to musiałam sie zaprzyjaźnic z jedną z czyrliderek a potem mi sie opcja pojawiała na niej WSTĄP DO ZESPOŁU CHEARLIDEREK mi sei tak musiało zrobić może tobie też ale nie ejstem pewna mówie to z doswiadczenia.
PS. Msze jeszcze je kupić bo to było u kolżenaki
Zielono_oka
12.03.2005, 16:12
Wow nie wiedziałam że będą chirliderki !!!! Supper a jakie są jeszcze inne rodzaje stowarzyszeń????
MoNiSiA71
12.03.2005, 20:45
Wow nie wiedziałam że będą chirliderki !!!! Supper a jakie są jeszcze inne rodzaje stowarzyszeń????są
na kazdym z parceli studentow jest stowazszenie jakies tam jakoms nazwe maja i jakies bractwo o jakiej tam na zwie jest jeszcze tajemnicze stowarzyszenie :D mozna o nim poczytac w gry extra :P WKRĘT :D
A do jakiego bractwa można się przyłączyć? Bo chyba są różne rodzaje? Jeśli już było ten pytanie proszę o podanie linku do odpowiedzi na nie ;)
Hunter666
13.03.2005, 00:30
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.
gdzieś czytałam że jak jakiś dom ma bardzo dużo przyjaciuł to może zostać bractwem ale moge się mylić oczywście
aquamarine
13.03.2005, 19:36
Nie trzeba mieć dużo przyjaciół
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.
Możesz do stoważyszeń maxisa przyłączać młodych studentów i gra tym bractwem się nie skońzy :P
Hunter666
13.03.2005, 20:09
masz problemy z czytaniem R@fciu? W jedej z parceli są 2 stowarzyszenia i w tych stowarzyszeniach są simy,którymi się kieruje, więc również dojrzewają. Mam nadzieję że już sam wywnioskujesz co jest dalej.
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(
Tak, młody dorsły to nowy wiek, ale jeśli się nie jedzie na studia to staje się po nastolatku od razu dorosłym. W panelu rodziny dalej pokazuje się, że sim zostanie dorasłym za ... dni, a nie młodym dorosłym. Ten wiek został stworzony specjalnie na potrzeby NA STUDIACH i jeśli się na nie nie jedzie, to się nie ma możliwości zagrania nim. W czasie, gdy sim jest nastolatkiem trzeba zadzwonić i zapisać się na uczelnię. (można też to zrobić za pomocą komputera) Nie wiem, czy jeśli się tego nie zrobi to czy wyskoczy okienko z pytaniem czy chce się jechać na studia czy coś w tym stylu. Dla młodych dorosłych także się kupuje ubrania. Nie wiem, czy tylko w czasie studiowania, czy np. gdy jest się nastolatkiem też można, bo tego jeszcze nie sprawdzałam. Wyglądają jak dorośli. Mam nadzieję, że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś. :P
Chcę wiedzieć, czy można założyć swoje bractwo? Gdy np. założe swoje własne miasteczko uniwersyteckie to tam jest tylko tajne bractwo - a nie można jakiegoś stowarzyszenia założyć ??
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.
A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]
Hunter666
14.03.2005, 06:45
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.
A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]
Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?
Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?
Widziałam na jakiejś fotce ....
Jak stworzyć własne bractwo?:
Sim musi albo mieszkać sam ,albo musi wyjanąc domek. Klika na telefon i tam gdzies znajduję się opcja "Załóż własne bractwo" potem pojawia się nam komunikat i wystarczy czekać...Postaram się znaleźdź zdjęcie gdzie to było...
Hunter666
14.03.2005, 07:17
Aha. Jeśli tak to wieeeeeelkie dzięx!
Zgadza się. Sim musi mieszkać na kwaterze, a nie w akademiku, wtedy w telefonie jest opcja stworzenia własnego bractwa :)
wypowiedzi powyżej są trafne... wystarczy zadzwonić i "wystąpić o założenie bractwa". Nie wiem jak jest z akademikami ale w wynajętym mieszkaniu właśnie w ten sposób zakładasz. Później możesz organizować imprezy w togach i aby utrzymać reputację bractwa trzeba zdobywać przyjaciół. To wszystko ;). A tak w ogóle pozdrawiam wszystkich użytkowników forum bo to mój pierwszy dzień na tejże stronie :).
Hunter666
14.03.2005, 17:34
Excuse me! Wystarczy jedna wypowiedź, za którą już podziękowałem. Przypominam tylko że posty w stylu "tak, to prawda" lub "potwierdzam..." są niezgodne z regulaminem forum. Wiem że bardzo chcecie pomóc i dzięki Wam za to, ale po co mieć później pretensje do modów o tzw. "czepianie się" ?
przepraszam za śmiecenie.... ;(
Korinthiana
14.03.2005, 18:16
Sorrka... Ale przeczytalam ten temat, ale nie znalazlam odpowiedzi... Gdzie sa te czyrliderki (czy jak im tam...) jak je znalezc... nio co one takiego robia... Tancza :O Chyba nie... A wiec prosze o udzielenie mi odpowiedzi... Pilssssssss
gwiazdunia
14.03.2005, 19:57
A ja mam pytanie jak znalezdz to tajne bractwo??
A czyrliderki to te które czasem wpadaja do akademika i "tancza", maja taki czerwona lub niebieska sukienke (zalezy od rodzaju uniwersytetu)
A ja mam pytanie jak znalezdz to tajne bractwo??
A czyrliderki to te które czasem wpadaja do akademika i "tancza", maja taki czerwona lub niebieska sukienke (zalezy od rodzaju uniwersytetu)
Przeciez była juz o tym mowa. Tajne bractwo można rozpoznać po simach w czarnym mundurku ze znaczkiem na piersi. Wystarczy z nimi zagadać, zaprzyjaźnić się no i zapytać, czy można przyłączyć.
Hunter666
15.03.2005, 11:40
Musisz najpierw wstąpić do jakiegoś bractwa (nieistotne jakiego) a następnie zaprzyjaźnić się z 3 simami w czarnych garniakach i plakietkami. Około 23 przyjeżdża do Ciebie limuzyna i wiezie Cię do siedziby bractwa.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.