![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A co Still, chciałeś się zapisać :grin:
A tak serio. To te Chirliderki, to stowarzyszenie przecież,. Musisz chyba dorwać jakąś. |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Gdy ja chciałam sie zapisac na Czyrliderki to musiałam sie zaprzyjaźnic z jedną z czyrliderek a potem mi sie opcja pojawiała na niej WSTĄP DO ZESPOŁU CHEARLIDEREK mi sei tak musiało zrobić może tobie też ale nie ejstem pewna mówie to z doswiadczenia.
PS. Msze jeszcze je kupić bo to było u kolżenaki |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wow nie wiedziałam że będą chirliderki !!!! Supper a jakie są jeszcze inne rodzaje stowarzyszeń????
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
na kazdym z parceli studentow jest stowazszenie jakies tam jakoms nazwe maja i jakies bractwo o jakiej tam na zwie jest jeszcze tajemnicze stowarzyszenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A do jakiego bractwa można się przyłączyć? Bo chyba są różne rodzaje? Jeśli już było ten pytanie proszę o podanie linku do odpowiedzi na nie
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
gdzieś czytałam że jak jakiś dom ma bardzo dużo przyjaciuł to może zostać bractwem ale moge się mylić oczywście
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba mieć dużo przyjaciół
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie kupić orginał? | Tairh | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 02.11.2003 17:19 |