PDA

Zobacz pełną wersję : miniaturki simów w panelu sterowania?

gilly
16.03.2005, 18:57
jest tak że te ich buźki w panelu sterowania nie pokazują sie w tych kwadracikach tak jak to jest przy rodzinach juz stworzonych i będacych wczesniej w grze dlaczego tak jest i jak to zrobić zeby one jednak tam były?

gilly
16.03.2005, 19:44
Może masz pirata?

wiecie co uwielbiam wasze stwierdzenia od razu sie ludzi sądzi o pirata... nie nie mam pirata mam orginał kupowany w empiku we wrocławiu... więc czy teraz jak już udowadniam swoją niewinność ktoś ma jakiś pomysł?

35C4R00N
16.03.2005, 19:58
wiecie co uwielbiam wasze stwierdzenia od razu sie ludzi sądzi o pirata... Spoko, ona tylko musiała sobie dziś nabić kilka postów :\

Przeczytałaś instrukcję gry? Dział "Problemy z kartami graficznymi".
Prawdopodobnie to wina sterowników karty graficznej, albo jakichś ustawień tych sterowników. Konkretnie nie odpowiem, bo nic nie wiem o twoim sprzęcie i oprogramowaniu które masz zainstalowane.

gilly
16.03.2005, 20:14
Spoko, ona tylko musiała sobie dziś nabić kilka postów :\

Przeczytałaś instrukcję gry? Dział "Problemy z kartami graficznymi".
Prawdopodobnie to wina sterowników karty graficznej, albo jakichś ustawień tych sterowników. Konkretnie nie odpowiem, bo nic nie wiem o twoim sprzęcie i oprogramowaniu które masz zainstalowane.

Akurat to wydaje sie być w porządku... niestety.

35C4R00N
16.03.2005, 20:31
Akurat to wydaje sie być w porządku... niestety.
Niektóre dodatki z netu tak robią, masz coś w "Downloads"?

gilly
16.03.2005, 21:18
Niektóre dodatki z netu tak robią, masz coś w "Downloads"?

własie nie mam zadnych dodatków ani nic na razie nic nie sciagałam....

35C4R00N
16.03.2005, 21:38
własie nie mam zadnych dodatków ani nic na razie nic nie sciagałam....No to nie wiem ... nie karta gaficzna ... nie sterowniki ... nie dodatki ... więcej pomysłów na razie nie mam.
Sprawdź może jednak jeszcze raz wszystkie ustawienia gry i opcje sterowników (antyaliasing w pierwszej kolejności).

ania500
18.03.2005, 13:45
miałam w 100 % to samo. napisałam do takiego jednego technika na www.polska.ea.com (ale nie wiem czy strona działa :()wysłałam tam e-maila i ospisał mi, że potrzebuje takich i takich sterowników (nie pamiętam niestety jakich :() no i już dawno, około 24 września na premierze the Sims2 kupiłam gazete Gra wydanie specjalne o The sims 2 razem z płytką i tam właśnie były te sterowniki, zainstalowałam najpierw je, a potem jeszcze raz DirecX i mi chodzi, ale niestety musze operacje powtarzać po każdym odinstalowaniu gry :(

P.S. jakbyś jeszcze chciała sie czegos dowiedzieć to pisz na mój e-mail : [email protected] :) pozdro :D

masz kartę graficzną z rodziny ATi RADEON, czy NVIDIA Riva TNT2, czy GeForce ?? mam te sterowniki, napisz na mój e-mail ( [email protected] ) lub napisz w tym temacie, jaką masz karte, z jakiej rodziny, jakiego masz Windowsa i swój e-mail, to spróbuje ci przesłać. pozdro :)

rainne edit: nie pisz posta pod postem!