![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
jest tak że te ich buźki w panelu sterowania nie pokazują sie w tych kwadracikach tak jak to jest przy rodzinach juz stworzonych i będacych wczesniej w grze dlaczego tak jest i jak to zrobić zeby one jednak tam były?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wiecie co uwielbiam wasze stwierdzenia od razu sie ludzi sądzi o pirata... nie nie mam pirata mam orginał kupowany w empiku we wrocławiu... więc czy teraz jak już udowadniam swoją niewinność ktoś ma jakiś pomysł? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przeczytałaś instrukcję gry? Dział "Problemy z kartami graficznymi". Prawdopodobnie to wina sterowników karty graficznej, albo jakichś ustawień tych sterowników. Konkretnie nie odpowiem, bo nic nie wiem o twoim sprzęcie i oprogramowaniu które masz zainstalowane. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Akurat to wydaje sie być w porządku... niestety. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
własie nie mam zadnych dodatków ani nic na razie nic nie sciagałam.... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sprawdź może jednak jeszcze raz wszystkie ustawienia gry i opcje sterowników (antyaliasing w pierwszej kolejności). |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
miałam w 100 % to samo. napisałam do takiego jednego technika na www.polska.ea.com (ale nie wiem czy strona działa
![]() ![]() ![]() P.S. jakbyś jeszcze chciała sie czegos dowiedzieć to pisz na mój e-mail : [email protected] ![]() ![]() masz kartę graficzną z rodziny ATi RADEON, czy NVIDIA Riva TNT2, czy GeForce ?? mam te sterowniki, napisz na mój e-mail ( [email protected] ) lub napisz w tym temacie, jaką masz karte, z jakiej rodziny, jakiego masz Windowsa i swój e-mail, to spróbuje ci przesłać. pozdro ![]() rainne edit: nie pisz posta pod postem! Ostatnio edytowane przez rainne : 25.03.2005 - 10:19 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|