PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem.

adamoo
21.03.2005, 11:54
Siemka, nabyłem The sims 2, wymagania spełniam bez problemu, wszystko zainstalowalo sie bez problemu, lecz jednak gdy odpalam gre wysmakuje mi LOGO na bialym tle the sims... no i nic wiecej sie nie dzieje.... niby sie ładuje ale zostawilem kompa na 10 min i caly czas to samo.

Czy ktos z was tez mial taki problem? jak sobie z nim prodzadzil? z gory thx.

GreenGirl
21.03.2005, 12:01
Siemka, nabyłem The sims 2, wymagania spełniam bez problemu, wszystko zainstalowalo sie bez problemu, lecz jednak gdy odpalam gre wysmakuje mi LOGO na bialym tle the sims... no i nic wiecej sie nie dzieje.... niby sie ładuje ale zostawilem kompa na 10 min i caly czas to samo.

Podstawowe pytanie... pirat czy oryginal? :> Jezeli pirat... przykro mi, ale nie moge pomoc.

JarekM
21.03.2005, 12:03

Powiem tak: Masz nielegalną wersje!!!!!! Boże, ludzie, po co wam nielegalne....

T-m
21.03.2005, 15:17
Powiem tak: Masz nielegalną wersje!!!!!! Boże, ludzie, po co wam nielegalne....

A Ty skad to wiesz ? Patrzysz mu na rece, a moze po prostu wiesz, bo miales podobne problemy a co za tym idzie, pewnie masz dokladnie ta sama wersje co kolega/kolezanka

uwielbiam te wasze pogaduszki bez ladu i skladu :|

Scyzoryk_14
21.03.2005, 19:29
Ale serio orginał czy pirat??? Ja miałem coś takiego po 10-20 min. wywalało mi błąd zainstalowałem system xp profesional i działa a wymagania mój kap terz spełniał!!!

Zuzza
23.03.2005, 15:41
No to chyba niektórych zadziwię, bo ja mam ORYGINAŁ, a pomimo to mam ten sam problem. Wyskakuje błąd, który mówi, że nie może odnaleźć pliku thesims2.exe, chociaż sprawdzałam i jest tam gdzie, chyba, być powinien. Czy ktoś miał ten sam problem i wie, jak go rozwiącać???
(Spodziewam się, że nie, ale cóż, zawsze można spytać O_o)
Pozdrawiam.
A i zapomniałam dodać: mam windowsa xp professional.

adamoo
25.03.2005, 08:57
no własie z tym ze mi nawet komunikat nie wyskakuje.... pali sie lampka procesora i NIC :/ HELP