Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem.
Siemka, nabyłem The sims 2, wymagania spełniam bez problemu, wszystko zainstalowalo sie bez problemu, lecz jednak gdy odpalam gre wysmakuje mi LOGO na bialym tle the sims... no i nic wiecej sie nie dzieje.... niby sie ładuje ale zostawilem kompa na 10 min i caly czas to samo.
Czy ktos z was tez mial taki problem? jak sobie z nim prodzadzil? z gory thx.
GreenGirl
21.03.2005, 12:01
Siemka, nabyłem The sims 2, wymagania spełniam bez problemu, wszystko zainstalowalo sie bez problemu, lecz jednak gdy odpalam gre wysmakuje mi LOGO na bialym tle the sims... no i nic wiecej sie nie dzieje.... niby sie ładuje ale zostawilem kompa na 10 min i caly czas to samo.
Podstawowe pytanie... pirat czy oryginal? :> Jezeli pirat... przykro mi, ale nie moge pomoc.
Powiem tak: Masz nielegalną wersje!!!!!! Boże, ludzie, po co wam nielegalne....
Powiem tak: Masz nielegalną wersje!!!!!! Boże, ludzie, po co wam nielegalne....
A Ty skad to wiesz ? Patrzysz mu na rece, a moze po prostu wiesz, bo miales podobne problemy a co za tym idzie, pewnie masz dokladnie ta sama wersje co kolega/kolezanka
uwielbiam te wasze pogaduszki bez ladu i skladu :|
Scyzoryk_14
21.03.2005, 19:29
Ale serio orginał czy pirat??? Ja miałem coś takiego po 10-20 min. wywalało mi błąd zainstalowałem system xp profesional i działa a wymagania mój kap terz spełniał!!!
No to chyba niektórych zadziwię, bo ja mam ORYGINAŁ, a pomimo to mam ten sam problem. Wyskakuje błąd, który mówi, że nie może odnaleźć pliku thesims2.exe, chociaż sprawdzałam i jest tam gdzie, chyba, być powinien. Czy ktoś miał ten sam problem i wie, jak go rozwiącać???
(Spodziewam się, że nie, ale cóż, zawsze można spytać O_o)
Pozdrawiam.
A i zapomniałam dodać: mam windowsa xp professional.
no własie z tym ze mi nawet komunikat nie wyskakuje.... pali sie lampka procesora i NIC :/ HELP
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.