![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka, nabyłem The sims 2, wymagania spełniam bez problemu, wszystko zainstalowalo sie bez problemu, lecz jednak gdy odpalam gre wysmakuje mi LOGO na bialym tle the sims... no i nic wiecej sie nie dzieje.... niby sie ładuje ale zostawilem kompa na 10 min i caly czas to samo.
Czy ktos z was tez mial taki problem? jak sobie z nim prodzadzil? z gory thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A Ty skad to wiesz ? Patrzysz mu na rece, a moze po prostu wiesz, bo miales podobne problemy a co za tym idzie, pewnie masz dokladnie ta sama wersje co kolega/kolezanka uwielbiam te wasze pogaduszki bez ladu i skladu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale serio orginał czy pirat??? Ja miałem coś takiego po 10-20 min. wywalało mi błąd zainstalowałem system xp profesional i działa a wymagania mój kap terz spełniał!!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to chyba niektórych zadziwię, bo ja mam ORYGINAŁ, a pomimo to mam ten sam problem. Wyskakuje błąd, który mówi, że nie może odnaleźć pliku thesims2.exe, chociaż sprawdzałam i jest tam gdzie, chyba, być powinien. Czy ktoś miał ten sam problem i wie, jak go rozwiącać???
(Spodziewam się, że nie, ale cóż, zawsze można spytać O_o) Pozdrawiam. A i zapomniałam dodać: mam windowsa xp professional. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no własie z tym ze mi nawet komunikat nie wyskakuje.... pali sie lampka procesora i NIC :/ HELP
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|