PDA

Zobacz pełną wersję : Praca i praca...:P

riccoss
27.03.2005, 13:35
Ktos mi juz na to odpowiedzial, ale chcialem sie upewnic...:) Otoz moj sim jest juz na stanowisku General w branzy Armia, czyli osiagnal szczyt kariery... pytalem sie o to co trzeba zrobic zeby przylatywal po Ciebie helikopter do pracy... bo tak jest w filmiku na poczatku gry... prosze o dokladne warunki...:)

GreenGirl
27.03.2005, 14:05
Ktos mi juz na to odpowiedzial, ale chcialem sie upewnic...:) Otoz moj sim jest juz na stanowisku General w branzy Armia, czyli osiagnal szczyt kariery... pytalem sie o to co trzeba zrobic zeby przylatywal po Ciebie helikopter do pracy... bo tak jest w filmiku na poczatku gry... prosze o dokladne warunki...:)
Powinien przylatywac helikopter... Trzeba osiagnac szczyt kariey armia, biznes albo polityka (chyba polityka)

riccoss
27.03.2005, 16:35
Bo ktos mi powiedzial, ze trzeba miec osiagniete szczyty kariery w dwoch branzach... ale sproboje z ta polityka, to moze rzeczywiscie byc to:)... aha i jeszcze jedno... jak jestem generalem w armii i przyjme prace w polityce to zaczynam od nowa a efekty poprzedniej pracy znikaja? czyli nie jest ta poprzednia praca brana pod uwage ( tak jakbym zaczynal od zera)... tak?

mugzemet
27.03.2005, 16:46
Moja simka jest...yyy... generałem i przylatuje po nią helikopter. A czy ten sim jedzie jeszcze z kims do pracy?

riccoss
28.03.2005, 08:51
hmm... mam w sumie trzy pracujace simy, ale general ma na 10 do pracy a te pozostale na 9.00, wiec nie ida razem... nio sprawdze zaraz jeszcze raz, moze zadziala...:) dzieki wszystkim za pomoc:)

KubuS
28.03.2005, 09:14
Poprostu jak jesteś generałem, automatycznie przylatuje po Ciebie helikopter. No chyba, że to wina jakiegoś hacka ściągniętego z internetu. No właśnie i zobacz czy sim nie jeździ do pracy z innymi- czyli samochodem.