Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2005, 13:35   #1
riccoss
Guest

Domyślnie Praca i praca...:P

Ktos mi juz na to odpowiedzial, ale chcialem sie upewnic... Otoz moj sim jest juz na stanowisku General w branzy Armia, czyli osiagnal szczyt kariery... pytalem sie o to co trzeba zrobic zeby przylatywal po Ciebie helikopter do pracy... bo tak jest w filmiku na poczatku gry... prosze o dokladne warunki...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2005, 14:05   #2
GreenGirl

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał riccoss
Ktos mi juz na to odpowiedzial, ale chcialem sie upewnic... Otoz moj sim jest juz na stanowisku General w branzy Armia, czyli osiagnal szczyt kariery... pytalem sie o to co trzeba zrobic zeby przylatywal po Ciebie helikopter do pracy... bo tak jest w filmiku na poczatku gry... prosze o dokladne warunki...
Powinien przylatywac helikopter... Trzeba osiagnac szczyt kariey armia, biznes albo polityka (chyba polityka)
stare 27.03.2005, 16:35   #3
riccoss
Guest

Domyślnie

Bo ktos mi powiedzial, ze trzeba miec osiagniete szczyty kariery w dwoch branzach... ale sproboje z ta polityka, to moze rzeczywiscie byc to... aha i jeszcze jedno... jak jestem generalem w armii i przyjme prace w polityce to zaczynam od nowa a efekty poprzedniej pracy znikaja? czyli nie jest ta poprzednia praca brana pod uwage ( tak jakbym zaczynal od zera)... tak?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 16:46   #4
mugzemet
Guest

Domyślnie

Moja simka jest...yyy... generałem i przylatuje po nią helikopter. A czy ten sim jedzie jeszcze z kims do pracy?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 08:51   #5
riccoss
Guest

Domyślnie

hmm... mam w sumie trzy pracujace simy, ale general ma na 10 do pracy a te pozostale na 9.00, wiec nie ida razem... nio sprawdze zaraz jeszcze raz, moze zadziala... dzieki wszystkim za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 09:14   #6
KubuS
Guest

Domyślnie

Poprostu jak jesteś generałem, automatycznie przylatuje po Ciebie helikopter. No chyba, że to wina jakiegoś hacka ściągniętego z internetu. No właśnie i zobacz czy sim nie jeździ do pracy z innymi- czyli samochodem.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania