Zobacz pełną wersję : The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku
Skora taka. Mam ja z jednej takiej stronki ale nie pamietam z jakiej. To jest taka karnacja i tyle. To nie jest nic nowego sorry. Kiedy the sims nocne zycie kiedy kiedy.
Skora taka. Mam ja z jednej takiej stronki ale nie pamietam z jakiej. To jest taka karnacja i tyle. To nie jest nic nowego sorry. Kiedy the sims nocne zycie kiedy kiedy.
Jak to kiedy? 16 września w Polsce :P A 13 w USA?!
Ktoś tu jest niepoinformowany ...
A ten gość ze zdjęć to wcale jak producent gry ... Przyjrzyjcie się :) Chyba będzie dodatkową postacią w Nocnym Życiu :P
http://members.lycos.co.uk/casanovak/18.jpg
PS Nie wiadomo czy to jest realistyczna karnacja, czy tylko zwykła maska w dziale makijażu :) Oby te pierwsze!
Jak to kiedy? 16 września w Polsce :P A 13 w USA?!
Ktoś tu jest niepoinformowany ...
A ten gość ze zdjęć to wcale jak producent gry ... Przyjrzyjcie się :) Chyba będzie dodatkową postacią w Nocnym Życiu :P
PS Nie wiadomo czy to jest realistyczna karnacja, czy tylko zwykła maska w dziale makijażu :) Oby te pierwsze!
Jakie on ma dziwne brwi. Albo jakiś nowy rodzaj albo grafika się rozmyła. Chociaż wtedy włosy też by się rozmazały.
rainne edit: pamiętaj wycinać obrazki w cytowanych postach.
Co do tego kolesia mam identyczną fryzurkę...wiem, że to niemożliwe jeszcze dzisiaj wieczorkiem dam fote.
:O
Hey! On wygląda jakby w ogóle nie miał brwi! :P
Hej, kladzia jak to możliwe, że masz tą fryzurkę? No chyba nie powiesz, że masz Nocne Życie, bo nie uwierzę :>
No to daję fotę..... tej fryzurki...
http://img376.imageshack.us/img376/5995/blabla2kb.png (http://imageshack.us)
Z boku i dam jeszcz z przodu tak jakby :P
http://img376.imageshack.us/img376/8380/lala8mc.png (http://imageshack.us)
Nie mam nocnego życia, ale zamówiłam w merlinie :D
No to co z tą fryzurką :> ?
EEE teraz tak patrzę to ubranie też mam tego gościa :O:O:O zara fotę dam
http://img382.imageshack.us/img382/6447/sialala3ni.png (http://imageshack.us)
Prosze ubranko identyczne
tyle ze kolesia ni ma :O
No to daję fotę..... tej fryzurki...
Kurna kladzia, skąd ty to masz?!
Please umieść to i podaj link. Proszę!
Ta fryzura jest ******** i ten strój.
Sorki, że ci nie wierzyłem. Ale dla mnie to jakieś było nierealne.
Przecież ta fryzura ma być w Nocnym Życiu dopiero :O
Kurna kladzia, skąd ty to masz?!
Please umieść to i podaj link. Proszę!
Ta fryzura jest ******** i ten strój.
Sorki, że ci nie wierzyłem. Ale dla mnie to jakieś było nierealne.
Przecież ta fryzura ma być w Nocnym Życiu dopiero :O
Nie ma sprawy kto by uwierzył...
Tyle, że nie pisze skąd......
Postaram się przeszukać wszystkie dodatki to może ci powiem cosik....
ZNALAZŁAM !!! chyba...
NAPISZ DO MNIE JAK PRZESŁAC JEŻELI CHCESZ xP
Ubranie mam :P
http://www.simsy.net/index.php?subaction=showfull&id=1124976032&archive=&start_from=&ucat=&
na tej stronce jest sporo nowych screenów z TS2NŻ .
WITAMINKA
27.08.2005, 11:42
http://www.simsy.net/nightlife_z.html
Na tej stronce jest zapowiedz i trochę screen-ów, może dowiecie się czegoś nowego. :D
Mam pytanie, czy ktoś wie do czego będzie służyć "Turn on/off" ??
Mam pytanie, czy ktoś wie do czego będzie służyć "Turn on/off" ??
Właśnie tez mnie to zastanawia.....
Doweim się za 20 dni chyba, że ktoś powie prędzej :D
Biała dama
27.08.2005, 12:11
Nie moge się już doczekać :] :] :] :] TO będzie extra dodatek :]
http://www.simsy.net/galeria/zapowiedz/20050626-presentation-cas-03.jpg (http://www.simsy.net/galeria/zapowiedz/20050626-presentation-cas-03.jpg)
- Tu jest screen z Turn off/ Turn on , ale nie wiem o co chodzi.
Ja też się nie umiem doczekać, najbardziej się ciesze z samochodów. I wtedy wreszcie będę mogła grać rodzinką, w której nie przyjeżdżają samochody do pracy i autobus do szkoły..Nie wiem co sie w tej rodzince stało.. :| :| Cieszę się też z dużej ilości ubrań. (mam nadzieję że będzie ich dużo.. ;) )
WITAMINKA
27.08.2005, 12:42
Mi się wydaje, że tam wybiera się, czy Sim ma mieć perfumy czy nie, czy ma być wampirem, no coś w tym stylu. :O
Mi się wydaje, że tam wybiera się, czy Sim ma mieć perfumy czy nie, czy ma być wampirem, no coś w tym stylu. :O
Ale tam jest też strój kąpielowy, tycie itp.
Na tym (http://www.simsy.net/galeria/nightlife/95.jpg) zdjęciu jest opis Turn off/ Turn on. Mnie się wydaje że o to w tym chodzi że Turn ons to są dwie rzeczy które sim lubi u innych simów dzięki temu według sima są atrakcyjniejsi simowie np. z brodą, w okularach, w stroju kąpielowym. A turn off to na odwrót czyli rzeczy których sim nie lubi u innych simów np. make up, brody.. itp. I to jest ważne na randce. ;)
Nie jestem pewna czy to o to chodzi..Może to ktoś przetłumaczy ? :D
Ja już uzbierałam kase. Ale może moja siostra dostanie do na urodziny. :)
Już się doczekać nie moge... :)
Kati_Simka
27.08.2005, 16:21
Ja też nie mogę sie doczekać. A kasę już mam. Pracowałam u znajomych na stadionie Xlecia w weekendy i sobie troche zarobiłam. Mam nadzieję że wystarczy. Simsy NŻ wydaje mi się naprawde super!!! Jush nie mogę się doczekać!!!! Jak tylko będzoecoe coś wiedziec to dajcie znac!!! A w Komputerze Swiat Gry powinno ukazac się niedługo wydanie Ekstra tak jak to było, kiedy ukazał się dodatek NS. Kojarzycie? Jak będę coś wiedziała to napiszę.
WITAMINKA
27.08.2005, 17:58
Na tym (http://www.simsy.net/galeria/nightlife/95.jpg) zdjęciu jest opis Turn off/ Turn on. Mnie się wydaje że o to w tym chodzi że Turn ons to są dwie rzeczy które sim lubi u innych simów dzięki temu według sima są atrakcyjniejsi simowie np. z brodą, w okularach, w stroju kąpielowym. A turn off to na odwrót czyli rzeczy których sim nie lubi u innych simów np. make up, brody.. itp. I to jest ważne na randce. ;)
Nie jestem pewna czy to o to chodzi..Może to ktoś przetłumaczy ? :D
Wiesz, chyba masz rację, bo w końcu będzie cos takiego, że Sim musi się dobrze prezentować na randce nawet pod względem ubioru. Simy będa się dobierać tak trochę niezależnie od nas, bo nie wiemy, co się podoba drugiemu Simowi, chociaż o coś tam będzie się można wypytać i zmienić niektóre rzeczy np. w wyglądzie. ;)
Co raz bardziej podoba mi się ten dodatek !!! :wub:
Michalunia
27.08.2005, 20:20
Ja chyba wiem o co chodzi... W tych "Turn Ons" to chyba, że preferuje to, co mu sie wybierze, a w "Turn Off" to to co mu sie nie podoba... ;)
Moim zdaniem Turn Ons to, to co pociąga danego Sima w innych, a Turn Off co odpycha.
Na kilku zdjęciach jest 10 Simów na jednej parceli, którymi można sterować.
Może nie będzie ograniczenia do 8 simów na jednej parceli?
WITAMINKA
28.08.2005, 08:49
Moim zdaniem Turn Ons to, to co pociąga danego Sima w innych, a Turn Off co odpycha.
Na kilku zdjęciach jest 10 Simów na jednej parceli, którymi można sterować.
Może nie będzie ograniczenia do 8 simów na jednej parceli?
W dodatku The Sims 2 Nocne Życie będzie można mieć 10 Simów. :D
http://www.gamepro.com/screen_gallery.cfm?product_id=22185&genustext=PC&family=
A oto 15 screen-ów, ja większość widziałam, ale nie wiem jak Wy. :)
Spróbuję również wytłumaczyć o co chodzi z My Turn Ons & Offs ...
Musisz wybrać negatywne i pozytywne cechy twojego Sima. Kliknij na te wymienione powyżej cechy która będą jego szczególnym wizerunkiem i pomogą w znalezieniu partnera.
Twój Sim będzie bardziej atrakcyjny dla innych Simów, których cechą są wybrane przez Ciebie jako pozytywne cechy. Analogicznie twój Sim będzie mniej atrakcyjny dla Simów których cechami są wybrane przez ciebie jako negatywne.
Wybrane cechy będziesz mógł później zmienić używając specjalnego obiektu z działu Nagród Aspiracji.
Pewnie sporo błędów w tłumaczeniu. Ale może to trochę pomoże zrozumieć wam tą opcję :)
http://members.lycos.co.uk/casanovak/pltext.JPG
Aithieel
28.08.2005, 10:43
WITAMIKA> Było już gdzieś napisane, że nie można będzie mieć 10 simów a to na scennach to poprosu zabawa autorów. Pozatym sama możesz miec wiecej niż 8 simów naraz przy użyciu kodu boolProp testingCheatsEnabled .
2 NAJŚWIEŻSZE INFORMACJE !!!
1. Polska premiera The Sims 2 : Nocne Życie przesunięta.
Spolszczony dodatek w naszym kraju ukaże się 20 września.
2. Na Allegro (http://allegro.pl) jest oferta przedsprzedaży Nocnego Życia za 74,99 zł. Gwarancja, że dodatek dostaniesz w dzień ukazania się gry na rynku polskim.
Pozdrawiam!
magda_909
28.08.2005, 17:12
O kurcze 4 dodatkowe dni oczekiwania.
Mam pytanie (wiem że to mało prawdopodobne by ktoś na nie odpowiedział, ale może akurat) czy ktoś wie czy to że sim lubi perfumy, brody itd. to bedzie dziedziczne czy bedzie mozna sobie wybierać jak np. dziecko stanie się nastolatkiem?
a ty dzidziczysz poglądy po rodzicach?? ;) Napewno będzie do wybrania i zmieniania podczas gry.
Hunter666
28.08.2005, 18:50
Dziwne, jeżeli premiera jest przesunięta to powinno piać o tym na oficjanej stronie EA Polska, a tam nic takiego nie ma :) .
Dziwne, jeżeli premiera jest przesunięta to powinno piać o tym na oficjanej stronie EA Polska, a tam nic takiego nie ma :) .
Na Stronie EA nie musi o tym koniecznie pisać!!! Poczekamy, zobaczymy ...
Poza tym na Play.Com.Pl gra The Sims 2 Nocne Życie jest do kupienia za 69 zł :)
WITAMINKA
28.08.2005, 19:54
WITAMIKA> Było już gdzieś napisane, że nie można będzie mieć 10 simów a to na scennach to poprosu zabawa autorów. Pozatym sama możesz miec wiecej niż 8 simów naraz przy użyciu kodu boolProp testingCheatsEnabled .
Mi się wydaje, że gdzieś czytałam, że będzie można mieć 10-ciu Simów (bez żadnych kodów). :O
1. Polska premiera The Sims 2 : Nocne Życie przesunięta.
Spolszczony dodatek w naszym kraju ukaże się 20 września.
Mam prośbę. Czy mógłbyś podać źródło informacji, gdzie jest informacja o przesunięciu polskiej premiery?? Bo ja jakoś przejrzałam większość stron internetowych poświęconym ogólnie grze The Sims i za cholerę nie mogłam znależć wiadomości o jej przełożeniu. Dodaje, że odwiedziłam również stronę ea.pl i tam tez nic, nigdzie nie było napisane, że premiera jest odłożona na inny termin.
P.S. Jeżeli to rzeczywiście prawda, to baaardzo niedobrze. Premiera prawie w środku tygodnia :\ No to se chyba nie pogram... :(
Mi się wydaje, że gdzieś czytałam, że będzie można mieć 10-ciu Simów (bez żadnych kodów). :O
W Dodatku The Sims 2: Na Studia można mieć 10 simów - więc nie wiem z czego się cieszysz :D
W Dodatku The Sims 2: Na Studia można mieć 10 simów - więc nie wiem z czego się cieszysz :D
Można?! WoW! Nie wiedziałam.
P.S. Mam nadzieję że ta wiadomość o przesunięcu premiery TS2NŻ to nieprawda.
Hunter666
29.08.2005, 11:58
Na Stronie EA nie musi o tym koniecznie pisać!!! Poczekamy, zobaczymy ...
Poza tym na Play.Com.Pl gra The Sims 2 Nocne Życie jest do kupienia za 69 zł :)Sorki ale Ty kwestionujesz mój wzrok:wacko::D . Zakupiłem niedawno całkiem dobre okularkiB) , więc nie będę brał pod uwagę informacji ze sklepów wysyłkowych. Poza tym jak dotąd premiery zawsze wypadały w piątki, więc i teraz nie będzie inaczej.:)
Shady Lade
29.08.2005, 14:38
20 września to jush jesień - nie? Nie wiem czemu się smucicie, zawsze przekładali dni premiery a skoro miała być na jesień a jest na 20 września to chyba lepiej, co? :O
Hunter666
29.08.2005, 19:11
20 września to jush jesień - nie? Nie wiem czemu się smucicie, zawsze przekładali dni premiery a skoro miała być na jesień a jest na 20 września to chyba lepiej, co? :OOMG:\ . Dziaj byłem w Empiku i tam miły pan powiedział że na bank będzie 16.09.2005r. Zapytałem go nawet czy nie zaszły może jakieś zmiany i czy premiera nie jest przeniesiona na 20 września a ten miły pan wziął słuchawkę i wykonał jeden telefon, po czym upewniwszy się że premiera jest 16 i że NIC się nie zmieniło uspokoił mnie. I mam nadzieję że Was też. Aha, 20 września to wtorek. Czyli środek tygodnia szkolnego, więc jest raczej problem z graniem bo niektórzy muszą wziąść się do nauki a nie grać sobie w simy. No ale cóż, trzeba by pójść do liceum jak się tego nie bardzo rozumie;)
The Sims 2 Nocne Życie jest drugim z kolei rozszerzeniem własności EA i Maxis- The Sims 2- i wszystko wskazuje na to, że stanie się niezwykle popularny posród fanów podstawowej wersji. Zważając, że pierwszy dodatek- "Na Studiach", wdrażający życie uniwersyteckie i "młodych dorosłych"- "Nocne Życie" jest stuprocentowo o wypadach naszych simów i dobrej zabawie w centrum miasta. Trzymalismy już ręce na niemal kompletnej wersji "Nighlife" i natychmiast wysłalismy simów do nowych miejsc w Downtown by przekonać się jak to się tak naprawdę odbywa. Pomijajac fakt, że jest całe mnóstwo podobieństw do dodatku "Hot Date", Nightlife także wprowadza bardzo dużo nowych rzeczy. W każdym razie, do "Nocnego Życia" wpakowano tyle dodatkowych rozszerzeń i opcji, że sprawia wrażenie jeszcze bardziej rozbudowanego niż dodatek "Na Studiach"... a może to tylko wrażenie podchodzace do nas z powodu podzielenia miasta na 3 różnorodne częsci (całkiem podobnie jak to miało miejsce w "University")- w Nightlife będziemy mieli bowiem do czynienia z wieloma (konkretnie 31) obiektami, które będziemy mogli odwiedzać i odkrywać. Downtown będziemy mogli odwiedzać sytuując się w każdej z trzech osobnych miasteczek, które "łacza sie" z The Sims 2, lub stworzona wczesniej przez ciebie własna okolica Poszczegolne okolice nie będa zawierały identycznego Downtown. Będzie ono po prostu bazowało na tym samym projekcie (niektore te same obiekty, lecz w całkowicie innym ułożeniu). Oczywiscie jesli nam się zachce, będziemy mogli stworzyć swoje własne Downtown. Downtown jest- jak wspomniałam- bardzo rozbudowane i pełne wielu różnorodnych urozmaiceń, w których każdy z simów z pewnoscia znajdzie cos dla siebie. Sa tu kluby takie jak "Crypt O' Night" ("Nocna Krypta") i "N3rD Pad", restauracje takie jak "Oresha Family Dining" i "Red's Famous '50s Diner" a także parki, muzea, bary, różne sklepy i wiele, wiele innych. Naturalnie miejsca te beda dostępne także za dnia, więc nie ma koniecznosci ograniczania się i odwiedzania ich jedynie w nocy. Nawiazujac natomiast do budynków, dodano jak zwykle sporo opcji oraz przedmiotów do wykorzystania w domach i nie tylko, np. "spin machine" ("wirująca machina") nazywana także "Electro Dance Sphere"- "kulą tańca elektronicznego" (czy cos w tym stylu), stół do gry w pokera, budka do robienia zdjęć itd. By zapełnić wszystkie te miejsca, stworzono również dużo nowych postaci, nie wylaczajac wampirów, czy tłum imprezujacych chłopaków i dziewczyn. Gdy nadal nie wiedzielismy dokładnie jak przekształcić sima w straszna kreature, postanowilismy zaprzyjaźnić się z dwoma wampirami w grze. W ten sposób udało nam się w nie przeistoczyć, leczy oczywiscie gdy nadchodzi wschód, trzeba od razu pędzić do naszej wampirzej "szkatółki", która jest jedynym miejscem gdzie można się schroniż od słońca. W przeciwnym razie- jestesmy w tarapatach... W grze mamy do czynienia nawet ze swatajaca cyganka, która sprawi, że wybierzesz się na randkę z simem marzeń... o ile zapłacisz 5000 $imoleanów. Może ci ona również zapodać napój miłosny, który sprawi, że twój sim będzie wręcz zniewalajacy, lub odtrutkę na nasze wampirze ego. Dodano też bardzo dużo towarzyskich możliwosci, jak chociażby zadawanie pytań drugiemu simowi! Pytania sa także różnorodne np. gdzie pracujesz? i ile zarabiasz? Gdy natomiast wybieramy się na randkę, pokazuje nam się wskaźnik informujacy nas ile czasu zostało nam do końca spotkania i jak nam ida relacje z drugim simem; jesli w podstawowej wersji gry nasz sim uczył się w szkole prywatnej, to jestes nieco bardziej inteligentny i osłuchany, co przydaje się bardzo własnie podczas randki we dwoje. Podczas takiego spotkania, koniecznie należy robić wszystko, by towarzyszacy nam sim się z nami nie nudził, i próbować trafiaćw jego/jej gusta. O ile randka idzie nam dobrze, będzie się przeciagac dłużej i dłużej. Jesli natomiast nie idzie zbyt dobrze, sprawy moga wyjsc spoza twej kontroli bardzo szybko.
Porozumiewanie się simów jest nieco podobne do wskaźnika, z którym mamy do czynienia podczas rozwoju randki, lecz możliwosci porozumiewawcze sa rozwinięte na dużo wieksza skale. Sa podobne chociażby do sytuacji w których dobieramy sobie sima, z którym wybierzemy się do miasta. W przypadku Nightlife opcje sa dwie. Pierwsza możliwosc to wybranie się do miasta "just for fun" czyli tylko dla zabawy- bez żadnych wskaźników czy czasu, który nam pozostał. Po prostu całkowicie na luzie. Druga opcja to "for an outing" ("na wypad?"). Tam jest już limit czasu itp. W tym całym zamieszaniu dobra wiadomosc jest taka, że za zmieszczenie się w czasie itd. (np. na randce) nie omina nas różnorodne nagrody... Kolejna nowość to oczekiwane od dawna samochody, dzięki którym zamawianie taksówek może odejsc w niepamięć. Trzeba przyznać, że to miła niespodzianka zważywszy na to, że na transport nie będzie trzeba już czekać. Po prostu wsiadamy do auta usytuowanego w garażu i jedziemy! Do dyspozycji dostajemy 5 różnych kategorii samochodów, które możemy dopasować do życia naszego sima. Jesli np. nasz sim jest uosobieniem sportowca- można mu zakupić sportowa bryke. Jesli jest natomiast bardziej rodzinny- wybieramy mini-vana. Jak kupić samochód? Najpierw budujemy podjazd. Wtedy będziemy mogli zaczac przebierać w modelach. Ich ceny wahaja sie od 950 do 11,950$ za dorodne, sportowe autka, którym zamiast podjazdu można wybudować także garaż (za taka cene z pewnoscia na owy garaż zasluguja ) Ubrania wykonano bardzo starannie. Dobra wiadomosc jest taka, że osoby ktore byly zawiedzione niewieloma bajeranckimi skinami w "Na Studiach", teraz powinny byc zadowolone, bo dodano takie ciuchy jak np. garnitur Draculi (czyzby fascynacja wampirami?). Jeszcze ważniejsza sprawa to dodana nowa aspiracja, która sprawi, że twój sim bedzie wręcz porzadał dobrej zabawy na miescie. Co do aspiracji- wdrożono także sposób na jej zmianę... Prócz reflektorów na parkiecie tanecznym, nie wprowadzono własciwie żadnych urozmaiceń graficznych. Jedyne co się zmienia to to, że przy słabszym sprzęcie koniecznie będziesz musiał obniżyć poziom detali. Wszystko to dlatego, że Downtown jest naprawdę dużo i wymaga sporo od twojego komputera; wprowadzono oczywiscie dużo nowej muzyki. Na naszej drodze spotkamy sporo nowych gatunków- często usłyszymy także techno. Mamy nadzieję (z reszta jest to bardzo możliwe) że "Nocne Życie" będzie naprawdę WIELKIM dodatkiem, a przynajmniej większym od "Na Studiach", w którym to wszystko sprowadzało się do życia w college'u, co z czasem trochę nudziło. Ale "Nightlife" to już inna sprawa- bardziej oryginalne rozwiazania no i więcej do odkrycia. Należy raz jeszcze przypomnieć, że Downtown będzie doprawdy ogromne i przyniesie ze soba wiele, wiele ciekawych rozwiazan do wypróbowania, które sprawia, że simowie będa jeszcze bardziej inni i niezwykli niż do tej pory. Ostatnia dobra wiadomosc jest oczywista- na "Nocne Życie" nie przyjdzie nam już długo czekać...
http://members.lycos.co.uk/thesimscity/sims/
Na stronie http://www.simsy.net/ znajduje sie przetlumaczony na jezyk polski chat, ktory odbyl sie jakis czas temu na oficjalnej stronie The Sims 2 (http://www.thesims2.ea.com/)
Edit: Dla niewiedzacych- na chacie uczestniczyli pracownicy Maxisa. Odpowiadali na pytania zadawane przez osoby zainteresowane gra.
Nie można, i nie będzie w Nightlifie.
Mam PYTANKO !!! Czy jest jakiś program typu Pregnancy manager żeby można bylo np usunąć ciąże, zachodzic w ciąze i żeby zrobic zeby automatycznie blizniaki były ?????
SORKI : napisałem w złym topiku !!!!
Sorki ale Ty kwestionujesz mój wzrok:wacko::D . Zakupiłem niedawno całkiem dobre okularkiB) , więc nie będę brał pod uwagę informacji ze sklepów wysyłkowych. Poza tym jak dotąd premiery zawsze wypadały w piątki, więc i teraz nie będzie inaczej.:)
Ja kwestionuję twój wzrok?? Premiera polska zawsze odbywała się tydzień, po amerykańskiej xD
Nie można, i nie będzie w Nightlifie.
Jak to nie można, jak można ja miałam 10 Simów w Na Studiach :P ;P
Nie można mieć 10 simów. Nie wiem jak to zrobiliście ale wiem, że nie można chyba że za pomocą kodu. W przetłumaczeniu chata było napisane, może w przyszłych dodatkach będzie można mieć wiecej niż 8 simów. ;)
Znalałam kilka kodów do The Sims 2 NŻ. Oto one:
intProp maxNumOfVisitingSims 8 - pozwala zaprosić więcej osób na przyjęcia.
social_debug - możesz sprawdzić jak sim zareaguje na twoją propozycje np. czy będzie chciał z tobą rozmawiać.
slowmotion - Jak sama nazwa mówi, gra będzie w zwolnionym tępie.
a co do tych 10 simów do na chacie pisało że w kolejnym dodatku... :)
social_debug - możesz sprawdzić jak sim zareaguje na twoją propozycje np. czy będzie chciał z tobą rozmawiać.
ALE POWAŻNIE!!!!!
Mam 10 simów - bez kodu!!!
A mi się wydawało, że slowmotiom działał już w The Sims 2 :)
A co do tych 10 0sb to sam spróbuję :) ...
Ten kod na większą liczbę gości jest już w simach.
a podobno ma byc nowy kod na forsę i jakiś do robienia fajnych dachów.
Też o tym czytałam na czacie.
Ciekawe jaki to będzie kod? I gdzie go mamy znaleść?
Chciaż bardziej przejmuje się kodem na kase. Może dalej będzie działał Motherlode?
A tu kilka informacji i zdjęć:
http://www.female.pl/artykul/505/The-Sims-2--Nocne-Zycie/
http://www.gamestar.de/aktuell/screenshots/PlayerPicList.jsp?galleryId=1050&startAt=0
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=27813&mode=thread&order=0
http://www.thesimszone.co.uk/files/ts2nl/20050826-eaes3.jpg
http://www.thesimszone.co.uk/files/ts2nl/20050826-eaes1.jpg
http://www.simsnetwork.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=105&mode=thread&order=0&thold=0
Wejdźcie na http://simsy.net; tam są jakieś kody...
Kati_Simka
30.08.2005, 16:22
u mnie ne działa strona www.simsy.net !!! nie wiem czemu. zamiast tego jest jakas strona z opisami na GG
help me!!!
Nie jesteś sama Kati. U mnie to samo :(
Nocne życie zapowiada się ciekawie. Szkoda, że nie będę mogła kupić NŻ w dniu premiery. Będzie problem z kasą. Ale poczekam sobie do października. Te kilka dni nie zrobi mi znacznej różnicy.
Nie jesteś sama Kati. U mnie to samo :(
Nocne życie zapowiada się ciekawie. Szkoda, że nie będę mogła kupić NŻ w dniu premiery. Będzie problem z kasą. Ale poczekam sobie do października. Te kilka dni nie zrobi mi znacznej różnicy.
Taaaaaaa u mnie też nie działa... To w końcu kiedy jest premiera bo w merlinie pisze, że będę mieć simy 19 wrzesnia ...
http://thesims2.ea.com/liveinsim/ a tutaj jest kilka filmików reklamójących grę wedłóg mnie bardzo fajne (szczególnie ostatni w którym są pokazane prawie wszystkie rodzaje samochodów) :)
Hunter666
30.08.2005, 19:26
Moim skromnym zdaniem to rodzajów samochodów jest stanowczo za mało. Ale w końcu dobre i to :D .
Co może oznaczać to zdjęcie?
http://simsnetwerk.com/newscontent/files/nachtleven2/thesims2duitsland_15.jpg
Wprawdzie na tym zdjęci nic nie widać ale widziałem to zdjęcie bez tej " tabliczki" i wydaje mi sie że wybieramy tu gdzie chcemy pojechać samochodem;):)
Możliwe :D
Kurcze już się nie moge doczekać - Jak każdy :D
Sorry ze pisze post pod postem ale znalazłem zdjęcia:
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/222.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/223.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/245.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/242.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/241.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/239.jpg
Mam tu link z zapisem z chata (przetłumaczonym na polski) dla tych którzy jeszcze go nie czytali.
Najbardziej zaciekawiło mnie to że będzie można dostawać listy. :)
http://simsy.net/index.php?subaction=showfull&id=1125327599&archive=&start_from=&ucat=&
Aithieel
31.08.2005, 13:11
Ja nie widze żadnego linka O_O
Wie ktoś moze czy nastolatki będą mogły prowadzi samochód????? Acha co do premiery to byłem wczoraj w Poznanańskim głównym empiku i powiedzieli mi że u nich premiera jest 16 września:)
Nastolatki? Chyba tak. Na chacie coś pisało o tym.
Znalazłam :
"nakal003 (Aug 25, 2005 6:54:32 PM)
Czy nastolatki mogą zabrać swoje młodsze rodzeństwo do szkoły?
MaxisLittleL (Aug 25, 2005 6:54:32 PM)
Tak"
magda_909
31.08.2005, 13:18
Nastolatki napewno bedą mogły prowadzić auto, ale nie pamiętam gdzie to wyczytałam :)
PS: Co bedzie z tymi simami co już są w grze, jak mamy im wybierać to wszystko (no to czy np . lubią perfumy? wie ktoś moze
aha sorry ze odpowiedziałam na pytanie nie widziałam że AgAtA też odpowiedziała :)
A co to jest na tym 3-m screenie co trzyma sim, kręgiel?
Ja też się dziś pytałem. Chyba jednak premiera będzie 16 :O Sorki, za pomyłkę. Chyba wybaczycie? :O To nie była potwierdzona informacja. ;)
PS Magda_909 >>> To chyba perfuma :P
No własnie racja magda_909. Ciekawe jak to będzie z tymi "starymi" simami?
Nastolatki napewno bedą mogły prowadzić auto, ale nie pamiętam gdzie to wyczytałam :)
PS: Co bedzie z tymi simami co już są w grze, jak mamy im wybierać to wszystko (no to czy np . lubią perfumy? wie ktoś moze
aha sorry ze odpowiedziałam na pytanie nie widziałam że AgAtA też odpowiedziała :)
A co to jest na tym 3-m screenie co trzyma sim, kręgiel?
Chodzi Ci o Turn Ons/ Off ?...Jak tak to może pokaże się okienko takie jak np. dziecko dorasta i należy mu wybrać aspirację. To może tak będzie ze starym simami...Pokaże się okienko i trzeba będzie wybierać. A i jeszcze Turn Ons/ Off będzie można zmieniać jeśli się zdobędzie jaką nagrodę z aspiracji.. ;)
Gdzies była jakaś wiadomośc o TS2NŻ tylko że po angielsku. Postanowiłam użyć tłumacza. Nie wszystko zostało przetłumaczone ale zrozumiałam kilka rzeczy.
Była tam mowa o jakimś simie który nie lubił blond włosów i jakaś dziewczyna zmieniła ich kolor eby mu się przypodobać. Pisało jeszcze coś o tym że jaki8ś sim chciał uwieść jakąś simkę i użył wody kolońskiej. :P
Buahaha, skoro się tak da, to w takim razie wszyscy simowie będą preferowali brązowo- i rudowłose simki. :D
Znalazłam coś ciekawego:
http://img.photobucket.com/albums/v84/hikikomori/august%202005/august%202005-2/3102.jpg
I jeszcze 2 nowe zdjęcia:
http://img352.imageshack.us/img352/818/352628hh.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/7091/352738pv.jpg
http://media.pc.ign.com/media/739/739565/img_3034444.html
a ja tu znalazłem zdjęcie , na którym jest chyba maszyna do zmieniania aspiracji(tak mi się wydaje)
fajna , nie? wygląda jak betoniarka <lol>
Po przeczytaniu tegop czata no ja nie mogę - ja już chcę te grę mieć xP
Tyko czy mój sprzęt to wytrzyma ...
a ja tu znalazłem zdjęcie , na którym jest chyba maszyna do zmieniania aspiracji(tak mi się wydaje)
Nie złe!
Buhehe
Dementor
31.08.2005, 17:05
Mam pytanie czy trzeba bedzie wkładać płytki z the sims2 aby gra odpaliła i jaka bedzie cena ???? xP
1. Nie wiem czy potrzeba płytki z TS2..
2. Cena na pewno będzie podobna do TS2 Na Studiach czyli około 80-70 złotych.. ;)
Mam pytanie czy trzeba bedzie wkładać płytki z the sims2 aby gra odpaliła i jaka bedzie cena ???? xP
Nie będzie wkładać płytki The Sims 2, chyba, że chodzi ci o aktualizację gry :) Zobaczymy ...
Cena "The Sims 2 Nocnego Życia" na www.play.com.pl - 69 zł - taniej niż "Na Studiach" :O (75 zł)
2. Cena na pewno będzie podobna do TS2 Na Studiach czyli około 80-70 złotych.. ;)
yyyy... Mówią że cena gry ma być 67zł :D
Taa...Teraz piszą że będzie kosztować 67 zł, a potem w sklepach będzie jeszcze drożej.. :\ Jak kupowałam TS2 to byłam w jednym sklepie to kosztowało 199 zł.. :\ ..Cena zależy od sklepu..Wątpię żeby TS2 NŻ kosztowało taniej niż na studiach przecierz to będzie od niego o niebo lepszy dodatek to trzemu ma być tańszy ?.. ;)
Cena "The Sims 2 Nocnego Życia" na www.play.com.pl - 69 zł - taniej niż "Na Studiach" :O (75 zł)
Ale w sklepach internetowych zawsze jest taniej :P na www.wirtus.pl Nocne życie też jest za 69zł, ale podana jest sugerowana cena producenta 89zł, a na www.merlin.pl sug. cena to 79 zł.
Także sama nie wiem ile Nocne życie będzie kosztować :P
Nie wiem czego sie czepiacie!
Na studiach też są superowskie!
Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. :D Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ;) ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu.. :D
Ps. Nie zamierzam się kłócić..
a ja mam takie pytanie jedno. czy na takich stronach jak wirtus.pl czy merlin.pl może się zdarzyć tak jak na allegro , że mogą przysłać pirata?? bo ja jeszcze nie korzystałem zze sprzedaży internetowej, ale słyszałem , że na allegro mogą "podłożyć świnię". Czy ta sprzedaż na merlinie i wistusie jest sprawdzona?
To co, że cena The Sims 2 Nocne Życie będzie niższa niż Na Studiach? To chyba jeszcze lepiej ... nie? Ja zamierzam grę właśnie kupić w sklepie wysyłkowym :) A poza tym, to nieważne czy Nocne Życie będzie lepsze. To nie my ustalamy cenę i jakość produktu!!! Ale już wiadomo, że TS2 Nightlife będzie ładniejsze, bo będzie w nim wiele nowości na które czekaliśmy już tak dawno ...
Allego to są ludzie zwykli który próbóją coś sprzedać jak najbardziej korzystnie DLA NICH>
A skepy internetowe to jest FIRMA zajmujaca się dystrybucją gier, przysyałają wszytko do wszystkich takie same, takie jakie jest w empikach czy mediamarkt. Nie ma zadznego prawdopodobienstwa ze przysla ci szajs, ewentualnie co innego, ale wtedy reklamujesz, ale szczeze mowiac ja sie nigdy z takim czyms nei spotkalem ;)
Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. :D Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ;) ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu.. :D
Ps. Nie zamierzam się kłócić..
A ja sie nie kłóce :D
W dodatku NŻ będzie można kupować prezenty?
Na tej tabliczce widać jakiegoś ludzika. Może to jest 'symbol' tej nowej aspiracji. :)
A ja sie nie kłóce :D
W dodatku NŻ będzie można kupować prezenty?
Nie wiem, ale prezenty będzie można dosatwać po udanej randce.. :D A potem wręczyć je innemu simowi.. ;)
Fajnie by było jakby były jakieś prezenty do kupienia. Np. czekoladki, pierścionek tak jak w Randce. Ja zawsze kupowałam po pieć rzeczy dawałam simce i odrazu było 100/100 :P
Aithieel
01.09.2005, 10:55
Agata > Napewno tutaj! (http://www.simsy.net/index.php?subaction=showfull&id=1124976032&archive=&start_from=&ucat=&) są zdjęcia. Na niektórych z nich juest simka o takiej aspiracji ^^
Rzeczywiście. Nigdy nie przyglądałam się panelowi. :P
Ciekawe jakie ta simka ma życiowe marzenie albo jakie pragnienia są najwyżej punktowane.
Aithieel
01.09.2005, 11:01
Słyszałem kiedyś ,ze ma być nowa aspiracja "Pogoń za przyjemnością" ale nie wiem czy to prawda.
Prawda. Sim z ta aspiracją będzie chciał imprezowac itp.
"Nowa aspiracja.
Nową aspiracją w dodatku "Nightlife" ( Nocne Życie ) będzie "Poszukający Przyjemności." Poszukający Przyjemności myśli o "zabawie istnienia". Jego potrzebą jest spędzanie mnóstwa czasu razem z przyjaciółmi, granie w pokera, przesiadywanie w klubach i unikanie nudy."
P.S. Zobaczcie na jedno z pragnień na tym zdjęciu >> http://www.simsy.net/galeria/nightlife/104.jpg
(drugie od końca)
Ciekawe co oznacza? Może ten sim chce komuś przeszkodzić w randce. :P
Podobne, ale chyba bez tej rączki jest pragnienie "Spłatać komuś psikusa". Może ten sim chce spłatać psikusa na randce? Albo chce spłatać psikusa jakimś simom, które są na randce;)
Ludzie, to chyba ta aspiracja Rozrywki!
Podobne, ale chyba bez tej rączki jest pragnienie "Spłatać komuś psikusa". Może ten sim chce spłatać psikusa na randce? Albo chce spłatać psikusa jakimś simom, które są na randce;)
Pragnienia z taką 'rączką' to "Nakłoń do..." w tym wypadku może to być "Nakołoń do spłatania komuś psikusa" :P
Heh... To aspiracja ROZRYWKI.
Mam narazie w swoim budżecie 70 zł.... Myślałam o tym, zeby sobie kupić ten dodatek, ale neiw iem, bo Na studiach jeszcze mi się nie skonczyło znudzić. czy znacie jakieś pewne skleoy internetowe gdzie Nocne życie jest w dość niskich cenach? Bo do 80zł uzbieram...
Hmmm, naprzykład http://merlin.pl, albo allegro;) Ja zamówiłem w merlinie, mam nadzieję, że kurier trafi do mojej miejscowości :/ :wacko:
Ja też na merlinie. Fajnie cena 69 zeta. Zafunduje sobie to. Dla mnie taniocha. Na Studiach także. Tylko nie wiem czy płace za koszty przesyłki bo mi napisali że tylko 69zł. Ale co mi tam!
A ja jednak wolę kupic sobie jak będzie w mojej miejscowości.. Narazie mam nowe Na studaich i żyje:):) Kupie sobie spodnie, a potem jak sie kasa uzbiera to kupie Nocne życie;)
Nowe filmiki >> http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2nightlife/media.html
wy tu gadu gadu o tym gdzie kto kupi a tu proszę nowe screeny
http://media.pc.gamespy.com/media/739/739565/imgs_1.html
patrysiaz1992
02.09.2005, 18:46
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję:). Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?
Ja zamówiłam już NŻ na tym sklepie internetowym merlin. A pieniążki mam odłożone na gre od trzech miesięcy ;)
patrusiu, zadajesz pytania jak małe dziecko, jaki interes by miał maxis jakby nie było kampatybilne? Wszyscy by sprzedawali Uniwersytet i oni by nie sprzedawali w cale nowcyh oryginałów
patrysiaz1992
02.09.2005, 19:40
Dobra, sory, nie rzucajcie się zaraz na mnie z tekstem: "małe dziecko" bo lekko mówiąc wnerwia mnie to, a co złego jest w tym, że pytam?! :1smutny: . Nie wszyscy mają taką wiedzą na temat simsów jak inni :| . Nic więcej nie powiem, bo za dużo wygadam :con:
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję:). Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?
powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.
patrysiaz1992
02.09.2005, 20:14
powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.
No, to się nazywa normalna odpowiedź. Sorry, Adi, ale dla mnie "jak małe dziecko" to lekka przesada :|. Chociaż i tak Wam obojgu dzięttii za odpowiedź :*
Jeżeli nie posiadasz dodatku Na Studiach, to raczej nie licz, że będziesz miała nagrody właśnie z tego dodatku w grze mając jedynie The Sims 2 z drugim addon'em - Nocne Życie. Przecież to wykluczone. :)
na http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2nightlife/screenindex.html są cztery nowe screeny
Będzie tak samo jak w Sims (1) ze jesli nie masz jakiegos dodatku to nie ma karier i obiektów :D
Jak tak patrze na te simy to ja już je chcę :D:D:D:D Już niedłygo 16 września, a pomiędzy 16.00, a 18.00 simy będą już moje :D:D:D:D
A wychodząc z tematu...
Jaik będzsie następny dodatek do The Sims 2 :P?
Byc moze dowiesz sie tego, gdy kupisz Nocne Zycie. Na odwrocie instrukcji powinna byc informacja. Przy dodatku Na Studiach taka informacja byla...
Ekhem...
Nowe sceny - wiecej na http://sims.safri.pl/ ale ja dodałem te najfajniejsze :D
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/256.jpg
Lustereczko powiedz przecie - Czy jestem najpiękniejszym Simem na Świecie :D
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/252.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/255.jpg
http://sims.safri.pl/shoty/albums/userpics/10001/254.jpg
Aithieel
03.09.2005, 14:47
Szkoda ,ze taka jakość. Ale dziękujemy ^^. Co do następnego dodatku to czytałem już w paru miejscach ,ze będzie on opowiadął o simach w podróży.
ja uwazam ze nocne zycie bedzie superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bardzo a wy jak uwazacie ???????????????????????? :D :D :D :D bedzie extra napewno
Szkoda ,ze taka jakość. Ale dziękujemy ^^. Co do następnego dodatku to czytałem już w paru miejscach ,ze będzie on opowiadął o simach w podróży.
Za to ja słyszałam że ma być TS2 Firma czy coś takiego podobnego..zreszta temat na forum o nastepnym dodatku jest, tylko że zamknięty..Bo to są jeszcze nie potwierdzone informacje.. ;)
Dementor
03.09.2005, 15:03
Ja też na merlinie. Fajnie cena 69 zeta. Zafunduje sobie to. Dla mnie taniocha. Na Studiach także. Tylko nie wiem czy płace za koszty przesyłki bo mi napisali że tylko 69zł. Ale co mi tam!
Nie chce nikogo obrazić tymi słowami :
Ale dla mnie zamawianie w internecie to głópota . Ja zamówiłam the sims2 na studiach i co nie dość , że zapłaciłam drożej (za kuriera) to przyszło mi tydzień po premierze i tata tak się na mnie wkóżył , bo w sklepie były już dzień po premierze . Wole kupować w zwykłym sklepie . Wam też to radzę :)
klakla999
03.09.2005, 15:05
ja se kupię zwykłym sklepie
ale super sceeny
ja jusz chce!!!
Ale dla mnie zamawianie w internecie to głópota . Ja zamówiłam the sims2 na studiach i co nie dość , że zapłaciłam drożej (za kuriera) to przyszło mi tydzień po premierze i tata tak się na mnie wkóżył , bo w sklepie były już dzień po premierze . Wole kupować w zwykłym sklepie . Wam też to radzę :)
masz racje nigdy nie wiadomo jaka bedzie gra moga napisac np ze jest nie uzywana a przysla ci z zarysowana uwazajcie :D
Zamawianie przez internet to kupowanie kota w worku,nie wiesz co kupujesz,bo rózne oszustwa się zdarzają,ja zawszę kupuję grę w sklepie i juz sie nie mogę doczekać kiedy dostane w łapy NŻ... :D
Racja - Ja nigdy nie zamawiałem i nie zamierzam zamawiać przez neta - Wpłacisz na konto sprzedawcy a dadzą ci Gówno w Pudełku (sorry za wyrażenie ale to jest prawda)
Ja zamówiłam z internetu - z merlina. Tam nie sprzedają piratów.
Zapłacę przy odbiorze i żadnych przelwów
Ja chcę zamówić w timsofcie.
Ja też zamówiłem w merlinie :D Nie ma się czego bać;) Przecież zapłacę przy odbiorze, a przesyłka madojść w dniu premiery, przecież od tego jest kurier;) Kupowaniem kota w worku można nazwać kupienie gry na allegro, tam sprzedają zwykli ludzie, a przecież sklep nie sprzeda ci niczego złego, przecież to by działało na jego niekorzyść, a tego chyba nie chcą;) Ktoś pytał się co tak późno? Simy dostane w dniu premiery, czyli 16 września, a że pomiędzy 16.00, a 18.00, to sam tak wybrałem, bo przecież nie opuszczę dnia w szkole tylko dlatego, że mają przyjść simy:P Uważam, że nie ma się czego bać, przecież kupienie simów w sklepie internetowym, daje pewność dostania przesyłki;) No, a jak się wybierze kuriera, to napweno nie stracisz pieniędzy, bo płacisz przy odbiorze:D
Za to ja słyszałam że ma być TS2 Firma czy coś takiego podobnego..zreszta temat na forum o nastepnym dodatku jest, tylko że zamknięty..Bo to są jeszcze nie potwierdzone informacje.. ;)
ludzie dobijacie mnie, nauczcie sie czytac, pól polski mói o the sims 2 firma bo na jakiejs stronie ktoś dał dział Mój wymażony dodatek i włąsnoreczni napisał kilka swoich wymazonych pragnien, a teraz kazdy mysli ze to prawdziwa inforMACJA MIMO ZE PISZE WSZEDZIE NA OKOŁO ŻE ZOSTAŁO TO WYMYSLONE PRZEZ AUTORA SERWISU
Zamawianie przez internet to kupowanie kota w worku,nie wiesz co kupujesz,bo rózne oszustwa się zdarzają,ja zawszę kupuję grę w sklepie i juz sie nie mogę doczekać kiedy dostane w łapy NŻ... :D
Ha, oczywiście. A gdzie ty zamawiałaś tę grę? Jeżeli kupisz w dobrym i sprawdzonym sklepie wysyłkowym to na pewno nie dostaniesz w kota w worku. Przyślą Ci w dzień premiery... Jeżeli piszą to dotrze. :D No, może nie zawsze. Do kolegi dotarło. To musi być sprawdzone.
W takim przyzwoitym sklepie jak merlin bez obaw można zamówić grę i inne rzeczy ;] Cóż, zamawiałam tam TS NS i przyszłali mi paczkę w dniu premiery :]]
Cuż... Ja też polecam Merlin.pl, po tym co ludzie mówią i co ja sądzę. TS2 NS zamówiłem na wirtus.pl i dostałem kilka dni po premierze. Nie polecam. Myślę, że merlin się postara ( i Poczta Polska też :) ). I mam pytanie, czy jak zamówiłem priorytem w PP to dostanę w dzień premiery?
Myślę że tak - kumpel zamawiał i dostał w dzień premiery
Ta, na pewno "głópota" :D
A ja Ci powiem, że od jakichś 5 lat zamawiam książki i gry w Merlinie i NIGDY się nie zdarzyło, że przyszło coś nie tak (a zamawiałam kiedyś przynajmniej raz w miesiącu za ok 2000 zł rocznie więc trochę tego było). I jeśli tam się zamawia w miarę regularnie lub raz na jakiś czas za większą sumę (np. gra komputerowa), to przesyłka jest darmowa (za kuriera połowa). Od 4 lat nie płacę za przesyłkę więc książki mam duuużo taniej niż w księgarni i często nawet szybciej niż się tam pojawią. A grę TSNS dostałam DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. Ale jeżeli ktoś jest, jak to mówisz głópi i zamawia w niepewnych sklepach, to nic dziwnego, że potem jest rozczarowany.
I teraz też tam zamówiłam TSNŻ i zapłacę jakieś 69 zł (bo kiedy zamawiałam akurat była promocja - nie płaci się za przesyłkę (nawet kurierską).
Cytat z maila potwierdzającego:
"(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość)
1. MXP08004773 - The Sims 2: nocne życie, 1 szt., 69zł
wartość zakupów: 69 zł
koszt przesyłki: 0 zł
Łącznie: 69 zł
Do zapłaty: 69 zł
Forma płatności: za pobraniem
Forma dostawy: przesyłka kurierska "
: )miks(: jeśli priorytetem, to chyba nie dostaniesz w dzień premiery (możliwe, że dzień po). Lepiej kurierem. I wtedy Poczta Polska się nie musi starać, bo to nie przez nią idzie. A kiedy wejdziesz na stronę firmy kurierskiej i podasz numer przesyłki, to zobaczysz, czy jest już zapakowana, czy kurier odebrał i wyjechał :D A potem już tylko czekać B)
mnie przekonaliscie jiednak zamawiam w marlinie nie dosc ze taniej niz na alegro i innych sklepach wysylkowych to w dodatku wyscie juz tam zamawiali ja wam wieze napisze jaka jiest gra czy napewno jiest dobra :D a wy zamawiacie w merlinie???????? :unsure:
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą:D:D
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą:D:D
TEŻ BYM CHCIALA TO WIEDZIEC ;( ;(
SORKI ZE POST POD POSTEM ALE MAM PYTANIE CZY ZNA KTOS JUŻ KODY DO NŻ NP. NA PIENIADZE CZY CZASAMI BEDA TAKIE SAME NIE WIE KTOS :( :con:
Pisz normalnie, rendy. Kody stare, powinny działać, a o nowych się dowiemy po premierze.
ludzie dobijacie mnie, nauczcie sie czytac, pól polski mói o the sims 2 firma bo na jakiejs stronie ktoś dał dział Mój wymażony dodatek i włąsnoreczni napisał kilka swoich wymazonych pragnien, a teraz kazdy mysli ze to prawdziwa inforMACJA MIMO ZE PISZE WSZEDZIE NA OKOŁO ŻE ZOSTAŁO TO WYMYSLONE PRZEZ AUTORA SERWISU
Nie denerwuj się tak bo Ci ciśnienie podskoczy...
Ja kupuję TS2 NŻ w normalnym sklepie ale jeszcze nie wiem czy w dniu premiery.. ;) Bo w wrześniu to sobie nie pogram..Nauka.. :con:
Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna ;)
Ja zamawiałem w Timsofcie, jeden minus, że, gdy pierwszy raz kupujesz, to płacisz 13 zł za kuriera i cenę normalną za grę, dopiero po paru towarach otrzymujesz srebną i złotą kartę rabatową, ale i tak wychodzi Ci drożej :/, dlatego wolę luknąć na Merlina. Co do dnia premiery - Mi np. Nie zależy, bo i tak kupię po premierze. :)
Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna ;)
A do której klasy chodzisz ? Ja chodze do 2 klasy gimnazum i już zaniedługo będę mieć kartkówke..a dopiero byłam jeden dzień w szkole.. :con: :con: Chyba sobie zażycze na urodziny w grudniu..TS2 NŻ..Bo teraz to muszę się uczyć bo szkoło mnie to trochę że nie miałam paska a mam średnią 4,71.. ( głupia religia się nie wliczała a tak to bym miała pasek.. :| :| )
Rendy kod na forse będzie taki sam, bo oglądałam stronkę z kodami do TS2 NŻ i było napisane że nadal motherlode to dodaje 50 000 $ a kaching 1000 $.. ;)
A ja idę teraz do I Gimnazjum, doszły mi nowe przedmioty i będzie trzeba kuć i kuć ;(, ale na szczęście są jeszcze weekendy. :D
Ja też idę do pierwszej gimnazjum. Naszcęście data premiery jest w piątek (a ja kończe wcześnie) i będą trzy dni rzeby sie nacieszyc :)
Już się nie moge doczekać!!! Jeszcze 11 dni!!! :D
Gdy dostanę nowy dodatek to zawsze gram w ciemno, czyli bez instrukcji i samodzielnie poznaję dodatek, bardzo to przyjemne, The Sims 2 łatwo rozpracowałem bez instrukcji, tylko nie wiedziałem jak doprowadzić Simów do BARA-BARA, ale gdy Sim miał to w pragnieniach, sprawa rozwiązała się sama :), Na studiach to bardzo długo rozpracowywałem, ale doszedłem w końcu do ładu :), ciekawe jak będzie z kolejnymi dodatkami. :D :P
Nindë i znowu cię zaskoczę. :P Ja też chodzę do 2 klasy gimnazjum;) Będę miał niedługo sprawdzian, ale co tam, wole simy niż kucie, a to dopiero początek roku, więc dwójka czy trójka nie zaszkodzi;)
Ja mam niesmaowitą łątwość do naukii, po za ortografią, jestem dysortografikiem... A tak to ucze się koło 1 godz dziennie i mam pasek z paluszkiem gdzieś, więc o brak czasu sie nie martwie... ale mam szczescie :P
Bardzo się cieszę że niedługo nowy dodatek ale ja jestem co prawda w 5 klasie i zbyt duzo nauki nie mam ale juz jutro mam kartkówkę z historii a i jeszcze chodze na tance i mamy co roku egzaminy i ja mam egzamin dzien po premierze a musze sie dobrze przygotować. O właśnie ide uczyc sie histy.
Heh, ja też powiem szczerze się nie przykładam ;) Nie mam czasu na naukę :P Tylko szkoła, szkoła muzyczna, kółka itp. itd.:/ Ale co tam, jak się bawić to bawić się na całego :P
Ja Ide Jestem Teraz W 5 Klasie I Duzo Nauki Nie Mam, Ale U Nas W Szkole Zapowiedzieli, Ze Beda PrÓbne Testy, Ale I Tak Dobrze Sie Ucze, Wiec Bede Grala W NŻ, JuŻ Nie Moge Sie Doczekac, A I Mam Pytanie Czy Do AkademikÓw BĘdzie MoŻna Dorobic GaraŻ I KupiĆ SamochÓd, Wie KtoŚ????I SORKI ZA PISMO ZAPOMNIALAM ZMIENIC CZCIONKE
O..widać że wile osób jest z mojego rocznika...1994 :)
JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC NOCNEGO ŻYCIA,A PREMIERA CORAZ BLIŻEJ
Ja też idę do pierwszej gimnazjum. Naszcęście data premiery jest w piątek (a ja kończe wcześnie) i będą trzy dni rzeby sie nacieszyc :)
Już się nie moge doczekać!!! Jeszcze 11 dni!!! :D
JUpII!
Ja idę do IV klasy, są nowe przedmioty, ale klasa śliczna, i jeśli plan lekcji na piątek się nie zmieni, to będzie najpiękniejszy piątek we wrześniu ( jeżeli nie pójde na basen :D)
Ja ide do I klasy gimnazjum i bardzo kocham simsy ale wole bardziej basen szkoda ze nie moge grac w simsy na basenie :(
Ja ide do I klasy gimnazjum i bardzo kocham simsy ale wole bardziej basen szkoda ze nie moge grac w simsy na basenie :(
He, he, basen kiedyś się kończy :D.
Tak szczerze, to nawet cieszę się, że dopiero we wrześniu wydaje się The Sims 2: Nocne życie. Przed nami szara jesień, a co za tym idzie, długie wieczory, w które normalnie siedziałbym z nudów przed TV albo offtopicował na forach. :P
Zauważyliście że simy wychodzą co równe pół roku...
Premiera The Sims 2 - Wrzesień
Premiera TS2 Na studiach - Marzec
Premiera TS2 Nocne życie - Wrzesien
Założe się że kolejny dodatek wyjdzie w Marcu.
He, he, basen kiedyś się kończy :D.
Tak szczerze, to nawet cieszę się, że dopiero we wrześniu wydaje się The Sims 2: Nocne życie. Przed nami szara jesień, a co za tym idzie, długie wieczory, w które normalnie siedziałbym z nudów przed TV albo offtopicował na forach. :P
Racja - I przed nami Zimna Zima :D
Racja - I przed nami Zimna Zima :D
wszyscy macie racje narzekamy ze nż wychodzi we wrzesniu a przeciesz sa w tedy długie wieczory i mozna grac co nie?
Nindë i znowu cię zaskoczę. :P Ja też chodzę do 2 klasy gimnazjum;) Będę miał niedługo sprawdzian, ale co tam, wole simy niż kucie, a to dopiero początek roku, więc dwójka czy trójka nie zaszkodzi;)
To ja wybieram..kucie..Lubie kuć z niektórych przedmiotów.. :P Mnie 2 czy 3 mogła by zaszkodzić jeszcze z lekcji które są raz w tygodniu.. :con: Ale i tak najbardziej lubie simsy. Choć boję się że mój komp już tego nie wytrzyma.. Raz simsy chodzą szybko a raz woolno..Koszmar.. :wacko:
Dorczenzo
04.09.2005, 16:33
A ja idę do pierwszej gimnazjum I to jeszcze do Kopernika... A tam duuuuużo nauki jest. W piatek 7 lekcji i to dużo trudnych. No ale po piątkowej męczarni wreszcie pojadę do sklepu i kupię sobie Nocne Życie. A zaraz potem na teniska, a zaraz potem... ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?
ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?
Ja zawsze odbarabiam lekcje po szkole, żeby nie zapominać o zadaniu i mieć wolne.. ;) Pocieszę Cię ja mam w poniedziałek 8 lekcji.. :| W tym moja "ukochana" fiza i chemia..blee.. :con: :con:
Czajniczek
04.09.2005, 17:23
Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P
Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P
Ja Nie moge - masz za rok egzaminy! (Ja mam za 2 lata :D - 1 gimnazjum)
No ale co do tematu to piątek mam 5 lekcji (w tym fizyka :( ale 1 w tygodniu :) )
Po "cięszkiej" charuwce pogram sobie w NŻ
Nie chce tutaj sie chwalić (broń boże) ale ja bede miał wcześniej od was - wujek który mieszka w ameryce przyśle mi 12 września a bede miał 13 :D
W tym moja "ukochana" fiza i chemia..blee.. :con: :con:
Popieram!!!!!
Ja mam facetke o nicku - Piorun :D Hehe niezłe
magda_909
04.09.2005, 17:56
Pawlo, Ninde chodziło o to że nie lubi.
Ja jestem w 2 gimn., ale nie mam zamiaru popełnić tego samego błedu co rok temu, przez simsy prawie se pasek zawaliłam. Ale znając siebie NŻ bedzie tak czarujące, że nie dotrwam w swoim postanowieniu. :)
widze, że tu dużo osób w moim wieku(2 gim.) . ja jakimś cudem miałem pasek. co do nż to zawsze znajde czas żeby pograć, premiera w piątek i wtedy już będę mieć(jeżeli będzie w tesco gdzie mam zamiar kupić i jeżeli mi na moich piratkach odpalą xP ) ale już w piatek dziewiątego bodajże już mam kartkówke z biologii i wogóle podobno w tym roku mamy mieć duuużoi nauki, a jeszscze we wrześniu prawdopodobnie mam spr. z gegry&fizyki. ale ja się zawsze uczę wieczorem w łóżku więc czas na granie się znajdzie.
Pewnie też załapałeś się na promocję - brak opłat za przesyłkę. A co do strony kuriera .. nie pamiętam, jak to było. Kiedy już mają towar u siebie to gdzieś jest informacja o firmie kurierskiej. Wtedy wystarczy tylko znaleźć jej stronę.
A twoje simy nie mogą jeszcze iść, wyślą je najwcześniej 15-tego :P
A wy co??? Rozmawiacie do której chodzi cie klasy czy o The Sims 2 Nocne Życie, bo nie rozumiem ? :P A tak poza tym ... Zamawiam tą grę na www.play.com.pl będzie taniej :P Chociaż na wirtus.pl chyba jest najtaniej - 67 zł. :) To już nie robi różnicy :D
Michalunia
04.09.2005, 19:22
NO TO JA JUSH NIE WIEM - PREMIERA JEST 20-GO CZY 16-GO? JA TESH IDE DO 2-GIEJ GIMNAZJUM, ORYGINALNE SIMSY (2 I NS) DOSTALAM W WAKACJE :con: DOPIERO I TERAZ MOJEJ MAMY KOLEGA PUJDZIE DO MEDIA MARKT I MI KUPI TYLKO NIE WIEM NA KIEDY JEST DZIEN PREMIERY... CHCIALAM KUPIC W MERLINIE ALE COZ...
patrysiaz1992
04.09.2005, 19:57
Premiera 16 września, a nie 20.
(pójdzie;))
A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. :P A Nocne Życie... Może za rok :(
PS Tez jestem w 2 gimnazjum :D
A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. :P A Nocne Życie... Może za rok :(
Za rok bedą inne - nowe dodatki :D
Czajniczek
05.09.2005, 15:42
Oby w Empiku były :D No i jeszcze tatusia trzeba przekonać że to niezbędne do mojego dobrego samopoczucia :D
Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!
Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!
nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie :( może w premiere może później
nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie :( może w premiere może później
yyy...
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem
Ja chyba simy będe miała dopiero w grudniu na urodziny. W sumie to nawet dobrze (??) bo mam zadużo kucia (tak jak by mnie to obchodziło) w tym roku mam egzaminy bo chodzę do 3 gimnazjum...brrrr.
patrysiaz1992
05.09.2005, 17:49
Ha, widzę, że chyba tylko ja chodzę do pierwszej gimnazjum i jestem tu najmłodsza:D. Lol, po prostu. Ja będę mieć parę dni po premierze Nocne Życie... Już mam gotową kaskę, a kucia strasznie dużo nie mam... Na razie to jedynym horrorem w szkole są chrzciny pierwszaczków, o mamuniuuu! :P.
yyy...
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem
Ja uważam że są przereklamowane wydawały sie ciekawsze z recenzji a na studaich jest tylko za pierwszym razem fajnie później cały czas to samo no i ubrań jest za mało o fryzurach nie wspominając, mało przedmiotów i do tego nie zbyt ciekawych , tylkop jedna więcej nagroda aspiracji. Wszytko z TS2NS osiągniesz i odkryjesz w jeden dzień a potem nie ma co robić tylko ciągle to samo
}{momo}{
05.09.2005, 19:59
Wiem ze to troche glupie pytanie ale czy wiecie moze kiedy bedzie oficjalne wypuszczenie gry na rynek polski? Nigdzie nie moge tego znalesc...
z gory dzieki!
}{momo}{
patrysiaz1992
05.09.2005, 20:16
16 września... heh :P:P
Było to kilka razy mówione, ale powtórzę:
Tak żeby wszyscy zapamiętali i zobaczyli:
PREMIERA THE SIMS 2: NOCNE ŻYCIE W POLSCE DNIA 16 WRZEŚNIA
Mam nadzieję, że nie obrazicie się za czcionkę, ale to po to, aby pytania się nie powtarzały;)
No sorry Michalunia ale "pujdzie" nie ujdzie. Wiem, że to nie na temat no ale sorry nieuchodzi w którejś tam klasie przedszkola.
Mam znakomitą wiadomość!!!
JESZCZE 10 DNI!!
I będziemy się cieszyć
(ja mam 9 dni :D)
magda_909
06.09.2005, 05:54
Wy se nie wyobrażacie jak ja się ciesze, że NŻ wychodzi 16, ja mam dokładnie tego samego dnia urodziny, a tata już mi obiecał tę grę kupić. Nie wiecie jaka jestem szczesliwa tym bardziej że jestem bez kasy
Fajnie masz :D
Ludzie wyobraźacie sobie:
10 dni, okrągłe 10 dni i bedziemy się cieszyć!!!
Mam proźbe do takich jak "magda_909"
Żeby pisali innym co jest - czy sie podoba OK?
Hunter666
06.09.2005, 06:18
Zamiast trzymać się tematu to Wy tu sobie jakieś luźne pogadanki o przeżyciach wewnętrznych uskuteczniacie, robiąc jeszcze większy bałagan niż do tej pory był:D . No pomyślcie, ktoś chce sobie jakieś info o NŻ przeczytać a tutaj o szkole, o życiu, o domu... Mętlik się stwarza niepotrzeby a potem w kółko są zadawane te same pytania bo nic nie można tu znaleść.
Ja może dodam że istnieje pewna plota że następnym dodatkiem w serii ma być The Sims Bazar czy też The Sims Market. Oczywiście to pogłoski, nie potwierdzone oficjalnie.
:)
Plotki to wiesz - do du**
Mówią Bazar bedą Wakacje np.
10 dni:D:D Mam nadzieję, że kurier się postara:D
moniak1993
06.09.2005, 10:26
Mi mama powiedziała,że mi kupi Nocne Życie ale dopiero 5 października.....na urodziny ;) jesli raty beda 0% :D a jesli nie to pozniej ;) ja nie kupuje w dniu premiery :( - zazdroszcze wam... :(
To jest temat o The Sims Nocne Życie, ale nie znaczy, że na temat jest pisanie, kiedy kto je będzie miał. Piszcie sensownie i mają to być jakieś konkrety, o których jeszcze nie było mowy. Tym bardziej nie jest to temat "w której klasie jestem". Wszyscy wiemy, że simy już za parę dni i naprawdę nie musicie tu pisać, jak bardzo cieszycie się z tego powodu. KONKRETY proszę - np. w jakim sklepie ile kosztują, jaki sklep jest pewny (ktoś już zamawiał i wie, jak to wygląda) itp. I żadnych "podobno tam jest tak..." Konkrety!
Jak to wygląda w Merlinie opisałam już wcześniej. Może ktoś wie coś o innych sklepach.
do skasowaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps.nie piszcie tu beznadziejnych tematów w stylu
''10 dni:D:D Mam nadzieję, że kurier się postara :D:D''
kogo to obchodzi !!!!!!!!!
A co takiego szczególnego wniósł do tematu Twój post?
Oki, żeby nie było, że się nie przyłączyłem;)
Na tej stronce jest kilka screenów, których nie widziałem, może was też zainteresują;)
Nie wiem czemu, ale jak kilkam na to na górze to nie wchodzi:/
Podaje jeszcze raz;)
Ja zamówiłwm w wirtusie (www.wirtus.pl) Na Studiach, było najtanie i wiem że bardzo dobrze dowiezione, w świetnym stanie 0%ryzyka 100% pewności. Tam też zamówię NŻ.
Zamówiłem Ziwrzaki, The Sims 2 w timsofcie ale... Po pierwsze : Drogo. Zwłaszcza dla nowcyh, nie opłaca się, nawet ci którzy mają platynowe rabaty przynoszą się do innych sklepów (tak jak ja do wirtusa). Chcoiaż zamóilem tam 5 gier i wszysto bylo ok, wqięc jakaość jest świetna.
Polecam wirtusa, tanio. szybko, bezpiecznie :D
Ja najwięcej informacji o NŻ znalazłam tu http://www.simsy.net/nightlife_z.html Są tam fajne zdjęcia :P
Moriquendë
06.09.2005, 15:22
Taaa... wirtus jest najlepszy. Tylko tam zamawiam gry :) Nocne życie już zamówiłem, heh... szkoda że nie dostarczą przed premierą :) The Sims2 i University dostałem stamtąd dwa dni po premierze, w idelanym stanie, to zdecydowanie najlepszy sklep. No i 69 złotych, ja tam jakieś zniżki chyba mam bo już trochę tam wydałęm :) Oczywiście do empika też mogłem pójść ale pewnie zanim tam dojdę wszystko będzie wykupione ;) Najbardziej w NŻ cieszą mnie nowe meble i to, że wreszcie będzie widać okolicę! Będę widział że mieszkam nad morzem albo w centrum... heh :) Samochody też będą super na pewno... Zrobię wreszcie garaż :)
Dzisiaj dostałam gazete z ofertami w Tesco..I tam były Simsy 2 w jakiej są cenie i..TS2 NŻ była okładka i napis : Premiera 14 września w cenie 79 złotych. Może te prawda, nie wiem..Ale wiem że będę miała simsy za 10 dni..tak w dniu premiery.. :D I może pójdę sparwdzić tgeo 14 czy już jest w sklepie..Na pewno są gdzieś w magazynku ukryte.. :P
Czy będzie można fure ztiuningować??? :con:
Taaa... wirtus jest najlepszy. (...) to zdecydowanie najlepszy sklep.
Tu akurat nie zamawiałam, ale moim zdaniem lepszy jest Merlin. W wirtusie gra kosztuje 69.99zł + koszt wysyłki. A w Merlinie 69 zł za całość (przynajmniej jeszcze wczoraj nie trzeba było płacić za przesyłkę). A dostawa w dniu premiery gwarantowana, a czasem przychodzi dzień przed (przynajmniej ja tak miałam) :)
Czy będzie można fure ztiuningować??? :con:
A co ty myślisz, że to NFS2?
Będziesz mógł tuningować <bueh> ale kolory :P
Czy www.play.com.pl jest dobry? Może ktoś kupywał? I powie mi :/
Hunter666
06.09.2005, 18:58
Dzisiaj dostałam gazete z ofertami w Tesco..I tam były Simsy 2 w jakiej są cenie i..TS2 NŻ była okładka i napis : Premiera 14 września w cenie 79 złotych. Może te prawda, nie wiem..Ale wiem że będę miała simsy za 10 dni..tak w dniu premiery.. :D I może pójdę sparwdzić tgeo 14 czy już jest w sklepie..Na pewno są gdzieś w magazynku ukryte.. :PJa też mam tę ofertę ale nie chciałem się wychylać bo by zaraz było że pewnie mi się coś pokiełbasiło czy też coś innego :D. A reszcie to nawet zadków się sprzed kompa ruszuć nie chce by pójść do sklepu i kulturalnie samemu sobie kupić ;). Ja tam idę sobię elegancko w dzień premiery kupuję w Empik'u i jest git!
Tu akurat nie zamawiałam, ale moim zdaniem lepszy jest Merlin. W wirtusie gra kosztuje 69.99zł + koszt wysyłki. A w Merlinie 69 zł za całość (przynajmniej jeszcze wczoraj nie trzeba było płacić za przesyłkę). A dostawa w dniu premiery gwarantowana, a czasem przychodzi dzień przed (przynajmniej ja tak miałam) :)
Kurcze - tak piszecie o tym zamówieniu że też bym sobe zamówił tylko tam czytam i nie wiem w czym sobie kupic
Hunter666
06.09.2005, 20:44
Na stronce www.thesims.de (http://www.thesims.de) jest garść nowych sceenów z gry więc jeśli ktoś chce jeszcze się napatrzeć na nowe urozmaicenia to serdecznie zapraszamy.
Możecie mi ktoś powiedzieć ile w Wirtusie kosztuje dostawa za granicę. Nigdzie tego nie mogę znaleźć. :con:
Hm... Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że merlin to dobry internetowy sklep i to właśnie tam zamawiam najczęściej gry, bo w moim miasteczko rzadko coś się znajdzie ;) Ale polecam właśnie ten sklep. O innych nie mogę nic powiedzieć, bo tam nie zamawiałam...
Po odwiedzajcie strony!
Tu jest kilka newsów - http://sims.safri.pl/
Aithieel
08.09.2005, 15:52
Kupiłem sobie nowy numer Gry Komputer Świat i zanlazła sie tam reklama Gry Komputer Świat Extra -The Sims2 Nocne Zycie. Specjalny numer o NŻ trafi 13 września do naszych kiosków!
To Fajnie - pewnie dodatki będą :D
No i napewno poradnik :D
Aithieel
08.09.2005, 19:35
Tia:
"PONAD 1700 NOWYCH DODADKÓW DO THE SIMS2. EXTRA! PONAD 100 NOWYCH DODATKOW DO THE SIMS2: NA STUDIACH"
"TEST I WIELKI PORADNIK DO THE SIMS2: NIOCNE ŻYCIE"
"BONUS! 3 PORADNIKI DO THESIMS2 I THE SIMS2: NA STUDIACH!"
^^
za ile?
6,90zł
9,60zł
Jeścze TYDZIEŃ - tylko TYDZIEŃ
każdy wie co za ten tydzień poprostu Nocne Życie!
Aithieel
09.09.2005, 14:02
Za 6,90 ^^
Większość w was pewnie czytała przetłumaczony chat o TS2NŻ.
I padło tam pytanie czy na ostatniej kartce instrukcji będzie reklama kolejnego dodatku. No i właśnie w związku z tym mam taką proźbę. Czy ktoś z was po kupieniu gry mógłby napisać w tym temacie czy jest ta zapowiedź w instrukcji? Ja najprawdobodobniej kupie simy w dzien premiery albo w sobote. Ale może się zdażyć tak że ktoś otrzyma grę wczesniej i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zamieścił tu taką informacje. Myślę że inni też. :)
P.S. Czy ktoś idzie 14 do Tesco?
Na oficjalnej jest kilka nowych screenów:D
http://thesims2.ea.com/about/ep2_screenshots.php - oto adres, gdyby ktoś był zainteresowany;)
Zobaczcie to zdecie : http://thesims2.ea.com/images/about/ep2_screenshots/screenshot_24.jpg
Ten dom wygląda jakby był na podwójnym fundamencie. :)
Większość w was pewnie czytała przetłumaczony chat o TS2NŻ.
I padło tam pytanie czy na ostatniej kartce instrukcji będzie reklama kolejnego dodatku. No i właśnie w związku z tym mam taką proźbę. Czy ktoś z was po kupieniu gry mógłby napisać w tym temacie czy jest ta zapowiedź w instrukcji? Ja najprawdobodobniej kupie simy w dzien premiery albo w sobote. Ale może się zdażyć tak że ktoś otrzyma grę wczesniej i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zamieścił tu taką informacje. Myślę że inni też. :)
P.S. Czy ktoś idzie 14 do Tesco?
Już ci moge powiedziec - Rynek lub Bazar
Tekst z The Sims City
Z nieoficjalnych źródeł wynika, że kolejnym dodatkiem, po "Nocnym" zostanie "TS2: Bazar" oraz "TS2: Rynek". Wiadomo także, że obie części będą się wzajemnie uzupełniać ... Za dowód wezmę dwie domeny, które zarejestrowała firma EA:
www.thesims2marketplace.com www.thesims2bazaar.com
Zobaczcie to zdecie : http://thesims2.ea.com/images/about/ep2_screenshots/screenshot_24.jpg
Ten dom wygląda jakby był na podwójnym fundamencie. :)
Niezłe - może będzie można :D albo z jakimś kodem
Już ci moge powiedziec - Rynek lub Bazar
Tekst z The Sims City
Z nieoficjalnych źródeł wynika, że kolejnym dodatkiem, po "Nocnym" zostanie "TS2: Bazar" oraz "TS2: Rynek". Wiadomo także, że obie części będą się wzajemnie uzupełniać ...
Bazar? Rynek? :O xP Niezbyt to orginalne. Mam nadziję że to nieprawda...
W najnowszym numerze CyberMychy jest wywyiad z twórcamy TS2NŻ, "SUPERNOWINKA THE SIMS 2 NOCNE ŻYCIE" i Plakat.
Bazar? Rynek? :O xP Niezbyt to orginalne. Mam nadziję że to nieprawda...
W najnowszym numerze CyberMychy jest wywyiad z twórcamy TS2NŻ, "SUPERNOWINKA THE SIMS 2 NOCNE ŻYCIE" i Plakat.
Ja sobie kupie KSG Extra - tam jest więcej niż w CM
Ja nie mam żadnej gazety która pisała o TS2NŻ. Wystarczy mi internet. Tu dowiem się wiele więcej. No i jeszcze moge o tym porozmawiać. :)
P.S. Wdług mnie kolejnym dodatkiem będzie coś w stylu "Wakacji".
Wiecie co ... ja od dawna marże jeszcze o tym by wprowadzili pory roku i wydlużyli okres życia poszczególnego wieku Simów. Ten jest za krótki. Te dorosłe życie na które mają tylko 29 dni to przesada z lekka. Liczę na pory roku w TS2!!! No i na zwierzęta jak i wakacje ;)
Wiecie co ... ja od dawna marże jeszcze o tym by wprowadzili pory roku i wydlużyli okres życia poszczególnego wieku Simów. Ten jest za krótki. Te dorosłe życie na które mają tylko 29 dni to przesada z lekka. Liczę na pory roku w TS2!!! No i na zwierzęta jak i wakacje ;)
Dla mnie tam dobrze - 29 dni to tak jak (1 dzień to 3 miesiace) około 7 lat u simów
Aithieel
09.09.2005, 19:12
O tym bazarze i rynku wydaje mi sie nieprawdą. Wydaje mi się ,ze będzie cos o podróży. Co do tesco to ja chyba pójdę.
Macie chyba blisko do Tesco. Ja mieszkam w Zgierzu i do tesco masz z... dużo :D
Kurcze chce juz 15 września! przynajmniej 13 po tą gazete :D
A ja mam pytanie do tych co kupowali już w Merlinie (http://merlin.pl). Czy jeżeli pisze, że szacowany czas realizacji zamówienia 19 września, to czy jest jakaś szansa, że zostanie ono zrealizowane szybciej, bo pisało, że ma być w dniu premiery, a teraz to... I nie wiem, czy czekać na piątek, czy na niedzielę:P
A ja czytałem na jakiejś streonie o Simach, że będzie jakaś minigra, co będzie się nazywać The Sims 2: Rockstar.
chyba wiem na jakiej :D
"Serwis Simsomaniak Center informuje nas, że: "Nestlé oraz EA kończą pracę nad minigrą "The Sims 2: Rockstar". Żadnych informacji na temat gry jeszcze nie ujawniono." Czy ta wiadmość okaże się plotką, czy też faktem, dowiemy się już wkrótce..."
http://sims.safri.pl/
Macie chyba blisko do Tesco. Ja mieszkam w Zgierzu i do tesco masz z... dużo :D
Kurcze chce juz 15 września! przynajmniej 13 po tą gazete :D
na serio ja też mieszkam w Zgierzu
sory ze nie na temat :D
Co do tematu to chciałbym żeby następny dodatek byl ze zwierzętami :D
a "Nocne Zycie" kupie po premierze w moje urodziny 11 listopada :D
Hunter666
10.09.2005, 08:36
Już wiadomo że najprawdopodobniej następnym dodatkiem będzie The Sims 2 Firma. Więcej info na www.simy.pl (http://www.simy.pl) i www.simpassion.pl (http://www.simpassion.pl) .
Najpierw przypuszczenia, że następnym dodatkiem będzie coś o wakacjach, (według mnie najprawdopodobniejsze), potem, że The Sims2 Rynek, potem bazar (a czym się różni rynek od bazaru? Poza tym taki dodatek wydawałby się trochę... dziwny...) A teraz, że firma... Poczekajmy jeszcze te parę dni, bo zostało ich już naprawdę niewiele, a potem, jak ktoś już będzie miał NŻ to nam powie co to będzie (no chyba, że taka informacja nie zostanie zamieszczona, ale wątpię). Bo takie przypuszczanie robi się już nudnawe...
U nas w trójmieście również na ulotkach z marketu carrefur pojawiły się zapowiedzi gry na 13 września . Niestety nie jest jednak napisane czy w polskiej wersji jezykowej a okładka nie jest tłumaczona wiec nie wiem czy bedzie po co jechać . A co tam przejade i sprawdze albo wróce z grą albo ze łzami w oczach;(
Ja się mojego wujka spytam czy będzie 13 14 czy 15 września bo on codziennie jeżdzi do Krakowa i mi powie czy jest w sklepie czy nie ;)
CHoć podawali że bedzie 13 14 15 lub 16 to według mnie zawsze simsy wychodzą w piątek więc raczej 16
Nikt nic nigdy nie kupował w Merlinie? ;( Nie wierzę... Proszę odpowiedźcie na moje pytanie, bo jestem już zdesperowany...
Szynszyl
10.09.2005, 13:01
Racja, że z tym bazarem to by było niezbyt ciekawie ale EA games zarezerwowało domenę thesims2bazaar.com
Zobaczcie to tutaj (http://www.betterwhois.com/bwhois.cgi?domain=thesims2bazaar.com&x=73&y=5) :|
Jeszcze 6 dni. Jak o tym myślę to nie moge uwierzyć. :)
Ciekawe czy w tworzeniu rodziny będzie można stworzyć wampira. Fajnie by było. A pomyślcie ile dodatkowych ubrań będzie po wpisaniu
Boolprop testingcheatsenabled true :)
stymi dodatkami "rynek" czy "bazar" to by byla totalna porazka :con:
co by się tam robiło handlowało "majtkami" :wacko:
uważam ze dodatek powinien być ciekawy i cos nowego wnosić do gry
"wakacje" - podroze itp
bazar to mozna zrobić w kazdych simach :D
"Marzenia się spełniają! Trzeci dodatek do The Sims 2!
Już od dziś w Szwajcarii w sprzedaży jest dodatek Nocne Życie. Jak poprzednio z tyłu instrukcji można ujrzeć "zapowiedź" następnego dodatku. Gdy dowiedziałem się co to będzie myślałem, że oczy wyjdą mi na wierzch. Będzie to coś na styl dodatku który opisywałem wam na Sim Passion - Firma. Simowie założą własny interes. Będą musieli być mili dla klientów, pracowici i robić wszystko co trzeba do własnego interesu. Będą mogli założyć restauracje, kluby nocne, sklepy itd. Jak widać marzenia się spełniają."
Wiadomośc ze strony http://www.simpassion.pl/
"Marzenia się spełniają" << Ja bym wolała coś w stylu wakacji lub zwierzaków. ;\
http://simy.pl/news/data/upimages/Nlboxtyl.jpg tutaj jest zdjęcie tyłu okłaki NZ jak sie dobrze przyjżeć można zauważyć zmiane wymagań sprzętowych np Procesor 1,0 GHz a nie 800MHz
Ehhhhh... Okropny dodatek chyba będzie... Mam nadzieję, że na poprawę humorów następnym będą zwierzaki:D A co do mojego pytania: Naprawdę nikt, ale to nikt nigdy nie kupował w Merlinie?:\
Co???????? Firma???????? :O :O :O Już nie mogli nic głupszego wymyślić??? A już myślałam że skompletuje wszystkie dodatki.
A ja tak marze o zwierzakach ;( w domu mieć nie moge chce przynajmniej w simsach! To mój ulubiony dodatek z jedynki i głównie na niego nie moge się doczekać, co do dodatku firma to nie wiem ale w sumie może być ciekawy.
Może bedize rozwiniecie karier....i zabierzemy sima do pracy. Sam sobie szefem - fajnie nim być - chyba.
Na http://simpassion.pl/ macie potwierdzenie tego, ze następnym dodatkiem prawdopodobnie bedzie The Sims 2: Firma. Coz, ja bynajmiej nie jestem zadowolona, bo tak jak wiekszosc osob wolę jakis dodatek ze zwierzakami :con:
Na w/w stronie mozecie tez znalezc link do nowego trailera.
P.S. Jeszcze tylko 6 dni... 6 dni... :grin:
moniak1993
10.09.2005, 18:24
Ha! a nie mówiłam, jeszcze wczoraj załozylam taki post! ale oczywiscie znalazł sie na wysypisku bo znowu jakies "Głupie plotki!" - :) :) :) :)
www.simy.pl tam tez jest o tym napisane!
Boże!
http://www.simpassion.pl/images2/okladka2.jpg
Luknijcie - napewno firma! - No i dobrze :D
Aithieel
10.09.2005, 20:51
O kurcze.... :O Chyba jednak
Zdajecie sobie sprawę że odrazu po premierze NŻ będą nowe dodatki w necie a przeważnie samochody!
okropny dodatek będzie :/ a ja liczyłem że wakacje będa następne :(
5 dni!!! A co do datku to fajnie - bedzie zimą {luty (?)}
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.