PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku

Strony : 1 2 3 [4]

Czikita_kiti
15.09.2005, 14:22
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?
ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O

vivien
15.09.2005, 14:23
Baki już było napisane że w Marcu --'. I przeczytałam w KŚ Gry w wydaniu specjalnym o TS 2 : NŻ, że autorzy kolejnych dodatków obrali sobe za cel to, żeby dodatki wychodziły na rynek w czasie nie dłuższym niż pół roku czyli 6 miesięcy. Czikita z tego co wiem to chyba jeszcze nie ma :D

Mgiełka
15.09.2005, 14:32
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia.

No więc co z tą gazetą?

Rendy
15.09.2005, 14:34
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata EXtra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej jak za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia. No więc co z tą gazetą?
Tak chyba tak było raczej tak no było a i piszcie coś ciekawego OK :)

vivien
15.09.2005, 14:36
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia.

No więc co z tą gazetą?

Tak do Na studiach też było specjalne wydanie :D i do TS 2 normalnego też :D Posiadam wsztski 3 :)

Mgiełka
15.09.2005, 14:41
Tak do Na studiach też było specjalne wydanie :D i do TS 2 normalnego też :D Posiadam wsztski 3 :)

Kurczę no, ja mam do normalnego i Nocnego życia, a tamto przeoczyłam. W ogóle to nie wiedziałam, zę wyszedł nowy dodatek (NS) i przypadkiem znalazłam w necie. :D Ale teraz jak mam już zwykłe to sie mocno interesuje Simami.

A chyba wyśle do nich maila z prośbą czy nie moglibuy mi przesłać numeru o NS z archiwum.

Sorki, ze zaśmiecam ten temat. To już ostatni post w tym temacie nie na temat :D

marandile
15.09.2005, 14:53

No więc co z tą gazetą?

Było specjelne wydanie Komputer Świat o TS2 NS, Nawet kupiłam, ale zgubiłam gdzieś.

marandile
15.09.2005, 14:55
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?

Ja mieszkam w Krakowie, i przyszla wczoraj o mnie reklama i było do kupienia NŻ. Ale nie wiem na 100% czy to jest wazne od wczoraj, czy od jutra. U mnie kosztuje 69 zł.

motley
15.09.2005, 15:31
Tak, pojawił się, ale to nie jest żaden błąd, tylko gra nas pyta, czy chcemy mieć widoczne w niej dodatki z neta, czy też nie chcemy. Za każdym razem jak się uruchamia grę jest takie pytanie i wprowadzane przez nas zmiany są widoczne dopiero przy następnym jej (gry) uruchomieniu. Czyli jeśli teraz włącze gre, zaznacze, że nie chce mieć dodatków, a ostatnio zaznaczałam, że chcę, to teraz jeszcze dodatki mieć będę, a kolejnym razem jak włączę simy już ich nie będzie. ;)

A działają u Ciebie makijaże, ubrania, fryzury? Mebelki z netu wyświetlają mi się ok, ale jak sim podchodzi do lustra żeby zmienic makijaż to tych netowych niestety nie widac.

Aweria
15.09.2005, 15:31
Ja już kupiłam w środę wieczorem, ale wtedy tylko zainstalowałam i teraz idę grać :D .

Czikita_kiti
15.09.2005, 15:39
ucchhhh!!!!!!.... chol***eee... <lol>
mam dośc!!!!! ja chcę simsy nż!!!!!aaa.....<wyrywa sobie włosy z głowy>aaa....
ja chcę zeby w mdiamarkcie Gdańskim byłyy..... ;( ;( :(

Edit: niech zdaży się cudd...<amen> :1smutny: :P

Aithieel
15.09.2005, 15:39
wie ktoś?
Znajdz numer na tej stronie zadzwoń i sie zapytaj -.-

cornishonka
15.09.2005, 16:04
mam pytanie, dlaczego ludzie mówią, że w Wawie już są, a w największym Empiku w mieście podobno jeszcze ich nie widać? ;|

edit: już mam kupione i idę zara grać *___*

Mateusz22
15.09.2005, 17:11
W Empiku juz sa simy :D

berata
15.09.2005, 17:14
A działają u Ciebie makijaże, ubrania, fryzury? Mebelki z netu wyświetlają mi się ok, ale jak sim podchodzi do lustra żeby zmienic makijaż to tych netowych niestety nie widac.
Tak, wszystko działa jak przed zainstalowaniem dodatku.

moniak1993
15.09.2005, 17:21
wie ktoś?

Tu masz numer : (058) 521 51 00 - napisz czy są...

Arkadio
15.09.2005, 18:05
a ja bende mial nż w sobotke (chyba) nie moge sie doczekac ;P xP :D :D

...Martini.....
15.09.2005, 19:09
A ja będę miała już jutro (jeżeli nie wykupią)...

Pawlq
15.09.2005, 20:59
Bede miał Jutro albo w sobote!!!! Wiecie jak sie ciesze!?

Amarae
15.09.2005, 20:59
a ja naprawdopodobniej w weekend... tylko musze znalesc forse ;p

Kissiel
15.09.2005, 21:09
a ja juz mam... ale dziś już nie mogę włączyć, bo trzeba spać :P Ale jutro na pewno sobie poram jak za dawne czasy *__* Och, ach... i pokaże też focie :]

Pawlq
15.09.2005, 21:15
a ja juz mam... ale dziś już nie mogę włączyć, bo trzeba spać :P Ale jutro na pewno sobie poram jak za dawne czasy *__* Och, ach... i pokaże też focie :]
Ja mam takie coś że jak wiem że coś miłego stanie sie następnego dnia to nie moge zasnąć :D

!Miśka!
16.09.2005, 07:24
Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??

Aithieel
16.09.2005, 09:06
Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??

Ma miałaś The Sims: Randka? Tak samo jak tam -.-. Umawiasz sie na randkę jedziesz do restauracji i jesz (?)

nucca
16.09.2005, 13:37
Od ilu lat jest TS2:NŻ?

Arkadio
16.09.2005, 13:41
od 12 chyba ;P

Natalia
16.09.2005, 13:41
Od ilu lat jest TS2:NŻ?
Od 12 bodajże, ale w Posce chyba sprzedawcy nie bardzo zwracają na to jaka na pudełku jest liczba.

Rendy
16.09.2005, 13:45
Który dodatek wam się bardziej podoba NŻczyNSnapewno nż hihi:P

Ja choć nie mam nż to i tak uważam że jest lepsze niz ns hihihihihihihi

Dementor
16.09.2005, 13:54
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d

to ja idę się zabić wszystcy mają tylko nie ja bo starzy nie chcą jechac do łodzi czy warszawy a u mnie w zadupiastych skierkach nie ma ;(

berata
16.09.2005, 14:02

Ma miałaś The Sims: Randka? Tak samo jak tam -.-. Umawiasz sie na randkę jedziesz do restauracji i jesz (?)
A właśnie, że można. ;P Bardzo często (jak nie codziennie :|) wieczorem dzwoni telefon a tam jakiś sim i mówi coś w stylu "Mój przyjaciel (imię przyjaciela, z którym moja simka spędziła fajną randkę) mówił, że ostatnio razem świetnie się bawiliście, może pójdziesz z nami ..." I wyskakuje okienko z tak i nie. Wtedy ja klikam na tak. Później wyskakuje okienko, czy chcę, aby spotkanie odbyło się w moim domu, czy na parceli publicznej. Klikam oczywiście na parcelę publiczną, a na koniec pyta, czy jadę swoim samochodem, czy taksówką. Ja wybieram swój samochód i już. :) Później na miejscu się okazuje, że sim, który mnie zapraszał zaprosił też swoją paczkę znajomych i wtedy trzeba się zajmować całą grupą (całe szczęście, że wszędzie za mną łażą, bo inaczej ciężko by było ;P), a nie tylko jednym (nie licząc mojej) simem.

Rendy
16.09.2005, 14:03
to ja idę się zabić wszystcy mają tylko nie ja bo starzy nie chcą jechac do łodzi czy warszawy a u mnie w zadupiastych skierkach nie ma ;(Witaj w klubie ja też nie mam ;( ;( ;(

vivien
16.09.2005, 14:10
Jeeezzuuu... To nie jest temat po to żeby sie żalić że nie macie gry !! Nikt wam nie będzie współczuć! Litlle Bloosom nie wszyscy mają bo ja nie mam :P I jakoś nie idę się zabić... :P

Dementor
16.09.2005, 14:20
Hę tylko , że ludzi z wielkich mist rozpieszczają a warszawa to już kurde w ogóle króluje :x

selesta
16.09.2005, 15:35
Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??

Nesy
16.09.2005, 15:47
Mam pytanie do tych którzy mają już grę. Czy na ostatniej okładce instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? ( jakiego? )

Rendy
16.09.2005, 15:51
Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??Masz racje zresztą ja mam już prawie 90 zł haha tylk jest drugi problem u mnie nie ma nż?????Czy ktoś wie czy w Zakopcu jest nż jeśli tak to gdzie????????????????

EDIT:Agato tak na ostatniej stronie jest reklama dodatku następnego podobno jest o biznesie

klulewna
16.09.2005, 16:29
Ja byłam dzisiaj w Makro, ale niestety jeszcze nie mają :( Dlatego mam pytanie, po ile NŻ jest w Empiku?? Bo nie wiem czy opłaca mi się jechać do Meda Marktu, jeśli różnica w cenie jest nieznaczna.

ps. w MM są po 69zl, prawda??

Natalia
16.09.2005, 16:43
W empiku są chyba po 79, więc jest 10zł różnicy. Niestety ja i tak muszę kupić w Empiku, bo do najbliższego MM mam jakieś 120km :( A może ktoś wie po ile jest w Tesco Auchan lub Carrefour?

Rendy
16.09.2005, 16:48
Czemu nikt nie powie mi czy w Zakopanym jest nż a jeśli jest to gdzie muszę to wiedzieć do jutra prosze odpoweidcie plisss!!!!!

!Miśka!
16.09.2005, 16:53
WRESZCIE!!! Mam noce zycie tato mi kupił jak byłam w szkole ale sie ciesze!!!!!!!!!

cornelia25
16.09.2005, 16:59
ja sie rozpłacze co się okazało dopiero dzis o 14 mi wysłali i moga dojs dopiero w pon. bo w sobote do 14 Jak myslicie są szanse ze bede miec jutro bo przez to tracze poczócie humoru bo jak w pon to znowu musze czekac do piatku az zagram;(

vivien
16.09.2005, 17:01
Mam pytanie do tych którzy mają już grę. Czy na ostatniej okładce instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? ( jakiego? )

Podobno The Sims 2 : Firma ;)

Mi mama tez kupiła..ale musze czekać do jutra aż wróci XD bo wyjechała i kupiła mi tam gdzie jest ^__^ Ale i tak się cieszę ^____^

Rendy
16.09.2005, 17:03
ja sie rozpłacze co się okazało dopiero dzis o 14 mi wysłali i moga dojs dopiero w pon. bo w sobote do 14 Jak myslicie są szanse ze bede miec jutro bo przez to tracze poczócie humoru bo jak w pon to znowu musze czekac do piatku az zagram;(Też się rozpłacze bo nikt nie chce odpowedzieć na:Czy w Zakopanym mogę kupić nż jeśli tak to gdzie i czy ten sklep jest czynny w niedziele i o której!!!!!??

cornelia25
16.09.2005, 17:04
Też się rozpłacze bo nikt nie chce odpowedzieć na:Czy w Zakopanym mogę kupić nż jeśli tak to gdzie i czy ten sklep jest czynny w niedziele i o której!!!!!??
Bym ci pomogła ale nie wiem bo za daleko mam

vivien
16.09.2005, 17:05
Może nikt nie chce odpowiedziec dlatego że nie wie? --'
Jak chcesz tak bardzo simsy to pojedź i zobacz .__.

Rendy
16.09.2005, 17:10
Może nikt nie chce odpowiedziec dlatego że nie wie? --'
Jak chcesz tak bardzo simsy to pojedź i zobacz .__.Tylko że ja mieszkam w Sidzinie i w sobote jade do kuzynki do Zakopca i muszę to wiedzieć bo nie pojade na marne!!!Wiec ktoś kto mieszzka wZAkopcu proszę o odpowiedz

cornelia25
16.09.2005, 17:20
A ktos zna odpowiedz na moje pytanie czy są szanse ze dostane jutro simsy?

Rendy
16.09.2005, 17:23
A ktos zna odpowiedz na moje pytanie czy są szanse ze dostane jutro simsy?jA ZNAM ODPOWIEDZ RACZEJ WĄTPIE ŻE DOSTANIESZ DZIŚ JAK WYSŁALI 14 TO RACZEJ DZIŚ NIE DOSTANIESZ A KTOŚ MOŻE ZNA ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE W MOJIM PODPISIE

vivien
16.09.2005, 17:26
Jeśli naprawdę tak bardzo byś chciała te simsy to bys pojecała na marne...

Już jutro ^____^ Jak tylko zainstaluję to dam zdjątka ^___^

Rendy
16.09.2005, 17:30
Jeśli naprawdę tak bardzo byś chciała te simsy to bys pojecała na marne...

Już jutro ^____^ Jak tylko zainstaluję to dam zdjątka ^___^Pokechała bym tylko z kim ja jestem za młoda żeby prowadzić a z rodzicami jadę w sobote więc pojechała bym tylko z kim autobusy jeżdzą nie wiem kiedy a z mojej Sidzinki do Zakopca jedzie się prawie 3 godz.Wiec sorki ale mogę tylko kupić to NŻ w sobote albo w niedziele!!!!!!!!!!!!

Star?
16.09.2005, 17:31
Ehh byłam napalona, że dzisiaj będe miała, ale nie wypaliło. Jak wszystko pójdzie good to jutro w Elblągu kupie albo w Carrefurze lub empiku bo w wobisie bewnie będzie znowu kosztować 89 zyków:D

cornelia25
16.09.2005, 17:37
jA ZNAM ODPOWIEDZ RACZEJ WĄTPIE ŻE DOSTANIESZ DZIŚ JAK WYSŁALI 14 TO RACZEJ DZIŚ NIE DOSTANIESZ A KTOŚ MOŻE ZNA ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE W MOJIM PODPISIE
Mi chodzi czy jutro dostane a nie dzis ze dzis nie dostane to wiem pomału trace nadzieje ze sie ich doczekam;(

Rendy
16.09.2005, 17:37
Ehh byłam napalona, że dzisiaj będe miała, ale nie wypaliło. Jak wszystko pójdzie good to jutro w Elblągu kupie albo w Carrefurze lub empiku bo w wobisie bewnie będzie znowu kosztować 89 zyków:DAle ci dobrze moja jedyna szansa by kupić nż jest w sobote albo w niedziele ale nikt nie chce odpowiedzieć na pytanie w podpisie albo piszę że zadaje głupie pytanie bo nie chce mi się jechać (3 godz.)żeby sprawdzić czy są moje kochane simsy Nż chrrrrrrr

Aithieel
16.09.2005, 17:57
Ale ci dobrze moja jedyna szansa by kupić nż jest w sobote albo w niedziele ale nikt nie chce odpowiedzieć na pytanie w podpisie albo piszę że zadaje głupie pytanie bo nie chce mi się jechać (3 godz.)żeby sprawdzić czy są moje kochane simsy Nż chrrrrrrr

Boże obdzwoń sklepy w mieście do którego jedziesz i zapytaj sie czy jest -.-

Rendy
16.09.2005, 18:00
Boże obdzwoń sklepy w mieście do którego jedziesz i zapytaj sie czy jest -.-A znasz może numery bo ja nie więc wybacz ale skąd mam znać numery jak tam nie mieszkam,CO??????

vivien
16.09.2005, 18:05
A znasz może numery bo ja nie więc wybacz ale skąd mam znać numery jak tam nie mieszkam,CO??????

eeee...poszukaj w internecie? --'. LOL.
poszukaj na stronach empiku, mm, carrefour... LOL

Rendy
16.09.2005, 18:09
eeee...poszukaj w internecie? --'. LOL.
poszukaj na stronach empiku, mm, carrefour... LOLTylko kiedy zaraz muszę kończyć bo moje siora będzie grać a jutro jade do Zakopca:)

!Miśka!
16.09.2005, 18:21
Mam pytanko. Jak zadzwoni po swatke i przyjdzie to jakiej opcji mam uzyc zeby faceta mi znalazła??

vivien
16.09.2005, 18:23
Chyba 'Zaproś na randkę w ciemno' :P

Rendy
16.09.2005, 18:54
Bardzo bardzo bym chciała się dowiedzieć czy swatka jest dobra czy komuś udało się zdobyć miłość z facetem/kobietą od swatki????

berata
16.09.2005, 19:36
Chyba 'Zaproś na randkę w ciemno' :P
:yes: Dokładnie tak. Później musisz jej zapłacić i 'z nieba' przylatuje jakiś sim. :P

Bardzo bardzo bym chciała się dowiedzieć czy swatka jest dobra czy komuś udało się zdobyć miłość z facetem/kobietą od swatki????
Tak, jest dobra, tyle tylko, że simowie od niej nie zawsze są ładni (oczywiście moim zdaniem, bo dla mojej simki kompletnie to nie przeszkadza B)), ale jeśli odpowiednio dużo zapłacisz to na pewno Twoja/Twój simka/sim nie będzie zawiedziona/y. Mi udało się parokrotnie zdobyć miłość z facetem od swatki.

cornelia25
16.09.2005, 19:49
ktos zna odpowiedz na moj problem?;(

Dorczenzo
16.09.2005, 20:53
Ehh... Dziś był zwariowany dzień. Zaraz po szkole pojechałem do KAtowickiego Empiku i nakręciliśmy z kolegą reportaż z premiery. Muszę go jeszcze tylko "odpicować" i... planowałem go wysłac na stronkę www.simpassion.pl W każdym razie potem pojechałem na tenisa i po tenisie kupiłem sobie TS:NŻ. Potem dopiero przypomniałem sobie, że moje The Sims2 ma wujek i nie bedę mógł zainstalować nowego dodatku! No ale pojechałem do kolezanki i pożyczyłem. Zaraz zainstaluję!

~Perlié~
17.09.2005, 09:28
Znacie moze linka do tego programy SimsCleaner?? czy jakos tak?? pisac na WP pliskkkkaaa!!!

Nisinën
17.09.2005, 09:38
Mam już Nocne życie :D Wczoraj nie poszłam do szkoły, bo jestem chora (przeziębiłam się :P ) Po południu musiałam jechać do lekarza, chciałam potem pojechać do Tesco po Simsy, ale mama mi nie pozwoliła, no to ja już taka zawiedziona trochę, ale nic. Przyjechałam do domu i patrze o której są autobusy do Tesco, bo mama powiedziała, że jak odrobię lekcje to pojedzie mi po NŻ. Moja mama wróciła ok 20:30, od razu zainstalowałam NŻ i włączyłam grę :D Jak narazie jest super :)

Ps. Ide grać :P

!Miśka!
17.09.2005, 09:49
Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwie

Rendy
17.09.2005, 09:50
Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwieJeśli jest taki cud to pokasz jego zdiątko plisssss

Shady Lade
17.09.2005, 10:10
A ja jeszcze NŻ nie mam, dopirka dzisiaj się zorientowałam że już są :D
Kochane forum the sims.... B)
Zaraz jadę do Media Markt <<z babcią niestety nie wiem jak ja jej tą gre wytłumacze :O >> i kupie sobie kochane TS NŻ... :*

!Miśka!
17.09.2005, 10:16
Jeśli jest taki cud to pokasz jego zdiątko plisssss
Nie mogę narazie bo jest taka sprawa. Mam 2 komputery jeden mój drugi siorek. Na siorek mam neta a na swoim simsy zdjecia bede mogła dać dopiero na początku października bo wtedy bede miała u siebie neta a teraz ide grać

Shady Lade
17.09.2005, 10:46
A wiecie może ile na ok. kosztuje NŻ???

Pliska - muszę znać szyyyyybko bo zaraz jadę kupić i nie wiem ile kasy wziąść :wacko:

moniak1993
17.09.2005, 11:20
A wiecie może ile na ok. kosztuje NŻ???

Pliska - muszę znać szyyyyybko bo zaraz jadę kupić i nie wiem ile kasy wziąść :wacko:

http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=445733&postcount=3

Star?
17.09.2005, 12:06
A więc wczoraj gdy załamana wróciłam z wycieczki bo nie zajechaliśmy na żarcie do carrefurra to moi rodzice zaczeli mnie pocieszać, że jutro pojedziemy po nie. A dzisiaj rano się budze i mówią, że maja niespodzianke. Okazuje się, że wieczorem tata pojechał specjalnie po simsy dla mnie:) Gdy po sprzątaniu świata przyszłam do domu z klasyczną orginalną dwójką od kolegi okazuje się, że nie ma kodu seryjnego. Dzwonie, to mi podaje. Zadowolona siadam do pudełka (kompa) i co? Blędny kod seryjny ;( Teraz musze czekac aż wróci z elblaga i mi poda dobry chociaż i tak będzie zamieszanie bo on pojechal po nż i będą mu potrzebne ;( :1smutny:

...Martini.....
17.09.2005, 12:19
Gdzie można dostać "Elektopląs"? Bo ja jakoś kupiłam a potem sprzedałam i zapomniałam z kąd go wzięłam :D

Harpsichord
17.09.2005, 13:44
...ktoś ile NŻ kosztuje we Wrocławskich Hipermarketach: Tesco, Carrefour lub w empiku (byle we Wrocku!)?

Star?
17.09.2005, 14:22
...ktoś ile NŻ kosztuje we Wrocławskich Hipermarketach: Tesco, Carrefour lub w empiku (byle we Wrocku!)?

Myślę, że w carrefurze 79.90 złoty bo ja tam tyle płciłam tyle, że w Elblągu.

Loczek
17.09.2005, 16:38
Tego zdjęcia chyba jeszcze nie było albo ja poprostu jestem ślepa.

http://www.simsy.net/galeria/nightlife/81.jpg

teraz tym bardziej chce The Sims 2 Nocne Życie.

cornelia25
17.09.2005, 17:27
a jednak simsy dopiero w pon dostane;( znowu pewnie tydzien czekania na granie bo nauczyciele zrobią pewnie jakies kartkówy;(

Pawlq
17.09.2005, 18:49
a jednak simsy dopiero w pon dostane;( znowu pewnie tydzien czekania na granie bo nauczyciele zrobią pewnie jakies kartkówy;(
Nie jestes sama! Ja też dostane w pon a niałem dzisiaj a mam kartowke z geo i fizy

Mateusz22
17.09.2005, 18:49
Dzis moja simka robila bara bara z chlopakiem :D w samochodzie

simonek
17.09.2005, 18:57
Mam mam mam je!
Już od wczoraj ale zapłaciłem chyba najwięcej z was: 89zł. i to w normalnym sklepie
nocne życie jest cool

Asulkä
17.09.2005, 19:06
Szczeże mówiąc to nie jestem zachwycona tym dodatkiem jak na studiach :con: .

Amarae
17.09.2005, 19:09
Szczeże mówiąc to nie jestem zachwycona tym dodatkiem jak na studiach

Nie jesteś zachwycona NŻ? A czemuż to ?

Ja będę miała jutro... A przynajmniej taką mam nadzieję : P

Cocco
17.09.2005, 19:11
Ja bede mieć NŻ w poniedziałek :D

Star?
18.09.2005, 08:08
Cieszą się razem z wami ja mam, ale się nie ciesze bo nie mogę zainstalować Patrz: Problem z instalacją. :1smutny:

Pawlq
18.09.2005, 08:41
Szczeże mówiąc to nie jestem zachwycona tym dodatkiem jak na studiach :con: .
Powiedz dlaczego?

Sesca
18.09.2005, 08:48
http://img83.imageshack.us/img83/8436/ser7pd.jpg
Ejj, co to za aspiracja? Ten tost? Ja z nowych, przy tworzeniu sima mam tylko Poszukiwacza Przyjemności O_o

Pawlq
18.09.2005, 08:50
To jest źle wykonane zadanie :D
Bo jest maszynka do zmieniania aspiracji i troche nie wyszło :D

Madi_girl
18.09.2005, 08:52
Bo to jest tak, że jak używasz maszyny do zmiany aspiracji i nie masz ospowiedniego nastroju... czyli minimalnie złotego... to dostajesz tą "dziwną" aspiracje i Twój sim marzy tylko o tostach :P:P:P:P:)

EDIT: I ktoś mnie ubiegł... hehe... :P ale bu... :]

A ja nie mogę spotkać ani jednego przeklętego wampira... widziałam raz, ale heh... zwiał mi... a chce zostać wapirem przez ugryzienie, a nie... przez kod... i nie wiem gdzie szukać tych wampirów... jeźdze do kasyna, ale bu... nie widać ich :/

eska199
18.09.2005, 09:07
Ja będe mieć dopiero 10 października!:(:(

*Neina*
18.09.2005, 09:21
ile miejsca zajmuja?? bo mam wolnego 4,08 giga....

Pawlq
18.09.2005, 10:01
spokojnie powinny wejść

Królik
18.09.2005, 10:22
spokojnie powinny wejść

A mi: 3,31GB ? :(

cornelia25
18.09.2005, 10:27
ja mam na 1 kompie 20,5 gb wolnego miejsca z 149gb, a na drugim 29,8gb z 55,8gb więc raczej będzie chodzić:) ale nie wiem ile ram;( czy jak to sie nazywa

Pawlq
18.09.2005, 10:39
A mi: 3,31GB ? :(
Myśle że taż :D

Nereide
18.09.2005, 10:58
A ja prawdopodobnie pod koniec tygodnia będę miała Nocne Życie B-) Ale amerykańskie, ciocia mi jednak przyśle, bo tam mają tanie i jak ciepłe bułki sprzedają :D Hmmm.. mam nadzieję, że jak zmienię w rejestrze na język polski, to będą mi dobrze chodzić z poprzednimi polskimi simami :?

trashy
18.09.2005, 11:31
Ja też je mam ! Są EXTRA ! SUPER ! COOL ! BAJECZNE ! Już wczoraj byłam o 10 rano w media markt ( bo o 10 otiwrają ) . I zapłaciłąm tylko 69.90 zł ! ( to było w Gdańskim media markt ) I dostałam 2 plakaty NŻ ( balonów już nie mieli ) . Mój wójek załatwi mi przez pośrednictwem mojej cioci simowe gadżety ( bo poracuje w media markt ).
Pozdrawiam !

Amarae
18.09.2005, 15:13
Nnno, nareszcie je mam :> Zaraz włączę i dam zdjęcia ]:-> <jak sie nie bedzie przycinać:P>

Art
18.09.2005, 17:56
A ja jeszcze nie mam ;(
Ale chyba będę mieć za tydzień, w niedzielę!!! :D
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!! :D

Pawlq
18.09.2005, 18:41
JUŻ MAM!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie jak sie ciesze!!!!
Właśnie dopiero wróciłem z Media Markt (69zł)
Instaluję - 34%

*Neina*
18.09.2005, 18:48
MAM i dzialaja :D:D:D:D:D

Mgiełka
18.09.2005, 21:59
A ja mam pytanko. Czy jak się jedzie do miasta to gra się długo ładuje? Gdzieś tyle ile do tych zwykłych sklepów?

cornishonka
18.09.2005, 22:05
e, mi w każdym razie długo się ładuje, bo najpierw ładuje przedmieście, a potem klub/restaurację/kręgielnię itp.. ale można tego uniknąć wprowadzając simy na przedmieście, wtedy ładuje się tylko sam lokal ;p

cornelia25
19.09.2005, 13:41
MAM JUZ simsy ale cos jest z tym kodem help! pomocy ja sie rozpłacze;(

Bubcia
19.09.2005, 13:54
Może źle wpisałaś kod? Tzn. już ktoś miał taki prblem, zamiast Ź wpisał Z, czy coś podobnego ;)

cornelia25
19.09.2005, 13:55
wpisuje te z i nic jak by ktos mógł mi wysłac ten głupi kod seryjny;(

cornelia25
19.09.2005, 14:25
prosze pomóżcie mi

!Miśka!
19.09.2005, 14:35
my ci nie pomożemy sama musisz wpisywać kod seryjny aż do skutku i wyłapać powód błędu

cornelia25
19.09.2005, 14:54
WYMIEniam te z z krechą na z i nic ;( plosie niech ktos mi wysle dobry numer seryjny bo jeszcze troche i dzis nie zagram;(

Suave
19.09.2005, 15:07
E... Już nic.... Miałam podać kod seryjny, ale... Bla,bla, bla...
:):) Gra jest fajna :)

cornelia25
19.09.2005, 15:09
Kod !Miśki! mi wszedł i gra mi sie teraz ładuje ale jak mogli podać zły kod

!Miśka!
19.09.2005, 15:10
szczęka mi odpadła twój kod mi wszedł! DZIĘKI DZIĘKI:) ciekawe dlaczego tamten mi nie wchodził
Proszę :D Lubię pomagać :P

Darkviolet
20.09.2005, 19:22
Pytanka :

1.Czy bedą operacje plastyczne??(NS nie mam :( )
2.Czy motherlode dziala??
3.Ile jest aut i jakie są kolory??
4.Jakies specjalne obiekty??
5.Ile dają za pracę DJ'a??:)

Bubcia
20.09.2005, 20:14
2. motherlode działa ;]
3. aut jest pięć (?) rodzajów w naprawdę rozmaitych kolorach, których jest naprawdę wiele :>

Sushi007
20.09.2005, 21:30
Może ktoświe na te dalsze pytania bo tesz jestem ciekawa ???? I czekam tak samo jak Darkviolet :D na to Odpowiedzcie plis B) B)

P.S Jak macie bo dużo osób jusz ma dajcie jeszcze wiecej zdjęci Nż chętnie je oglądam:P

berata
20.09.2005, 22:17
1.Czy bedą operacje plastyczne??(NS nie mam :( )

Bez NS nie ma takiej możliwości.

!Miśka!
21.09.2005, 11:14
Czy u was też są latające torebki i samo sie szyje na drutach?? Zaraz dam zdjęcia w fotkach

Asulkä
21.09.2005, 11:43
hhmmmmmmmm..........tylko ta starsza babka co wszystkich leje może robić na drutach i ma torebke czyli to ona jeste niewidzialna może coś skasowałaś że jej nie ma??

!Miśka!
21.09.2005, 11:50
Ale zobacz moje fotki torebka lata niziutko i do góry nogami a jak ją przywrócić??

Rendy
21.09.2005, 11:58
Ja mam pare pytań a ńż kupię w niedziele (WRESZCIE)
1.Czy taki stolik jaki jest w restauracjach(z obrusem)można kupić do domu 2.Czy są nowe makijaże
3.Ile jest dywanów
4.Czy wszystkie samochody mają takie same kolory
No to tyle pytań mam nadzieję że odpowiecie na nie szybko :):):):):):):):):):)

Asulkä
21.09.2005, 12:02
1.Tak
2.Nie
3.----------
4.Każdy samochód ma kilka kolorów ale nie mają tych samych

madziaq
21.09.2005, 12:06
Ja mam pare pytań a ńż kupię w niedziele (WRESZCIE)
1.Czy taki stolik jaki jest w restauracjach(z obrusem)można kupić do domu
2.Czy są nowe makijaże
3.Ile jest dywanów
4.Czy wszystkie samochody mają takie same kolory
No to tyle pytań mam nadzieję że odpowiecie na nie szybko

1. tak mozna
2. nie zauwazylam, ale to nie znaczy ze nie ma
3. 5 czy 6
4. nie.

!Miśka!
21.09.2005, 12:29
Jak PrzywrÓciĆ Panne StanisŁawe!!!!!!!!!!

Vanillienné
21.09.2005, 12:57
A co z nią nie tak?

Dream
21.09.2005, 17:38
Hey! A może ktoś wie ile kosztuje gra w hipermarkecie TESCO? Akurat wybieram się do Olsztyna i ... chciałem się spytać (może ktoś wie) ile muszę Kaski przygotować :D

berata
21.09.2005, 17:43
Hey! A może ktoś wie ile kosztuje gra w hipermarkecie TESCO? Akurat wybieram się do Olsztyna i ... chciałem się spytać (może ktoś wie) ile muszę Kaski przygotować :D
http://www.forum.thesims.pl/showpost.php?p=442477&postcount=451

Na górze masz taką piękną opcję 'przeszukaj temat' ;)

magda_909
21.09.2005, 18:46
Powiedzcie mi że sie myle, ale na okładce nocnego życia pisze że firma wyjdzie dopiero zimą 2006 ?

Cosik chyba za długo czeka

Vanillienné
21.09.2005, 19:05
A ja się tak łudzę że wyjdzie w lutym 2006...

Amarae
21.09.2005, 19:06
Mam nadzieję, że chodzi im o styczeń-luty... choć to trochę głupie ;p

Nereide
22.09.2005, 06:25
Hurrah! Nareszcie mam Nocne Życie :D I to polsku :D Po szkółce zainstaluję :P

Rendy
22.09.2005, 12:50
Mam nadzieje że w lutym bo nie muśiałam bym bulić forsy z mojego portwela bo mam urodziny w lutym:):):):)

twój stary
22.09.2005, 15:44
nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie, ale dobra... jest już patch na głos w karaoke . można go pobrać ze strony http://shaklin.sh.funpic.org/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=9
nazywa się karaoke fix. polecam bo simowie naprawdę zabawnie śpiewają :D

HAMER
22.09.2005, 16:53
nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie, ale dobra... jest już patch na głos w karaoke . można go pobrać ze strony http://shaklin.sh.funpic.org/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=9
nazywa się karaoke fix. polecam bo simowie naprawdę zabawnie śpiewają :D
GDZIE TO SIE WGRYWA, NORMALNIE DO DOWNLOADS ???

Sesca
22.09.2005, 16:57
GDZIE TO SIE WGRYWA, NORMALNIE DO DOWNLOADS ???
Tak, do Downloads ;]

kawania
22.09.2005, 22:44
Zazwyczaj jestem dość upie.... tzn. mecząca. Nie mieściło mi się w głowie że oryginalna gra z błędem w kodzie jest sprzedawana bez żadnej wzmianki na opakowaniu badź w książeczce o tym że nalezy wpisać "z" dowiedziałam się z forum. Jednak obawiałam się że może coś nie tak z tą grą bo ten kod dość dziwnie wygladał.Napisałam więc do Centrum Pomocy Technicznej
Electronic Arts Polska.

Oto odpowiedź może i dość krótka ale zwięzła i w dodatku nadeszła tego samego dnia:)
Witam

Nie mozna mowic tutaj o bledzie drukarskim. Jest to po prostu kwestia czcionki, jakiej uzyto przy drukowaniu kluczy. W niektorych czcionkach litera "z" jest przekreslona w srodku, tak samo jak np litera "o". W krajach zachodnich jednakze nie obowiazuja polskie znaki typu ż, ź, ó, ć, ś, tak wiec wszelkie te przekreslenia nie maja tam najmniejszego znaczenia. A jako ze klucze drukowane byly na zachodzie, nikomu tam nawet do glowy nie przyszlo, ze w naszym kraju moga byc one mylnie odczytane.

Swoją drogą byłoby miło gdyby troszke o nas podbali - Polska to wielki fanclub simsów
:D

Rendy
25.09.2005, 19:30
Teraz ja się wkurze wszystko jest ok tylko kod seryjny nie wchodzi może mi ktoś podać go na PM może nie wiem co jest ;( ;(

Sesca
25.09.2005, 20:00
http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=445182#post445182

semus
26.09.2005, 19:30
według mnie dodatek Nocne życie jest świetny i ciekawy :P :P (o niebo ciekawszy od Na studiach). Podobno następny ma się nazywać życie biznesu czy coś takiego. Wiecie coś na ten temat??

lay
26.09.2005, 19:58
według mnie dodatek Nocne życie jest świetny i ciekawy :P :P (o niebo ciekawszy od Na studiach). Podobno następny ma się nazywać życie biznesu czy coś takiego. Wiecie coś na ten temat??

Zapraszam tutaj (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22559)... :D

Justykala
26.09.2005, 20:34
yyyy...Rendy każda płytka ma inny kod seryjny.

Sahem
30.09.2005, 18:17
Ehh... Muszę się tutaj wyrzyć mimo wszystko :P Mogli zrobić coś z tą czcionką... Jak ja się zdenerwowałem kiedy od nie wchodził... Miałem tak ze Zwierzakami... I nie chciałbym tego powtarzać... No, ale ja jak zawsze (:P) zachowałem trzeźwy umysł :P I się domyśliłem :P

Xero
01.10.2005, 08:44
Wiem, ze pewnie tutaj dużo osób o to pytało, ale ja mam mało czasu a musze się szybko zoriętowac... Ile ten dodatek kosztuje?? Tak mniej więcej?

fanka_dory_liisy
01.10.2005, 10:06
Wiem, ze pewnie tutaj dużo osób o to pytało, ale ja mam mało czasu a musze się szybko zoriętowac... Ile ten dodatek kosztuje?? Tak mniej więcej?

Wystarczyło chwilkę rozejrzeć się po tematach, Xero. Widziałam w Empiku dodatek za 79.90, więc pewnie coś koło tego.

Z poważaniem,
fanka_dory_liisy

lolicia
01.10.2005, 14:20
Hejka Wam !
Właśnie zamierzam sobie kupić The sims 2 Noce życie..ale zastanawiam się cały czas czy się opłaca!?
Wiadomo zawsze znajdą się jakieś wady....w końcu nic nie jest idealne! i takie mam pytanka:
Ile ten dodatek kosztuje?!
Czy będą mogli jeździć autami ?! i my będziemy kierować?czy co? bo tego za bardzo nie rozumiem!?
czy będą musiałby być zainstalowane The sims Na studiach?
Co jeszcze ciekawego możecie mi napisać?
PoZdRaWiAM

Aha słyszałam,ze nie będą działaś dodtaki ,kóre sie ściągnie z netu(nie wszystkie)
jeśli tak to Bardzo GŁUPIO!a skąd będziemy wiedzieć ,które będą działać itd.

domel-86
01.10.2005, 16:06
Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno

lolicia
01.10.2005, 18:43
Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno

Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie
Pozdrowienia :) :P :*

fanka_dory_liisy
01.10.2005, 18:56
Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie
Pozdrowienia :) :P :*
Hm, lolicia... Spośród tylu stron? Nie zamierzam się wtrącać, ale... przecież napisałam dokładną cenę NŻ jeden post przed twoim, więc aż tak bardzo naszukać byś się nie musiała :P Wystarczyło zerknąć w górę :P

Pozdrawiam,
fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką)

!Miśka!
02.10.2005, 08:00
Hm, lolicia... Spośród tylu stron? Nie zamierzam się wtrącać, ale... przecież napisałam dokładną cenę NŻ jeden post przed twoim, więc aż tak bardzo naszukać byś się nie musiała :P Wystarczyło zerknąć w górę :P

Pozdrawiam,
fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką)
Jak nie wiesz o co jej choodzi to sie nie odzywaj.
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns

Sesca
02.10.2005, 08:08
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns

Samochodzami NIE kierujemy. Nie wprowadzaj innych w błąd.
Sim sam rusza pojazdem. Bez niczyjej pomocy.

fanka_dory_liisy
02.10.2005, 16:12
Hm. Nie, wiesz? Wcale nie wiem, o co jej chodzi. Ot tak sobie powiedziałam, dla picu (sarkazm). Lepiej się nie wtrącaj.

Agniesia86
03.10.2005, 14:21
Czesc mam pytanie ... umarł mi jeden sim i w okienku gdzie sa pragnienia u innego sima pojawia sie uzdrowienie sima który zmarł i jest napsiane ze trzeba to zrobic za pomoca wskrzeszacza czy jakos tak ... o co w tym chodzi ?

Vanillienné
03.10.2005, 14:26
Wskrzeszeniomat, musisz dojść so pewnego szczebla kariery jako Okultysta (kariera paranormalna), i kupujesz to urządzenie (nagrody zawodowe) Wzywasz śmierć, płacisz jej i w zależności od tego ile zapłacisz, żyjesz dalej albo jesteś zombie... ^^

Agniesia86
03.10.2005, 15:19
Dzieki wielkie :)

madziaq
10.10.2005, 15:58
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA! (http://img420.imageshack.us/img420/9366/joga1ca.jpg)

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...

berata
10.10.2005, 16:52
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA! (http://img420.imageshack.us/img420/9366/joga1ca.jpg)

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...
Hmmm... to nie jest żadna mata, tylko stolik. Nie pamiętam, w której kategorii to było, ale w każdym bądź razie szukaj gdzieś tam. ;) Aha... i nie tylko na tym stoliku można ćwiczyć jogę.

Agita
10.10.2005, 19:17
Wystarczyło chwilkę rozejrzeć się po tematach, Xero. Widziałam w Empiku dodatek za 79.90, więc pewnie coś koło tego.

Z poważaniem,
fanka_dory_liisy

Tak w Empiku 79,90 ale ja kupiłam w Tesco za 69,90, a gratis był notez z NŻ :P promocja z notesami się skończyła, ale gra jest tam dalej za 69zł, aha w Media Marktcie też tyle kosztuje.

Nabi
11.10.2005, 20:42
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]

Nisinën
12.10.2005, 06:30
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]

Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach :P
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) :P a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam :P

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy :P

simon66
12.10.2005, 09:35
Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach :P
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) :P a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam :P

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy :P

przeraszam ze pytam ale jakiego kodu trzeba uzyc by stac sie wampirem?
wpisalem "boolProptestingCheatsEnabled true " i nie było takiej opcji
czy jest jakis inny kod?

saya
12.10.2005, 09:50
Też chciałabym to wiedzieć... W temacie o wampirach był podany jakis kod, ale albo on u mnie nie działa, albo nie umiem z niego korzystać :con:

cornishonka
12.10.2005, 10:06
boolProptestingCheatsEnabled true

spacja.

boolProp testingCheatsEnabled true.

wciska sie z shiftem na sima, jak na poczatku nie bedzie tej opcji, wciska sie 'wiecej' i powinno byc 'make vampire'. jak nie dziala to nie wiem co sie stalo;d

Nabi
12.10.2005, 13:05
no moze i prawda ale wiesz jak ja zobac zyłam ze temat ma 91 stron to z gory juz nie chcialo mi sie ich przeszukiwać a poza tym pierwszy raz weszlam na forum o TS NZ...wybaczcie ; ]

Snajper
12.10.2005, 21:55
Siema siema. Też jestem tu nowy. Mam wszystkie dodatki do Sims 2 (orginalne :D ). Jeśli chodzi o Nocne życie - spodobało mi się nie ukrywam. Podoba mi się bardzo, że się jeździ samochodem, i to własnym!

Detch
20.10.2005, 18:04
Masz racje samochody sa bardzo uzyteczne. Mi bardzo podoba sie przedmiescie. Jak jeszcze nie mialam gry myslalam ze ta nowa dzielnica bedzie skladala sie z 5 - 6 parceli. Troche mnie zaskoczylo (oczywiscie pozytywnie) ze tyle parceli umieszczono. I jeszcze jedna fajna rzecz: randki:P

Still
30.10.2005, 10:32
NŻ Mam Od Premiery I GraŁem Tylko 3 Razy !!! To Jest Beznadziejny Dodatek

simssita
24.12.2005, 11:19
Still -> Ten dodatek ma prawo ci się nie podobać.
Lecz może popatrz na funkcjonalność:

- Nawet jak jesteś spóźniony do pracy to możesz jeszcze tam dojechać.
- Twoje potomstwo nie jeździ już z innymi dziećmi autobusem i dzięki temu jego odporność zwiększa się
- Dzięki randką poznajesz swoją partnerke/a i zwiększasz poziom adremaliny
- Twój sim może spokojnie zjeść na mieście coś porządnego
- Swatka może zmienić życie simowi przez kontakt z jego wymarzoną partnerką/ę
- Jeśli ci sie nudzi jedziesz do miasta i bawisz się na dyskotece : twój sim nawet gdy nie ma odpowiedniego wyposarzenia w domu (automatu do gier, telewizji, komputera) może za DARMO się pobawić i to dobrze...

Caro'tka
24.12.2005, 11:47
A ja dla tych co nie maja jeszcze The sims 2 : Nocne Życie.
Lookne zdjęcia okładki:
Przód i tył:
http://img509.imageshack.us/img509/3886/obraz3487io.jpg
Środek:
http://img509.imageshack.us/img509/6568/obraz3496jz.jpg

Pozdrawiam Caro94 ( Caro'tka )

visienqa
23.01.2006, 21:13
Tey ludzie... jaka jestem ciemna :((w końcu blondynka) jak kupic auto?:( :( :wacko:

Harpsichord
23.01.2006, 21:30
...w tryb kupowania / różne i tam jest obrazek samochodu. Resztę chyba już wiesz?

visienqa
24.01.2006, 08:35
Dzięki wielkie :* Muuuuuuah :* ;) :D

Arya
02.02.2006, 18:51
o jezusicku. mógłby mi ktoś podac link do tej 'najnowszej' łatki, którą instaluje się bodajźe po zainstalwaniu nż?

berata
02.02.2006, 19:13
o jezusicku. mógłby mi ktoś podac link do tej 'najnowszej' łatki, którą instaluje się bodajźe po zainstalwaniu nż?
http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.2&languageCode=16

asereth
25.07.2006, 14:27
czy mozna sciągnąć z internetu dosatki czy trzeba kupić?: :con:

asereth
25.07.2006, 14:27

agagol
17.08.2006, 10:21
wczoraj pierwszy raz grałam w NŻ i właśnie nie wiedziałam o co chodzi z tym że kręci niektórych wampirzystość hehehe, ale teraz już wiem niezły motyw, a gra ogólnie mi się podoba!to pierwasz część z simsów jaką sobie kupiłam (nawet za własną uzbieraną kasę):) i nie żałuje!! :):) :P

Magdalenka
12.10.2007, 18:23
The Sims 2 : Nocne Życie jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

BrAtZ_98
01.06.2008, 10:02
A co, nie ma się kaski?/xD
Ściąganie jest .N.I.E.L.E.G.A.L.N.E.!!!!

Mysia1996
06.08.2008, 10:19
Forgotten, a kiedy zamawiałeś? Ja zamawiałam 27 lipca. Do TERAZ nie doszło, w skrzynce same rachunki i kartki z wakacji od rodziny i przyjaciół.

simunia
06.08.2008, 11:08
ja gralam w nocne zycie i mi sie ten dodatek podobqal na poczatku ale polaczenie zwierzakow i nocnegorzycia jest tez fajne

Mysia1996
07.08.2008, 11:18
Dobra, to już nieaktualne. Kiedy to napisałam to przyszedł facet z poczty z paczką :)

zelkam
28.10.2008, 15:03
O! Nie pisałam jeszcze w tym temacie, powiemco mi się podoba:
Fryzury- ciekawe, szczególnie u mężczyzn.
Ubrania- super, kolorowe i ładne
Obiekty- Suuuuuuuuuuuuuuuupcio!
Okulary- nie przypadły mi do gustu
Możliwości- Najciekawsze z tego wszystkiego.

To jeden z najlepszych dodatków do TS2.

fajniutka
10.01.2009, 09:27
nom, dodatek jest fajny.:)

pimiks6
26.03.2009, 18:45
ja mam double deluxe i miałem to w zestawie
FAJNE są samochodyhttp://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif

Rosemarie
15.06.2009, 19:47
Dodatek fajny,myślałam,że tylko dyskoteki i nic więcej,a tu ciekawe fryzury,ubrania,interakcje.Możliwość flirtowania przed stołem.Wampiry ..Dodatek najlepszy moim zdaniem.

karinex
17.06.2009, 12:49
hej, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tego dodatku razem z na studiach, wersja podstawowa i moda z h&m to zajrzyjcie tu; http://allegro.pl/item660743774_the_sims_2_podst_nocne_zycie_na_stud iach_modahm.html

caalam
22.10.2009, 19:07
Z całej gry uwielbiam:
Nowe interakcje, fryzury, aspiracje, obiekty, cygańską swatkę, ZADECKA, samochody.

maniaczki$imsów
29.10.2009, 12:42
nie wiem czy ktoś już to napisał bo nie będę raczej czytalą 94 stron ale chciałam powiezieć a raczej napisać ze bedzie można być wampirem

Vanitas
29.10.2009, 14:35
@up: Ten dodatek jest na rynku od kilku lat i jeżeli ktoś go posiada to nie wiem jakim cudem mógł by o tym nie wiedzieć.

A co do tematu to uwielbiam opcję posiadania aut i restauracje ;)

zelkam
29.10.2009, 16:03
No właśnie: auta,restauracje i randki :3

Owl Finch
31.07.2010, 20:19
I przedmieścia ;)

amelkaamelka2
01.08.2011, 19:13
Ej w thesims2 nocne życie przyłazi cyganska swatka kupilam od niej dwa eliksiry miłosny i na likantropine jak mam wypic tego na likantropine???

Fisia
16.08.2011, 19:38
Trzeba być wilkołakiem, bo jaki jest sens picia tego bez powodów? I to leczy z wilkołactwa.

Shattered
29.09.2012, 08:07
Bardzo mi się podoba to że simowie mogą sobie się nie podobać. Uwielbiam budkę fotograficzną.

Księżniczka Mordoru
30.01.2013, 13:48
Owszem, chemia jest fajna. Jednakże już gorzej jest, jak Simowie nie czują chemii do siebie, a chciałoby się ich zeswatać. Czasem miałam rodziny, gdzie dla psikusa robiłam tak, że odrzucało ich od siebie.

piotrgrygiel
03.10.2013, 15:12
Witam, planuję zakup różnych edycji Simsów 2 i wydaje mi się, że znalazłem coś w okazyjnej cenie (?) Na początek chce kupić Nocne Życie http://alegratka.pl/ogloszenie/the-sims-2-nocne-zycie-gra-na-pc-21865121.html?h=90257fc62bab5418 i teraz pytanie, czy warto? Jakie za i przeciw byście przedstawili? Tak oczywiście w dużym uproszczeniu.