Zobacz pełną wersję : Niemowlaki nie rosną
mar(tunia)
25.04.2005, 18:57
Były urodziny niemowlaczka. jego tata wziął go i podszedł z nim do tortu. Zdmuchnął świeczki, a niemowlak nie zmienił się w małe dziecko! Próbowałam jeszcze dwa razy i nadal nic. Pomóżcie!!!!!!!!
Aha! Próbowałam w innych rodzinkach i tam niemowlaki tez nie rosną...
Jesteś pewna ,że to akurat w tej chwili ma dorosnąć (Nie będe paplać o niekompatybilności) Może ma to nastąpić później. Jeśli jest niemowlakiem jest takie coś ,że nagle simowi wyskakuje "Pomóż w dorośnieciu" Sprawdz czy jest już ten dzień i czy jest po 18. Nie denerwuj się napewno wszsytko będzie dobrze. :D
mar(tunia)
25.04.2005, 19:29
Był ten dzień, tylko że było po osiemnastej. Uda się jeszcze dzieciaczkowi dorosnąć?
dzekus1234
25.04.2005, 20:17
Był ten dzień, tylko że było po osiemnastej. Uda się jeszcze dzieciaczkowi dorosnąć?Powinno się udać . Może to wina ściąganych obiektów , w nich znajduje sie niekiedy wiele niechcianych rzeczy. Najlepiej sprawdzić folder donloads programem Sims2 pack cleaninstaller http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 - to jest link do tematu o nim
U mnie niemowlaki prawie nigdy odrazu po zdmuchnięciu świeczek nie rosną tylko później pojawia się opcja (samoistnie) któryś sim "pomóż przy urodzinach) Podzuca sim dziecko i już jest większe. Poczekaj jesczze z jeden dzień, a zobaczysz, że w końcu dzieciaczek urośnie:)
mar(tunia)
26.04.2005, 09:53
Dzęki, dzięki i jeszcze raz DZIĘKI!!! Dziękuje wszystkim za pomoc. Najpierw chciałam zrobić, tak, jak podpowiadała Anulana, ale, niestety, nie pojawiła mi się opcja "pomóż przy urodzinach". Mamuśka zostawiała dziecko na podłodze i szła po tort :P. Potem ściągnęłam ten program i okazało się, że błąd powoduje... CHOINKA!!! Usunęłam i mam z głowy niemowlaka ;P. Teraz mam bobaska :)
czasami dzieci nie rosna przez wpisanie kodu aging off
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.