![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Były urodziny niemowlaczka. jego tata wziął go i podszedł z nim do tortu. Zdmuchnął świeczki, a niemowlak nie zmienił się w małe dziecko! Próbowałam jeszcze dwa razy i nadal nic. Pomóżcie!!!!!!!!
Aha! Próbowałam w innych rodzinkach i tam niemowlaki tez nie rosną... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jesteś pewna ,że to akurat w tej chwili ma dorosnąć (Nie będe paplać o niekompatybilności) Może ma to nastąpić później. Jeśli jest niemowlakiem jest takie coś ,że nagle simowi wyskakuje "Pomóż w dorośnieciu" Sprawdz czy jest już ten dzień i czy jest po 18. Nie denerwuj się napewno wszsytko będzie dobrze.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Był ten dzień, tylko że było po osiemnastej. Uda się jeszcze dzieciaczkowi dorosnąć?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie niemowlaki prawie nigdy odrazu po zdmuchnięciu świeczek nie rosną tylko później pojawia się opcja (samoistnie) któryś sim "pomóż przy urodzinach) Podzuca sim dziecko i już jest większe. Poczekaj jesczze z jeden dzień, a zobaczysz, że w końcu dzieciaczek urośnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzęki, dzięki i jeszcze raz DZIĘKI!!! Dziękuje wszystkim za pomoc. Najpierw chciałam zrobić, tak, jak podpowiadała Anulana, ale, niestety, nie pojawiła mi się opcja "pomóż przy urodzinach". Mamuśka zostawiała dziecko na podłodze i szła po tort
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
czasami dzieci nie rosna przez wpisanie kodu aging off
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |