Zobacz pełną wersję : Dzikie wczytywanie
mar(tunia)
26.04.2005, 10:24
Mam problem... Oto i on:
http://tunczyczka.w.interia.pl/dzikosc.jpg
Co to ma być? Dlaczego jest tam domek, anie simy? POMOCY!!!!!!!!!!!!
Albo to
http://tunczyczka.w.interia.pl/snapshot_4f488945_8f5815cf.jpg
To miało być zdjęcie tego chłopca... :\
P.S.: Karta graficzna GeForce FX 5200
Wersja sterownika 4.4.0.3
Michelle
26.04.2005, 11:54
ehhh.. okropnie to wygląda ,ale chyba w grze nie przeszkadza nic?tak ?... bo mam nadzieje.A czy ostatnio ściągałaś jakieś dodatki z sieci??Bo jeżeli tak to one mogą być tego powodem(chociarz mi na to nie wygląda...)
Cóż ..dziwna sytaucja.Wywal z foldery downloads zawartośc.Może poskutkuje.Zobaczymy.
A może ktoś ma jakąs inną propozycje jak zaradzić temu?
mar(tunia)
26.04.2005, 11:58
ehhh.. okropnie to wygląda ,ale chyba w grze nie przeszkadza nic?tak ?... bo mam nadzieje.A czy ostatnio ściągałaś jakieś dodatki z sieci??Bo jeżeli tak to one mogą być tego powodem(chociarz mi na to nie wygląda...)
Cóż ..dziwna sytaucja.Wywal z foldery downloads zawartośc.Może poskutkuje.Zobaczymy.
A może ktoś ma jakąs inną propozycje jak zaradzić temu?
Wywaliłam wszystko i nadal takie co.s jest :\
Karty z serii FX są bardzo kłopotliwe więc takie błędy przy tej karcie nie powinny dziwić. Moim zdaniem aktualizacja sterowników do wersji 71.89 powinna pomóc :) Ja sam pomimo iż mam starego gniota geforce MX440 64mb to nawet na sterownikach wersji 2x.xx nie sprawiał większych problemów :P
mar(tunia)
26.04.2005, 16:39
Mam nadzieję, że zainstalowanie tej wersji sterownika pomoże, bo ja chcę robić zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamiętaj aby wykasować stare stery prez Dodaj/Usuń w Panelu Sterowania, jakyś instalnęła stery na stery mogłoby by nieciekawie :)
mar(tunia)
26.04.2005, 17:19
Zainstalowałam sterownik, ale jak włączam jakąś grę czy program(obojętne jaki), to mi sie komputer resetuje.... to ze sterownikiem jest coś nie tak, czy ze mną, bo już sama nie wiem...
A wykasowałaś stare??
Jeżeli masz win XP to weź wykasuj przez dodaj/usuń stery i zobaczy czy możesz bezbłędnie grać na windows'owym sterowniku(Ja tak grałem przez parę dni bo czekałem na nową grafę a nie chciałem śmiecić sterami od Nvidii(mam teraz Ati)).
mar(tunia)
27.04.2005, 08:49
A wykasowałaś stare??
Jeżeli masz win XP to weź wykasuj przez dodaj/usuń stery i zobaczy czy możesz bezbłędnie grać na windows'owym sterowniku(Ja tak grałem przez parę dni bo czekałem na nową grafę a nie chciałem śmiecić sterami od Nvidii(mam teraz Ati)).
Tak, wykasowałam stare... Ale ciągle mi sie resetuje gra :angry: . Co ja mam robić? Pomóżcie, błagam!!!
Ja równiez mam taki sam problemik ze zdjątkami :/ Moja karta graficzna to GeForce 4MX 64 MB.... :/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.