PDA

Zobacz pełną wersję : Dzikie wczytywanie

mar(tunia)
26.04.2005, 10:24
Mam problem... Oto i on:
http://tunczyczka.w.interia.pl/dzikosc.jpg
Co to ma być? Dlaczego jest tam domek, anie simy? POMOCY!!!!!!!!!!!!
Albo to
http://tunczyczka.w.interia.pl/snapshot_4f488945_8f5815cf.jpg
To miało być zdjęcie tego chłopca... :\

P.S.: Karta graficzna GeForce FX 5200
Wersja sterownika 4.4.0.3

Michelle
26.04.2005, 11:54
ehhh.. okropnie to wygląda ,ale chyba w grze nie przeszkadza nic?tak ?... bo mam nadzieje.A czy ostatnio ściągałaś jakieś dodatki z sieci??Bo jeżeli tak to one mogą być tego powodem(chociarz mi na to nie wygląda...)
Cóż ..dziwna sytaucja.Wywal z foldery downloads zawartośc.Może poskutkuje.Zobaczymy.
A może ktoś ma jakąs inną propozycje jak zaradzić temu?

mar(tunia)
26.04.2005, 11:58
ehhh.. okropnie to wygląda ,ale chyba w grze nie przeszkadza nic?tak ?... bo mam nadzieje.A czy ostatnio ściągałaś jakieś dodatki z sieci??Bo jeżeli tak to one mogą być tego powodem(chociarz mi na to nie wygląda...)
Cóż ..dziwna sytaucja.Wywal z foldery downloads zawartośc.Może poskutkuje.Zobaczymy.
A może ktoś ma jakąs inną propozycje jak zaradzić temu?
Wywaliłam wszystko i nadal takie co.s jest :\

konar
26.04.2005, 12:38
Karty z serii FX są bardzo kłopotliwe więc takie błędy przy tej karcie nie powinny dziwić. Moim zdaniem aktualizacja sterowników do wersji 71.89 powinna pomóc :) Ja sam pomimo iż mam starego gniota geforce MX440 64mb to nawet na sterownikach wersji 2x.xx nie sprawiał większych problemów :P

mar(tunia)
26.04.2005, 16:39
Mam nadzieję, że zainstalowanie tej wersji sterownika pomoże, bo ja chcę robić zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pingwin
26.04.2005, 16:53
pamiętaj aby wykasować stare stery prez Dodaj/Usuń w Panelu Sterowania, jakyś instalnęła stery na stery mogłoby by nieciekawie :)

mar(tunia)
26.04.2005, 17:19
Zainstalowałam sterownik, ale jak włączam jakąś grę czy program(obojętne jaki), to mi sie komputer resetuje.... to ze sterownikiem jest coś nie tak, czy ze mną, bo już sama nie wiem...

Pingwin
27.04.2005, 07:12
A wykasowałaś stare??

Jeżeli masz win XP to weź wykasuj przez dodaj/usuń stery i zobaczy czy możesz bezbłędnie grać na windows'owym sterowniku(Ja tak grałem przez parę dni bo czekałem na nową grafę a nie chciałem śmiecić sterami od Nvidii(mam teraz Ati)).

mar(tunia)
27.04.2005, 08:49
A wykasowałaś stare??

Jeżeli masz win XP to weź wykasuj przez dodaj/usuń stery i zobaczy czy możesz bezbłędnie grać na windows'owym sterowniku(Ja tak grałem przez parę dni bo czekałem na nową grafę a nie chciałem śmiecić sterami od Nvidii(mam teraz Ati)).
Tak, wykasowałam stare... Ale ciągle mi sie resetuje gra :angry: . Co ja mam robić? Pomóżcie, błagam!!!

bettima
21.07.2005, 16:41
Ja równiez mam taki sam problemik ze zdjątkami :/ Moja karta graficzna to GeForce 4MX 64 MB.... :/