![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem... Oto i on:
![]() Co to ma być? Dlaczego jest tam domek, anie simy? POMOCY!!!!!!!!!!!! Albo to ![]() To miało być zdjęcie tego chłopca... :\ P.S.: Karta graficzna GeForce FX 5200 Wersja sterownika 4.4.0.3 Ostatnio edytowane przez mar(tunia) : 26.04.2005 - 11:01 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ehhh.. okropnie to wygląda ,ale chyba w grze nie przeszkadza nic?tak ?... bo mam nadzieje.A czy ostatnio ściągałaś jakieś dodatki z sieci??Bo jeżeli tak to one mogą być tego powodem(chociarz mi na to nie wygląda...)
Cóż ..dziwna sytaucja.Wywal z foldery downloads zawartośc.Może poskutkuje.Zobaczymy. A może ktoś ma jakąs inną propozycje jak zaradzić temu? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Karty z serii FX są bardzo kłopotliwe więc takie błędy przy tej karcie nie powinny dziwić. Moim zdaniem aktualizacja sterowników do wersji 71.89 powinna pomóc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że zainstalowanie tej wersji sterownika pomoże, bo ja chcę robić zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pamiętaj aby wykasować stare stery prez Dodaj/Usuń w Panelu Sterowania, jakyś instalnęła stery na stery mogłoby by nieciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam sterownik, ale jak włączam jakąś grę czy program(obojętne jaki), to mi sie komputer resetuje.... to ze sterownikiem jest coś nie tak, czy ze mną, bo już sama nie wiem...
Ostatnio edytowane przez mar(tunia) : 26.04.2005 - 17:54 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A wykasowałaś stare??
Jeżeli masz win XP to weź wykasuj przez dodaj/usuń stery i zobaczy czy możesz bezbłędnie grać na windows'owym sterowniku(Ja tak grałem przez parę dni bo czekałem na nową grafę a nie chciałem śmiecić sterami od Nvidii(mam teraz Ati)). |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja równiez mam taki sam problemik ze zdjątkami :/ Moja karta graficzna to GeForce 4MX 64 MB.... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|