PDA

Zobacz pełną wersję : ------->Przyjęcia<-------

Asiunia_10
27.04.2005, 15:27
Jak zrobić żeby na przyjęciu np. domowym była dobra ocena??? :\ Z góry dzięki za odp.

Jillian
27.04.2005, 15:43
Ja robię to tak - najpierw włączam muzykę i zapraszam do tańca wszystkich simów. Po jakichś 2 simowych godzinach nakrywam do stołu i zaczynm jeść a za mną goście. Następnie wznoszę toast. Jeśli to urodziny lub wesele kroję tort ew. zdmucham świeczki, potem znowu zapraszam gości do tańca ;) Jeśli masz The Sims 2 NS wtedy dobrze będzie też rozpalić ognisko. Pod koniec imprezy możesz kupić też kilka dużych wanien, goście zaczną lecieć jak ćmy do światła ( nie wiem dlaczego ale zawsze jak pojawia się wanna wszyscy do niej natychmiast lecą ;p) ;) Oto mój sposób. Aha, oprócz rozrywki musisz jeszcze gościom zapewnić ubikację i porządne wygodne siedzenia bo inaczej szybko się zaczną ulatniać :)

mar(tunia)
27.04.2005, 15:45
A co trzeba robić, zeby była dobra ocena na przyjęciu sportowym. Bo ja klikam, żeby tańczyli, oglądali kanal sportowy, a simy nadal nudza się jak mopsy. Co trzeba robić na takim przyjęciu?

Asiunia_10
27.04.2005, 15:50
Dzięki Karen :)

miki2207
28.04.2005, 13:52
Jak zrobić żeby na przyjęciu np. domowym była dobra ocena??? :\ Z góry dzięki za odp.
ja ograniczam się jedynie do "bawienia" gości i to wystarczy! Jeśli każdy gość będzie cały czas zabawiany przez domownika ("graj w łapki", "tańcz razem", "bitwa na poduszki") i nie da mu się chodzić po parceli bez sensu bardzo szybko status imprezy będzie "balanga". konieczne do tego jest oczywiście stosunek 1:1 domowników i gości.

GreenGirl
28.04.2005, 14:12
Po prostu trzeba zadbac zeby goscie sie dobrze bawili. Rozmawiac z nimi, zapraszac do tanca itp.

Leene
28.04.2005, 14:33
trzeba tez poswiecać gościom czas, z kazdym wypadałoby porozmawiać, bo to tez wlicza sie do ocenki. Ja osobiscie polecam duze wanny (np. ta za pkt aspiracji), bo mozna sie rozrywkować, relaksowac i rozmawiac jednoczesnie.