Zobacz pełną wersję : DzieciAKI
albo jestem ciemna do kwadratu(chyba;p)albo nie wiem co...jak dziecie moga zdobywac skladniki? bo moje dziecko potrafi tylko robic "goraca stope".
wiecie moze jak zaczarowac tego krasnoludka?
Ja od wczoraj mam abrakadabrę i też poznaję dopiero tą grę. Niestety nie wiem jak dzieci mogą zdobywać składniki. Nie mogą kupować u cyganów? Jeszcze nie grałam z dziećmi, więc nie wiem. Muszę przyznać że zdziwił mnie twój post.
no wlasnie nie moga.....jak podchodze to pisze ze tylko dla doroslych albo ze nic nie mozna zrobic:(
cornelia
09.11.2003, 17:40
ja dzieciekm umiem zdobyc 1 składnik :/ only
napiszesz nam jaki???? B)
Jaki?
To może niech dorosły wrzuci składniki do kotła a dziecko zrobi miksture? :lol:
ja tez nie wiem :) cornyprosimy powiedz :D
Ja wiem tylko jak zdobyć proszek chochlików:
w nocy na podwódrku dzieciak bawi się tym rózowym pudełkiem ;]
I pyłek jest.
Ale co do tych muchomorów to pojęcia nie mam.
Ooo dobrze Etna że powiedziałaś, nie wiedziałam że tak można ten pył zdobyć.
Wiem narazie że łzy smoka można dostać... od własnego smoka (ale odkrycie hyhy), wystarczy go łaskotać.
tak lzy...(alsnie odkrylam)i luski jak sie go "wyczesuj" czyli mamy wszystko oprocz muchomorow...jak zdobyc muchomory?
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D.
Originally posted by Harry@Nov 9 2003, 07:19 PM
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
lewitacja itd... mozesz to robic w akadabrowie...a zeby to robic dobrze to musisz miec logike na fulla:) mi krysztal wyrosl sam..jak uzywalam duzo zaklec:) moj dzieciak siadal na tym krzesle i nic:(
Originally posted by Etna@Nov 9 2003, 09:27 PM
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D.
Właśnie miałem to napisać ;) Ja odkryłem chyba dopiero ze cztery czary - strasznie wolno u mnie trwa to zdobywanie składników. Czekalem np. 3 simowe dni aż fanatyczny wielbiciem zostawi mi te czarne róże, a jak mi nie były potrzebne, to cały czas zaśmiecały działkę :rolleyes: :rolleyes:
moje dziecko uzylo zkalecia doroslosc w minute i nie da sie go juz odmienic? wiecie cos o tym? bo taki brzydki prosiak mi wyszedl....ze zwierzakiem tez....szkoda jesli nie mozna:(
Ja dopiero co kupiłam simsy A. i nie mogę się doczekać kiedy je otworze. Jak durzo jest tych czarów czy wszystkie to są te co są zamiesz czone w recenzji???
Czarodziejka
10.11.2003, 13:34
Originally posted by Etna@Nov 9 2003, 08:27 PM
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.
Głupio zapytam ale... jakiej komódki? Podaj adres ( a dres? dres oryginalny... ;) )
Tę komodę możesz ściągnąć z oficjalnej strony www.thesims.com jeśli jesteś zarejestrowana ;) ;)
Martunia
10.11.2003, 19:27
Co trzeba zrobic żeby robic jakies zadania i mieć umiejstnosc strasznie, teleportacji, wygaszania ognia itp.?????
Pizzzzzzz niech ktos powie !!!!!!!!!!!!!
Ja nie jestem zajerestrowana (niestety nie stać mnie na oryginalne części :( ) i nie mogę jej ściągnąć. Czy jeśli ktoś jest, to mógłby przysłać mi ją e-mailem:
[email protected] ? Pissssss!
Galdor Telrúnya
11.11.2003, 06:16
tak to by każdy kurde chciał. Lepej kup sobie oryginały i sie zarejestruj.
Gdybym miała możliwość to bym kupiła (a bardzo chce), tylko są takie osoby na tym świecie które nie mają mozliwości zakupu produktu "niezbędnogo do przeżycia"! I ja niestety do takich ludzi należę. Więc proszę, ten kto ma dobrą wolę, niech mi to prześle! Sprawi mi to ogromną przyjemność!
Takie są skutki :( niestety...
Originally posted by Galdor Telrúnya@Nov 11 2003, 07:16 AM
tak to by każdy kurde chciał. Lepej kup sobie oryginały i sie zarejestruj.
Galdor nie kazdego stac na orginaly (ja mam tylko 1 orginal Wakacje) wiec tesh nie moge sie zarejestrowac
ale_owca
11.11.2003, 12:19
Czy moglibyście powtórzyć co zrobic, aby SimDziecko miało muchomory?...
A nie możesz przeczytać wcześniejszych postów z tego tematu? <_<
Ja to jush chyba przez to forum wiem wiecej co robic w abrakadabrze niz niektorzy ktorzy maja ten dodatek(ja jeszcze nie mam)
Jestem wiec DOBRZE przygotowana :lol::lol::lol:
ale_owca: wystarczy usiasc na krzesle-grzybie i muchomory rosna
PS. Dobrze pamietam???
A wiec doswiadczony gracz gry ktorej nie ma odpowiada:
Gusiaa o ile nie poplatalam informacji to wydaje mi sie ze u tej jakiejstam Wampirzycy (ale moge sie mylic bo nie zabardzo pamietam :P )
Mozliwe...sproboj zdobyc magimony moze sie powiedzie ;)
Musisz kliknąć na wampirzycę, a nie na wózek; i mieć 49 magimonów ;)
a jak moge zdobyc magimony?? :D
A wiec aby zdobyc magimony musisz wziac udzial w pojedynku lub wystepie (o ile sie nie myle a mylic sie moge) :D
Originally posted by Joasia@Nov 11 2003, 02:41 PM
Dokładnie ;)
Widac ze uwaznie czytam posty na forum nie???
PS.Jeszcze jakies pytania???(spodobalo mi sie pomaganie :lol:)
agatka678
11.11.2003, 17:09
W żadnym dodatku nie zadbali o dzieci.
cornelia
11.11.2003, 17:19
ej kurde siedze całe dnie na tym krzesle tym dzieckiem i nic:)
agatka678
11.11.2003, 17:27
Wiesz co ewcikp ja tez nie mam tej gry a wydaje mi sie ze jestem doswiadczonym graczem juz jak bym grala.Tez jestem przygotowana.Musze dzielic twoj los.Ake ja juz nie dlugo bede miala aty??
Originally posted by cornelia@Nov 11 2003, 05:19 PM
ej kurde siedze całe dnie na tym krzesle tym dzieckiem i nic:)
rozejrzyj sie ja mialam te grzyby na drugim koncu dzialki:)
Originally posted by agatka678@Nov 11 2003, 06:27 PM
Wiesz co ewcikp ja tez nie mam tej gry a wydaje mi sie ze jestem doswiadczonym graczem juz jak bym grala.Tez jestem przygotowana.Musze dzielic twoj los.Ake ja juz nie dlugo bede miala aty??
No to nie jestem sama :lol: A gre bede miala okolo przyszlego tygodnia ;)
Mi nigdy jeszcze nie wyrosły za pierwszym razem jak usiadłem, zawsze musze z 30 razy
cornelia
12.11.2003, 16:09
Dobnra nie wazne odkryłam wszystkie zaklecia i krystały u dzieci i u dorosłych:P
agatka678
12.11.2003, 16:45
To Cornelia podziel się jak je zdobyłaś i pomóż innym graczom.
Jutro lece po gierke!!!!juhuuuuu
EwelinaG
18.05.2004, 11:53
A JAK DZIECKO MA ZDOBYĆ MUCHOMORY SIEDZIAŁO NA TYM GRZYBKU I NIC A CZY TO MA BYC TAKI BIAŁY GRZYBEK Z TRYBU KUPOWANIA??CZY MOŻE TAKI MAGICZNY CO WYRASTA JAK FASOLA?????
---------
prosze pomóżcie jak MA ZDOBYĆ MOJE DZIECKO TE GŁUPIE MUCHOMORY MAM JUŻ SMOCZE ŁUSKI,ŁZY I PYŁ WRÓŻEK I CO DALEJ???ALBO CZY MOŻNA ZAMIESZKAC W TYM DOMKU 99 KTÓRY ZNAJDUJE SUĘ TAM JAK SIE WSPINA PO FASOLI???
Originally posted by EwelinaG@May 18 2004, 11:53 AM
A JAK DZIECKO MA ZDOBYĆ MUCHOMORY SIEDZIAŁO NA TYM GRZYBKU I NIC A CZY TO MA BYC TAKI BIAŁY GRZYBEK Z TRYBU KUPOWANIA??CZY MOŻE TAKI MAGICZNY CO WYRASTA JAK FASOLA?????
---------
prosze pomóżcie jak MA ZDOBYĆ MOJE DZIECKO TE GŁUPIE MUCHOMORY MAM JUŻ SMOCZE ŁUSKI,ŁZY I PYŁ WRÓŻEK I CO DALEJ???ALBO CZY MOŻNA ZAMIESZKAC W TYM DOMKU 99 KTÓRY ZNAJDUJE SUĘ TAM JAK SIE WSPINA PO FASOLI???
1. Chodzi o te "krzesła- grzyby", które można normalnie kupić ;)
2. Nie, nie można tam zamieszkać, bo żadnego domu tam nie ma - jest tylko działka ze śpiącym Willem Wrightem - twórcą TS ;)
Muchomory -> trzeba ciagle siadac na tym krzeselku z muchomorkiem..Az cos w koncu jakby zabulgocze i wtedy szukasz po dzialce gdzie wyrosly Ci muchomorki.
U mnie do tej kobiety która nie jest gwiazdą, fan nie przychodzi.I wten sposób nie
mam róż! :( Czy da się jakoś inaczej zdobyć róże? :huh:
Originally posted by Talia@May 20 2004, 07:28 AM
U mnie do tej kobiety która nie jest gwiazdą, fan nie przychodzi.I wten sposób nie
mam róż! :( Czy da się jakoś inaczej zdobyć róże? :huh:
Nie jest gwiazdą, bo pracuje w innym zawodzie, czy ma za mało gwiazdek, żeby przychodził do nie fan (2,5 z tego, co pamiętam)?
W pierwszym przypadku czarne różne i tak się jej do niczego nie przydadzą, bo jest to zaklęcie zwiekszające poziom gwiazdorstwa, a w drugim musisz po prostu trochę popracować nad swoją popularnością ;) Składnik ten możesz oczywiście uzyskać również dzięki jakiemuś przedmiotowi ściągnietemu z neta, ale nie wiem, czy takie rozwiązanie Cię satysfakcjonuje ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.