Zobacz pełną wersję : Smoki - opinie i informacje
A co trzeba zrobić aby wychodowac zielonego smoka ? Mi cały czas wychodzi fioletowy o imieniu Pochodnia. Pozdrawiam .... Prosze o odpowiedz ...
Originally posted by Plucz@Jan 31 2004, 07:10 PM
A co trzeba zrobić aby wychodowac zielonego smoka ?
Zielony smok jeszcze nikomu się nie urodził, więc jego istnienie to najprawdpodobniej zwykła plotka ;)
Szynszyl
31.01.2004, 19:07
Tak właśnie zielonego Smoka NIE MA ! :P http://ukash753.webpark.pl/emoty/cry.gif
Są tylko 3:
http://ukash753.webpark.pl/emoty/mad.gif Czerwony - Płomyk
http://ukash753.webpark.pl/emoty/sly.gif Żółty - Pyritie
http://ukash753.webpark.pl/emoty/angel.gif Fioletowy - Pochodnia
A żeby smoki wszystkiego nie paliły wystarcz im porządnie zaspokoić głód- zrobić mały oródek z żonkilami, wtedy jak zgadnieja to pójdą zjeść te zonkile :P :D
Ja już miałam wszystkie kolory smoków :P ( czerwony, żółty i fioletowy ) które najczęściej wyżerały mi kwiatki z ogródka, a jeden z nich zjadł pewnego sąsiada :lol: a tak wogule to szkoda, że nie ma zielonego smoczka :(
Originally posted by Mamba@Jan 31 2004, 08:59 PM
Ja już miałam wszystkie kolory smoków :P ( czerwony, żółty i fioletowy ) które najczęściej wyżerały mi kwiatki z ogródka, a jeden z nich zjadł pewnego sąsiada :lol: a tak wogule to szkoda, że nie ma zielonego smoczka :(
Zjadł sąsiada? :huh: To smoki mogą zjadać Simy? :huh: Myślałam, że mogą co najwyżej podpalić, ale zjeść? :huh: Widzę, że chyba ja czegoś tu nie wiem ;) - albo poprostu Mamba kity sadzi :P
Szynszyl
31.01.2004, 20:46
http://ukash753.webpark.pl/emoty/sly.gif naprawde zjadł Sima ??
widziałaś jak go zjada czy po prostu sąsiad nagle zniknął ? ;) http://ukash753.webpark.pl/emoty/lol.gif
Nie no sima nie zjadł :P od tak, ten sąsiad został zamieniony w ropuchę i dopiero zjedzony został :D
Originally posted by Mamba@Jan 31 2004, 09:59 PM
A tak w ogóle to szkoda, że nie ma zielonego smoczka :(
Można go ściągnać z jakiejś stronki... Tyklo nie pamiętam jakiej... Ale może poszukaj w updates ;) Ja sobie kiedyś ściągnęłam ;) Ale zachowywał się jak Płomyk :angry:
Szynszyl
31.01.2004, 22:36
Czy te smoki z netu PODMIENIAJĄ maxisowskie czy są NOWE :o
Żabka a jak ten smok z neta miał na imię ??? :huh: http://ukash753.webpark.pl/emoty/boxing.gif
Nilka twój smok nie mógł być zielony.Są tylko trzy kolory smoków:
żółty,czerwony i fioletowy -_-
Ekhm ........... Gadziny . Bleeeeeeeeeeeeeeeeech ! Raz kupiłam smoka a on jest bardzo bardzo brzydki . Miałam różowego i aż mi się odechciało go mieć i sprzedałam go . Do tego trzeba ich wiecznie pilnować a ja mam i tak dużo pracy jako gwiazda i czarodziejka ..
simczrodziejka
01.02.2004, 09:51
Originally posted by galazek@Jan 31 2004, 08:17 PM
Zielony smok jeszcze nikomu się nie urodził, więc jego
istnienie to najprawdpodobniej zwykła plotka ;)
hehe najpierw wy zwracacie mi uwage ale teraz ja ja wam zwroce było wczesniej mowione ze sa smoki zielone!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by simczrodziejka+Feb 1 2004, 10:51 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (simczrodziejka @ Feb 1 2004, 10:51 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-galazek@Jan 31 2004, 08:17 PM
* * *
Zielony smok jeszcze nikomu się nie urodził, więc jego
istnienie to najprawdpodobniej zwykła plotka ;)
hehe najpierw wy zwracacie mi uwage ale teraz ja ja wam zwroce było wczesniej mowione ze sa smoki zielone!!!!!!!!!!!!!!! [/b][/quote]
Ale potem było również mówione, że to nieprawda ;) ;)
A ile kosztuje smok?bo ja raz miałam 100 magilionów i dalej smoczego gniazda nie było w meniu tego smoczego bazaru.
Originally posted by panna_x@Feb 1 2004, 08:59 PM
A ile kosztuje smok?bo ja raz miałam 100 magilionów i dalej smoczego gniazda nie było w meniu tego smoczego bazaru.
Kosztuje 49 magimonów - spróbuj jeszcze raz i popatrz uważniej - musi być ;)
Originally posted by panna_x@Feb 1 2004, 08:59 PM
Smok kosztuje 49 magimonów :) A w menu smoczego bazaru musiało być...
...albo gra nie dobrze chodzi.Prawda???????????
Hmmm... No może ;) wszystkp jest możliwe, były dziwniejsze przypadki ;)
Może nie zauważyłaś opcji kupienia smoczego gniazda w menu ? U mnie jest, a gra raczej nie powinna być wadliwa ... :huh: może sprawdź jeszcze raz ...
Dlaczego smoki nie dołanczają się do rodziny??
Szynszyl
03.02.2004, 11:47
a co chciałabyś żeby taki brzydal :ph34r: był w panelu rodziny feee...
poza tym to są dzikie zwierzzęta anie psy czy koty http://ukash753.webpark.pl/emoty/sly.gif
panna x bo w menu smoczego bazaru jest do wyboru gniazdo smoka a nie smok B)
panna x bo w menu smoczego bazaru jest do wyboru gniazdo smoka a nie smok
Wiem!!!!!!!!!!!To przecież oczywiste!!!!!!!!!!!!prawda??
Psiulko & Panno X - proszę nie łamać regulaminu! <_< Wasze wypowiedzi były nieodpowiednie - czyli, że miały mniej niż 6 sensownych słów! Proszę trzymać się regulaminu! ;) Pozdrawiam :)
Hmmm.... A o czym tu jeszcze gadać? Może zamknijmy temat? ;)
lepiej nie zamykaj, bo...
moja koleżanka ma 4 zielone smoki 0_0
jeszcze nie dała mi screena, ale zaniedługo da (może =P)
więc zielone smoki raczej istnieją, a to że ja miałem, to może jednak nie była bujda!? bo gdzieś w mrokach mojej pamięci czają się wrota przeszłości, ze ten smok miedyś istniał...
Może ściągnęła go z neta <_< Tego smoka na pewno nie ma!! :angry:
Szynszyl
03.02.2004, 20:19
napewno z necika miała green smoka ;) a ty cr@sh mówiłeś że zielony to był twój pierwszy smok i nawet zdjęcia nie zrobiłeś :huh: a potem mówisz że tego smoka nie ma , teraz że jest http://ukash753.webpark.pl/emoty/bored.gif http://ukash753.webpark.pl/emoty/bored.gif
No wiecie - Cr@sh uważa, że są zielone smoki - bo może jest daltonistą :lol: Oczywiście Cr@sh - nie obraź się, bo to był tylko żart ;) Zielonego smoka nia ma - a ten na opakowaniu Abrakadabry to tylko chwyt reklamowy ;)
jeszcze raz =P:
1: nie zrobiłem foty mojego smoka jak go miałem bo nie wiedziałem że jest taki żadki.
2: moja qmpela NIGDY nie ściągała żadnych rzeczy z netu
3: nie, nie jestem daltonistą, widzę dobrze (np. teraz piszę po ciemku)
Słuchaj: Co to ma do rzeczy, że piszesz po ciemku? Tego smoka na pewno nie ma! Czytałam recenzję Abracadabra po angielsku i były tam tylko trzy smoki ( red, yellow and purple ) Twoja kimpela mogła kłamać, ale jeśli miała te smoki MUSIAŁA ściągać je z neta. A ty na pewno nie miałeś tego smoka i pogódź się z prawdą, że nikt ci nie uwierzy.
Moniczykita
04.02.2004, 16:54
Dobra darujcie sobie tą wymiane zdań..Ja jestem zdania ze nie ma zielonego smoka, ale jesli jest to zostaje Cr@sh udowodnić nam.W jaki sposób??A poprzez fotke wklej fotke na to forum wtedy udowodnisz nam słusznosć Twojego zdania :)
no... macie racje. troche głupio jest sie przyznawać do swoich błędów, ale jeszcze bardziej jest mi głupio że moja qmpela mnie okłamała :(. ale mówi się trudno :D
a smoków już nie lubie bo som beznadziejne i tylko mi życie zatruwają :[
Moniczykita
05.02.2004, 07:38
Wcale nie jest głupio przyznawać się do błedówto jest dobrze ze potrafisz :) A o do zielonych smoków jest juz wyjaśnione...ZIELONYCH SMOKÓW NIE MA W ABRZEKADABRZE...No więc chyba ten temat jest skończony...
Mi ostatnio smoki też nie przypadają do gustu :P szczególnie jak podpalają mi pół domu <_<
Ja mam unleashed ^_^ I ściągnęłam z jakiejś stronki smoka, którego można zaadoptowac na Starówce jako smoka ^_^
Żabka skąd ściągłaś tego smoka, który jest do zaadoptowania na Starówce :lol: ?
Originally posted by panna_x@Feb 3 2004, 04:35 PM
panna x bo w menu smoczego bazaru jest do wyboru gniazdo smoka a nie smok
Wiem!!!!!!!!!!!To przecież oczywiste!!!!!!!!!!!!prawda??
nie nie prawda hehehe co sie drzesz?
A Ty natka po co nabijasz posty? Mombo tego smoka ściągnełam z http://pages.prodigy.net/kathyb/Stars.htm
Dzięki za adres, ściągne go :P a jeszcze jedno pytanko czy ten smok pojawia się na wskaźniku :) tak jak np. pies ?!
Tak Mambo. Smok zachowuje się jak kot, tylko chyba nie używa drapaka ;) możesz go kupić tam, gdzie adoptuje się koty
Zauważyłam :D no normalnie kot w smoczej postaci :lol: troche to dziwne, bo smok powinnien zachowywać się jak smok, a nie jak kot :D ale chociaż jest na wskaźniku :P
Szynszyl
06.02.2004, 09:50
Ale te zmutowane smokoty wydają mi sie jakies kanciaste http://ukash753.webpark.pl/emoty/kwasny.gif
Originally posted by Żabka@Feb 5 2004, 01:08 PM
A Ty natka po co nabijasz posty? Mombo tego smoka ściągnełam z http://pages.prodigy.net/kathyb/Stars.htm
Jezu Maria... Żabka przestań się czepiać!!! :ph34r:
Moniczykita
06.02.2004, 10:35
Myślę że już nic więcej o zielonych smokach nie dowiecie bo ich nie ma a żeby mieć zieloneo to tak jak już większośc przede mna mowila mozna go ściągnąc z netu..Żabka podała wam strone http://pages.prodigy.net/kathyb/Stars.htm :)
To prawda :lol: można z tąd sciągnąć smoka, smoka, który zachowuje się jak kot :D
Szynszyl
06.02.2004, 12:41
raczej kota który wygląda jak smok ;)
a co do smoków ściągnietych z netu ale nie takich jak ten smokot tylko normalnych to one mają jakieś inne imionka czy tak jak normalne czyli Płomyk/Pyritie/Pochodnia
jak to jest ? :rolleyes:
Chodzi oto że jak zwierzakach imiona mówią o półci np. ja miałem pochodnię i pochodnię to się nie nawidzili, ale jak była pochodnia i pochodnia to się strasznie lubili w końcu to chłopak i dziewczyna
-------------
Pomyliłem się chodziło (o to drugie) o płomyka i pochodnię
Nie pisze się posta pod postem :/ Mogłeś edytować tematen posty
Moniczykita
08.02.2004, 08:20
Ujash ja do Twojego pytania:
Smokoty które ściągasz z netu mają wygląd smoka ale zachowują sie jak kot, to wtedy możesz nadaćmu imię jakie chcesz bo to jest zwykły kot ale w niezwykłym wcieleniu.Traktuje się go jak kota..
Szynszyl
08.02.2004, 12:41
ale ja pytałem właśnie nie o smokoty tylko normalne smoki z netu ;)
Smoki zazwyczaj są zielone :o
Cóś ty :/ Nie ma zielonych smoków, poczytaj!!!!
Ze Smokami jest tak:
Jezeli bedziesz sie zajmowal jajkiem mniej niz 6 razy bedzie czerwony i bedzie wszystko palil :)
od 6-13 razy bedzie zloty - ten jest najmilszy :)
14 razy i wiecej Smok moze wzniecac male pozary ale nie spali Ci calego domu :)
Originally posted by Kr0n@Feb 11 2004, 06:03 PM
Ze Smokami jest tak:
Jezeli bedziesz sie zajmowal jajkiem mniej niz 6 razy bedzie czerwony i bedzie wszystko palil :)
od 6-13 razy bedzie zloty - ten jest najmilszy :)
14 razy i wiecej Smok moze wzniecac male pozary ale nie spali Ci calego domu :)
kr0n ma rację. robiłem dokładnie tak samo, jak szukałem tego zielonego buca ;)
Moniczykita
13.02.2004, 15:19
Nie wiem czy coś nowego wniesiemy do tego temtu bo juz chyba wszystko wiemy...
A przede wszystkim:
ZIELONEGO SMOKA NIE MA.
ALE JAK KTOS CHCE TO MOZE SOBIE SCIAGNAC ZIELONEGO SMOCZKA Z NETU...
No jak to nie... przecież są zielone smoki <_< sama takiego miałam
Moniczykita
13.02.2004, 15:38
Miałaś pewnie a raczej napewno sciagnietego z netu..
Bo w grze nie ma....
No sorry, chyba lepiej wiem czy ściągałam i z iternetu czy nie. A nie ściągałam. I w grze on jest <_<
Słuchaj, czytając angielską recenzję było napisane że są tylko trzy kolory... W takim razie JAK MIAŁ NA IMIĘ?
Moniczykita
14.02.2004, 11:51
NO SORRY, ale chyba raczej nie ma zielonego smoka....
A jak jest to nam to udowodnij zrób zdjęcie i wklej na to forum, ale jestem pewna na 100% że zielonego smoka w grze nie ma a jak jest to na pewno ściągnięty z internetu <_<
Oh, no pewnie, ale chyba musiałabym cofnąć się w czasie żeby wam go pokazać.. <_< i do cholery NIE PAMIĘTAM jak miał na imię i mam w dupie to, że mi nie wierzycie. Upierajcie się dalej jak wam tak bardzo zależy. Bo do was to się gada jak do ściany...
Moniczykita
14.02.2004, 12:25
No i ok ja ci nie wierze i raczej nie wierze...Nie wiem jak inni, ale na temat zielonych smoków jest wszystko wyjaśnione...
Sebastian
14.02.2004, 19:44
A mój kolega miał zielonego smoka nazywał się liść ale nie wiem czy go nie ściągną z tej strony ze smokotami . ale ten zielony zmok ział ogniem i jadł pomarańczowe kwiaty . więc nie wiem jak to jest z tym zielonym smokiem .
jeżeli Nilka sądzi że miała zielonego smoka i nie sciągała go z neta to może mieć racje bo skąd można wiedzieć czy jest ten zielony smok czy nie :huh: każdy myśli po swojemu :D
bidonowa
15.02.2004, 11:58
a ja... mam tylko pytanko... dawno mnie tu nie bylo.. i chcialam spytac... czy abrakadabra... jest jus po polsku?
Ale to chyba nie jest dobry temat. Tu się debatuje o smokach :D :P
ps. tak
bidonowa
15.02.2004, 12:02
hm... no tak... :/ sorrka... ale musialam zapytac :P dzieki za odp. :) pozdrawiam :)
Bonjour!
Ja miałem dwa smoki: Biały i różowy, pierwszy nazywał się Wulkan, a drugi Pochodnia. Jak mam białego to nie wiem co robiłem z nim jak był jajem, ale aby mieć różowego należy go 15 razy obrócić, 10 razy kołyska i około 2 razy muzyka po 5 minut. Jak mieć czarnego smoka?
Spasiba!
Sayonara!
=>kl@udiaa<=
15.02.2004, 17:56
Sorry ale o jakich smokach mówicie? Mam dodatek abrakadabra ale co za smoki?? Gdzie takiego kupic??? :blink:
Originally posted by CeZaReK@Feb 15 2004, 06:56 PM
Bonjour!
Ja miałem dwa smoki: Biały i różowy, pierwszy nazywał się Wulkan, a drugi Pochodnia. Jak mam białego to nie wiem co robiłem z nim jak był jajem, ale aby mieć różowego należy go 15 razy obrócić, 10 razy kołyska i około 2 razy muzyka po 5 minut. Jak mieć czarnego smoka?
Spasiba!
Sayonara!
Och, czarnego smoka mozna mieć tylko z neta :) Nie wierzę również, aby był biały smok :) W anglielskej recenzji pisało, że są tylko trzy smoki :) Klaudia, smoki możesz kupić u wampirzycy Wiki, a dokładniej to smocze ganizdo :)
Bonjour!
Jak ściągnę se smoka z internetu to będzie trzeba miec zwierzaki? Jak nadawać smokom imiona?
Spasiba!
Sayonara!
Aby ostatecznie rozwiac watpliwosci dotyczace zielonych smoków, pisze tego posta :P
Otóż zielone smoki nie istnieją...sprawdzilem to otwierajac plik ExpansionPack7.far (gdzie znajduja sie wszystkie rozszerzenie do abrakadabry) programem FarOut...Wśrod tych wszystkich dodatkow znalazłem skiny smoków i są ich tylko 3 rodzaje - żółte, czerwone i fioletowe <_< Tak więc możecie mi wierzyć bądź nie( kto potrafi niech sam sprawdzi), ale zielonego smoka nikt nie bedzię mieć, chyba że go ściągnie z netu, Koniec B)
No to w takim bądź razie jestem daltonistką.. ;)
Originally posted by Nilka@Feb 17 2004, 01:29 PM
No to w takim bądź razie jestem daltonistką.. ;)
Wiesz Nilka, nie twierdze że zaraz jesteś daltonistką :P Mogłaś pomylić żółtego smoka z zielonym, zdaża sie, zwlaszcza jak długo grałaś... ;)
a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.
Originally posted by Cr@sh@Feb 18 2004, 11:05 AM
a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.
no było by fajnie :P
moim zdaniem do takiej magicznej rodzinki pasuje bardziej czarny kot niż smok
..:Zoja:..
21.02.2004, 19:37
Chyba wiem dlaczego u jednych ten zielony smok a u innych nie... Może w jednych płytkach przypadkiem są te pliki w innych nie.... :rolleyes: Prosze nie bić ja tylko przypuszczam... :)
Sebastian
21.02.2004, 19:50
Ale mój kolega miał zielonego smoka i nazywał się liść i napewno go nie ściągną bo nie ma internetu!!
A niby jak ma dac, skoro to jego kolegi? Ja nadal w to nie wierzę. To jest imię dla smoka? Liść? I jak się zachowywał? Po za tym, w angielskiej recezji pisało, że są tylko 3 kolory smoków <_<
Zoja, wiesz uwazam to za malo prawdopodobne, ze na jednych plytach sa zielone na innych nie, chociaz, kto tam wie <_< . Ja w kazdym razie zielonego nie mam, a ta historia ze zielonym smokiem co sie na dodatek Liść nazywa to jakies brednie...co za glupie imie dla smoka :lol: A ten kolezka Sebastiana, pewno jest grafikiem i sobie tego smoka sam narysowal i tak durnie nazwal ;) :P
Nie, bo to Cezarek tak smoka nazwał i Sebastian to powtórzył ;) A jak już ktoś pisał mozna sprawdzic pliki :lol:
Sebastian
23.02.2004, 16:11
Originally posted by Ersa@Feb 22 2004, 09:19 AM
Nie, bo to Cezarek tak smoka nazwał i Sebastian to powtórzył ;)
WCALE NIE ZCIĄGNOŁEM TEGO IMIENIA OD CEZARKA . I MOJA KOLERZANKA DZIS POWIEDZIAŁA ŻE MA SMOKA ZGNIŁO ZIELONEGO . IDE SO NIEJ W SOBOTE LUB NIEDZIELE WIĘC TO SPRAWDZ I JAK NIE POMYLIŁA SIĘ ZE ZŁOTYM TO PRZEŚLE OD NIEJ SCRENA.
A ja jakoś nigdy nie zwracalam uwagi na kolor smoka... A może powinnam??? Jakoś nie przykuwalo to mojego wzroku... No, ale teraz looknę sobie na ten kolorek :D :lol:
kaczor_TheSims
24.02.2004, 10:26
Co trzeba zrobic zeby miec takiego smoka ??
Irma_Lair
24.02.2004, 10:27
Musisz iść do Wampirzycy Wiki i mieć 49 magiemonów.Kupujesz smocze gniazdo i już!
Jst też takie urządzienie z tej strony (http://www.livin-it-up.net) gzdie można wybrać kolor smoka i akcesoraja zabawki i smocze samkołyki ale i tak mój smok je mi kwiatki z ogródka ;)
kaczor_TheSims
25.02.2004, 11:04
Witam
Wlanie mialem smoka czerwone dalem uwolnij (mialem go pierwszy raz smoka oczywiscie) niewiedzilaem czy od tej kolyski czy poleci gdzies tam no i sie uwolnil calkowicie :( Ale mam nowego :)
A czy smoki rosna czy sa caly czas taki male . I po co sa one wogule przecierz ani to rodzina ani nic o co z nimi biega
smoki to tylko taki bajer i niestety nigdy nie rosną. ani nie madrzeją :D
Ja kupiłam jajo smoka, nie wiem ile już dni minęło (ale dużo) i wcale mi się nie wykluwa :( Nie wiem, co mam zrobić, żeby przestał być jajkiem. Kołyszę go, puszczam muzykę, a on nic. Możecie mi coś poradzić?
Najlepiej wogóle z nim nic nie rób
kaczor_TheSims
26.02.2004, 12:58
Ja mu wlaczylem muze potem zatrzymalem costam kolysanke zaspiewal sim i poszlo jajo spac :)
Ja nie wime zabije te smoki po co one sa wogule . Maja luz i patrze co chwile mam jakis pozar bo im sie nudzi psa omaly wlos by mi saplily :( Jak wy to robicie zeby on siedzial w tej przegrodce . Ktoras dziewczyna napisala ze ma te smoki w jakims pomieszczeniu tez tak ich czymam ale oni caly czas laza i szukaja dzwi .
Dziwne sa te smoki
Originally posted by psiulka@Feb 26 2004, 08:49 AM
Tak też próbowałam. I też nic. Nie wykluwa się :(
kaczor_TheSims
27.02.2004, 08:49
Originally posted by Eveline+Feb 26 2004, 05:41 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Eveline @ Feb 26 2004, 05:41 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-psiulka@Feb 26 2004, 08:49 AM
Tak też próbowałam. I też nic. Nie wykluwa się :( [/b][/quote]
Sprobuj tak jak ja pialem :P
Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim :P) i w nocy powinnien sie wykluc
Pozdro
Originally posted by kaczor_TheSims+Feb 27 2004, 10:49 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kaczor_TheSims @ Feb 27 2004, 10:49 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Originally posted by Eveline@Feb 26 2004, 05:41 PM
<!--QuoteBegin-psiulka@Feb 26 2004, 08:49 AM
Tak też próbowałam. I też nic. Nie wykluwa się :(
Sprobuj tak jak ja pialem :P
Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim :P) i w nocy powinnien sie wykluc
Pozdro [/b][/quote]
Gdy nie wychodzi Ci tak jak pisałam to spróbój o niego jak najlepiej dbać może wtedy Ci się wykluje :)
kaczor_TheSims
27.02.2004, 12:53
A jak Ci sie niechce wykluc to pewnie jakis lipny :P
Sprzedaj go i niesety musisz chyba kupic nowego za 49 czy tez 41 magimonow :P
najlepiej jest ściągnąć sobie z netu skiny smoków i smocze jaja, z których po wykluciu smok moze być np. radiem (nie żartuje) http://sims.kelsha.net no i tam są również te skiny smoków.
Dzięki, ale tego też już próbowałam. I też nic z tego :( Nie wykluwa się :( Już wszystkiego chyba próbowałam. Czyli pewnie nie będę mieć smoka :( :( :( chciałabym wiedzieć, co jest nie tak :(
Ja niewiem jak ściągnąć te skiny smoków,pomóżcie!! :(
Originally posted by Eveline@Feb 27 2004, 07:23 PM
Dzięki, ale tego też już próbowałam. I też nic z tego :( Nie wykluwa się :( Już wszystkiego chyba próbowałam. Czyli pewnie nie będę mieć smoka :( :( :( chciałabym wiedzieć, co jest nie tak :(
A smocze jajo ma puszczoną muzykę ( słuchawki :P ) ? Bez tego się na pweno nie wykluje, u mnie wyklucie trwa do ok. północy ....
Ma muzykę, kołyszę go i przekręcam i nic. Nie ma najmniejszego zamiaru się wykluć. I sprawdzałam już z kilkoma jajkami na kilku działkach i w kilku dzielnicach i nic :(
Szynszyl
02.03.2004, 16:36
a moj smoczek wyklul sie w sluchawkach :) to chyba nie ma nic do rzeczy
czekaj cierpliwie :P okolo północy sie powinien wykluc, jak nie to czekaj do nastepnej polnocy :D
a moze smoczek ma zablokowane wyjscie?
Jak mam ściągnąć te smoki z The Sims Kelsha?? :(
Szynszyl
03.03.2004, 13:54
te kolorowe smoki sa platne :P
a darmowy, czarny :ph34r: jest tutaj (http://sims.kelsha.net/magic8.html)
kliknij na obrazek zeby sciagnac :D
To to ja ściągnęłam ale mi widać nie czarnego tylko...niewidzilnego!!co mam rovbic??
Szynszyl
03.03.2004, 14:14
weic wklejam przetlumaczony text z instrukcji :) :
instrukcja instalacji smoka:
1) stwórz folder "Skins" w ścieżce The Sims\ExpansionPack7
2) wklej tam wszystkie pliki .CMX, .SKN i .BMP a tego archiwum
3) Wklej pliki KE-BlackDragon2.iff oraz NPC_DragonBlack2.iff do folderu The Sims\ExpansionPack7
4) wklej plik DragonGlobals.iff do foledu The Sims\GameData\Global
Sebastian
03.03.2004, 17:11
Ukasch a mógłbyś powiedziec jak się ściąga tego grzybka co daje magimony i czy morzna go zdobyć w grze????????
Ściągasz grzybka stąd http://sims.kelsha.net/magic3.html , (klikasz na obrazek, a potem na "zapisz" :) ) rozpakowujesz, wgrywasz do Download i masz go w grze w przedmiotach (musisz go kupić). Cała filozofia :)
Kiara, sa ZIELONE smoki???!!! ja mialam tylko czerwonego, pomaranczowego i fioletowego!!!! Aha i co te smoki tak wlasciwie jedza, bo moje to narazie smieci i kwiatki, czy jest cos innego, bo moja sprzataczka nie ma nic do roboty, a moj ogrod pustoszeje :)
--------
Smoczki sa the best, tylko mnie denerwuje, ze mi moj czerwony wszystko jara!
Bridget nie pisz post pod postem mozna posty edytowac.
A co do Smokow to mi sie ostatnio wyklol zolty. Teraz nie moge grac w simy bo pozyczylem bridget i spotkamy sie dopiero za 4-3 miesiace!
Originally posted by Ukash@Mar 3 2004, 04:14 PM
weic wklejam przetlumaczony text z instrukcji :) :
instrukcja instalacji smoka:
1) stwórz folder "Skins" w ścieżce The Sims\ExpansionPack7
2) wklej tam wszystkie pliki .CMX, .SKN i .BMP a tego archiwum
3) Wklej pliki KE-BlackDragon2.iff oraz NPC_DragonBlack2.iff do folderu The Sims\ExpansionPack7
4) wklej plik DragonGlobals.iff do foledu The Sims\GameData\Global
Nie wyszlo mi pomóżcie
Szynszyl
04.03.2004, 13:35
uwaznie przeczytaj i rob po kolei :)
najlepiej najpierw sobie to wypakuj wszystkie pliki z tego ZIPA do folderu np. na pulpit a potem wklejaj tak jak wczesniej napisalem ;) powinno dzialac
Alicja Z.
04.03.2004, 18:21
to w koncu w orginale są tylko trzy kolory??
Sebastian
04.03.2004, 19:13
a ja wkoncu mam abre , i bede mial smoków chodowle :D
Originally posted by Alicja Z.@Mar 4 2004, 08:21 PM
to w koncu w orginale są tylko trzy kolory??
Niestety tylko trzy :(
Alicja Z.
05.03.2004, 15:17
oooooooo szkoda myślałam że jest jeszcze zielony, nie kapuje przeciez zielony smok to podstawa czy ten maxis ogłupiał!!??to czemu niektóre osoby mówiły ze maja zielone??(bo chyba nie mówiły że je ściągneły :angry: ) <_<
Szynszyl
05.03.2004, 16:42
te osoby klamia albo tylko im sie wydawalo ze to zielone :)
przeczytaj caly temat a dowiesz sie <_<
Mi niedawno wykluł się pierwszy smok i był fioletowy.
Mi się wreszcie wykluł !!!!!!!!!!!!! Wiecie, dlaczego nie chciał?? (powiem, jakby ktoś miał podobny problem) Ściągnęłam z jakiejś strony posążek psa, który odganiał bezdomne zwierzaki. On wszystko blokował. Sprzedałam go i już jest wszystko ok :) (I krasnale mi już też przez to nie znikają)
Wampirencja
06.03.2004, 15:16
wiem w jaki sposób "stworzyć" kolor smoka (czy bedzie żółty czy czerwony) ale dlaczego niezlaeżnie od tego jak się nim zajmuję on jest żółty...?
Sebastian
06.03.2004, 16:23
nie moge miec smoków bo nie wiem jak zainstalować gre :( a przegrywałem z orginalnej płyty . morze wiecie co zrobić????
"Przegrywałeś"? Kopiowałeś? Czyli mogłeś po prostu źle przegrać płytę. Gry najlepiej "kolonować" :) Bo inaczej częśto nie chcą działać. A najlepiej mieć po prostu orginał :P
Sebastian
08.03.2004, 14:24
A JAK SIE KLONUJE??
To jest temat o smokach, a nie o tworzeniu piratów <_< Przegraj programem Clone CD z obrazem płyty.
Sebastian
10.03.2004, 17:18
ACH TE SMOKI . CIĄGLE COŚ PALA ALBO COŚ JEDZĄ ALE JESTEM PEWIEN ŻE JEST ZIELONY SMOK I SIĘ NAZYWA LIŚĆ
Gdy mam pomarańczowego to mi nic nie pali a gdy mam te dwa inne to mi pal :) ą
Mi mój smok zionoł ogniem tylko 1 raz,i do tego (na szczęście) w nic nie trafił.
Czajniczek
11.03.2004, 18:31
Zielony? Pomarańczowy? Fioletowy? Ja mam zawsze czerwonego. buu...buuu ja chcę zielonego! :unsure:
Originally posted by Bubel@Nov 13 2003, 09:36 AM
Wiecie może jakie kolory mogą mieć smoki i od czego to zależy ??
Jakie smoki :blink: !!!!!!!!!!!
P.S. A wogule jak go można zdobyć?!!! :huh:
Ruda smoka mozesz kupić w abrakadabrowie u wampirzycy za 49magimonów.
:D :D :D :D Ja miałam smoka fioletowego ,żółtego i czerwonego (czerwony spalił mi cały dom <_< )
Kubeczek
13.03.2004, 14:56
Ja miałem smoka fioletowego(Pochodnia), żółtego(Pyritie) i czerwonego(Płomyk). Co do hodowli smoków radzę tak nie robić bo mi 30 smoków wszystko doszczętnie spaliło, nawet kotka na ulicy, który teraz jest zombie :) .
Smerfecia
13.03.2004, 15:18
Ja miałam czerwonego smoka i mi 2 razy spalił babke! to go uwolniłam! a teraz kupie nowego po mówicie że tylko czerwone takie są buntownicze :D może i są zielone smoki ale baaaaaardzo,baaaaaaaaaaardzo żadko.niewiem dopóki sama niebede miała takiego smoka.ale chyba jednak nie ma....pa! :D :D :P
Czajniczek
13.03.2004, 19:21
Mi się zawsze rodzi czerwony :( . Może dlatego że go nie pielęgnuje?
Smerfecia
13.03.2004, 21:28
;) Właśnie kupiłam jajo smoka i go więcej pielęgnowałam i urodził mnie sie fioletowy! To jednak chyba zależy od opiekowania się.Kilka razy kołysałam i zakładałam słuchawki i jest jak jest. :rolleyes: :D :D :P i ani razu mi nie zionął ogniem! cud! i sie tak ładnie bawi z pieskiem...
Szynszyl
14.03.2004, 07:39
fioletowy smok (Pochodnia) jest najbardziej spokojny, mi tez ani razu nic nie spalil :)
zolty (Pyritie) jest neutralny normalnie grzeczny, ale jak zglodnieje to potrafi cos zjarac
czerwony (Płomyk) jak mi sie urodzil to pierwsza rzecz jaka zrobil to spalenie drzewka w ogrodku :rolleyes:
Szynszyl
14.03.2004, 07:43
Originally posted by Sebastian@Mar 10 2004, 06:18 PM
ACH TE SMOKI . CIĄGLE COŚ PALA ALBO COŚ JEDZĄ ALE JESTEM PEWIEN ŻE JEST ZIELONY SMOK I SIĘ NAZYWA LIŚĆ
udowodnij to !! B) jak nie pokazesz fotki to ci nie uwierze <_<
Ja miałam czerwonego , żółtego i fioletowego :D
Czerwony mi nic nie spalił tylko zjadł wszystkie kwiatki w ogródku :P
Czy można jakoś zaradzić na to ? B)
Ja też nie wierzę w to że istnieją zielone smoki!!!!! A ten zielony smok na okładce to tylko chwyt reklamowy (jak ktoś wcześniej napisał). Bo przecież jak by były to by ktoś go już miał. :blink:
Smerfecia
14.03.2004, 11:43
Mi czerwony smok Płomyk wszystko palił bo niemiał co jeść(Żadnych kwiatów a smakołyka miałam tylko jednego) :D ale jak by miał to pewnie też by palił..z tego co mówicie...
ja znowu kupie smoka i spróbuje zrobić tak że będę BEZ PRZERWY go lulać itp. [jak sim sie zmęczy to go skasuje(move_objects on)]
i może będzie zielony? ale szczerze mówiąć.............WĄTPIĘ....ale mam taką maciupką nadzieje ;) :rolleyes:
Zielone smoki istnieją!!! Może go mieć każdy jeśli ściągnie go z internetu. A z jajka napewno się nie wykluje.
Czajniczek
14.03.2004, 18:50
Ściągnelam trzy smocze jaja z neta. Żółty, czerwony, fioletowy. I później ściągnełam jeszcze jakiegoś to on jak się wykluł nie było widać ciała tylko same skrzydła i nazywał się Ceasar.
Ludzie dziwie sie wam, jak dlugo mozna gadac o tym samym...czesc z was z maniackim uporem powtarza tresci opisane w tym temacie wczesniej. Chyba wogole malo kto przeczytal go od poczatku, a warto... :rolleyes: Pozatym kilka stron wczesniej napisalem, ze zielony smok NIE ISTNIEJE i podalem jak to sprawdzic :P Chyba ze sobie z netu sciagniecie zielonego, sam tak zrobilem :D W kazdym razie nie nazywa sie "Lisc" jak jeden z uzytkownikow probuje nam wcisnac. :lol:
:huh: Ja miałam żółtego,czerwonego i fioletowego.Tylko żółty był łagodny.Reszta to podpalacze.Czy ktoś wie jak długo smok jest dzieckiem?
Czajniczek
16.03.2004, 17:57
Jak to dzieckiem?! Te potwory rosną? No nie a mo ciągle próbuje wzbić się w powietrze a nie może. Ale liczą się chęci. :P :P :P
Originally posted by galazek@Nov 13 2003, 04:01 PM
Ja swojego przecież też nie zaniedbuję (przynajmniej tak mi się wydaje :lol: )
mój się wyprowadził
--------
cze ktos mi może powiedzieć zkad wy kupujecie te smoczki
:) :huh: :huh: :) A czy smoki wyrastają???? :) :huh: :huh: :)
Harimatris
17.03.2004, 13:23
Smoki nie rosną, a szkoda! Ja mam już wszystkie w kolekcji... Czarne (ściągnięty z neta),czerwone, złote i fioletowe.
złote ?????????
Masz złote smoki??? :huh: :huh:
Ana smoki kupujesz w abrakadabrowie u Wampirzycy Wiki po 49magimonów
:D :D :D
P.s
Na serio są złote smoki?????????? :o :o
Szynszyl
18.03.2004, 14:44
a nie widac ze napisala ze ma sciagniete z neta? bo ja widze ;)
w grze sa niestety tylko trzy maxisowe smoki :(
zielony http://ukash753.webpark.pl/emoty/x.gif żółty <_< i czerwony http://ukash753.webpark.pl/emoty/mad.gif
Kubeczek
18.03.2004, 14:58
Originally posted by Ukash@Mar 18 2004, 03:44 PM
zielony http://ukash753.webpark.pl/emoty/x.gif żółty <_< i czerwony http://ukash753.webpark.pl/emoty/mad.gif
zapomniałeś o fioletowym :P
cornishonka
19.03.2004, 12:43
W jednej rodzince smoczuś spalił chatę (wychodził ze swojego prywatnego ogródka niegrzeczny smoczuś :rolleyes:) a w drugiej mi odszedł, bo niby źle się nim zajmowałam <_<.
Dlaczego? W ogrodzie miał mnóstwo kwiatów, ale stał tylko przy swoim łóżeczku i ćwiczył latanie - i nic więcej nie robił. Nie kumam...Do jego ogródka nie było drzwi, więc teleportowałam się tam i go pieściłam...ale bardzo rzadko :ph34r:.
Pozdr.
Czajniczek
19.03.2004, 18:00
ZA mało opieki może miał....A może nie mógł dojść do roślinek
Harimatris
19.03.2004, 18:39
Ja to już wszystkie smoki miałam oprócz czarnego. Co prawda ściągnęlam go z internetu, ale jakoś nie chce się wykluwać. Cały czas tylko się trzęsie, a ja się nim opiekuję i nic! :( To nie fair! Rządam smoka!
a ja mam pytanie odnosnie smokow....po co one są?? czy dodają nam jakies skladaniki ?? acha i ejszcze jedno: czy smoki rosną i zawsze są takie male?? jak trzeba sie nibmi opiekowac?? powiedzcie wszystko co na ich temat wiecie :P
Szynszyl
19.03.2004, 21:56
Originally posted by Kubeczek+Mar 18 2004, 03:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kubeczek @ Mar 18 2004, 03:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ukash@Mar 18 2004, 03:44 PM
zapomniałeś o fioletowym :P [/b][/quote]
pomylilo mi sie, nie ma zielonego, bo coagle gadacie ze jest potem ze nie ma i pokreciliscie mi w glowie ;)
P.S Sebastian nie ma zielonego smoka na 100%
sprawdzilem takich programem FARview pliki z abrakadabry i tam byly tylko trzy kolory smokow :P
nie probuj wciskac nam kitu :P <_<
Czajniczek
20.03.2004, 10:17
Smoki dają smocze łzy i smocze łuski... poza tym są fajnym atrybutem czarownicy. :rolleyes:
mnie się zdarzyło,że gdy miałam 1 smoka to w jego kołysce pojawiło się jajo.A gdy się wykluł smok to miałam 1 kołyskę i 2 smoki.Obydwa żółte Pirytie.Potem 1 sobie odszedł.
Kiedy nie miałam żadnych kwiatów w ogrodzie,to moje smoki zjadały śmieci.Kiedy to zauważyłam to już nie kupowałam im smakołyków,tylko podrzucałam śmieci.Musiałam zwolnić kamerdynera i sprzątaczkę,bo mi te śmieci zabierali. Kwiaty posadziłam dużo później.I ciągle gdzieś znikały.Dopiero po kilku SimDniach zobaczyłam mojego smoka zżerającego moje maki z donicą.
likagirl
21.03.2004, 15:16
;) A mój smok po wykluciu był niewidzialny!Było mu tylko widać głowę i skrzydła(zielone) i tym bardziej jestem zła bo prawie go nie widziałam więc nie mogłam się z nim bawić i odszedł w świat.A jak sobie ściagnełam z netu smoka to on nie chciał się wykluć i to mnie wkurzało wieć go w końcu sprzedałam :)
Szema....ja mam pare pytań odnośnie smoków:
1. czy one dorastają
2.jak sie nimi zajmowac poniewaz kupilam jednego dalam mu smocze smakolyki a on caly czas uczyl sie lataac...co ja mma z nim robic??
2.czy on jest do czegos potrzebny czy robi tylko za przytulanke domową??/
likagirl
21.03.2004, 19:36
Originally posted by Izabela@Mar 21 2004, 09:16 PM
Szema....ja mam pare pytań odnośnie smoków:
1. czy one dorastają
2.jak sie nimi zajmowac poniewaz kupilam jednego dalam mu smocze smakolyki a on caly czas uczyl sie lataac...co ja mma z nim robic??
2.czy on jest do czegos potrzebny czy robi tylko za przytulanke domową??/
Jeśli ja moge pomóc.........to:
1.smoki niestety niedorastają :(
2.Jak kupisz smocze jajo to okazuj mu dużo opieki, a jak smok się wykluje będzie uczył się latać i napewno będzie głodny więc jak będzie już że tak powiem dostępny daj mu smakołyk lub podstaw pod nos śmieci, kwiatki też zjada.A żeby smok ci nie uciekł to głaskaj go i zajmuj się nim często.
3.Przytulanka domowa to nie wszystko.Jak będziesz go czesać to możesz dostać smocze łuski a przy łaskotaniu mozesz dostać smocze łzy.
Originally posted by Ukash@Mar 19 2004, 11:56 PM
[QUOTE=Kubeczek,Mar 18 2004, 03:58 PM]
sprawdzilem takich programem FARview pliki z abrakadabry i tam byly tylko trzy kolory smokow :P
A moglbnys to samo z Gwiazda, zeby zobaczyc, czy istnieje Nagroda Publicznosci?:P
Szynszyl
22.03.2004, 13:50
Originally posted by Sutek+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sutek)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ukash
A moglbnys to samo z Gwiazda, zeby zobaczyc, czy istnieje Nagroda Publicznosci?:P [/b][/quote]
nagroda publiczności intnieje na pewno :) ;)
nawet ktos pokazywal zdjatko, ja sam tez raz ja dostalem ^_^
likagirl
22.03.2004, 16:18
A żeby dostać nagrodę publiczności to trzeba rodawać autografy, słuchac fanów i z nimi rozmawiać, ta? :rolleyes:
Sebastian
22.03.2004, 19:38
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
likagirl
22.03.2004, 20:10
No możliwe, kupie sobie nowego smoka w abrakadabropwie w tym domku i zoabcze co mi się wykluje :)
Originally posted by Sebastian@Mar 22 2004, 09:38 PM
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
Co za bzdury <_< Ten "niebianski dom" jak to nazwales to nie jest dom tylko dzialka, na ktorej jest wiadomo co (jak nie wiadomo to prosze zajrzec do tematow o fasoli itp.) W kazdym razie nie jest to dom, tam nawet nie mozna uzywac trybu budowy i kupowania(chyba ze ie ma specjalnego patcha, ale to i tak bez sensu, bardzo niepraktyczne budowac tam cos...) I naprawde kolego przestan nam wciskac ciemnote o zielonym smoku "Lisciu" bo go nie ma, zarowno ja jak i Ukash sprawdzilismy to, i zostalo opisane jak to sprawdzic wiec kazdy sie sam moze przekonac. A ten twoj kolega pewnie cie zrobil w bambuko, mogl mu ktos dac ten dodatek, ale ja wogole watpie zeby istnialo cos co sie Lisc nazywa ;) No chyba ze ten kolezka ma jakas wzbogacona, limitowana serie abrakadabry, niewiem, moze cos przeoczylem B) :lol:
likagirl
22.03.2004, 21:26
No jasne że żadnego Liścia nie ma, a nawet gdyby był zielony smok to napewno by go tak nie nazwali, to trochę idiotyczne nazywać tak smoka :lol: No moze trochę przesadziłam, ;)
Sebastian
23.03.2004, 21:22
Ja wam nie prubuje wcisnąc kitu tylko mówie to co widze u kolegi . I chętnie bam wam pokazal screna ale on nie ma internetu więc nie moge tego zrobić. A morze byly jakies wyrsje które mialy plik z zielonym smokiem ja tam nie wiem . Albo on wpisal jakis kod. A morze wiecie czy jest kod na magimony?? Bo nudne sie juz zrobilo to walczenie z innymi a zciagnac z internetu nie magimonów zciągnąć bo gram tylko u kolegi (co już wcześniej powiedziałem) on nie ma internetu.
likagirl
23.03.2004, 21:29
Jak nie pokażesz screna z zielonym smokiem to ci nie uwierze, a chyba jesteś na tyle mądry żeby scren umieścić na dyskietce czy cd i wsadzić na twój komp i nam pokazać, proste co nie?
Sebastian
24.03.2004, 14:07
Proste jak jestnagrywarka a jak jej nie ma to trudne!! :angry:
Szynszyl
24.03.2004, 14:48
rozumiem, ale stacje dyskietek to chyba ma, nie ?! <_< z reszta likagirl powiedziala ze na dyskitce lub cd
pewnie powiesz ze ma popsuta..... (sorki ale nie lubie jak ktos klamie <_< a wydaje mi sie ze klamiesz)
likagirl
24.03.2004, 19:40
I tak nie jest potrzebna pregrywarka żebys umieścił na cd screna.Wystarczy że dasz otwórz na cd i tam skopiuujesz.Banał prawda?
Szynszyl
25.03.2004, 12:06
ojj nie wlasnie kakby sie tak dalo niebyloby nagrywarek :)
nie da sie skopiowac tak po prostu <_<
ale kolega sebastiana chyba ma STACJE DYSKIETEK nie ?! screen zmiesci sie spokojnie na dyskietce :)
likagirl
25.03.2004, 13:21
No ale jak sie ma odpowiedni program clone cd czy jakiś taki to można
Sebastian
26.03.2004, 14:48
Stacje dyskietek mój kolega ma. Więc jak u niego będe to sprubuje skopiować.
Szynszyl
26.03.2004, 18:06
nio :) sprobuj :D tylko wiesz skopiuj z albumu simoow nie miniatorke zdjecia tylko normalne ;)
likagirl
26.03.2004, 18:07
:P Napewno powie że się nie dało skopiować albo coś w tym stylu :P bo ja niewierze w zielone smoki dopóki nie zobacze
Sebastian
27.03.2004, 10:22
Nie będe się wykręcał tlko naprawde spróbuje skopiowac tego smoka jak do kolegi pujde. :angry: jestescie poprostu niemili :(
Szynszyl
27.03.2004, 11:56
a to dlatego ze duzo osob klamie
np. ktos kiedys powiedzial ze ma kly wampira i zrobil z tego czar na awans w pracy czy cos takiego :D
potem mowia ze maja simy na innym kompie i nie da sie skopiowac, stacja sykietek sie popsula albo jakies inne wykrety
mam nadzieje ze sebastian mowi prawde ;) kiedy pojdziesz do kolegi ?? :D
Sebastian
27.03.2004, 13:16
Nie wiem kiedy pujde do kolegi . Pójde jak mnie zaprosi. A wogule po co ktos klamie na forum jak sie cos mówi to prawde . A nie jakies nieprawdziwe glupoty. :) A jeszcze jedno pytanie czy smok moze odlecieć?? A pamięctacie kiedyś mówiłem że moja koleżank ma zielonego smoka a nie ma zółtego , i sie okazalo ze ma zepsute cos w monitoze i żle pokazywał kolory teraz i tak sie stało z miom starym monitorem , Ale mój kolega ma plazmówke więc dobrze pokazuje kolory.
likagirl
27.03.2004, 14:10
Smoki nie odlatują chyba że się nimi nie opiekujesz to sobie pójdą.A jeśli nie chcesz smoka to go mozesz uwolnić.
Kłamie ktos po to zeby był zauważony i zwrócił uwage na innych lub lubi popisy, więc jak nikt jeszcze zielonego smoka nie miał tylko jeden taki twój kolega to trochę trudno w to uwierzyć.
Dominika100000
27.03.2004, 16:02
Ej mam pytanie czy zajrzycie na temat Chodowla smoków i odpowiecie mi na moje pytanie bo wiekszości osób sie nie chce
Sebastian
28.03.2004, 11:42
Ja nie wiem skąd mój kolega ma tego zielonego smoka . A pozatym nie wiem dlaczego jego smok jest na tym planie gdzie rodzinka jest i ten smok sie zachowuje podobnie do kotka. Morze dlatego że on ma też kota. :huh:
A moze poprostu sciagna sobie z jakiejs strony takiego smoka...
likagirl
28.03.2004, 11:55
:P No napewno albo ściagnął albo nas w bambuko robi :P ja sobie z neta sciągneła zielonego smoka tylko ze nie chciał się wykluć buuuuuuuuu :(
Szynszyl
28.03.2004, 12:21
to bylo mowic od razu..................... <_<
w necie jest pelno takich smokotów ....
to dla tych ktorzy nie maja abry zeby mieli smoka w zwierzakach :)bo normalny smok wcale sie nie pojawia w panelu rodziny <_< wiedzialem ze to nie prawda :)
ZIELONEGO SMOKA NIE MA !!!!!!!
likagirl
28.03.2004, 12:23
No zielonego smoka nie ma!!!!!!!!!
Ja za to mam czerwonego który nie umi wytrzymać chwili bez pozaru!
http://likagirl.w.interia.pl//smok.jpg
Zanim Sebastian kolejny raz wspomni o tym, że jego kolega nie ma internetu, prosiłbym o zakończenie tej dyskusji - zaczniecie sobie od początku, kiedy na światło dzienne wyjdą kolejne dowody na istnienie lub nieistnienie zielonego smoka :ph34r: :ph34r: :P :lol: ;)
:lol: Przecież zdjęcie smoka to żaden dowód.Wystarczy to zdjęcie obrobić programem graficznym ,zapisać i gotowe.można mieć różne kolory smoków,ale tylko na zdjęciu,bo w grze zielone smoki nie istnieją!!!!!!!!!!!!!Nawet te z neta nie są zielone.A ten co się nie chce wykluć to żaden zielony tylko złoty lub jak kto woli cytrynowożółty.Heyah. B) :D :unsure: :lol:
likagirl
28.03.2004, 14:43
No, przecież zielonych smoków niema :P A o czym teraz pogadamy?
Czajniczek
28.03.2004, 17:36
Czy smoki się rozmnażają?
likagirl
28.03.2004, 17:45
Już było gdzieś o tym mówione ale powtórzę:
SMOKI SIĘ NIEROZMNAŻAJĄ a mogły by wtedy było by ciekawiej
[COLOR=blue]spoko
Czajniczek
28.03.2004, 17:48
Tylko pytałam.... szkoda, że nie.... cala hodowla...
Szynszyl
28.03.2004, 17:49
ja sie z tym nie spotkalem :) ale ktos mowil ze mial dwa smoki i pojwailo mu sie w gniezdzie jajo :D ale pewnie ten ktos klamal <_< bo przecierz "rodzice' nie mieliby gdzie spac ^_^
ale mozliwe ze sie rozmnazaja, bo zwierzaki w simach moga :)
jak bede miec abre (pozyczylem komus) to zrobie eksperyment B)
kupie cala hodowle smokow i bede obserwowac ^_^
likagirl
28.03.2004, 18:25
Ale przecież abra chodzi bez płyty, bynajmniej u mnie....... :huh:
A mi tylko i wyłącznie z płytą likagirl a Ty masz przegrywaną abre?
likagirl
28.03.2004, 18:51
Ja mam abre ściągnięta i przegraną na płytki (2)
Szynszyl
28.03.2004, 22:33
pewnie masz cracka no-cd :) do simoow takie sie przydaja ^_^
ale zbaczamy z tematu..... porozmawiajmy o....... smokach :)
likagirl
29.03.2004, 09:16
Hmmm....właściwie to chyba już o smokach wszystko wiadomo,
ale możemy pogadać co nasz smoki robia :)
Mój smoczek(pyrite czy jakos tak) bawił się z moim kotkiem a potem gdy już skończył zabawe stał na płytce basenowej i się nie ruszył!I musiałam go skasować :P
Moim zdaniem to z tym zachowniem smoków jest różnie. Ja mam Pochodnie i ona też potrafi być niegrzeczna. Ale nigdy nie potpaliła mi domu ( w przeciwieństwie do Płomyka <_< ) Ale chyba jak i tym czerwonym dobrze się zaopiekujemy to nie będzie żle. Mój smoczuś ostatnio nawet po 3 smakołykach nie był grzeczny, naszczęśćie po 5 był potulny jak baranek.Wiecie czego najbardziej brakuje smokom??? Do moim zdaniem to fajnie by było jak były by podobniejsze do zwerząt.Można by było z nim wyjechać na wakacie a takto to siedzą w domu (i pewnie się nudzą) A waszym zdaiem czego najbardziej brakuje smokom.???? A i mogło by być więcej tych "gatunków" smoków
Szynszyl
30.03.2004, 19:34
przede wszytskim brakuje kolorow smokow, dorastania itp :)
moglybyc tez jakis superrzadki smok co ma wiecej opcji, i potrafi zrobic cos ciekawszego niz normalne ;)
Kama2002
30.03.2004, 21:46
Uff... Ponad godzinę zajęło mi przeczytanie tych 35 stron waszej gadki, heh... :P Patrzcie, jak się poświęcam, żeby się nie powtarzać :P A więc, do rzeczy: Moje jajo było zielone w żółte kropki (czy co to jest, takie niewyraźne, heh... :P), mój smoczek też - Pyritie. Pewnie dlatego niektórzy mylili go z tym rzekomym zielonym, gdyż ma dość duże zielone kropki... Ale to szczegół. Ja bym chciała tego fioletowego smoka... Szczególnie do mojej rodziny *****-Kur** :D Normal agencja towarzyska, ale nie o tym :P Ja smoczkom zrobię dom, a ludzie będą mieszkać w ogrodzie, heh :D (czemu nie ma tego fajnego obrazka, co kiedyś? Chodzi o :devil:) Na początku tematu mówiliście też, że skrzaty niszczą zaklęcia. Otóż mój wskoczył do tego, gdzie się wino robi, zaczął tańczyć, a potem zataczać się i śpiewać jak pijak :D Dobre :D Zauważyłam, że smoki nie wchodzą do domu... Przynajmniej u mnie :P A zielonego smoczka nie zrobili, bo w Stanach (czy gdzie to tam tworzyli), nie była znana legenda o zielonym Smoku Wawelskim :D Ale tam w końcu znają Powtora z Loch-Ness (w Zwierzakach czasem się ukazuje na ekranie startowym - coś jak wygaszacz ekranu :D)... A moim zdaniem, powinna być aktualizacja do Wakacji po ukazaniu się Zwierzaków, gdyż mój piesek mało nie zdechł z głodu, bo nawet zjeść nic nie może na wakacjach :| Total bzdura z tym :| "Ech, ci ludzie to brudne świnie" - Kult "Baranek" :D Dobra, kończę!
Zapraszam: http://blog.tenbit.pl/Kamileczka
Aby był fioletowy to trzeba cały czas zajmować.Cały czas kołysać i obracaś no a muze to można my puścić na jakieć 2 - 3 godzinki.
cześć po raz pierwszy w życiu wysyłam jakikolwiek tekst przy użyciu internetu. ;)
smok w mojej grze był zielony i narobił mi mnustwa kłopotów :D , jajo było też zielone dlatego myślałam że wszystkie smoki są zielone ;)
NIE MA ZIELONYCH SMOKÓW!!!Cały czas o tym mówimy(przeczytaj sobie) <_<
Ja niektórych to nie rozumiem ciągle tylko o jednym. Do niektórych to chyba nie dociera.A wiec powtażam (po raz setny na tym forum) zielone smoki nie istnieją!!! A jak ktoś napisze że istnieją i prosi się go aby to udowodnił to zaraz ma fajną wymówkę.Moim zdaniem ten kto twierzdzi że mam zielonego smoka to poprostu chce na siebie zwrócić uwagę i tyle.A smoki czerwone też są miłe i fajne tylko szkoda że lubią coś podpalić.A wracając do tematu zielonego smoka to jestem ciekawa kto się zgadza z moją opinią??? :huh:
Harimatris
02.04.2004, 13:23
Ja zgadzam się z Twoją opinią! :P
Sebastian
02.04.2004, 15:30
Originally posted by barias@Apr 2 2004, 12:08 AM
smok w mojej grze był zielony i narobił mi mnustwa kłopotów :D , jajo było też zielone dlatego myślałam że wszystkie smoki są zielone ;)
Barias więc może powiesz nam w jaki sposub twuj smok jest zielony a może też się zachowuje tak jak kot??
Simfanka#1
02.04.2004, 15:58
<_< Hmm... Ja miałam chyba z 10 dragonków, ale każdy był czerwony... :unsure: Czy to rzeczywiście od czegoś zależy? :blink:
to znowu ja tomek :ph34r: zielone smoki istnieją i ja to wię bo mam jednego :P a jak nie wierzycie podejdzcie do mnie to wam pokarze adreś trzebnica ul wincentego witosa 26/4 :ph34r:
ehhh, pokaz mi zdjątko, i jak ma na imię <_< A tak w ogóle, nie pisze sie dwóch postów pod rząd ;)
sims abra sa *****iste :( <_< :lol: ;) :ph34r: :blink: :angry: :rolleyes: :D :o :huh: :P B) :) :unsure:
Szynszyl
02.04.2004, 18:34
tomek, pomylilo ci sie z tym zielonym smokiem, wczoraj bylo prima-aprilis :lol: :) anie dzis :lol:
:D Ja mam cierwonego smoczka i nie wiem jak sie nim opiekować!!! :huh: Ciągfle ma chmurke że jest głody a ja nie wiem co smoki jedzą :( Poza tym podpala mi chate!!! Doradźcie mi co mam robić :o :) Z góry dziękuję za pomoc!!!
Słyszałam, że one jedzą żółte kwiatki :lol:
Czajniczek
03.04.2004, 08:01
Po pierwsze kupuj mu zawsze polne kwiaty w trybie budowy. Po drugie ściągnij sobie magiczne kryształy bo wśród nich jest jeden taki którego moc pozwala ugasić pożar. :lol: :lol:
Harimatris
03.04.2004, 08:37
A odemnie smoki odchodzą. Nie wiem dlaczego! Opiekuję się nimi tzn. bawię się z nimi, kupuję im do jedzenia ich ulubione kwiatki, kupuję im zabawki, a one cały czas sobie idą! Niewdzięczne stworzenia! <_<
Bo to trzeba bardzo czesto sie z nimi bawic :lol:
Harimatris
03.04.2004, 09:54
Może... Ale moi Simowie ledwo wyrabiają czasowo, bo jeżdżą do pracy i szkoły. Ale jednak znajdują czas, żeby przynajmnij raz dziennie pogłaskać smoczka... <_<
uuuu to raz dziennie nie wystarczy mowie serio ja glaszcze za kazdym razem kiedy sie wyspia wtedy mi nie palą domu i sie nie wynoszą
A ja się nimi nie zajmuję tylko śpią i się bawią z moimi psami ;)
P.S.Tomek udowodnij nam to przysyłając zdjęcie <_< Myślisz że Ci uwiezrymy? :lol: to się mylisz
Twoje smoki bawia sie z pieskami????serio??
Szynszyl
03.04.2004, 15:31
moje to sie bawia z psami i kotami :) a nawet z ozywionymi krasnalami :D (ale koty czesciej niz smoki) :lol:
a moje smoczki nie bawia sie z innymi zwierzaczkami powiedzcie jak to wyglada...???
Zaria'dna
03.04.2004, 17:40
hm... są różne kolory jajek? bo ja dostałam zielone i mi sie wykul czerwony a potem fioletowy...
moje smoki ostatnio coś nie lubią moich simów i ciągle albo coś fajczom albo gryzą... jedyne co chcą robić to bawić się razem albo z bezdomnymi zwierzakami :D
Harimatris
04.04.2004, 09:35
He he he... Kiedyś mój czerwony smok bawił się ze skrzatem i... podpalił go! :lol: Ale było wtedy fajnie! :lol:
To moj smok jakis przymulony jest :D Tylko je,spi,je,spi...
Originally posted by mysza012@Apr 3 2004, 04:18 PM
A masz zwierzaki??A gdy mam dwa smoki to tak słodziutko się ze sobą bawią :mellow: :mellow:
Sebastian
04.04.2004, 16:49
A ja tam chodowle z kolegą założyłem i smoki się ze sobą bawią i nieraz się nowe smocze gniazda pojawiają.
Originally posted by psiulka+Apr 4 2004, 04:07 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (psiulka @ Apr 4 2004, 04:07 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mysza012@Apr 3 2004, 04:18 PM
A masz zwierzaki??A gdy mam dwa smoki to tak słodziutko się ze sobą bawią :mellow: :mellow: [/b][/quote]
mam inne zwierzaczki ale smoksie z nimi nie bawia (chyba) :D
Mi się wydaje, ze jak się opiekujesz smokiem(jajem) taki się wykluje.
Mi się wydaje że obracanie i kołysanie to jagby klucz:że na pzykład 2 obróce i raz puszcze muze, u mnie jest tak że żółty wykluwa mi się gdy go obracam i kołysze (bez puszczania muzy)
powiedzcie mi co to jest?? ia niestety nie mam pojecia :P
Heh, mnie tam ZAWSZE trafiają się fioletowe i pomarańczowe...
A na zielonego czekam...
Jest w goóle czarny? :P
likagirl
07.04.2004, 12:18
Originally posted by Narvana@Apr 6 2004, 07:10 PM
powiedzcie mi co to jest?? ia niestety nie mam pojecia :P
o co ci chodzi??o to co to są smoki czy co? Nie zabardzo kumam :P
Ps. icey, czarne smoki są ale tylko jak sobie z netu ściagniesz.
Szkoda, a już myslałam, że mam szansę :)
ps. Narvana... też nie wiem o co Ci chodzi... :huh: -_- :P
Simsomaniak
07.04.2004, 15:26
czy się karmi smoki ??
agatka678
07.04.2004, 16:06
Kupujesz Smakołyk u Wampirzycy Wiki, kosztuje 5 magimonów.
Zaria'dna
07.04.2004, 16:44
smoki żywią sie też kwiatkami
Jedzą też śmieci. :) :) :) :) :) :) :)
Od kiedy smoki jedza smieci???????!!!!!!!!
Pisało w jednym poście że ktoś dawał śmieci i smoki je zjadały :D (troche dziwne :blink: )
likagirl
08.04.2004, 16:29
moje smoki jadają i kwiatki i smakołyki i śmieci.i to wcale nie takie dzine.Taka smocza natura :)
butelka88
08.04.2004, 16:42
Jest różnica... jeśli jest czerwony to spali cały dom a jak zielony to będzie cie kochal i dawal smocze łuski a w abrakadabrowie dadzą ci kase za łuski :) ... fajowo cio nie?? ;) :lol: :P :rolleyes: :) :blink:
Szynszyl
08.04.2004, 18:07
oczywiscie ze jest roznica ;) ale zielonego smoka nie ma!
i bylo to duzo razy napisane w tym temacie :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.