PDA

Zobacz pełną wersję : Praca

kolczasta
07.05.2005, 17:24
Czy jest jakis kod na odblokowanie tych.. hm.. jakby to nazwac.. dodatkowych rzeczy, które otrzymuja simowie jak chodzą do pracy :D Jest to tam gdzie sim kupuje za punkty apsiracji jakies inne obiekty.. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi :)

Bulbuśka
07.05.2005, 17:36
Nie odpowiadam na temat, ale chce się zapytać o coś związanego z pracą. Czy jest kod na osiągnięcie najwyższej kariery albo kod na awans?? ;)

nusia9
08.05.2005, 08:47
Czy jest jakis kod na odblokowanie tych.. hm.. jakby to nazwac.. dodatkowych rzeczy, które otrzymuja simowie jak chodzą do pracy :D Jest to tam gdzie sim kupuje za punkty apsiracji jakies inne obiekty.. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi :)

Tak jest, znasz kod Boolprop TestingCheatsEnabled true ?
Jeśli tak to ok.
A więc wpisujesz kod i klikasz na gazete(z Shiftem), są chyba trzy opcje "Force Erros", "Praca dla dorosłych" i coś jeszcze. Wybierasz trzecią opcje i tam ci się pokazują wszystkie prace i wybierasz jaką chcesz nagrodę.
Jeśli miałaś w czasie gry pauze, to ją wyłącz i po chwili będziesz mieć nagrodę za pracę tam gdzie są pokazane. To cały sposób.

Biała dama
08.05.2005, 09:14
Tak samo awans.
Wpisujesz ten kod i kilkasz z Shiftem na gazetę. (jeśli masz pracę!!!) I bierzesz ustaw pracę na 10 poziom i masz szczyt kareiery!!!!

kolczasta
08.05.2005, 09:58
Jasne, że znam :) Dzięki bardzo.

kes
08.05.2005, 10:02
nie jest to uniwersalne rozwiazanie, bo bedac w akademiku, nie dostarczane sa gazety
proponuje sciagnac sobie to: http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=48720

kolczasta
08.05.2005, 12:27
Nie działa :(:( jak wpisałam ten kod i kliknełam na gazete z shiftem było tylko "Force Erros", "Praca dla nastolatków i emerytów" i to, żeby prace ustawić na jakiś tam poziom.. nic nie daje też to, że sciagnelam z modthesims2..
A moze zna ktos kod na to, by zmienc simowi skore?

kes
08.05.2005, 18:06
bo pewnie cos nie tak zrobilas. u mnie te rzeczy dzialaja. nalezy je sciagnac i wpakowac do folderu collections, nie downloads. znajdziesz je pozniej w grze w trybie kupowania, w kolekcjach- tym "3 koleczku".
co do zmiany skory, wytlumacz dokladniej o co Ci chodzi. zmiany genetyczne simow gdy sa juz w grze mozemy dokonywac za pomoca aparatu do chirurgii plastycznej, ktory tez jest nagroda zawodowa.

kolczasta
09.05.2005, 13:40
No własnie o to mi chodzi. Chce mieć ten przyżąd do chirurgii plastycznej żeby zmienić kolor skóry simowi.