Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.05.2005, 17:24   #1
kolczasta
Guest

Domyślnie Praca

Czy jest jakis kod na odblokowanie tych.. hm.. jakby to nazwac.. dodatkowych rzeczy, które otrzymuja simowie jak chodzą do pracy Jest to tam gdzie sim kupuje za punkty apsiracji jakies inne obiekty.. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.05.2005, 17:36   #2
Bulbuśka
Guest

Question Nie na ten temat.

Nie odpowiadam na temat, ale chce się zapytać o coś związanego z pracą. Czy jest kod na osiągnięcie najwyższej kariery albo kod na awans??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 08:47   #3
nusia9
Guest

Wink

Cytat:
Napisał kolczasta
Czy jest jakis kod na odblokowanie tych.. hm.. jakby to nazwac.. dodatkowych rzeczy, które otrzymuja simowie jak chodzą do pracy Jest to tam gdzie sim kupuje za punkty apsiracji jakies inne obiekty.. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
Tak jest, znasz kod Boolprop TestingCheatsEnabled true ?
Jeśli tak to ok.
A więc wpisujesz kod i klikasz na gazete(z Shiftem), są chyba trzy opcje "Force Erros", "Praca dla dorosłych" i coś jeszcze. Wybierasz trzecią opcje i tam ci się pokazują wszystkie prace i wybierasz jaką chcesz nagrodę.
Jeśli miałaś w czasie gry pauze, to ją wyłącz i po chwili będziesz mieć nagrodę za pracę tam gdzie są pokazane. To cały sposób.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 09:14   #4
Biała dama
Guest

Domyślnie

Tak samo awans.
Wpisujesz ten kod i kilkasz z Shiftem na gazetę. (jeśli masz pracę!!!) I bierzesz ustaw pracę na 10 poziom i masz szczyt kareiery!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 09:58   #5
kolczasta
Guest

Domyślnie

Jasne, że znam Dzięki bardzo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 10:02   #6
kes
Guest

Domyślnie

nie jest to uniwersalne rozwiazanie, bo bedac w akademiku, nie dostarczane sa gazety
proponuje sciagnac sobie to: http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=48720
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 12:27   #7
kolczasta
Guest

Domyślnie

Nie działa jak wpisałam ten kod i kliknełam na gazete z shiftem było tylko "Force Erros", "Praca dla nastolatków i emerytów" i to, żeby prace ustawić na jakiś tam poziom.. nic nie daje też to, że sciagnelam z modthesims2..
A moze zna ktos kod na to, by zmienc simowi skore?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:06   #8
kes
Guest

Domyślnie

bo pewnie cos nie tak zrobilas. u mnie te rzeczy dzialaja. nalezy je sciagnac i wpakowac do folderu collections, nie downloads. znajdziesz je pozniej w grze w trybie kupowania, w kolekcjach- tym "3 koleczku".
co do zmiany skory, wytlumacz dokladniej o co Ci chodzi. zmiany genetyczne simow gdy sa juz w grze mozemy dokonywac za pomoca aparatu do chirurgii plastycznej, ktory tez jest nagroda zawodowa.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 13:40   #9
kolczasta
Guest

Domyślnie

No własnie o to mi chodzi. Chce mieć ten przyżąd do chirurgii plastycznej żeby zmienić kolor skóry simowi.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania