PDA

Zobacz pełną wersję : Bags

alita
31.05.2005, 08:06
Na tej stronce http://gameisland.ru/TheSims2/eng/main.html sa torebki sciagnelam je ale niestety w grze ich niema?Czy ktos moze wie dlaczego?Prosze o pomoc

saya
31.05.2005, 09:11
Hmmm.... Ale na jakiej stronce?? :O Masz "Na Studiach"?? Jeśli nie, to może one są do dodatku, a jeżeli masz, to może nie są kompatybilne? Podaj adres strony, to zerknę.

Sushi007
31.05.2005, 14:29
Ja tesz mam ściagnietych duzo zeczy ale nie mam ich tesz nie wiem czemu np. obrazy bardzo ich mam duzo oczywiście ściągnietych ale w grze nie ma a moja siostra ma więc czemu nie wiem więc nie mysl ze wszystkie rzeczy będą w grze bo mi sie wydaje że nie :1smutny: :1smutny:

saya
31.05.2005, 14:46
A może źle szukałeś/aś? Niektóre obrazy trzeba odkryć pod tymi starymi ( wiesz, tak jak np klikasz na jakąś kanapę i pokazuje ci się jeszcze kilka takich, tylko w innych kolorach ). A czy Twoja siostra ma te obrazy na tym samym komputerze?? W tych samych Simsach?? Bo jeśli tak, to ją o to zapytaj :) Jeżeli to nie to, co mówię, to już sama nie wiem. Ja też nie zawsze wszystkie ściągnięte dodatki miałam w grze :)

diablica
31.05.2005, 18:52
Ja też mam te torebki i ich niemam pewnie są do dodatku na studiach.Zresztą mam dużo innych fajnych rzeczy ale nie mam univerka narazie,pozdrawiam :P :P :P

simonek
31.05.2005, 20:10
one są jako okulary

sam je zciągnełem i mi dzialają

ps. nie mam na studiach

alita
31.05.2005, 20:12
one są jako okulary

sam je zciągnełem i mi dzialają

ps. nie mam na studiach
I jak je zakladasz to simki maja je w reku?

simonek
31.05.2005, 20:35
I jak je zakladasz to simki maja je w reku?
tak!
mają je w ręku

ps. tych torebek jest dosyć sporo

alita
01.06.2005, 08:04
tak!
mają je w ręku

ps. tych torebek jest dosyć sporo
Kurcze!Ja je chyba mam ale sa niewidoczne(o co chodzi?)Klikam na okulary a potem na skina z niby tam torebkami ale potem jak zrobie widok na simke to nie ma torebki..gdzie te torebki trzeba w grac?bo ja wgralam do downloads

simonek
01.06.2005, 16:02
Kurcze!Ja je chyba mam ale sa niewidoczne(o co chodzi?)Klikam na okulary a potem na skina z niby tam torebkami ale potem jak zrobie widok na simke to nie ma torebki..gdzie te torebki trzeba w grac?bo ja wgralam do downloads

zamiast na rysunkach torebki masz pustą twarz jako dodatek
klikasz na jedną z nich
wchodzisz w krok ,,ubranie''
i simka powinna mieć torebke w ręku

ps. torebki są jak okulary, tylko w ubraniu codziennym,wizytowym oraz sportowym :)