![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na tej stronce http://gameisland.ru/TheSims2/eng/main.html sa torebki sciagnelam je ale niestety w grze ich niema?Czy ktos moze wie dlaczego?Prosze o pomoc
Ostatnio edytowane przez alita : 31.05.2005 - 19:37 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm.... Ale na jakiej stronce??
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja tesz mam ściagnietych duzo zeczy ale nie mam ich tesz nie wiem czemu np. obrazy bardzo ich mam duzo oczywiście ściągnietych ale w grze nie ma a moja siostra ma więc czemu nie wiem więc nie mysl ze wszystkie rzeczy będą w grze bo mi sie wydaje że nie :1smutny: :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A może źle szukałeś/aś? Niektóre obrazy trzeba odkryć pod tymi starymi ( wiesz, tak jak np klikasz na jakąś kanapę i pokazuje ci się jeszcze kilka takich, tylko w innych kolorach ). A czy Twoja siostra ma te obrazy na tym samym komputerze?? W tych samych Simsach?? Bo jeśli tak, to ją o to zapytaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja też mam te torebki i ich niemam pewnie są do dodatku na studiach.Zresztą mam dużo innych fajnych rzeczy ale nie mam univerka narazie,pozdrawiam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
one są jako okulary
sam je zciągnełem i mi dzialają ps. nie mam na studiach |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mają je w ręku ps. tych torebek jest dosyć sporo |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
klikasz na jedną z nich wchodzisz w krok ,,ubranie'' i simka powinna mieć torebke w ręku ps. torebki są jak okulary, tylko w ubraniu codziennym,wizytowym oraz sportowym ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|