Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Ubrania ¶łużbowe i nie tylko

kartofelq
13.06.2005, 14:58
Chodzi mi o ubiór np. ¶mieciarza, fryzjera, kucharza... itd. No wiecie zawody jakie kolwiek i jeszcze ubrana takie bardzo skromne. Nie chodzi o jakie¶ całe zazieleniałe, że się nie da patrzeć tylko o takie gdzie np. jest gdzie niegdzie plamka czy dziurka, albo stare fasony jakie¶ wiejskie może... Z góry dziękuję... :D

Ps: I jeszcze takie biedne meble też takie skromne. A i sory za t± nazwę "¶łużbowe" :P miało być służbowe... ;P

gott
13.06.2005, 20:24
nie wiem czy pomoge i czy o to chodziło z tymi służbowymi ciuchami... ale jak wejdziesz w tryb tworzenia sima w grze to jest sposób by mieć wszystkie ubrania ludków z gry takich jak sprzataczka i te wszystkie gostki które przychadza pomagać ( i nietylko ) w domu...
dajesz Ctrl+Shift+C wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true nastepnie dajesz Shift+N i powinno Ci sie pojawic w prawym górnym rogu okienko, mozna je zamkn±c i teraz powinny byc wszystkie ubrania tych gostkow w ciuchcach codziennych, m.in. np. sprzataczki...
pozdrawaim i mam nadzieje ze sie przyda !!

kartofelq
14.06.2005, 15:12
A dziękuję przyda się :D :D :D Jeżeli kto¶ jeszcze co¶ wie to prosiłabym o pomoc :D Co potrzebuję napisałam u góry..

PS: Mam jeszcze jedn± sprawę. Chodzi o skin takiej rudej, piegowatej kobiety... Takiej brzydkiej :D Nie musi być ruda, ale żeby taka no wiecie :D Malo sexi ;P