|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o ubiór np. śmieciarza, fryzjera, kucharza... itd. No wiecie zawody jakie kolwiek i jeszcze ubrana takie bardzo skromne. Nie chodzi o jakieś całe zazieleniałe, że się nie da patrzeć tylko o takie gdzie np. jest gdzie niegdzie plamka czy dziurka, albo stare fasony jakieś wiejskie może... Z góry dziękuję...
![]() Ps: I jeszcze takie biedne meble też takie skromne. A i sory za tą nazwę "śłużbowe" ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kartofelq : 13.06.2005 - 15:00 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy pomoge i czy o to chodziło z tymi służbowymi ciuchami... ale jak wejdziesz w tryb tworzenia sima w grze to jest sposób by mieć wszystkie ubrania ludków z gry takich jak sprzataczka i te wszystkie gostki które przychadza pomagać ( i nietylko ) w domu...
dajesz Ctrl+Shift+C wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true nastepnie dajesz Shift+N i powinno Ci sie pojawic w prawym górnym rogu okienko, mozna je zamknąc i teraz powinny byc wszystkie ubrania tych gostkow w ciuchcach codziennych, m.in. np. sprzataczki... pozdrawaim i mam nadzieje ze sie przyda !! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A dziękuję przyda się
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Mam jeszcze jedną sprawę. Chodzi o skin takiej rudej, piegowatej kobiety... Takiej brzydkiej ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kartofelq : 14.06.2005 - 15:50 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |