Zobacz pełną wersję : Mebelki
Bartek12
23.07.2005, 16:35
A więc mam malutka prośbę.
Poszukuję mebli Gdańskich. Jak by ktoś takich nie widział to w The Sims 1 był taki stół krółewski na gróbych nogach i ciemny. Te meble muszą być ciemne bo jasne meble Gdanskie mi się nie podobają. Ale jak znajdziecie jasne to już i te mogą być. Zreszto co ja bede wybrzydzać. Wszystkich bebli Gdańskich poszukuję i jasnych i ciemnych.
Z górki dzieki.:P
kartofelq
23.07.2005, 18:19
Gdańskie meble? :\ Dziwnie to nazwałeś. Jeżeli czegoś szukasz to napisz: Poszukuję ciemego stołu z grubymi nogami i mebli takich i takich...
A nie gdańskich mebli. Sory, ale ja wogóle tego nie czaję. Na angielskich stronach ciężko będzie szukać gdańskich mebli. Ale ciemnych stołów prościej. Cóż może znajdę jakiś taki stół...
Bartek12
23.07.2005, 18:22
Gdańskie meble? :\ Dziwnie to nazwałeś. Jeżeli czegoś szukasz to napisz: Poszukuję ciemego stołu z grubymi nogami i mebli takich i takich...
A nie gdańskich mebli. Sory, ale ja wogóle tego nie czaję. Na angielskich stronach ciężko będzie szukać gdańskich mebli. Ale ciemnych stołów prościej. Cóż może znajdę jakiś taki stół...
<Może bardziej to wytłumacze.
Wszystkie meble są ciemne.
A czy pamiętacie ten stół z TS1 tam był taki stół z gróbymi nogami, to ja szukam mebli z takiej serii.
W rzeczywistości to się nazywają MEBLE GDAŃSKIE.
CoRnEliA :)
23.07.2005, 20:06
Ok tylko powinienes pomyslec ze nie wszyscy wiedzą jakie to są meble Gdańskie ale ok...
Snake Eye
23.07.2005, 20:25
Wydaje mi sie że t było średniowieczne bo wątpie żebny w Maxisie robili specjalni gdańskie meble :D
http://modthesims2.com/showthread.php?t=72971&highlight=castle+table
może ten komplet
Bartek12
24.07.2005, 21:12
Wydaje mi sie że t było średniowieczne bo wątpie żebny w Maxisie robili specjalni gdańskie meble :D
http://modthesims2.com/showthread.php?t=72971&highlight=castle+table
może ten komplet
To wogóle do mebli gdańskich nie pasuje. Niestety.
Snake Eye
24.07.2005, 21:49
Trudno że masz inne wymagania ale nawiasem mówiąż wątpie że znajdziesz "gdańskie" gdzies.....na angielskich stronach.Sprecyzuj jaka epoka,jakie bo ciemne stoły sa różne.A niestety ja nie mam bladego pojęcia o gdańskich :/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.