Zobacz pełną wersję : zatrzymany czas
Hej! wiem ze byl juz taki temat ale nie znalazlam konkretnej odpowiedzi . Zatrzymal mi sie czas w simsach na kazdej parceli i w kazdym otoczeniu wiec trudno mi sprawdzic ktora rzecz robi ten blad.Jesli jest jakies inne rozwiazanie to bardzo prosze o pooc :) a jesli nie to chyba bede musiala przeinstalowac gre albo wywalic wszystkie dodatki....?? :\
Moim zdaniem powinnas wywalic ten dodatek (dodatki) po ktorym zainstalowaniu zaczal pojawiac sie blad
Moim zdaniem powinnas wywalic ten dodatek (dodatki) po ktorym zainstalowaniu zaczal pojawiac sie blad
fajnie by bylo gdybym jeszcze pamietala po ktorym dokladnie :) mam mase dodatkow i nie pamietam ktory instalowalam ktorego dnia bo codziennie instaluje cos nowego :)
Nie ma innej mozliwości. Musisz go odszukać. Sprawdzaj dodatki partiami, to bedzie szybciej. Podziel ilość na poł i sparwdź połówki. Zawsze połowa odpadnie. potem wadliwą połówkę znowu na pół (albo więcej jak chcesz) i znowu sprawdź itd.
Nie ma innej mozliwości. Musisz go odszukać. Sprawdzaj dodatki partiami, to bedzie szybciej. Podziel ilość na poł i sparwdź połówki. Zawsze połowa odpadnie. potem wadliwą połówkę znowu na pół (albo więcej jak chcesz) i znowu sprawdź itd.
ok. to bardzo dobry pomysł :) dziekuje bardzo za pomoc :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.