PDA

Zobacz pełną wersję : Nie mogę używac kodów ;(

SiMnEt
08.08.2005, 11:32
Cześć!! Mam problem... ;( A mianowicie po pierwsze to opowiem wam moja sytuację... Mam Sims2 i sims2 NS i instalowałem je dwa razy(pierwszym razem przy aktualizacji instalacja sie zaciąła i została przerwana z powodu blędu) więc usunąłem też zwykłe simsy(podstawowe), bo pomyslalem ze lepiej będzie zainstalowac wszystko od nowa... Następnym razem przy instalacji the sims2 zamiast w tym okienku po lewej stronie z ikona The Sims 2 była tam ikona the sims 2 na studiach... No to zainstalowałem same simsy i pomyslałem sobie:" Sprawdzę czy wszystko dobrze" No i kiedy wlączyłem i wszedlem do domu bylejakiej rodziny ...nie chciało mi sie włączyc okienko do wpisywania kodów... Usunąłem simsy i nie wiem co mam teraz poradzić...
HELP!!! Moze ktoś wie jak usunąć wpis simsów z rejestru albo cos na to poradzić??
PROSZĘ POMÓŻCIE!!;[;[;[;[;[;

Shadof-kun
08.08.2005, 11:45
Po 1. Powiedz jakie klawisze naciskałeś.
Po 2. To chyba nie jest wina wpisu z rejestru...
Po 3. Oryginał czy pirat?
Po 4. Powiedz powoli jeszcze raz wszystko :P

SiMnEt
08.08.2005, 12:13
Po 1. Powiedz jakie klawisze naciskałeś.
Po 2. To chyba nie jest wina wpisu z rejestru...
Po 3. Oryginał czy pirat?
Po 4. Powiedz powoli jeszcze raz wszystko :P

Hejka....dzięki że odpisałeś....już rozwiązałem problem z kodami... ale mam jeszcze jeden problem... jak usunąć simsy z rejestru żeby wszystko było na pewno dobrze?? Please pomóżcie

Aga:-)
08.08.2005, 13:03
Ja poprostu czyszczę jesrestry. Nie wiem jak nie można?

Guralka
08.08.2005, 13:05
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=18079

Post 5?????

madziunka21
17.08.2005, 14:20
Ja mam oryginalne The Sims 2 i nie mogę wywołac okienka do wpisywania kodów :1smutny: :( oczywiście próbuje kombinacje CTRL + SHIFT + C, ale naciskałam po kolei wszystkie klawisze i nic :(:(:(:(:( dodam tylko, że raz udało mi się uruchomic to okienko :(:(

Le Disko
17.08.2005, 16:39
Ja mam oryginalne The Sims 2 i nie mogę wywołac okienka do wpisywania kodów :1smutny: :( oczywiście próbuje kombinacje CTRL + SHIFT + C, ale naciskałam po kolei wszystkie klawisze i nic :(:(:(:(:( dodam tylko, że raz udało mi się uruchomic to okienko :(:(
No bo te klawisze (CTRL+SHIFT+C) musisz wcisnac wszystkie naraz... ;)

Korba
19.08.2005, 13:11
Już nie pamiętam o co w tym chodziło,to na innym forum.Chodzi o okienko do kodów.Wciśnij razem Ctrl+Shift+alt+C i coś sie miało stać juz nie pamiętam co....sorrry ale nie pamiętam...

PS:Wciśnij te klawisze jesloi tamte nie działają!

nucca
19.08.2005, 14:23
Wciśnic SHIFT + CTRL + C jednocześnie. Powinno zadziałać :D.

Nereide
19.08.2005, 14:44
A mi się okienko otwiera po wciśnięciu Ctrl+Shift+C normalnie, bez jednoczesnego wciskania O_o

natee123
19.08.2005, 20:16
W pierwszych simsach było CTRL + SHIFT + B więc :) a kod na 50 tysiecy to MOTHERLODE