PDA

Zobacz pełną wersję : Jak wyłączyć??Help

SyLw!a
08.08.2005, 11:43
Witam Was... Mam problem. Otóż normalnie mi się włączają TSNS i normalnie mi się wyłączały. Ale teraz gdy chce je wyłączyć to nawet nie ma takiej opcji... ;( Gdy nacisnę na :
" ●●● " - żeby zapisać , wyłączyć lub przejść do otoczenia
To nie da sie tego zrobić . Nie wiem czemu się tak robi... ;( ;( ;( ;( ;(
Może to przez te wszystkie kody które wpisywałam?? Najczęściej to : boolProp testingCheatsEnabled true... no i jeszcze wiele innych...
A tak to mi się normalnie wyłączały nie wiem co się z nimi stało :\ :( :bomb: :ranta: HELLLPP..!!

patrysiaz1992
08.08.2005, 15:06
Witam Was... Mam problem. Otóż normalnie mi się włączają TSNS i normalnie mi się wyłączały. Ale teraz gdy chce je wyłączyć to nawet nie ma takiej opcji... ;( Gdy nacisnę na :
" ●●● " - żeby zapisać , wyłączyć lub przejść do otoczenia
To nie da sie tego zrobić . Nie wiem czemu się tak robi... ;( ;( ;( ;( ;(
Może to przez te wszystkie kody które wpisywałam?? Najczęściej to : boolProp testingCheatsEnabled true... no i jeszcze wiele innych...
A tak to mi się normalnie wyłączały nie wiem co się z nimi stało :\ :( :bomb: :ranta: HELLLPP..!!
1. sprawdź, czy na danej parceli tryb kupowania i budowania jest dostępny. Jeśli nie oznacza to, iż dzieje się coś ważnego i trzeba odczekać. Robi to się w takich przypadkach jak: odwiedziny; kostuchy, służb domowych, złodziej lub rodzenie.
2. mi raz się tak zdarzyło, gdy eXperymentowała z właśnie tym kodem. Dodałam kosiarza do rodziny, a opcja wyjścia zaznaczona była na taki przezroczysty kolor i nie dało rady jej wcisnąć. Wpisałam moveobjects on, sprzedałam kostuchę i mogłam normalnie wyjść... :|. Na przyszłosć radzę nie robić eksperymentów z boolPropem :(. A jak temu zaradzić? Jeśli da radę spróbuj przenieść rodzinę, mi to pomogło :(
Powodzenia :*

Albee
11.08.2005, 15:13
Mi sie tak zrobilo po uzyciu kodu boolprop testingcheatsenabled. Ale nie wiem czy ty uzywalas ten kod...hm...ale tez mi sie przyda pomoc :\