Zobacz pełną wersję : Działanie programu zostało zakłócone, Aplikacja zostanie zamknęta...;(
;( ;( ;( Właśnie wchodze sobie w moje simsy (i podstawa i NS to oryginały) chciałam zrobić rodzinke w miłowie do fotostory... Wszystko ładnie, pięknie, ale po chwili wyskakuje komunikat, ze działanie gry zostało zakłócone, a aplikacja zostanie zaknnięta. To nie wina download, bo przeniosłam g na chwilę... Ale co dziwne moge robioc studentow. Czy t moziiwe, ze ejst to spowodowane zmienionym Cas! ? jesli tak to co mam zrobić, żeby znów móc robić rodzinki i normalnie grac? A może ma ktoś oryginalne Cas! i moze mi przesłać? BARDZO BARDZO PROSZE O POMOC!!! :1smutny: :1smutny: :1smutny:
Albo jeszcze inaczej. Czy moze mi ktoś łazkawy, ktory nic nei mieszał w swoim CAS! przesłać mi ten plik na poczte?
[email protected]
Ale nzainterersowanych ściezka do pliku
C:/Program files/Ea games/The sims 2/TsData/Res/GlobalLots i am jest Cas!
patrysiaz1992
02.09.2005, 20:19
Oryginały powiadasz? Skoro tak to zajrzyj do instrukcji univerka na stronę 4 i 5 w dział "Zanim uruchomisz grę". Wszystko jest tam opisane co robić, by programy działające w tle nie zakłócały gry. A co do tego pliku, zaraz spróbuję coś pokombinować.
EDIT: plik wysłałam na:
[email protected] . Temat: Plik. Sprawdź pocztę:). Mam nadzieję, że pomogłam;). Pozdro.
Cannabis
03.09.2005, 06:57
Ja miałam ten sam problem i się okazało, że mam za mało pamięci RAM. Rozszerzyłam ją i po kłopocie....
patrysiaz1992
03.09.2005, 09:42
Tak? Dziwne, ja miałam na początku 128 bodajże ramu (jeszcze w windows98) no i nic takiego się nie działo:O . Z ramem miałam kłopotu tylko w ten sposób, że gra się wieszała zupełnie:P. No, ale rozszerzyłam i po kłopocie (cytat;))
Dzięki ci bardzo patrysiu:) Teraz juzw iem, ze to napewno to.. A dlaczego tak sądzze? Bo wszytsko inne działa bez zarzutów. Dla zainteresowanych mój komp ma 512 ram...
RAM nie ma nic do niestabilności Windowsa (chyba że jest uszkodzony ale to inna sprawa).
Jak wywala taki błąd to albo coś w tle zakłóca prawidłowe działanie gry,albo windows się sypie, albo gra źle zainstalowana. Powodów może być wiele :)
..::MaRtYnIkA::..
08.09.2005, 18:57
Ja mam ten sam problem, tylko że mam wszystkie programy działające w tle wyłączone. System mam dziś świeżo zainstalowany, więc to nie jego wina a ramu też mam wystraczająco. Czy jest może jakiś inny powód dla którego wyskakuje ten problem?
Nie martwcie się, u mnie też tak jest, kiedyś miałem simsy 2 pirata i też tak było, teraz mam orginała, również tak jest. Kiedyś miałem tak, że zrobiłem sobie rodzinke, wyszedłem i zapisałem gre, wyłączyłem kompa. Po jakiś 2 godz. próbuje włączyć mój domek i nic, ładuje się do połowy i wyłaczają sie simsy i pisze Działanie programu zostało zakłócone, Aplikacja zostanie zamknęta. Chyba tak u wszystkich jest, a może u prawie wszystkich...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.