PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 2: Nocne Życie - Pierwsze Wrażenia

Aithieel
15.09.2005, 06:58
Jakie są wasze pierwsze wrażenia z gry? Mi się podoba ,ale za łatwo zdobywa się miłość. A jakie jest wasze zdanie?

Calintz
15.09.2005, 09:07
Bardzo mi się podoba tylko mało Fryzur jest. a tak to ok ładnie, sprawnie mi chodzi, a co do samochodów to naprawdę świetna sprawa ze je wymyślili.

moniak1993
15.09.2005, 12:03
Ale macie fajnie....ja jeszcze nie mam The Sims Nocne Zycie ;( musze poczekac do urodzin [5 październik] lub do świat ;( jjaa zwariuuuuje ;( ja chce tą grę.. ;( ale z opisow i wogole i wogole to zapowiada sie supcio ;) fajnie ze wymyslili auta...a tak wogole to mzona jezdzic nimi do pracy,znajomych??

_sepia_
15.09.2005, 12:23
Mi sie ogólnie podoba ale za malo jest rzeczy nowych. Chodzi mi o to ze ten dodatek sie moze szybko znudzic. W Na Studiach byly nowe sciezki kariery, nowy wiek, otoczenie.. W Nocnym zyciu jest za latwo zdybyc milosc.. No ale zawsze lepiej jakies urozmaicenie niz zadne.

Cocco
15.09.2005, 13:47
Mi sie ogólnie podoba ale za malo jest rzeczy nowych. Chodzi mi o to ze ten dodatek sie moze szybko znudzic. W Na Studiach byly nowe sciezki kariery, nowy wiek, otoczenie.. W Nocnym zyciu jest za latwo zdybyc milosc.. No ale zawsze lepiej jakies urozmaicenie niz zadne.
Na studiach jest nudne!
Ale NŻ nie mam :/. Ale jest w gorzowskim tesco!

Aep_Siadhal^a_von_Edzia
15.09.2005, 13:53
Zgadzam sie z przedmówcą, TS NS jest nudne:( tzn to moje stwierdzenie, semestry mijają bardzo szybko a większość ludzi w akademiku sie nie myje :O A co do NŻ to jeszcze nie mam, będe mieć dzis lub jutro;) Jak narazie fajnie sie zapowiada;)

berata
15.09.2005, 14:06
Na razie podoba mi się Nocne Życie. Jest całkiem sporo ubrań (oczywiście bez przesady :P). Mogłoby być więcej fryzur, ale trudno się mówi. Ogólnie rzecz biorąc pierwsze wrażenie jest dobre. Zobaczymy, co będzie dalej B)

ps. Do tych, co mają już grę - Graliście simką, która ma tą taką śmieszną fryzurkę (nie długie włosy, tylko te spięte)? Jeśli się ją wybierze, to simką w stroju kąpielowym, bieliźnie, pod prysznicem będzie miała taki ładniutki kucyk. :D Szkoda, że nie można go mieć normalnie, bo bardzo mi się podoba. Może ktoś widział gdzieś coś podobnego do ściągnięcia? :>

Melonka
15.09.2005, 14:08
Ja uważam , że studia są za długie. Czytałam gdzieś , że żeby stac się wampirem trzeba pójść wieczorem na parcele publiczne. Podobno wampiry po rozmowie mogą nawet chcieć ugryść, nie wiem zbytnio. Z dodatkami jest tak napoczątku hit potem dno. Grę można na szczęście urozmaicać np. dodatkami. My master to dodatki xP. Oczywiście to żarcik. Można odwiedzać sąsiadów to mnie na maksiora ciekawi.

Baki
15.09.2005, 14:22
moim zdanie tesz za szybko sie zdobywa miłośc. grałem przez 1.5 godziny i już sie kochają...

fajna jest muzyka.. lepsza niż w NS

Aep_Siadhal^a_von_Edzia
15.09.2005, 15:06
Jumacz pytań!! :P Właśnie przed chwila dowiedziałam sie ze mozna nim jeździc <brum brum... a rin tin tin> :P A i całować się(?) a sex tzn baraBara tez? ;) ;P

Kladź
15.09.2005, 15:09
No dziś dostałam. Pierwe co zrobiłam to jak zrobić garaż. Ale coś nei wyeszedł ale w końcu się skapnełam o co chodzi ;) A w mieście jescze nie byłam. Dodatków - mebli nie mam. Uruchomię 2 raz to sparwdzę ;)

HAMER
15.09.2005, 15:27
Mnie denerwuje tylko to że raz będzie widać dodatki z netu a raz nie! bez sensu. :1smutny: :(

Lea
15.09.2005, 15:59
Szczerze mowiac zawiodlam sie na NŻ Duzo slabsze od NS i juz czuje ze dosc szybko mi sie znudzi. Co dobre? Ano, widok innych domkow (nareszcie nei ma tej pustej zielonej przestrzeni), samochod (mozna pojechac na parcele publiczna i zawsze ma sie gdzie robic bara-bara), wampiryzm i to w zasadzie wszystko. Ze zlych rzeczy nie wszystkie dodatki dzialaja (normalka), zbyt szybko sie zakochuja i te randki sa takie schematyczne.

vivien
15.09.2005, 16:01
Moim zdaniem NŻ jest lepsze od NS :P

Meraja
15.09.2005, 19:04
Hehe ja już dzisiaj kupiłam :P Jestem oczarowana :D Są super

Delicate
15.09.2005, 19:45
No więc ja mam tylko gazetkę z GIER. I najprawdopodobniej kolejny potomek Maxsia znajdzie się u mnie w domu dopiero na początku listopada... Fakt, faktem, ważne żeby w ogóle owy dodatek posiadać, ale... Ja oczekuję cudu i chcę grę w tym miesiącu !!! Pliss !!!!

Eveline
16.09.2005, 01:14
Ja, jak zwykle, się zawiodłam. Jest co prawda parę nowości, ale nic nie zrobiło na mnie jakiegoś większego wrażenia. A nie, przepraszam, jestem bardzo zadowolona, że wreszcie zrobili coś takiego, jak te przepołowione ściany. Już dawno na to czekałam. Widać wreszcie kogoś oświeciło. Lepiej późno niż wcale.
No i jestem bardzo zawiedziona jeśli chodzi o wybór samochodów. Nie wspominając o ubraniach, meblach, fryzurach i innych. Bieda.

sim222
16.09.2005, 06:05
moje pierwsze wrażenie? pozytywne jak najbardziej. meble mi się podobają (co prawda zdarzają się też kompletne kicze). dobrze, że wkońcu są półścianki i nowe ubrania dla dorosłych! samochody-no cóż zawiodłem się bo ich wybór jest za mały, tak samo myślałem, że będzie więcej rodzajów przedmieścia, a tu tylko jedno :/
ale dodatek jest wg. mnie bardzo fajny . najbardziej cieszy mnie możliwość bycia wampirem i to, że dali wkońcu jakieś porządne ubrania dla dorosłych(większość na nie narzeka, bo przecież tak ubustwiają dodatki z neta...)

MoNiSiA71
16.09.2005, 06:27
mi sie narbarziej podoba to, że na parcelcha publicznych można przytulać się z innymi simami przyjaznie (nawet z tymi co sie nie zna wczesniej odrazu by sie sims obrazil albo cos) a teraz sami podchodza i sie przytulaja :D ahh

Bubcia
16.09.2005, 11:01
Wrażenia... Bardzo ciekawy dodatek i chyba nie można byłoby się spodziewać czego bardziej 'wyszukanego'. Świetny pomysł z samochodami ;) Mimo iż jest ich tylko 5(?) rodzajów, to i tak duży wybór- tu mowa o kolorach aut.
Całkiem dużo ubrań dla dorosłych i nastolatków, sporo nowych mebli i innych bajerów. No i miasto i wyprawy nocą... Po prostu świetnie! :D

kawania
16.09.2005, 11:27
Ze wzgledu na brak czasu zdążyłam tylko zobaczyć to tą kulę wirującą , opcje ma takie jak ten byk :) z jedynki ale jak to fajnie wygląda jak się włącza:D, przedmiotów nowych za wiele nie ma ale zawsze coś:) najbardziej podobają mi się nowe niskie ścianki i basen z rzeczy do budowania. Reszte obejrze może wieczorem.
Ps. A może ma ktoś za dużo wolnego czasu? chętnie przyjmę i się zaopiekuję:)

Rendy
16.09.2005, 16:05
Gra jest super extra bombahttp://www.thesims.plhttp://www.thesims.pl

marandile
16.09.2005, 16:23
A ja mam juz plany :D : Najpierw stworze normalna simke, potem zrobie dla niej jakiegos faceta i on ja zaprosi na randke i potem to sie zobaczy :D Ale włącze sobie kod na niestarzenie, zeby mozna bylo dluuugo szalec i sie bawic :D A NŻ bede miec na 90% dzis lub jutro. Mnie sie NS nie zbyt podobalo, ale kazdy dodatek jest 100000000000000000000000000 razy lepszy od poprzedniego. Zycze udanych randek!!

Toxic
16.09.2005, 19:26
Jak dla mnie to bardzo fajne ale z tymi fryzurami to poszaleli :( za to ubrań dużo ale ogólnie bardzo fajne :)

Marvia
17.09.2005, 10:13
jak dla mnie wrażenie extra. A dom o nazwie "dom upadłych drzew" czy coś takiego D powalił mnie na kolana, głownie piwnica z trumnami^^ A właśnie jak stać się wampirem? Bo jeden wampir jest moim przyjacielem i nic :(

...:Chocolate:...
17.09.2005, 10:29
Ja sobie wczoraj kupiłam :) A ile się wahałam, bo 79 złotych to kupa kasy...No ale nie mogłam się oprzeć :D
Generalnie mi się podoba, tylko mogłoby być więcej nowych dodatków. I troszki mi tnie, ale tak to bywa. Niestety ściągnięte meble mi nie działają, będę musiała coś z tym pokombinować (najbardziej mi żal przedmiotów dających energii itp. na maxa...). W każdym razie właśnie idę sobie pograć :P

Nisinën
17.09.2005, 16:05
Nocne życie bardzo mi się podoba. Wreszcie są nowe ubrania dla dorosłych Simów :) W ogóle przedmieście, samochody, chemia...dla mnie bomba :)

vivien
17.09.2005, 16:51
Jest zarąbiste! Nie wiedziałam że to będzie aż tak fajne ;) Polecam ^_______^

alita
17.09.2005, 16:55
Mielismy pisac tutaj o wrazeniach z gry!A tymczasem przeczytalam 5 stron i praktycznie nic sie niedowiedzialam konkretnego o grze!Wiem tylko tyle ze sa wampiry,nowe meble i ciuszki!Nic pozatym.Gry jeszcze niemam ibylabym bardzo wdzieczna jesli ktos napisalby cos konkretnego o tej grze a nie ciagle:
-"mam juz gre"
-"ide grac"
-"jeszcze nie mam gry"
-"jadę sobie kupic"

Aep_Siadhal^a_von_Edzia
17.09.2005, 21:16
No więc teraz moge juz ocenic gre ( po kilko godzinnym graniu:P). Jest bardzo fajna:D Szczegolnie fajniaste są Zombii i Wampiry B) A co do fryzur i ubrań ( męskich) to lipa :con: cholernie malo i jakieś takie, eee nie podobają mi sie, szczególnie te jaskrawe męskie ciuchy, bleh jak dla metrosexualisty:P Co do samochodów, nawet fajne... ale mogło być więcej, nie to że wybrzydzam, bo lepiej 5 niż wcale ;) A co do Cygańskiej Swatki, raz mi sie udało raz nie. Co sie pozniej okazalo typek z ktorym sie nie udalo byl gejem, tak sie o niego staralam ze sie wprowadzil ;) A właśnie, jak sie wampir z wampirzycą , no teges, to urodzi sie mały wampirek czy zwykly "śmiertelnik" ? Jeszcze nie próbowałam i nie wiem czy spróbowac :P

marandile
18.09.2005, 02:46
Ja sie ciesze najbardziej z ubran, mebli i calkiem nowymi obiektami jak karaoke albo kula elektropąs. Najbardziej nie podoba mi sie, ze jest malo miejsca na parcele na przedmiesciu i ze te nowe lokale, kluby itp. sa takie brzydkie :(

zuzanka
18.09.2005, 10:44
Ja jeszcze nie mam Nocnego, ale skoro je tak zachwalacie, to spróbuję kupić :P
Słyszałam też, że jest nowa aspiracja, coś o przyjemności, nie?? ;)

vivien
18.09.2005, 10:55
Tak jest. Poszukiwacz Przyjemności ;)

Milly
18.09.2005, 11:35
Dodatek jest spoko.Denerwuje mnie to że dodali tak mało fryzur,i do tego beznadziejnych... :con: Z tym że za szybko zdobywa się miłość,też się zgodzę.Za to Wampiry są cooool :P Ubranek też jest sporo,no i samochody :D

trawka
18.09.2005, 19:52
hmm moje pierwsze wrazenie: 'czemu to sie tak dlugo laduje?' :?
bardzo podoba mi sie pomysl z lampami dyskotekowymi, z konsola dja i te wampiry ... sa boskie szkoda ze zaden nie chce mnie ukasic :( :D :D
a i jeszcze samochody :) :D
szkoda ze zwierzakow nie ma :(

Pawlq
18.09.2005, 21:07
Wiecie co?
na pierwszy rzut oka bardziej mi sie podoba jednak Na studiach. Ale dzięki temu dodatkowi może być fajniejsze życie studenta :D
Głupio że jest mało ubrań i mało samochodów - napewno pościągam
fajnie że można budować niskie ściany nie?

Amarae
18.09.2005, 21:07
Pierwsze wrażenie... Ta swtka jest do dupy : P A dodatek fajny, tylko mało fryzur, i to dość nieciekawych ; p

dalva
19.09.2005, 13:36
Moje pierwsze wrażenie jest raczej pozytywne. Podobają mi sie nowe przedmioty - jak kula, stój DJ-a, stolik do gry, kręgle, samochód. Ubrań jest mało i mebli też. Spodziewałam się więcej.
Jednak zwróciłam uwagę na wiele nowych interakcji między simami. Nowe sposoby flirtu, nowe reakcje i miny.Wolny taniec jest poprostu świetny. Zaskoczona byłam, gdy urządziłam przyjęcie urodzinowe i któryś z gości przyniósł w prezencie akwarium na rybki i postawił je przed drzwiami. Po udanej randce zakochany sim też przynosi prezenty (np małą fontannę lub kwiaty). Simy dzwonią do siebie z zaproszeniem wyjścia na miasto. Zdarzyło mi się też coś takiego,że jedna simka często umawiała się z pewnym chłopcem. I jego mama zadzwoniła do mojej simki bo chciała ją bliżej poznać. Powiedziała, że wiele o niej słyszała. Takie rzeczy właśnie najbardziej mi się podobają. Możliwość zamieszkania w mieście też jest fajna, wśród wieżowców :)

madziaq
19.09.2005, 13:57
mi sie podobaja interakcje na siedzaco, choc raczej ich malo to fajnie ze sa. podobaja mi sie prezenty od wielbicieli, listy, kwiatki i smierdzace bomby :P nowe ubrania sa fajne, choc znowu jak w ns lepsze dla simow, wydaje mi sie ze dla simek sa takie na odwal ;( podobaja mi sie nowe dekoracje, duzo obrazow, nowe kwiatki :P pierwqsze wrazenie lepsze niz po ns

monabia
19.09.2005, 14:40
Ogólnie podobają mi się, meble, ściany, fryzury, ciuchy ale dlaczego tego jest tak mało? Fajne są te prezenty od simów i nowe interakcje i to , że można zapraszać do miasta kilka osób. :) Całe Przedmieście jest ładne. Aha i mogli jeszcze zrobić nowe kariery. :con:

taSEka
19.09.2005, 15:23
Co prawda wczoraj (taak bo od wczoraj ją mam :) ) nie grałem zbyt długo, ale jestem pod miłym wrażeniem. Gra trochę mi wolno chodzi (ale nie zawolno) ale jestem pod podziwem z jakim rozmachem zrobili przedmieście. Wczoraj wybrałem się tam z rodzinką. No i po randce się rozwiedli. Według nocnego życia nie paasowali do siebie ;P . Ale dzięki temu mam pomysł na rozwinięcie dalszej fabuły. A tak ogólnie to fajne, ciuszki, bryki też niczego sobie. Tylko mi się akurat długi ładuje bo np. miłowo (cały ten ładny pasek)--> przedmieście--> jakis klub. Dla mnie to jest troche czekania. Ale takze duzy plus na dobrze zrobiony podział gdzie chce sie jechać taksówką

Star?
20.09.2005, 07:26
Jestem zachwycona muzyką, ponieważ w poprzednich wersjach była ona poprostu nudna. Świetne są też nowe ciuchy. Cool, że można mieć własny samochodzik bo taksówki mnie dobijają;) I wiecie co? Nigdy nie płaciłam w restauracjii rachunku:D Nie wiem jak to się stało:D

laureatka12
20.09.2005, 07:46
Mi się najbardziwej podoba to że w końcu są samochody . :)

Incognito
20.09.2005, 10:06
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne :D. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja :D Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica :D Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej ;)

Vanillienné
20.09.2005, 10:10
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne :D. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja :D Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica :D Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej ;)

Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.

Star?
20.09.2005, 11:01
Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.
To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir:D

Vanillienné
20.09.2005, 11:17
To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir:D

:D Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?

Star?
20.09.2005, 11:27
:D Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?
Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł:D

madziaq
20.09.2005, 13:36
Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł:D

ja ustawilam farbowane wlosy 9bo zastanawialam sie czy chodzi o te studenckie kolorowe, czy moze rozny kolor brwi i wlosow) i spadla mi babcia, siwa babcia. dla studenta.. i wtedy dotarlo do mnie ze przydaloby sie moc ustalic z jakiej kategorii wiekowej chce sie miec randke :P albo zeby odgornie byla ta sama co jest nasz sim... ale zagmatwalam...

i szkoda ze nie moze pociagac simow ufo i zombie... rzeczywiscie nie pomysleli...

Cocco
20.09.2005, 13:47
Super! Ekstra! Bajka! Cudo!

SweetGirl
20.09.2005, 14:32
Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...

Rendy
20.09.2005, 14:38
Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...Witaj w klubie ale na szczęście jeśli w niedziele mój wójek nie weźnie auta to pojadę do KRAKOWA i kupię wreszcie upragnione simsy NŻ juchu (teraz tylko modlić się by wójek nie pracował w niedziele :))

Lapis_Lasuli
20.09.2005, 15:32
Hmm moje wrażenia? ...
Jest dużo ciuchów (dla menów), nowych, znośnych i dość fajnych. Ponarzekać głównie na fryzury... Jest nieco więcej interakcji z simami, kilka nowych i dobrych ulepszeń życia simów. No i randki, dodatkowe wskaźniki etc. Ogóle dodatek wydaje mi się (jak narazie) lepszy niż NS. Tylko znowu brakuje mu czegoś, co wciągnęłoby gracza... po miesiącu się znudzi, ale akurat w zimie wychodzi kolejny dodatek. Mogliby się postarać robić dodatki rzadziej, ale lepiej. A nie, to co zwykle... małe rodzinki małych miast, wiodące uporządkowane do granic możliwości życie porządnych ludzi... Ogólnie ok.

viper_88
20.09.2005, 15:58
Ogólnie gra mi się podoba :D (mam ją od 14 września) Możliwość posiadania samochodów jest po prostu świetna. Co do fryzur, to tego się nie czepiam, a nowe ubrania, jak i meble, są bardzo fajne. Jak dla mnie, największym minusem jest za krótki czas (3 godziny) na przejście na wyższy stopień (ci, co mają grę, wiedzą, o co chodzi) na spotkaniach towarzyskich i randkach - ja dałbym przynajmniej 5 godzin. Nie zamieniałem jeszcze żadnego mojego Sima w wampira, ale taka możliwość mi się podoba :D Podoba mi się także możliwość przeniesienia nagrobków wraz z rodziną (chodzi mi o przeprowadzki) :D

Tidus2004
20.09.2005, 16:51
Hmmm....ja nie mam jeszcze tych simsów, ale już niebawem sobie kupię. Oglądałem juz wiele filmików i dziesiątki screenów....i zauważyłem że gra musi być naprawde rewelacyjna. Pierwsza rzecz która przyciągnęła moją uwagę to oczywiście SAMOCHÓD :D normalnie rewelka....wkońcu dali cos konkretnego ;D Kolejną frajdą dla mnie jest panel DJ'a , dyskotekowe światła, taka kuleczka.... , no i przede wszystkim KARAOKE :D to jest coś co uwielbiam :) pamiętam jak grałem w the sims Gwiazda :) ponad 80% moich postaci wybierali karierę muzyczną :) Co do fryzur to sie nie czepiam, bo musze przyznac że ja już w sumie nie korzystam z fryzur czy ubrań Maxisowskich. W końcu w necie znajduje sie MNÓSTWO różnych, przeslicznych rzeczy. A teraz to co spowodowało że szczena mi opadła i musiałem ją ręką przez tydzień podtrzymywać... mam tu na myśli widok sąsiednich domów :D Nareszcie wszystko wygląda teraz tak realistycznie. Już nie ma tych beznadziejnych pustych terenmów :) można już wyczuć pewna interakcję z otoczeniem i innymi simami :D
ufff....alez się rozpisałem :D mam nadzieje że nie macie mi tego za złe :) ale ja tak lubie :)

Vanillienné
20.09.2005, 17:01
Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.
Osobiście najbardziej podoba mi się budka fotograficzna...

patrysiaz1992
20.09.2005, 17:15
No, niezłe zdjęcia wychodzą w tej budce:D. Ciekawe są też restauracje, kręgielnie i autka:). Chociaż musze przyznać, że Nocne Życie zapowiadało się troszkę ciekawiej, niż jest w rzeczywistości:(...

vivien
20.09.2005, 17:18
Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.

LOL... ja słyszę :O

Adi
20.09.2005, 18:08
Ja nie slysze ;( Zawsze mam pecha....

kawania
22.09.2005, 09:48
Troche już przeszłam z tym nocnym zyciem...Dodatek jest świetny ale jak u większości problem zaczął się już z kodem Jak to w ogóle możliwe żeby tak pochrzanić kod? Chodzi oczywiście o upiorne z czyt. ż :) Pomału okazywało się że niewidać w grze połowy dodatków czyli do usuniecia ściągnięte rzeczy. Jak u wiekszości. Po przeinstalowaniu gra zaczęła szaleć - nieusuniete jakieś szczatki na szczęście wyszukałam znalazłam usunełam i znowu zainstalowałam. Gra ogólnie jest super mój gość tańczył chyba z miotłą :D nie wiem bo był gościem. Te wszystkie interreakcje sa super najlepsze jest to że randki itp. są punktowane. Troche za szybko mi czas leci :D Nowe podłogi i tapetki są świetne co do fryzur i ciuchów to takie średnie.
ach wkurza mnie troche to ponowne ustawianie itp, szkoda że gra tego nie zapamiętuje :con:
Poza tymi drobiazgami wszystko mi się podoba :D

madziaq
22.09.2005, 13:59
co do glosu w karaoke to tworcy gry powiedzili ze niedlugo wyjdzie patch oficjalny na to, bo to ich niedopatrzenie :P

JackW
22.09.2005, 21:09
Fajnie macie Ja SImsy NŻ bede mial dopiero na gwiazdke :) :1smutny:

Errare
22.09.2005, 21:24
przypomniała się strona zacna o simsach. spoglądam z zainteresowaniem na nowe tematy, nowych ludzi... i co widzę? jest już w sklepach coś takiego jak TS2: Nocne Życie xD. hoho, starzeję się. i spłukanam co do grosza więc łatwo nie będzie z pieniędzmi xD.

a tak bardziej kręcąc się przy temacie: sama gra zapowiada się znakomicie wręcz (gapi się na 512 ramów zapakowanych dokładnie w plastikowe pudełeczko z myślą 'ciekawe jak to się wsadza do komputera ==' xD).

ożesz, ale się rozpisałam ^.^

i przy okazji witam wszystkich znajomych i nieznajomych, albowiem powróciłam xD.

she
23.09.2005, 09:59
No więc tak:
Drzewa, które znajdują się za parcelą sima (czyli te, które są w otoczeniu) w grze wyglądają jakoś płasko i beznadzienie, psują tylko wyglad
Mebli nie ma za dużo, ale nie narzekam, wręcz przeciwnie, podobają mi się
Ubrań jest zdecydowanie więcej niż w NS, fryzur praktycznie nie ma za wiele, ale nie przeszkadza mi to, korzystam z tych ściagniętych z netu.
Co do dodatków, wszystkie mam w grze, nie ma większych problemów.
Podoba mi się zmiania pory dnia w otoczeniu,
Przedmieście też mi sie podoba, a szczególnie "Mroczna Krytpa"
Wampiry to troche rozczarowanie, nie chcą kąsic, zero nowych opcji
Samochody jakoś ujdą, szkoda tylko, że potrzeba ten cholerny podjazd ;/
A reszta jest O.K
Ogólnie w skali 1:10, będzie 8:10
No, to na tyle.

Tidus2004
23.09.2005, 23:33
OMG!!!!!! Właśnie, zupełnie przypadkiem :D....no może nie tak zupełnie ;) w moje rączki wpadło nocne życie :D a wrażenie jest takie że do tej pory siedze z rozdziabioną gębą i wciąż nie mogę uwierzyć ze to prawda !!!!!!!!! ;) Pierwszą zaskakującą i odrazu dobrą rzeczą w dodatku jest muzyka :) uwielbiam te przeróbki standardowych pioseneczek na coś w stylu techno :D jest przyjemne dla ucha i aż miło jest posłuchać :) a co najważniejsze jest rytmiczne i...poruszające do tańca :D Tryb do tworzenia postaci....no jest dobrze, super to raczej nie :) w końcu mało jest tych fryzurek ;) ale tym się nie przyjmuje bo w razie czego jest net :D kolejny i chyba największy plus :D to SAMOCHÓD oczywiście :)) no teraz to moje simy czują się w pełni wolne :D ale nie wiem czy autko może ruszać się z KARAOKE!! to jest mój najbardziej ulubiony przedmiot w całej grze :D Jak wiadomo , nie słychac głosów simów podczas śpiewania,ale ściągnąłem już patcha podanym na tym forum i wszystko już działa :D słyszałem tez że jenej osobie coś tam zwalniało i słowa leciały później niż melodia :) ale to moim zdaniem wynikało z małej ilości pktów kreatywności :) moje simy miały je do pełna i śpiewają normalnie BOSKO :DD a najbardziej podobają mi się numery w duetach ;] To są rzeczy które najbardziej mnie urzekły w grze :D a o reszcie pisać nie będe bo nie wiem czy mój post miałby gdzieś koniec :) Jedyną rzeczą trochę mnie dołujacą i przygnębiającą sa moje dodatki do simsów :/ otóż mam ich sporo, i wszystkie działają (teoretycznie) ale jeden z nich musi mieć jakiegoś wirka albo coś bo ciągle wyskakuje mi błąd już pewnie wszyscy wiedzą jaki.... najczęściej wyskakuje mi przy transporcie miasto/dom, dom/ miasto, lub gdy przechodze z trybu budowania/ kupowania w tryb życia. Ale to jest drobny szczegół :) Ściągnę sobie nowe rzeczy i będzie jazda!!!!! :DDDDD

eska199
24.09.2005, 06:25
Moje pierwsze wrażenia sa takie że za mało mebli ,a reszta OK

Adi
24.09.2005, 07:52
z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.

oLeNia
24.09.2005, 09:45
Super!!!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Tidus2004
24.09.2005, 09:47
z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.

Aaaaaaaa.....no to wybacz :) Ale wprost nie moge się zadowolić tym karaoke :) mój sim, simka i druga simka mają kreatywnosć do samiutkiego pełna i uwielbiam dawać przedstawienia :D sim solo, sika solo, simka + simka, sim + simka :D po prostu rewelka :)

IZuL
24.09.2005, 14:01
Fajnie wygląda przedmieście w nocy... B) Pozytywne wrażenie zrobiły na mnie dodatki m.in. więcej śmieci ozdobnych do domu, a negatywne, to to, że w dalszym ciągu jest za mało ciuchów :con: Fajnych ciuchów. Można sobie zawsze ściągnąć, ale to już inna bajka.

Nindë
24.09.2005, 15:51
Dodatek jest wg. bardzo fajny..I jeszcze bardziej mi się podoba bo mam 512 RAMu i gra ładuje się.. strasznie szybko !! Ładuje mi się mniej więcej 1 minutę..(czasami krócej.. :D ) Po prostu działa jak TS !! Dlatego teraz fajnie jedzie się do centrum bez obawy że będzie ładować się 5 minut czy dłużej.. :D jednym słowem: ekstra ! :P

Teraz miałam dziwne zdarzenie..Gram sobie w Dziwnowie i wprowadzam rodzinkę do przedmieścia..a tam jako sasiad idzie..Bella Ćwir !! ja ona sie tam znalazlła to ja nie wiem..Nie mam żadnego SimPe ani nie używałam kodów, żeby ją przywrócić po prostu sama przyszła..dziwne..Muszę ją zaciągnąć to jakiejś simki i sparwdzić jakie ma drzewo genealogiczne..

madziaaaaaaa
24.09.2005, 16:05
Witam być może za tydzien lub dwa stanę przed możliwością zakupu tej gierki jednak mam jedno pytanie czy naprawdę sie opłaca to kupować??? Na Studiach nie kupiłam, bo mnie nie zachwyciło, a Nocne zycie mnie nęci tymi półściankami, samochodem, ale nie jestem pewna, czy nie okarze się to kolejnym zbędnym zakupem, gdyż zawiodłam się juz na dodatkach do TS1... Tak więc prosze wypiszcie co się wam najbardziej podoba, a co nie... co wogóle nowego się w tej grze pojawiło itp. Najlepiej byście mi odpowiedzieli na to pytanie do końca tego tygodnia... Z góry dziekuję za każdą sensowną odpowiedź na to pytanie...

pozdrawiam
m.

Tidus2004
24.09.2005, 16:33
Witam być może za tydzien lub dwa stanę przed możliwością zakupu tej gierki jednak mam jedno pytanie czy naprawdę sie opłaca to kupować??? Na Studiach nie kupiłam, bo mnie nie zachwyciło, a Nocne zycie mnie nęci tymi półściankami, samochodem, ale nie jestem pewna, czy nie okarze się to kolejnym zbędnym zakupem, gdyż zawiodłam się juz na dodatkach do TS1... Tak więc prosze wypiszcie co się wam najbardziej podoba, a co nie... co wogóle nowego się w tej grze pojawiło itp. Najlepiej byście mi odpowiedzieli na to pytanie do końca tego tygodnia... Z góry dziekuję za każdą sensowną odpowiedź na to pytanie...

pozdrawiam
m.

No więc piodejme te ryzyko i sprobhuję ci opisac dlaczego się opłaca kupić ten dodatek (bo oczywiście ja jestem za) :D

W tej części jest sporo zupełnie nowych rzeczy. Pierwszą innością jest muzyka. bardzo się zmieniła. eraz brzmi cos na styl techno. Mi się bardzo podoba :) Co prawda fryzur za durzo nie ma, ciuchów jest troche więcej Za to jest nowa aspiracja, ale nie pamiętam jak się nazywa :) Jest także coś takiego gdzie wybierasz sobie dwie rzeczy które cie krecą i jedną rzecz która cię odrzuca. Wtedy łatwiej jest kogos poderwać :D a jak ktoś ma takie same ustawienia, czyli kręcą go te same rzeczy, to w okienku kontaktów jest taki dział "chemia" :) wtedy jeszcze łatwiej sie pokochać:) Wreszcze samochód. REWELACJA. Juz od dawien dawna czekamy wszyscy na możliwosc kupienia samochodu i jeżdżenia po mieście. Są obiekty które nie będe zbyt bardzo opisywał bo ich działanie jest jasne i oczywiste: panel DJ'a, kręgle, stół do pokera, taka kula...magnetyczna ? nie wiem tez jak ona sie nazywa :) , jest pare nowych mebli takich jak stoły z obrusem, nowe krzesła , szafki kuchenne, sa nowe światła o których już pewnie wiesz :) no i zestaw karaoke :D W mieście można isc do restauracji i wszytsko dzieje się tak jak w simsach "RANDKA" poza opcjami które możesz robić na siedząco: rzucanie się jedzeniem, trzymanie się za ręce, posyłanie całusków czy niespodziewane zaręczyny :). Są tez wampiry :) nie moge o nich za dużo napisac bo jeszcze nie zdążyłem ich spotkać. Wiem tylko ze moga ugrysc kogoś w szyje i zmienić w wampira, albo śpią w swoich specjalnych trumnach. No jest jeszcze wolny taniec :) lubie to, fajnie to wygląda, szczególnie jak dj zapuszcza wolniejszą muze, albo jakas parka w duecie śmiga wolna piosenke na karaoke. Przy wolnym tańcy można tańczyć przytulańca, mozna kłasć głowę na ramieniu, można się pocałować, albo przesunać rece na......trochę niżej :) O! własnie sobie przypomniałem że jest jescze mały telewizor który możesz postawic na dowolnym stole albo jest telewizor wiszący :) jak narazie tylko te rzeczy wyupisałem chjoc to nie jest jeszcze wszystko :) a niestety nie będe wyliczać każdy kwiatek i każdy nowy obraz :) ale jeszcze tego troche zostało. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę :)

twój stary
24.09.2005, 17:50
Dodatek jest wg. bardzo fajny..I jeszcze bardziej mi się podoba bo mam 512 RAMu i gra ładuje się.. strasznie szybko !! Ładuje mi się mniej więcej 1 minutę..(czasami krócej.. :D ) Po prostu działa jak TS !! Dlatego teraz fajnie jedzie się do centrum bez obawy że będzie ładować się 5 minut czy dłużej.. :D jednym słowem: ekstra ! :P

Teraz miałam dziwne zdarzenie..Gram sobie w Dziwnowie i wprowadzam rodzinkę do przedmieścia..a tam jako sasiad idzie..Bella Ćwir !! ja ona sie tam znalazlła to ja nie wiem..Nie mam żadnego SimPe ani nie używałam kodów, żeby ją przywrócić po prostu sama przyszła..dziwne..Muszę ją zaciągnąć to jakiejś simki i sparwdzić jakie ma drzewo genealogiczne..

bo bella jest w dziwnowie! nie bylo jej w "gołej" dwojce bo to byl bląd gry. ona została porwana przez kosmitow a w ts2ns naprawili ten błąd, że w dwójce jej niebylo, ale tak nbaprawde to nie jest ta prawdziwa bella. nie ma drzewa genealogicznego, jest młodsza od kasandry i wygląda inaczej niż na dzrewku kasandry czy aleksandra.

Hunter666
24.09.2005, 19:36
Mym skromnym, aczkolwiek istotnym w tym topicu zdaniem ,ta gra jest tak koszmarnie niedopracowana że powinna kosztować o połowę mniej niż w rzeczywistości. No ale co kogo obchodzi to że gracz ma problem z programem skoro nawet na maile nie chce się im odpowiadać. Następny dodatek najpierw ściągnę z neta i zobaczę czy są w nim błędy bo nie mam zamiaru wydawać kasy na jakiś niedopracowany szmelc. Jeżeli wszystko będzie ok to pójdę do sklepu i kupię bo czekanie na kolejne łatki nuży mnie niemiłosiernie.

Sacline
29.09.2005, 14:47
super nż
wczraj miałam zainstalowane ijuż do szkoły niewyspana ale sie opłacało
najpier niewiedziałam gdzię są samoxchody a póżniej przypomniałam z forum.Mało wryzur ale nowe otoczenie,pokrycia terenu(pzy robieniu noewgo otoczenia) i nowe możliwości ,opcje ,spotkania w nowych klubach!!superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

semus
30.09.2005, 12:04
Mi też się bardzo podoba :P :P :P bo grałem u kuzyna na kompie a sam kupię za 3 dni. Mam pytanko: czy jest tam taka możliwość, że mojego sima zaproszą na nocny wypad??

madziaq
30.09.2005, 12:12
Mam pytanko: czy jest tam taka możliwość, że mojego sima zaproszą na nocny wypad??

jest. dzwonia zarowno znajomi jak i znajomi znajomych z tekstem: " slyszalem od X ze swietnie sie bawiliscie moze mialbys ochote wyjsc dzis z nami?" i cala grupa nowych ludzi np na kregle.

Rendy
30.09.2005, 13:13
Moje pierwsze wrażenie chmm.....A oto moje wrarzenie

Pierwsze co zauważyłam to to że mi się coś z kartą graficzną porobiło bo jest trochę zamazany obraz =(
Mało fryzur =(
fajne nowe ciuszki=)
fajne meble=)
samochody super
dywane są OK
kluby i restauracje super
I oczywiście swatka jest super=)

Kufel
01.10.2005, 15:41
No jak na 1 wrazenie to bardzo dobrze, wyszukiwarka kto sie podoba simowi jest fajna, samochody, nowa parcela, troche mebli, jeszcze niebylem na miescie ani w tworzeniu rodzin , zaraz zaczne sobie pograc to rozszfruje co jest jeszcze dobre :P Mam jeszcze tylko pytanie, wie ktos moze czy moge na nocne zycie zainstalowac Na studiach? Niedlugo bede mial na studiach a juz mam nocne zycie i niewiem jak bedzie czy bede musial od nowa instalowac czy co...?

Agita
01.10.2005, 17:15
Hmm moje wrażenia? ...
Jest dużo ciuchów (dla menów), nowych, znośnych i dość fajnych. Ponarzekać głównie na fryzury... Jest nieco więcej interakcji z simami, kilka nowych i dobrych ulepszeń życia simów. No i randki, dodatkowe wskaźniki etc. Ogóle dodatek wydaje mi się (jak narazie) lepszy niż NS. Tylko znowu brakuje mu czegoś, co wciągnęłoby gracza... po miesiącu się znudzi, ale akurat w zimie wychodzi kolejny dodatek. Mogliby się postarać robić dodatki rzadziej, ale lepiej. A nie, to co zwykle... małe rodzinki małych miast, wiodące uporządkowane do granic możliwości życie porządnych ludzi... Ogólnie ok.

Następny dodatek wyjdzie w zimę, ale chyba dopiero 2006roku...
A co do NŻ to strasznie się cieszę, że w końcu można mieć własne auto (pomine fakt ,że jest ich mało i , że są średnio wykonane)
Ten dodatek podoba mi się bardziej od NS , ale mam jeszcze kilka ale :p :
-strasznie mało ciuchów do nastolatków, a do tego brzydkie
-to samo z ciuchami do dorosłego faceta
-te nowe fruzury mnie powalają...czy tak trudno jest zrobić kilka fajnych fryzur???
Fryzury podobają mi się tylko te do małej dziewczynki
Aha jeszcze jedno, nie mogę trafić na żadnego wampira!

Angeo
01.10.2005, 21:45
Ach ten błysk w oku gdy dostałam do ręki opakowanie sims 2 nż :( Włączyłam grę wszystko było ok... zdążyłam jednak tylko zrobić simkę wprowadzić ją do domu zrobić podjazd, zamontować alarm w aucie, poznac jakiegoś kolesia któremu moja simka zrestą się nie spododobała :/ Skończyło się na oblaniu go wodą ze szklanki. Włączyłam tryb budowania by zrobić wnętrze domu i bum... znowu się zawiesiło ;( Muszę czekać na nowy procesor i dokupić ram... Pewnie długo nie pogram :( Dodatek jest super szkoda, że tak mało udało mi się w niej zdziałać :1smutny: Może po wylaniu łez i mojej marudności tata w końcu wybierze się na giełde komputerową do znajomego po nowy sprzęt do kompa XD

Kufel
01.10.2005, 22:28
Juz sobie troche pogralem i uwazam ze dodatek jest bardzo fajny, Bylem juz 1 raz na miescie i za tym 1 RAZEm spotkalem juz wampira, to byl pewnie fart ale pojechalem do szybkiego na kregle i do restauracji czy cos takiego i tam byl Dawid hrabia Straszny, a pozatym ta wyszukiwrka jest fajna, wolny taniec, nowe miasto... ciekawe czego jsie jeszcze dowiem :D

Marson
04.10.2005, 14:41
No, mi się podoba...

fanka_dory_liisy
04.10.2005, 18:52
Wczoraj dostałam NŻ :D Tylko wlazłam do domu, od razu wzięłam się za instalację. Czas zleciał bardzo szybko, ale gra ładowała się dłuuugo ;( Na szczęście po kilku dobrych minutach usłyszałam charakterystyczną muzykę i w moich piwnych oczętach zapaliły się wesołe iskierki szczęścia i podniecenia :) Miałam tylko godzinę, więc szybko stworzyłam simkę, nawaliłam jej w domu wszystkich nowych obiektów i zadzwoniłam po cygańską swatkę. Zabuliłam co prawda 5000 simoleonów, ale z nieba spadł mi jakiś beznadziejny jajos. Pierwsza randka się nie udała... :1smutny:

madziaaaaaaa
04.10.2005, 20:48
no dobra czas na moją relację:

pojechałam do Empiku, a tam na półeczce czeka na madzię gra TS2NŻ no to madzia ladnie ublagała rodzinkę by zakupić tą gierkę... rodzinka się zgodzila i kupili mi TS2NŻ... niestety nie dane było madzi od razu nacieszyć się tą grą, gdyż czekało ją spotkanie rodzinne... tak, więc madzia przez 5 godzin wzdychala do gry schowanej w pudełku w jej torebce... po przyjeżdzie do domku zamknęła się w swym pokokju odpalila instalator i pierwszy szok gra bardzo szybko się zainstalowała, a madzia myslala, że bedzie czekac koło 1 godziny... gra w koncu się zainstalowała i madzia kliknęła na ikonkę TS2NŻ i zaczęła cierpliwie czekać... ku jej zaskoczeniu gra bardzo szybko się załadowała, a muzyczka zupełnie nowa umiliła jej te pare chwil... oczywiście nie obeszło się bez wybuchu śmiechu, gdyż madzia uwielbia czytać te teksty w ekranie ladowania typu re-reenderowanie reenderowanych obiektów taki bełkot, ale śmieszny... potem nasza bohaterka stowrzyła sobie nową Simkę i wybudowala gotowy domek, ale niestety z wrażenia madzia ni zdołała przetestować trybu życia, gdyz na razie mebluje dom nowo dodanymi wraz z grą obiektami... madzia wręcz rozpływala się w zachwycie nad półściankami samochodem... Ale niestety górę wzięło zmęczenie i po dniu pełnym wrażeń poszła madzia spać...dobranoc

pozdrawiam
m.

***Silye***
08.10.2005, 08:19
Ludzieee... co wy gadacie? TSNS wogółe się nie porównuje do NS... Oczywiście w tym sensie, że Nocne Życie jest o niebo lepsze! :) Na Studiach to była nuuuuda!

Xero
08.10.2005, 12:56
A więc mam wreszcie Nocne Życie!!!!!!! Gra jest bombowa! Stworzyłam swoją simke i wprowadziłąm ją do domu na przedmieściu (nie w miłowie) i kupiłam samochód i łądnie wyposażyłąm dom, a następnie ruszyłam do miasta. Tam pojechałam do sklepu z odzieżą i spotkała tam sima idealnegoi niby dla niej. W jej typie... no i się zapoznali, ale ona mu nie pasiłą. Potem jak wróciła poprosiłą wróżkę by umówiła ją w randkę w ciemno... i przysłała kolesia z którym rndka nie była fajna... potem zadzwonił jakiś koles i zaprosił ją do miasta. Pojechałą i się w sobie zakochali. Potem pojechała z nim na randkę i stała sie wymarzona :D
i na razie tyle co mi sie przydarzyło. zaraz ide grac jeszcze :) ale musze przyznac że dodatek jest WSPANIAŁY!

Panna_night
08.10.2005, 15:35
Jakie są wasze pierwsze wrażenia z gry? Mi się podoba ,ale za łatwo zdobywa się miłość. A jakie jest wasze zdanie?
Ogólnie jest spoko :D

Fraise
10.10.2005, 14:32
Bardzo fajne :D Najlepsze było to jak mój Sim obejrzał się po pokoju w poszukiwaniu zdobyczy i spodobała mu się jakaś staruszka :laugha:

Mateo
10.10.2005, 19:00
no więc w końcu mam sims 2 nocne zycie i się cieszę, moje pierwsze wrażenia?? a tak, no to ogólnie spox troche mało nowych fryzur, mebli też sie spodziewałem więcej, ale w porównaniu do sims 2 na studiach to o wiele lepszy dodatek, fajnie, że są samochody :D poprostu dodatek ogólnie mi się podoba :)

karo-14
11.10.2005, 16:46
The sims nocne życie mam od tej niedzieli, na samym poczatku strasznie podobala mi sie ta gra a teraz tak srednio wydaje mi sie ze troche za szybko nudzi sie ta gra, ale ogolnie jest spoks ;P

Fizzly
16.10.2005, 00:43
No cóż, ogólnie po wlączeniu napaliłem się na wszystko, szczególnie na samochody! :D To chyba najlepszy element dodatku, masa nowych interakcji... Podoba mi się, coprawda mebli, fryzuri i ciuchów niewiele, ale ogólnie - BARDZO FAJNY DODATEK. Zdecydowanie lepszy niż "Na studiach". ;)

Natka
16.10.2005, 09:04
Ponoć mżna się tentegować w samochodzie

terstia
16.10.2005, 09:26
Mi się bardzo podobają w tym samochody...Ale u mnie też od razu się zakochali.To jakaś epidemia tych miłości. :P

Fizzly
16.10.2005, 10:39
Ponoć mżna się tentegować w samochodzie
No tak i w budce do zdjęć też można. B)

Sebastian
25.12.2005, 22:22
Super gra. Jak mam teraz wszystkie dodatki to gra się świetnie. :D

*ania500*
26.12.2005, 21:22
ja tez sadze ze NŻ jest świetne :):):) tylko ze nieduzo trzeba sie namczyc zeby zdobyc czyjas milosc... troche szkoda :P

Patti
26.12.2005, 22:28
Jak dostałam TS2:NŻ to rzuciłam się aż do kompa żeby tylko wypróbować :) . I nie zawiodłam się.
A co do tego, że łatwo zdobyć czyjąś miłość, to jest jak dla mnie fajne :P

Sweetie
27.12.2005, 12:14
bardzo fajne jest NŻ... ;] po paru tygodniach mi się nudzi, ale i tak siadam do gry :) uwielbiam tworzyć simki, ktore najczęściej mają bardzo duzo facetów, to moja ulubiona zabawa, heeheh ;]

Velixica
27.12.2005, 12:40
Na początku fajnie jak się odkrywało nowe opcje itd. a jak już wszystko poodkrywałam to zrobiłosię nudne i rzadzko kiedy gram.Ale ogólnie to spox

Sweetie
27.12.2005, 16:54
Na początku fajnie jak się odkrywało nowe opcje itd. a jak już wszystko poodkrywałam to zrobiłosię nudne i rzadzko kiedy gram.Ale ogólnie to spox

Nom ,mam to samo, ale jednak nie raz zachce mi sie grać... ;] mam simy od soboty i jeszcze jakos mi sie chce grac, chcociaz chyba juz wszystkie opcje poodkrywalam ;]