PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z nośnikiem..

Nindë
15.10.2005, 08:06
Miałam formatowany dysk C..Ponieważ komp mi się zepsuł a dysk D został..Miałam na D wgrane simsy 2 , dodatek NS i NŻ..Ale poleciało z C z moich dokumentów wszystko..Wywalilam simsy z D i zaczynam je wygrywać od nowa..Instalacja się rozpoczeła dochodzi do 9% i pokazuje się jakiś błąd z nośnikiem ! Nie mam pojęcia o co z tym chodzi..No to spróbowałam jeszcze raz zainstalować teraz z kolei na drugiej płytce zatrzymuje się na 33% i znów błąd z nośnikiem..Nie wiem od czego to zależy kiedy się pojawia.. :O :O Ale czasem zatrzymuje się na 9% a czasem dalej.. :O Simsy mam oryginalne i już nie raz robiłam przeinstalkę i wszystko było dobrze..Nie wiem co się teraz stało..Proszę o szybką pomoc !

Ps. Simsy odinstalowywałam ręcznie po prostu wywaliłam do kosza..Czy to mogło przez to się tak zepsuć ?

Mateo
15.10.2005, 08:24
może usuń wpis w rejestrze

Nindë
15.10.2005, 08:27
Usunełam i nic..jak instalacja się nie powiodła to też ususnełam..I też nic..W kółko ten błąd z nośnikiem..

mari110692
15.10.2005, 23:51
a ja mam pomysł, moze płyty są w stanie krytycznym(porysowane, brudne itp.) wyczyść płyty miękką ściereczką albo przemyj jeszcze dezodorantem i musi działać też tak miałem

Nindë
16.10.2005, 08:06
Dzięki za porady..ale nadal nie działa.. :con: Nie można jakoś inaczej wykonać tej instalacji..albo czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł odnośnie z tym problemem z nośnikiem..?..

EDIT: Okazało się, że to wina napędu trzeba go wymienić..no bo w sumie to stary już jest..Mam nadzieję, że będą mi simsy chodzić..Jeszcze raz dzięki za porady a temat można zamknąć..