Zobacz pełną wersję : Dzieci Mod czytać to proszę
|:Alex:|
22.10.2005, 15:39
Wieć mam pytanie czy jest mod dla dziecia aby dzieciaki się całowały i chodziły ze sobą tak jak nastolatkowie czy dorośli ?
Pierwszy raz słyszę. Chyba nie ma czegoś takiego. Widziałam dużo dziwnych rzeczy, ale tego nie. Ale skoro nastolatki dzięki hackowi mogą zajść w ciążę, a to już sukces to może wymyślono kod itp. żeby dzieci mogły...
Pierwszy raz słyszę. Chyba nie ma czegoś takiego. Widziałam dużo dziwnych rzeczy, ale tego nie. Ale skoro nastolatki dzięki hackowi mogą zajść w ciążę, a to już sukces to może wymyślono kod itp. żeby dzieci mogły...
hm... a jeśliby w simpe zmienić traktowanie dwóch dzieci na dorosłych? znaczy bierzemy dziecko i zmieniamy sposób patrzenia gry na nie... zamiast jako na dziecko rozpoznaje je jako nastolatka lub dorosłego... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928&page=1
22.10.2005, 19:24
też o tym pomyślałem ale :
Gorące pocaunki to jak
Vanillienné
22.10.2005, 19:32
W sumie tak, ale jeżeli zmieni się w SimPe na "Adult", to sim zachowa wygląd dziecka, czy automatycznie urośnie?
23.10.2005, 07:25
kto jest ryzykantem niech sprawdzi w sim pe
No skoro chcesz samw iedzieć to sam spróbuj ;)
Bo nie wiem czy ktoś by ryzykował zepsucie gry ;)
23.10.2005, 08:53
Dobra już poza tym tematem do kladzia ! czy ten co ci wyświetla mail jet płatny i jakie wybrałaś państwo
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.