Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Hmm... co jest z tymi domkami?

efciaq
12.12.2005, 15:32
To najlepszy dział, który się nadaje (tak sądzę)...

No więc już mam te upragnione simsy. Ściągnęłam przepiękny domek. Nawet dwa. Chcę je pilnie do fotostory, dlatego zależy mi, aby to działało. A więc.

Ściągnęłam je z Modthesims2, dobry transfer, wszystko ok, zainstalowałam wszystko ponyślnie. Wchodzę sobie w simsy. Klikam w otoczeniu (Miłowo, jeśli to miałoby cokolwiek zmienic:P) na gotowe domki (no tam, gdzie zazwyczaj bierze się zainstalowane domki. No i widzę. Piękne dwa domeczki. Klikam na jeden (ładniejszy), ale wtedy już zaczynają się kłopoty. Domekj nie pojawia się w okolicy, co gorsza po chwili simsy mi się wyłączają. Włączyłam je znowu, ale z drugim domkiem poszło tak samo. Gra się wyłączyła. Weszłam w folder Downloads i zobaczyłam kupę plików. No kurczę - wiem, poszłam na całośc z tym ściąganiem, ale to przesada! W jeden dzień upchany folder? Ale niektóre pliki miały dziwną nazwę np. "jdshfh3jhh487werdshc" czy coś podobnego:D. Wywaliłam je. Ale czy tak będzie ciągle? Ja nie mam kompletnie talentu do budowania domciów... Proszę, pomużcie mi, będę mieszkała w jakiejś MAXISOWEJ chacie?? Skandal! Moje biedne dziewczynki z fotostory muszą gnieździc się w domu identycznym jak u biedaków (tyle że niebieskim:P)?? Och nie, wykluczone. Błagam, POMOCY!

moniak1993
12.12.2005, 15:34
Te domki były pewnie jakieś wadliwe. A z innymi dodatkami też tak masz?

efciaq
12.12.2005, 15:38
wow, nie wiedziałam, że ktoś tak szybko odpowie. Z innymi dodatkami nie - ale jak narazie z dodatków mam tylko 2 przedmioty z aroundthesims2, bluzki z symplyelau i jeszcze skądś i dwie fryzurki:) ogólnie tylko te domki takie są.

moniak1993
12.12.2005, 15:41
No to one są w takim wypadku wadliwe.

efciaq
12.12.2005, 15:42
dobra, poszukam innych i sprawdzę, cyz działają. bo jak nie....

zerżnę se gardło czy co...

lolicia
12.12.2005, 15:52
dobra, poszukam innych i sprawdzę, cyz działają. bo jak nie....

zerżnę se gardło czy co...

Miałam podobny problemik....a jakie masz simsy??może to co ściagnelas..potrzebują jakiegoś dodatku: np:nocne życie ..a Ty tego nie masz...!??Prześlesz te cudne...domki..ja mowisz??! pokarz stronkę :D

alita
12.12.2005, 16:11
Tez tak mialam tylko ze mi tak sie robilo poniewaz mam slabą karte graficzna(tak mi sie przynajmniej wydaje)

efciaq
13.12.2005, 06:29
na miliard procent nie chodzi tu o kartę graficzną. jakieś pół roku temu kupowaliśmy wszystkie nowe lepsze części. no więc o to chodzi. Z tymi domkami, to chyba było tak, że właśnie nie miałam tych części. Ale ściągnęłam sobie teraz przepiękny dom. Wszystko pasuje do fs. Postacie są już gotowe, potrzebuję jeszcze tylko dorobic kilku aktorów hehe:P ale tym zajmę się zaraz. Dziękuję bardzo za pomoc. Teraz już będę uważała na ściąganie z modthesims2 hahaha :) pzdr.

Edit: poszukam tych domków... ten... (http://modthesims2.com/showthread.php?t=109751) ale on jest taki przepiękniusi... i jeszcze... i jeszcze jeden taki, ale nie mogę go nigdzie zlaleźc.