![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To najlepszy dział, który się nadaje (tak sądzę)...
No więc już mam te upragnione simsy. Ściągnęłam przepiękny domek. Nawet dwa. Chcę je pilnie do fotostory, dlatego zależy mi, aby to działało. A więc. Ściągnęłam je z Modthesims2, dobry transfer, wszystko ok, zainstalowałam wszystko ponyślnie. Wchodzę sobie w simsy. Klikam w otoczeniu (Miłowo, jeśli to miałoby cokolwiek zmienic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Te domki były pewnie jakieś wadliwe. A z innymi dodatkami też tak masz?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wow, nie wiedziałam, że ktoś tak szybko odpowie. Z innymi dodatkami nie - ale jak narazie z dodatków mam tylko 2 przedmioty z aroundthesims2, bluzki z symplyelau i jeszcze skądś i dwie fryzurki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No to one są w takim wypadku wadliwe.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dobra, poszukam innych i sprawdzę, cyz działają. bo jak nie....
zerżnę se gardło czy co... |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Miałam podobny problemik....a jakie masz simsy??może to co ściagnelas..potrzebują jakiegoś dodatku: np:nocne życie ..a Ty tego nie masz...!??Prześlesz te cudne...domki..ja mowisz??! pokarz stronkę ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tez tak mialam tylko ze mi tak sie robilo poniewaz mam slabą karte graficzna(tak mi sie przynajmniej wydaje)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
na miliard procent nie chodzi tu o kartę graficzną. jakieś pół roku temu kupowaliśmy wszystkie nowe lepsze części. no więc o to chodzi. Z tymi domkami, to chyba było tak, że właśnie nie miałam tych części. Ale ściągnęłam sobie teraz przepiękny dom. Wszystko pasuje do fs. Postacie są już gotowe, potrzebuję jeszcze tylko dorobic kilku aktorów hehe
![]() ![]() Edit: poszukam tych domków... ten... ale on jest taki przepiękniusi... i jeszcze... i jeszcze jeden taki, ale nie mogę go nigdzie zlaleźc. Ostatnio edytowane przez efciaq : 13.12.2005 - 06:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|