Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Straszne!!!!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rainbow
21.01.2006, 07:17
czy ktoś mi pomoże? ;( Mam simsy(wszystkie dodatki)i nie chcą "przyjmować" skinów,objektów itp.itd.a jak napakowałam je jak jeszcze o tym nie wieziałam tak simy nie chciały chodzić,w tym sensie że wchodzilam w domek i wyskakiwała ładowarka rodziny.Jak te paski doszły już do końca i tak nie chciało się włączyć :wacko: więc zrestartowałam komputer.I znowu jak włanczałam byle jaką rodzine i tak nie wchodziły,i tak w kółko...Więc sie wkużyłóam i simy odinstalowałam(nocne życie)Włączyłam gre chodziło ale stało sie coś strasznego...Przepadł mój piękny wodospad wraz z uniwersytetem...i w tym sęk że:
1.Chcę przywrócić de 2 rzeczy(wodospad i uniwerek)
2.Checiałabym żeby znowu wchodziły dodatki jak należy

PS.Nie przyjmuję opcji takich jak odinstaluj bo właśnie buduje dom na forum ;) jest ku końcowi ;)

MOŻE MI KTOŚ POMUDZ??!?!?!?!??!BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny:
:con:

gruszka.
21.01.2006, 21:41
Corny a jak wyjmiesz wszystkie dodatki z downoalds. Bo zbytnio nie zrozumiałam. Napisz jak to wtedy będzie.
Tak na marginesie

Pomudz sie nie pisze tylko pomóc

Rainbow
21.01.2006, 21:46
Właśnie ja je wyrzyciłam! ;( (i zachowałam w folderze)odinstalowałam nocne życie i zainstalowałam znowu,wrzuciłam z 5 dodatków i musiałam znowu odinstalować i zainstalować spowrotem NŻ. :( i już nie próbowałam wrzucać dodatków...
Trudno mogę tylko pomarzyć o pięknych dodatkach w moich simsach :(

Super czyli nikt mi nie pomoże?? :(

agnieszka130187
25.01.2006, 23:52
Właśnie ja je wyrzyciłam! ;( (i zachowałam w folderze)odinstalowałam nocne życie i zainstalowałam znowu,wrzuciłam z 5 dodatków i musiałam znowu odinstalować i zainstalować spowrotem NŻ. :( i już nie próbowałam wrzucać dodatków...
Trudno mogę tylko pomarzyć o pięknych dodatkach w moich simsach :(

Super czyli nikt mi nie pomoże?? :(
więc tak wgrałam sobie dużo dodatków do simsów i super wszystko chodziło tylko odrobinkę wolniej ale to normalne. Potem ściągnęłam kolejne 5 dodatków i nie mogłam wejść do rodziny wgrywało się i wgrywało tak az 15 minut i nic nie weszło. Wyrzuciłam więc te 5 dodatków i działa. Ja uważam że to nie z powodu wszystkich dodatków tylko niektórych pewnie wadliwych więc jakoś musisz je odszukać choć to mozolna praca. teraz dalej wgrywam dodatki i wszystko działa super a im częściej włączam i gram tym ona szybciej działa. :)

Rainbow
26.01.2006, 13:01
ale ja mam tak ze wszystkimi dodatkami!! :1smutny:

vivien
26.01.2006, 15:37
Skąd wiesz, że ze wszystkimi..? Proponuję sprawdzić 'Downloads' programem 'CleanInstaller' i usunąć wszystkie dodatki, które zostały zaznaczone kolorem.

p.s jak zakładasz temat to nie używaj w tylue tylu wykrzykników. To troche denerwujące.

agnieszka130187
26.01.2006, 15:44
Skąd wiesz, że ze wszystkimi..? Proponuję sprawdzić 'Downloads' programem 'CleanInstaller' i usunąć wszystkie dodatki, które zostały zaznaczone kolorem.

p.s jak zakładasz temat to nie używaj w tylue tylu wykrzykników. To troche denerwujące.
właśnie sobie zrobiłam tym cleaninstaller i zaznaczyły mi sie dwie rzeczy na czerwono to wiem że muszę je usunąć bo zakłócają gre ale kilka zaznaczyło mi się na różowo cio to oznacza dziękuję za odpowiedź.

Rainbow
26.01.2006, 18:47
A z kond się zciąda ten Clean Installer?? :) dzięki :D (dobra następnym razem nie zrobie tylu wykrzykników)

PS.Już wiem...Dzięki ;)Aha i jak zachować domek??bo taki ładny...nie opłaca sie go wyrzucać:P

Nox
27.01.2006, 16:43
odinastaluj wszystko, tylko wcześniej zrób kopie zapasowe to naprawde proste ! potem te zapisane gry wklej do folderu i znowu wszystko bedzie chodzić ! przynajmniej u mnie chodzi...
luknij to ---->http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=17019

Rainbow
28.01.2006, 09:04
Chciałabym to zrobić ale buduję piękny dom i nie wiem jak go zapisać żeby do simsów puźniej wgrać

PS.Clean installer nic nie pomógł :1smutny: co mam teraz zrobić?? ;(

Ok...dom spakowany...moge usuwać... :P trzeba być w życiu samodzielnym nie :P

POMOCY!!!!Nie moge zainstalować simsow!!!!HELP!!!! :1smutny: ;(

gruszka.
23.02.2006, 18:47
Jakis blad? Cos sie wyswietla?

redkakredka
24.02.2006, 10:30
Jeśli tak bardzo ci zależy, jest być moze sposów, ale pracochłonny. Najprawdopodobniej nie działa 1 lub dwa dodatki, więc możesz je usunąć za pomocą elminacji: załóż sobie kilka folderów, np. 5 i ponumeruj oraz jeden folder "Dobre". Pliki podziel na pięć części i wrzyć każdą część do innego folderu ponumerowanego. Potem z każdego folderu pliki na zmianę wrzucaj do download, a te przy których będzie nie działać gra mają plik błędnyi przenieś spowrotem do folderu z numerem. Pozostałe, przy których gra działała wrzuć do folderu "Dobre", a część z błędnym plikiem znów rozdzile do foldetów i sprawdzaj jak wyżej. Zajmuje to sporo czasu, ale na zasadzie elminacji można znaleść blędne pliki czy plik.
Raz tak się bawiłam 2-3 godziny, ale byłam dzień wcześniej na maratonie ściągania i szkoda było mi wywalić przeszło tysiąc nowych dodatków.

Shylina
27.02.2006, 23:18
jej...

a moze bys ortografie pocwiczyla? Ja rozumiem ze narazie przerabialiscie tylko wykrzykniki, pytajniki i emotikony, ale tak ciezko jest wkleic tekst do worda, sprawdzic a pozniej wrzucic na forum?

To co piszesz jest wrecz nieczytelne... "A z kond się zciąda ten Clean Installer" mnie zabilo...

Ja sie nie czepiam, ale odrobine spokojniej...

P.S. problem z instalacja byl juz na forum przerabiany wielokrotnie