![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
czy ktoś mi pomoże? ;( Mam simsy(wszystkie dodatki)i nie chcą "przyjmować" skinów,objektów itp.itd.a jak napakowałam je jak jeszcze o tym nie wieziałam tak simy nie chciały chodzić,w tym sensie że wchodzilam w domek i wyskakiwała ładowarka rodziny.Jak te paski doszły już do końca i tak nie chciało się włączyć :wacko: więc zrestartowałam komputer.I znowu jak włanczałam byle jaką rodzine i tak nie wchodziły,i tak w kółko...Więc sie wkużyłóam i simy odinstalowałam(nocne życie)Włączyłam gre chodziło ale stało sie coś strasznego...Przepadł mój piękny wodospad wraz z uniwersytetem...i w tym sęk że:
1.Chcę przywrócić de 2 rzeczy(wodospad i uniwerek) 2.Checiałabym żeby znowu wchodziły dodatki jak należy PS.Nie przyjmuję opcji takich jak odinstaluj bo właśnie buduje dom na forum ![]() ![]() MOŻE MI KTOŚ POMUDZ??!?!?!?!??!BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny: :con: Ostatnio edytowane przez Rainbow : 21.01.2006 - 21:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Corny a jak wyjmiesz wszystkie dodatki z downoalds. Bo zbytnio nie zrozumiałam. Napisz jak to wtedy będzie.
Tak na marginesie Pomudz sie nie pisze tylko pomóc |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Właśnie ja je wyrzyciłam! ;( (i zachowałam w folderze)odinstalowałam nocne życie i zainstalowałam znowu,wrzuciłam z 5 dodatków i musiałam znowu odinstalować i zainstalować spowrotem NŻ.
![]() Trudno mogę tylko pomarzyć o pięknych dodatkach w moich simsach ![]() Super czyli nikt mi nie pomoże?? ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 22.01.2006 - 07:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Skąd wiesz, że ze wszystkimi..? Proponuję sprawdzić 'Downloads' programem 'CleanInstaller' i usunąć wszystkie dodatki, które zostały zaznaczone kolorem.
p.s jak zakładasz temat to nie używaj w tylue tylu wykrzykników. To troche denerwujące. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
A z kond się zciąda ten Clean Installer??
![]() ![]() PS.Już wiem...Dzięki ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 27.01.2006 - 14:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
odinastaluj wszystko, tylko wcześniej zrób kopie zapasowe to naprawde proste ! potem te zapisane gry wklej do folderu i znowu wszystko bedzie chodzić ! przynajmniej u mnie chodzi...
luknij to ---->http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=17019 |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Chciałabym to zrobić ale buduję piękny dom i nie wiem jak go zapisać żeby do simsów puźniej wgrać
PS.Clean installer nic nie pomógł :1smutny: co mam teraz zrobić?? ;( Ok...dom spakowany...moge usuwać... ![]() ![]() POMOCY!!!!Nie moge zainstalować simsow!!!!HELP!!!! :1smutny: ;( Ostatnio edytowane przez Rainbow : 03.02.2006 - 17:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|