Zobacz pełną wersję : Nadprzyrodzone umiejętności sima
Mam sima. Ten sim spotkał swojego sąsiada w Abrakadabrowie i zobaczył, że ten sąsiad teleportował się w inne miejsce działki. Dodam, że ten sąsiad nie miał jeszcze różdżki i nie korzystał z żadnych kryształów. Innym razem inny mój sim spotkał tamtego sąsiada i nagle wokół niego (sąsiada) pojawiło się takie coś jak przy zaklęciach i zniknął zupełnie z działki. Czy ktoś jeszcze widział te ukryte umiejętności simów?
To niemożliwe on musiał mieć kryształ bez kryształu się nieteleportujeesz??No chyba że czegoś niewiem!!
Hmm... To naprawdę dziwne. Uważam, że to mógłby być poprostu błąd w grze, ponieważ Sim nie może się teleportować bez użycia kryształu, a tym bardziej bez różdżki... :) Myślę, że to błąd. Albo poprostu ja też o czymś tutaj nie wiem! :lol:
A tak w ogóle jak można nauczyć magicznego (tym razem) sima teleportacji?
Originally posted by jankol@Jan 21 2004, 04:40 PM
A tak w ogóle jak można nauczyć magicznego (tym razem) sima teleportacji?
Jeśli będziesz dużo czarował, to jest duża szansa na to, że na działce Twoich simów wyrośnie któryś z siedmiu kryształów - jeden z nich (fioletowy ) może nauczyć Twojego sima teleportacji. Wystarczy na nim kliknąć i wybrać odpowiednią funkcję ;)
Tak dokładniej fioletowy kryształ daje teleportację!!
kasiaczekcool
21.01.2004, 16:11
a co dają inne kryształ
Originally posted by CRAVEN@Jan 21 2004, 04:48 PM
Tak dokładniej fioletowy kryształ daje teleportację!!
Rzeczywiście, sorry jesli wprowadziłem w błąd ;) Słabą mam pamięć po prostu :lol: ;) Już poprawiam ;)
Kasiaczek - spis wszystkich kryształów (wystarczyło tylko trochę poszukać na forum ;) )
czerwony-goraca stopa
niebieski-elektryczna reka (reka-chyba)
fioletowy-teleportacja
zielony-duch
czary-ugaszenie
zolty-sztuczka maiczna
bialy-lewitacja
To już było na forum wiele razy ale powiem ci:
czerwony:gorąca stopa
biały:lewitacja
zielony:Duch
czarny:Gaszenie
żółty:SZtuczka magiczna
niebieski:błyskawica
fioletowy:teleport
O sorki gałązek (dałem edycję)daliśmy to w tej samej minucie!!
Coś z tobą nie tak?! Zaraz będziesz miał bana, albo innne paskudztwo... Zamykamy?
Originally posted by Żabka@Jan 21 2004, 06:00 PM
Coś z tobą nie tak?! Zaraz będziesz miał bana, albo innne paskudztwo... Zamykamy?
No, zamykamy :D :D
A posta Nikto zaraz usunę ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.