Zobacz pełną wersję : Harry Potter i Czara Ognia
Tak, co myślicie o tej grze? Moje '+' i '-':
+:
Śliczna grafika
Trochę trudniejsza od pozostałych
Można grać w trójkę
Ciekawe lokacje
Karty, które wzmacniają postacie
Przed rozpoczęciem poziomu można wybrać sobie postać
Dużo świetnych zaklęć i uroków
-:
Brak gry w Quiddittcha (chociaż polatać sobie można przy pierwszym zadaniu turnieju)
Postacie sterowane przez komputer mają "inną" inteligencję...
Urok Ducklifors bardzo trudno żucić...
Teraz wasza kolej ;) Ja nie żałuję że wydałem 120 zł na tą gierkę.
karolina
20.02.2006, 14:04
tak, mam od niedawna
jestem przy 2 zadaniu turnieju i nie moge tego przejsc, bo mnie ciagle zabijaja <lol>
a i mam pytanie do tych kart: na czym to polega i co one daja, bo nie kapuję?
Gra mi sie nie podoba. Dlaczego? Głupie sterowanie, dziwna jakby "fabuła". Jedynym + jest ładna grafika.
twój stary
20.02.2006, 15:26
całkiem ciekawa gierka. ma ładną grafikę i fajne zadania. przeszedłem już całą ^^
najbardziej nie podoba mi się drugie zadanie trunieju-nudne jak flaki z olejem xP
chociaż muszę powiedzieć, że strrrasznie brakuje mi tej możliwości łażenia po hogwarcie , odkrywania sekretów i zbierania kart kolekcjonerskich(zawsze lubiłem zbierać te karty, a jak już zebrałem wszystkie to miałem podnietę <lol>)
a i jeszcze sterowanie jest zrypane .
Na tle innych gier wydawanych na podst. ksiażki/filmu wypada bardzo dobrze. :p Jednak jako gra to dla mnie niewiele ponad przeciętniak.
tak, mam od niedawna
jestem przy 2 zadaniu turnieju i nie moge tego przejsc, bo mnie ciagle zabijaja <lol>
a i mam pytanie do tych kart: na czym to polega i co one daja, bo nie kapuję?
Te karty wzmacniają bohatera. Oto kilka przykładów:
Karty, które dodają więcej energii życiowej
Karty, dzięki którym bohater potarfi żucać silniejsze UROKI
Karty, które podwyższają umiejętność rzucania zaklęcia Accio
Karty, które podwyższają i przedłużają czas trwania Magicus Extremos
Karty, które mają tę właściwość, że jak poparzy cię np. salamandra, to odbiera ci mniej fasolek
Oczywiście jest także wiele więcej rodzajów kart m.i takie, że, jesteś silniejszy jak walczysz np. z błotoryjami albo erklingami. Wyżej wymienione karty mogą posiadać wszyscy przyjaciele. Są także takie, które posiadać może tylko jedna postać. N.p Hermiona ma taką, że jej ZAKLĘCIA są idealne. Np. Carpe Retractum, to ty nie musisz ciągnąć sama, gra pociągnie to zaklęcie bardzo daleko. Albo też Aqua Eructo, to wychodzą ci takie wielkie fale cały czas z różdżki. Takiej karty nie może mieć Harry ani Ron. Już rozumiesz o co biega z tymi kartami? Bardzo warto je kupować.
P.S Napisałem zaklęcia i uroki dużymi, ponieważ zaklęcia a uroki to co innego ;)
karolina
20.02.2006, 17:15
no rozumiem już ;) dzięki
ale mam jeszcze jedno pytanie:czy jest jakiś sposób, żeby w 2. zadaniu dłuzej zyc, bo ta setka mi się szybko kończy i przed pierwszą bramą już nie żyje :/ dalam mu karte na energie zycia, ale to chyba nic nie daje, czy sie myle?
ps mnie tez brakuje spacerow po Hogwarcie <lol> gra mi sie podoba, mam nadzieje, ze w koncu ja przejde; najlepsza ze wszystkich czterech
no rozumiem już ;) dzięki
ale mam jeszcze jedno pytanie:czy jest jakiś sposób, żeby w 2. zadaniu dłuzej zyc, bo ta setka mi się szybko kończy i przed pierwszą bramą już nie żyje :/ dalam mu karte na energie zycia, ale to chyba nic nie daje, czy sie myle?
ps mnie tez brakuje spacerow po Hogwarcie <lol> gra mi sie podoba, mam nadzieje, ze w koncu ja przejde; najlepsza ze wszystkich czterech
Jest karta na mniejsze obrażenia przy 2 zadaniu turnieju, ale wtedy musisz odkryć wszystkie statuetki smoków we wszystkich poziomach i ta karta podczas uruchomienia tego 2 zadania automatycznie się umieści, bo nie da się wybrać samemu;) A karta na energię życiową działa tylko w zwyczajnych lokacjach, anie w zadaniach turnieju;)
P.S Mi też brakuje zwiedzania Hogwartu a kamera mnie dobija :con:
mi się tak sobie podoba :P Powiem szczerze (tylko się nie nabijajcie xP), że poległam już przy zadaniach Moody'ego :/ Bo trzeba zabijać te potworki tym zaklęciem, a mi zawsze inne wychodzi :/ Ale grafika jest rzeczywiście ładna :P
Giggs: Aby przejść no następnego poziomu nie trzeba wykonywać zadań Moody'ego.
Sposób na wygraną: W pierwszym zadaniu Moody'ego trzeba rzucić w jak najkrótszym czasie urok Avifors na 10 błotoryjów. To, że uroki wybierane są losowo to po prostu plotka! Aby rzucić urok Avifors, najpierw oszołom błotoryja, czyli przewróc go na plecy(Klawisz "X", kilka wciśnięć). Będą nad nim latać takie gwiazdki. Gdy już będzie oszołomiony, unieś go zaklęciem Wingardium Leviosa i poczekaj, aż któryś z twoich przyjaciół rzuci urok Avifors ;) Uwaga: Nie naciskaj klawisza X, gdy błotoryj będzie oszołomiony. W przeciwnym razie rzucisz urok Orchideous. Miłej zabawy z błotoryjami ;) !
P.S Nie ma powodu do wyśmiewania. Każdy na początku sobie nie radzi. Ja nie wiedziałem jak odblokować 1 zadanie turnieju ;) Aha, jak macie jakieś problemy lub pytania dotyczące gry, chętnie służę pomocą :) Przeszłem już tą grę w 100% gdzieś z 13 razy (nie przesadzam, liczyłem). Cóż, jestem już mistrzem :D
Ja nie wiem co zrobić, żeby odblokować "Zielarstwo" :/ Zdobyłam już 3 karty, wzrósł mi poziom umiejętności (z "wyszkolonego" na "umiejętny" bodajże), a zielarstwo jest dalej zablokowane :/ Wie ktoś o co chodzi??
karolina
21.02.2006, 18:29
simek, jak jestes takim ekspertem to mam jeszcze jedno pytanie :)
zostala mi jedna tarcza do odblokowanie 3 zadania i w łazience prefektów jak zdobędę jeszcze jedną minitarczę to dostanę wlasnie tą 1 tarcze i mam takie pytanie: czy w lazience(nie tam gdzie rury, tylko tam gdzie wanna) są jakieś minikarty, bo strzelam we wszystko i nie ma :/ jest takie cos <lol> za barierkami, ale przez nie nie moge rzucic kociolkiem
mam nadzieje, ze rozumiesz cokolwiek z tego co napisalam :P
Ja nie wiem co zrobić, żeby odblokować "Zielarstwo" :/ Zdobyłam już 3 karty, wzrósł mi poziom umiejętności (z "wyszkolonego" na "umiejętny" bodajże), a zielarstwo jest dalej zablokowane :/ Wie ktoś o co chodzi??
Po prostu musisz znaleźć określoną liczbę tarcz ;) Na poziomie "Łazienka prefektów", pisze, ile tarcz zostało do odblokowania kolejnego poziomu. Jeśli tam nic nie pisze, to znaczy, że ani razu nie przeszłaś Łazienki prefektów. W tym wypadku musisz przynajmniej raz przejść cały ten poziom ;) Miłego grania!
simek, jak jestes takim ekspertem to mam jeszcze jedno pytanie :)
zostala mi jedna tarcza do odblokowanie 3 zadania i w łazience prefektów jak zdobędę jeszcze jedną minitarczę to dostanę wlasnie tą 1 tarcze i mam takie pytanie: czy w lazience(nie tam gdzie rury, tylko tam gdzie wanna) są jakieś minikarty, bo strzelam we wszystko i nie ma :/ jest takie cos <lol> za barierkami, ale przez nie nie moge rzucic kociolkiem
mam nadzieje, ze rozumiesz cokolwiek z tego co napisalam :P
Przepraszam, minikarty:O? Może raczej minitarcze? Wiesz, niebardzo rozumiem o co ci chodzi... Jeśli chodzi tylko o pytanie czy są jakieś minitarcze tam gdzie wanna, to odpowiedź jest niestety negatywna :| Może żeby się nie męczyć z tą łazienką, to spróbujesz znaleźć jedną tarczę na innym poziomie? Bardzo dużo jest na zielarstwie oraz w zakazanym lesie ;) Życzę miłej zabawy z tarczami:) !
P.S Jeżeli chcesz dokładnie się dowiedzieć o to co pytasz, to napisz trochę jaśniej?
karolina
21.02.2006, 22:35
Przepraszam, minikarty:O? Może raczej minitarcze? Wiesz, niebardzo rozumiem o co ci chodzi... Jeśli chodzi tylko o pytanie czy są jakieś minitarcze tam gdzie wanna, to odpowiedź jest niestety negatywna :| Może żeby się nie męczyć z tą łazienką, to spróbujesz znaleźć jedną tarczę na innym poziomie? Bardzo dużo jest na zielarstwie oraz w zakazanym lesie ;) Życzę miłej zabawy z tarczami:) !
P.S Jeżeli chcesz dokładnie się dowiedzieć o to co pytasz, to napisz trochę jaśniej?
omg, pomyliłam się :P
dzięki za odpowiedz
Nie ma za co! Jak masz jakieś pytania i problemy to zawsze możesz na mnie liczyć :)
Po prostu musisz znaleźć określoną liczbę tarcz ;) Na poziomie "Łazienka prefektów", pisze, ile tarcz zostało do odblokowania kolejnego poziomu. Jeśli tam nic nie pisze, to znaczy, że ani razu nie przeszłaś Łazienki prefektów. W tym wypadku musisz przynajmniej raz przejść cały ten poziom ;) Miłego grania!
Aha, więc o to chodzi :] Bo właśnie w tym był problem, że tam nic nie pisało i nie wiedzialam czemu mi nie odblokowało :) A co do tej łazienki prefektów - to tam jak się przejdzie przez te 1. rury, potem się idzie te krany poodwracać, to jak przejść przez następe rury?? Nie ma tam nigdzie kociołka i nie wiem co robić :/
W pierwszym zadaniujak daję strzałkę w dół to Harry leci do góry, a jak daje do góry to on leci w dół. Ze skręcaniem jest normalnie...Pomóżcie, bo nie mogę tego przejść!
P.S. Mam oryginał
Sesca: Musisz mieć klawiaturę i dodatkowe 2 gamepady aby grać w trójkę B)
lp_rulez: Owszem, jest tylko trzeba trochę poszukać ;)
Aweria: Niestety, tak już jest zrobione w grze i wszyscy tak mają :(
lp_rulez: Owszem, jest tylko trzeba trochę poszukać ;)
No nie mogę go znależć :( Szukam i szukam i stoję wciąz w tym samym miejscu :( Simek, powiedz mi gdzie jest ten kociolek, proszę!
No nie mogę go znależć :( Szukam i szukam i stoję wciąz w tym samym miejscu :( Simek, powiedz mi gdzie jest ten kociolek, proszę!
Nie mogę ci powiedzieć gdzie jest "dosłownie"... Wytłumacz dokładnie w którym miejscu się znajdujesz,a powiem ci ;) Jeśli chodzi ci o te tam gdzie są 2 krany i jedna tarcza w takim czymś i jak się je odwróci i zabierze tarczę to są erklingi, to kociołek jest w prawym dolnym rogu i po prostu go trzeba zrzucić na dół na rury :)
karolina
23.02.2006, 18:19
kolejny problem :P
jestem w labiryncie w miejscy gdzie musze uwolnic Cedrika z tych gałęzi i muszę pokonać takie dwa "potwory" (sorry, nie wiem jak to sie nazywa), które rozrzucają lawę (?). Czy jest na nie jakiś sposób, bo niestety za pomocą czarów nie umiem ich pokonać :( ?
kolejny problem :P
jestem w labiryncie w miejscy gdzie musze uwolnic Cedrika z tych gałęzi i muszę pokonać takie dwa "potwory" (sorry, nie wiem jak to sie nazywa), które rozrzucają lawę (?). Czy jest na nie jakiś sposób, bo niestety za pomocą czarów nie umiem ich pokonać :( ?
Podejdź do żywopłotu. Stój tam, dopóki sklątka nie podejdzie do ciebie. Gdy zacznie się rozpędzać w twoją stronę, szybko ucieknij tak, żeby nie walnęła w ciebie tylko w żywopłot. Będzie przez chwilę oszołomiona. Wtedy zacznij strzelać urokiem Inflatus w to miejsce, z którego leje tą lawą. Tak naprawdę to miejsce to jej tyłek. Pamiętaj by strzelać w to miejsce! Gdy będziesz rzucać Inflatus w inne miejsce, urok będzie się odbijał i nie pokonasz jej. To samo zrób z drugą sklątką. Do dzieła ;)
cameleon
24.02.2006, 13:11
ja jeszcze nie miałem okazji w to zagrać ;] może zechciałby ktoś mi pożyczyć i wysłać pocztą? xD
ja jeszcze nie miałem okazji w to zagrać ;] może zechciałby ktoś mi pożyczyć i wysłać pocztą? xD
A nie możesz sobie kupić oryginalnej gry?
cameleon
24.02.2006, 16:28
A nie możesz sobie kupić oryginalnej gry?
no chyba kpisz sobie ze mnie xD szkoda mi kasy
no chyba kpisz sobie ze mnie xD szkoda mi kasy
Jak szkoda ci kasy, to są małe szanse, że ktoś ci pożyczy... Prawdę mówiąc w ogóle nie ma szans :con: ...
cameleon
24.02.2006, 19:19
Jak szkoda ci kasy, to są małe szanse, że ktoś ci pożyczy... Prawdę mówiąc w ogóle nie ma szans :con: ...
Po pierwsze simek, to oczywiste że nikt by nie wysłał orginalnej gry nieznajomej osobie.
A po drugie to był żart bo dobrze o tym wiedziałem. A ty się burzysz jakby niewiadomo co... ;)
Po pierwsze simek, to oczywiste że nikt by nie wysłał orginalnej gry nieznajomej osobie.
A po drugie to był żart bo dobrze o tym wiedziałem. A ty się burzysz jakby niewiadomo co... ;)
Ależ cameleon ja się wcale nie burzę! Tylko mówię że nikt by ci nie przysłał ;)
cameleon
24.02.2006, 21:04
hyhyh :D no to dzięki za uprzedzenie :D
Też mam tą grę i uważam że jest świetna. Prawdę mówiąc, wolę Harry'ego od Simsów...
"wujek" przysłał koledze, pograłem u niego i jedyne co stwierdze, że jest dobra jedynie jak już nie masz co robić, a akurat zero ochoty na browca :)
Zalet brak, wady to:
-Jak na dzisiejsze czasy oprawa graficzna mierna, brak opcji graficznych do ustawienia to już skandal (wkońcu to produkcja EA nie?)
-Sterowania zdeksza porąbane
-Nudne zadania/misje/questy
-Mierne wykorzystanie licencji
Nie piszę tego, że gra nie w moim typie, to są subiektywne uczucia po spędzeniu 2 godz. przy grze.
e, ja mam problem z voldziem. zawsze mnie zabija ten durny posag. co mam z tym zrobic?
Madziuch
04.04.2006, 14:27
Mam tą grę i uważam, że jest świetna *___________* O niebo lepsza od trzech poprzednich części. Narazie jestem na sklątkach i muszę uwolnić Cedrika, czyli to już prawie koniec gry, jeszcze Voldi... ^^
Troche dziko sie steruje- jak dla mnie.
Za to ma super grafikę.
Moje skromne zdanie:)
Mam tą grę od dłuższego czasu i wcale w nią nie gram :/ Plusem jest bardzo ładna grafika, jednak nie podoba mi się to, że nie możesz chodzić sobie bezczynnie po zamku i szturchać innych uczniów, tak jak w poprzednich częściach <lol> Jeszcze głupie jest to, że są bardzo trudne zadania (zwłaszcza Łazienka Prefektów xD). Ogólnie: gra jest do d*py :P
Pozdrawiam,
Wardi
BlueNati
27.05.2006, 16:55
A właśnie ja też mam tą gierkę i doszłam do takiego poziomu gdzie jestem na okrągłej wieży,z której nie ma żadnego wyjścia.Z posadzki wychodzą te stwory(błotoryje?) i na górze liczy mi czas.Jak przejść dalej??
O ile sie nie myle to są takie mini gry o,O chyby granie w takąmini gre nie jest obowiązkowe(ale już nie pamiętam, bo dawno jużtągre przeszłam xd). A jeśli chodzi o samą gre to jestem troche zawiedziona tym, że nie można chodzić po Hogwarcie ;-----------;.
Mam
I jest super tylko szkoda że nie można chodzić po Hogwarcie
Tylko nie mogę przejść drugiego zadania turnieju trójmagicznego
Mam
I jest super tylko szkoda że nie można chodzić po Hogwarcie
Tylko nie mogę przejść drugiego zadania turnieju trójmagicznego
Odpowiedziałem ci w temacie "Buuu nie umiem" ;)
Alatáriël
06.07.2007, 20:25
Gra mi sie bardzo podoba... ale narazie jestem na łazience prefektów i nie moge przejść dalej ;_; Jest napisane, że potrzebuje jeszcze 3 tarcze turnieju -_-'' A plansza, w której chodzi sie po wieżach Hogwartu (czyli 3 z kolei, jedna jest zakończona, druga to są zadania Moodyego, a ta jest trzecia), nie jest zaznaczona za "zakończoną" O.o No cóż... bez solucji sie nie obejdzie, a w necie są same płatne ;(
rockferry
06.07.2007, 20:27
jezu, sterowanie postaciami do kompletna katorga. grafika, okej ładna. brakuje mi możliwości przybliżania, oddalania kamery. co jest całkowitym minusem. nie, nie podoba mi się zdecydowanie. cieszę się, że ściągnęłam tylko demo.
Ta kamerka jest do d*** ale grałam tylko w demo. :P
Chryzantem Złocisty
11.08.2007, 11:20
Mnie mamusia kupiła na urodziny..
Najpierw nie działała (gra,nie mama :P ),bo miałam za słabego kompa.
Niedawno załatwiłam sobie nowy procek i kartę graficzną,i gra jakimś cudem odpaliła.
Ale...
Grafika przepiękna,nie można powiedzieć złego słowa.Wszystko pięknie,ładnie.Tyle,że...
STEROWANIE...Dżizus!Jak można grze na peceta dać sterowanie a la Playstation?!
Naciskam -> to mi postać biegnie w przeciwną stronę.Dopiero jak wbiega artystycznie do ognia i się zaczyna jarać i drzeć japę (te okrzyki doprowadzają mnie do szału),to skręca tam,gdzie kazałam,pakując się w następne ognisko albo tuż pod nos jakiegoś potworka.
Jedyne wyjście-kupić pada i podłączyć do blaszaka :/ Wtedy się gra w toto grać!
A tak to wyłączyłam grę po 15 minutach,nie mogąc już patrzeć jak Hermiona po raz 50-ty pakuje się w ognie albo zabija ją błotoryj,bądź jak Harry zużywa mi ostatnia żabę do zmartwychwstania bo zamiast w prawo to poleciał w lewo.Ze łzami w oczach,bo naprawdę byłam bardzo pozytywnie nastawiona do tej gry.
Pozostał tylko niesmak i żal,i gierka leżąca na dnie szuflady,bo już jej raczej nie włączę.
stagnacja
18.08.2007, 19:48
Bardzo mi się ta gra podoba. Super grafika, ciekawe plansze... takie tajemnicze xD no i trzeba się naszukać żeby wszystko znaleźć. A powie mi ktoś jak znaleźć Znikające Karty?
Grałem w demo i...
OBLEŚNE!!
Grafika: jak dla mnie jest denna! Już wolę tą w HP3!! No co za (ko)ciołek dał taką kamerę?! Stara była piekielnie dobra!
Sterowanie: No to już naprawdę przesadzili xd Horry Głuper i jego banda ciamajd biega jak oszalałe miotając czary gdzie się da! Kicha!!
Grałem w demo i szczerze mówiąc nie jestem zadowolony...
Całkiem fajna. rozwinięta fabuła i grafa na dobrym poziomie, przynajmniej jakiś krok w przód z upodobnieniem twarzy do aktorów.
Chryzantem Złocisty
24.11.2007, 10:08
Po dokupieniu 1 GB ramu,wreszcie da się w tą grę grać.
Ale i tak nie jest różowo.
Ledwo przeszłam Łazienkę prefektów (te bandy erklingów pod koniec planszy doprowadzały mnie do szału,plus moje kochane salamandry i jesteśmy w domciu),potem na Zielarstwie te latające paskudztwa zabijające dwoma ciosami były okrucieństwem.
Teraz jestem na drugim zadaniu,i oczywiście gra mi tak muli,że wątpię w to że go przejdę.
Czasami gra mi chodzi wspaniale,a czasami...Brak słów.
Najbardziej mnie denerwuje to,że w opcjach da się zmienić tylko...Widok napisów.
A z chęcią zmieniłabym sterowanie bądź grafikę.
Wolałabym już brzydszą grafikę,niż cud miód i orzeszki i zabijanie się co bardziej "pamięciożerny" poziom.
No ale cóż.Jak mi się naprawdę bardzo chce grać,to gram.
Chociaż teraz zapewne już dłuuugo tej gry nie włączę...
Mi natomiast chodzi bardzo dobrze. Pamięci mam 512 i jest wszystko ok...
Gra jest łatwa JAK się ma poradnik (ja mam) wtedy to sama przyjemność ;)
Poziomka
12.02.2008, 20:06
Może mi ktoś powiedzieć jak w zadanich Moddyego są takie najpierw błotoryje, salamandry i takie inne potem trzeba inne błotoryje załatwić jest ich więcej i nie moge przez to iść do następnego levelu ; /
Możesz dokładniej zlokalizować swoje położenie? Bo nie wiem w końcu czy chodzi ci o zadania Moody'ego czy Obronę przed czarną magią ;)
Poziomka
13.02.2008, 15:38
O Zadanie Moddeyego.. No bo najpierw są błotoryje i salamandry a potem idzesz gdzieś i tam wygląda to jak dach hogwartu więc tam jesteś i ciągle coraż więcej jest tych błotoryji i nie moge ich pokonać a jak ich pokonam to jest już za późno:(
Ej, nie rozumiem. W zadaniach Moody'ego nie ma NIC o salamandrach. Chodzi ci o zadanie, w którym za pomocą uroku Avifors musisz pokonać 10 błotoryjów? Jeśli tak, to ktoś tu już o tym pisał - wystarczy tylko przeczytać te dwie poprzednie strony ;)
Poziomka
14.02.2008, 13:30
No ja mówiłam o błotoryjach a nie o salamandrach ale Dzięki o to mi chodxiło:P
edit: Camerio no widzę że było mówione ale nie było na te pytanie odpowiedzi
Jak to nie?
http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=519271&postcount=10
Hermione
12.09.2008, 20:20
Kocham ta gre,to jedyna gra video s serii HP jaka mam ale jest calkiem trudna.....
Wie ktos jak sie przedostac w tym etapie z lazienka prefektow?
Bo ja za nic nie potrafie...:(
Sterowanie jest okropne. W ogóle cała gra jest głupia. Może i najbardziej przypominająca książkę i film, ale to, że muszę łazić za głupimi fasolkami(skoro i tak nie umiem sterować;<)i nawet nie mogę wolno pospacerować po hogu i odkryć jego sekretów jest beznadziejne.
takie samo odczucie mam co Serafina xp
uwielbiam HP 1-3, a 4 i 5 to mi sie płakać chce jak na to patrze :/
trzy pierwsze najlepsze, czworki nie lubie, potem 5 tez nie jest taka zla ;))
ja kocham trójkę, po prostu najlepsza gra z tego cyklu. w dwójce się boję tych ślimaków i z wrzaskiem odbiegam od monitora ; <
czwórka obleci, w piątkę nie grałam.
@up, a ja w dwojce jak widze te pajaki, to mam gesia skorke ; O NIENAWIDZE tego etapu w zakazanym lesie z aragogiem :<<
Ja trójkę lubię tak średnio,tzn. grafikę ma boską,ale denerwują mnie te ograniczenia,np. żeby skończyć grę muszę zebrać wszystkie karty...
1 jest świetna,najtrudniejsza spośród trzech pierwszych (Voldiego nie umiem do tej pory pokonać),ale najbardziej lubię Komnatę :P
ja uwielbiam trójkę i piątkę, czwórka mi sie zupełnie nie spodobała, a dwóch pierwszych nie pamiętam :d
Czwórka to największa porażka jaką w życiu widziałam;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.