PDA

Zobacz pełną wersję : Całkowita metamorfoza Biedaków [BRAK ZDJĘĆ]

JuStYnKa
20.02.2006, 20:04
Balbina Biedak wygrywając w loterii dużego lotka(1000000) postanowiła udać się do studia piękności „bjuti” by Lincia Vampircia aby zmienić swój wygląd, z resztą oceńcie sami jaka laska się z niej zrobiła: :)

Koniec, czekam na wasze oceny ;)

Cocco
20.02.2006, 20:14
Balbinkę to daj ściągnąć ;).
Z zewnątrz ładnie, w środku nie podobają mi się łazienki i pokój Błażeja.

Pawlq
20.02.2006, 20:40
Ładne:
Bryła: 10/10 - Bez sastrzeżeń
Zewnątrz: 9/10 - Zamało przestrzeni
Wewnątrz: 8/10 - Za Kibel i "Jadalnie" - Wiem że panuje tam wieczne lato ale nie przyjemnie " z rodzinką zjeść na powietrzu"
Razem: 27/30
Dobrze! Daj do ściągnięcia :)

konwallia
21.02.2006, 06:53
Bardzo ladna willa ci wyszla. Sliczny salonik i kuchnia, takie przytulniaste ze az sie chce zamieszkac. Nie podoba mi sie tylko ta lazienka w wersji zolto-zielonej. I Pokoj malucha troszke chaotyczny. Ale ogolnie to gicior :) Coraz ladniejsze mieszkanka ci wychodza. :)

riannon
21.02.2006, 08:28
Bardzo ładne Ci to wyszło. Tylko nie nawidze tych kucheneczek dla dzieci..a fuj!!! I w pokuju Błazeja te firanki wiszą nie na oknie ale zasłaniają ścianę..mam nadzieje, że rozumiesz o co chodzi:P Ogółem podoba mi się..

martencja
21.02.2006, 09:02
matamorfoza Balbiny, bardzo udana :)
z wszystkiego - nie podobają mi się tylko 2 pomieszczenia:

łazienka nr. 2: za to, że połączyłaś jedną z ładniejszych wanien, z takim katastroficznym kibelkiem w okropnym kolorze... ughh...

pokój błażeja: nawaliłaś wszystko co było dla dzieci i tyle. nie, nie podoba mi się... w szczególności ten dywanik i stolik z lampą...

i to właściwie nie jest pomieszczenie - ale nie w moim stylu jest ta jadalnia na zewnątrz - pomysł fajny, ale ten stół jest o dużo za duży...

Reszta pomieszczeń mi się bardzo podoba, w szczególności salon :)

:kissing:
Martencja

EDIT: przypatrzyłam się gabinetowi. gdybyś zmieniła tam krzsesło i komputer na jakiś droższy, było super :)

Kash
21.02.2006, 16:07
Na Plus
* bryła i garaż
* rozmieszczenie pokoi
* przedpokój, chociaż brakuje mi tu trochę szafy
* salon
* sypialnia Balbiny
* gabinet
* druga łazienka.

Na Minus
* drzwi frontowe
* łazienka pierwsza
* jadalnia na świeżym powietrzu
* pokój Błażeja
* podłoga w kuchni.

Razem: mniej więcej 6/10. Sorry, że tak krótko, ale tak jakby czasu nie mam.

magda_909
21.02.2006, 16:13
Taaak, Balbinka śliczna :D.
Domek również, duża zmiana i to
na lepsze. Bryła w porówananiu do
wcześniejszego kwadratu to ideał piękna.
W środku również ładnie, nie podoba mi
się tylko łazienka, ta z pomarańczową tapetką ...
Ogólnie 9,5/10 a masz, niech Ci to idzie na zdrowie :P

PS: Daj do ściągniecia z Balbinką :D

goomaki
21.02.2006, 16:49
Domek bardzo ładny.Z zewnątrz wygląda super ^^
W środku nawet mi się podoba, tylko sypialnia Balbiny mi się nie podoba.
I troszkę bym pozmieniała w niektórych innych miejscach :P 8/10

P.S. A Balbina mi się nie podoba xP

JuStYnKa
22.02.2006, 10:13
Balbinkę to daj ściągnąć ;).
Z zewnątrz ładnie, w środku nie podobają mi się łazienki i pokój Błażeja.
Balbinki do ściągnięcia nie mogę dać bo robiłam ją w grze a nie body shopie a nie mam programu aby ją wyciągnąć z gry :con:

Blue__Lagoon
22.02.2006, 16:02
No no :) Na początku od domu siało wiochą, a teraz to jest zupełnie inna chałupka :) Zmieniła się na lepsze. No i Balbina niezła laska :P Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń... Nigdy nie stworzę takiej rezydencji :wacko: Moje są takie banalne :con:

Fangorn
22.02.2006, 18:31
Bardzo ładny dom. Ładne wnętrza i z zewnątrz też ładny. Duży plus za to, ze jest clean. Ja nie lubię dodatków z neta i dlatego zasługujesz na 9/10 :D A i Balbina też ładna :P

Pumcia
23.02.2006, 17:55
Balbinki do ściągnięcia nie mogę dać bo robiłam ją w grze a nie body shopie a nie mam programu aby ją wyciągnąć z gry :con:

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23326 tu jest poradnik jak wyciągną sima z gry. Musisz mieć SimPe. Jeśli nie masz to tam jest link.

JuStYnKa
25.02.2006, 11:46
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23326 tu jest poradnik jak wyciągną sima z gry. Musisz mieć SimPe. Jeśli nie masz to tam jest link.
Wiem o tym programie(kiedyś go miałam ale odinstalowałam bo dyski miałam zawalone) i jak wyciągnąć simke z gry ale i tak programu nie zainstaluje bo dyski mam nieźle zawalone ;) . Co do Balbinki to za dużo w niej nie zmieniałam tylko w lusterku fryzurę, szminkę, brwi i cień do oczu, jeśli będziecie chcieli mogę podać linki do tych dodatków.

LadyMarmalade0
05.06.2006, 18:54
Domek naprawde bardzo ładny;] Mimo, że wole styl "skandynawski" czyli taki z IKEI xD chyba wiadomo, nie?:D to muszę przyznać, że musiałaś się niemało napracować, żeby zbudować i urządzić takie cacko:D Nasuwa mi się pytanie: jak robić tak "krzwo" postawione meble?:D tzn. żeby nie stały tak poziomo czy pionowy tylko na skos?;) b. proszę o odpowiedź..:) z góry dzięki :D

Nox
06.06.2006, 14:24
Łał, naprawde nieżle "odpicowana" teraz ta chałupa;) choc w takim klasycznym stylu, daje 8/10

Koniczynka
25.06.2006, 15:25
bardzo mi sie podoba twoj domek szczegolnie z zewnatrz, bo w wewnatrz masz troche minusow chociazby za ten niebieski pokoik dla malucha :P
9/10

ps. rzeczywiscie laska z tej biedakowej sie zrobila;p

Natalka1238
05.01.2008, 14:10
Mi się podoba nie mam nic do tego..
Mi gdy by sie komp nie wyłanzcał to bym tez cos umeblowała a mi ten komp pada wtedy kiedy gram !! W SIMSY
Ocenka - 7,8/10
Ponieważ domek z zewnątrz jets ok ale w śwrku robiony ta satrodawnie ja bym zrobiła nowocześnie!!

AntyPanty
06.01.2008, 13:35
Ładne z zewnątrz (metamorfoza to ci wyszła). Kibel na dole trochę śmieszny :laugh: . Troszkę za mała działka, bo wszystko jest upchnięte. Przedpokój i salon są ok (czemu wstawiasz telefon??!). Pokój Błażeja jest na odwal się, tak samo gabinet (no nie mów mi, że za 1.000.000 nie wystarczyło na lepszy komputer. Całkiem nieźle - dasz numerki lotka? 7/10

Kinga_2143
10.01.2008, 19:43
jest taki o

NOTplastic
15.01.2008, 09:39
Ten stolik na swiezym powietrzu (nie można tego nazwac jadalnia :no: )
Nie jest zbyt fajny, bo zalezy czy masz cztery pory roku (ja mam ) jak masz cztery pory roku to stolik na swiezym powietrzu odpada... np. Pada snieg ,a sim sobie po prostu je ? :no: Co do bryły to fajnie, ale pokoj blazeja to nie kraina dziecieca, to po prostu swiat gratów i nieładu kolorystycznego!
Balbina wyszła ładnie,ale te ubranie teraz nie pasuje do tej fryzury ...
3/10 popracuj jeszcze troche nad tym i bedzie spox ;) :D

Cróffcia
15.01.2008, 15:09
A mnie się bardzo podoba Balbinka. Pasuje do tego domu, ale jej strój ??? :no: Jak masz mode z h&m to daj jej najlepiej tunikę. Ładnie się prezentuje z tym fryzem ; :D A co do domu to nie mam zastrzeżeń. TYlko stół w jadalni mi nie pasuje (powinien być bardziej ogródowy) i najlepiej jakiś daszek lub podłoga na kolumnch by się przydała nam stołem. A co do pokoju Błażeja to jest za poważny jakiś. Dziwnie jak na pokój dziecka :con: Ja też przerobiłam Biedaków ale lepiej się nie bede chwalić bo nie mam talentu ;( I wogóle mam tylko mode z h&m i zestaw świąteczny więc nic ciekawego nie wyszło :( i na dodateek nie mam nic z neta ! Tylko te maxisy... Domek super - 9,4/10,0 - to świetna średnia B)

Samantha
15.01.2008, 15:16
Bardzo ładny efekt końcowy i do tego bez dodatków z neta. Balbina też świetnie ci wyszła!! Moja ocena to 10/10!:)

Gratka95
16.01.2008, 16:00
Nie moj styl ! uee.. Bryła z zewnątrz extra tylko po jaką holerkę dałaś ten stolik na powietrzu ? Nie pasuje do reszty domu na zewnątrz .. W Środku moim zdaniem beznadzejnie dobrany sprzęt :) ale i tak podziwiam :) moje domy nie są za piękne ale wkońcu każdy ma swój styl :)

Weronka-Werka9
19.01.2008, 14:50
Balbina bardzo ładna a domek też bardzo ładny! :)

sunflower
19.01.2008, 15:56
Dom z zewnątrz prezentuje się całkiem ładnie, jednak brakuje mi tu ogrodu. Za mało tej zieleni :)

Przedpokój – ładny, ale kto w takim pomieszczeniu stawia pianino? Dziwne rozwiązanie.
Łazienka – ma swój klimat. Całkiem ładna.
Salon – skromny, ładny i przytulny. Sympatycznie tu :)
Sypialnia Damiana – ładna i schludna.
Kuchnia – raczej zwyczajna, ale pasuje do innych pomieszczeń.
Jadalnia – ciekawy pomysł z tym jadaniem na zewnątrz, ale wydaje mi się, że przydałoby się tam więcej oświetlenia.
Sypialnia Balbiny – skromnie urządzona, schludna i miła dla oka. Nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie się ogląda.
Pokoik Błażeja – urządzony w tym samym stylu, co reszta pomieszczeń, czyli dywany i antyczny stoliczek – nie pasuje mi to do pokoju dla dziecka.
Gabinet – ładny i przytulny.
Łazienka numer 2 – całkiem ładna, aczkolwiek zwyczajna.

7,5/10 :)

nicram01
28.01.2008, 20:00
dom przed to miał widoczne 2 ulice a po 1 ???
wyburzyli czy co???

monika55
28.01.2008, 21:05
Ogólem dom ładny. Nie podoba mi się , ze jadalnia jest na dworze i pokoj Damiana jest tai ciemny... A tak to bardzo ładnie ci wyszedl ten domek :) 7,5/10 :)

björn borg
29.01.2008, 06:07
ładny 7/10 nie będe komentował ;P

Ancalimë
29.01.2008, 15:06
Bardzo ładny dom. Kilka rzeczy bym zmieniła, ale to tylko małe szczegóły. Świetna bryła. Ja nigdy w życiu bym takiej nie zrobiła. 9,5/10 ^^

Kingulka5
29.01.2008, 15:18
^^ jaaaaaaa. Pełen odlot jestem w szoku:O bomba!!^^

amorek0123
08.06.2008, 10:54
No no no ... Bardzo ładny domek :D:D ... Śliczny z czystym sumieniem daję 10/10 i bu$ka :*