![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Balbina Biedak wygrywając w loterii dużego lotka(1000000) postanowiła udać się do studia piękności „bjuti” by Lincia Vampircia aby zmienić swój wygląd, z resztą oceńcie sami jaka laska się z niej zrobiła:
![]() Koniec, czekam na wasze oceny ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:23 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Balbinkę to daj ściągnąć
![]() Z zewnątrz ładnie, w środku nie podobają mi się łazienki i pokój Błażeja. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ładne:
Bryła: 10/10 - Bez sastrzeżeń Zewnątrz: 9/10 - Zamało przestrzeni Wewnątrz: 8/10 - Za Kibel i "Jadalnie" - Wiem że panuje tam wieczne lato ale nie przyjemnie " z rodzinką zjeść na powietrzu" Razem: 27/30 Dobrze! Daj do ściągnięcia ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ladna willa ci wyszla. Sliczny salonik i kuchnia, takie przytulniaste ze az sie chce zamieszkac. Nie podoba mi sie tylko ta lazienka w wersji zolto-zielonej. I Pokoj malucha troszke chaotyczny. Ale ogolnie to gicior
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne Ci to wyszło. Tylko nie nawidze tych kucheneczek dla dzieci..a fuj!!! I w pokuju Błazeja te firanki wiszą nie na oknie ale zasłaniają ścianę..mam nadzieje, że rozumiesz o co chodzi
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
matamorfoza Balbiny, bardzo udana
![]() z wszystkiego - nie podobają mi się tylko 2 pomieszczenia: łazienka nr. 2: za to, że połączyłaś jedną z ładniejszych wanien, z takim katastroficznym kibelkiem w okropnym kolorze... ughh... pokój błażeja: nawaliłaś wszystko co było dla dzieci i tyle. nie, nie podoba mi się... w szczególności ten dywanik i stolik z lampą... i to właściwie nie jest pomieszczenie - ale nie w moim stylu jest ta jadalnia na zewnątrz - pomysł fajny, ale ten stół jest o dużo za duży... Reszta pomieszczeń mi się bardzo podoba, w szczególności salon ![]() :kissing: Martencja EDIT: przypatrzyłam się gabinetowi. gdybyś zmieniła tam krzsesło i komputer na jakiś droższy, było super ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na Plus
* bryła i garaż * rozmieszczenie pokoi * przedpokój, chociaż brakuje mi tu trochę szafy * salon * sypialnia Balbiny * gabinet * druga łazienka. Na Minus * drzwi frontowe * łazienka pierwsza * jadalnia na świeżym powietrzu * pokój Błażeja * podłoga w kuchni. Razem: mniej więcej 6/10. Sorry, że tak krótko, ale tak jakby czasu nie mam. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taaak, Balbinka śliczna
![]() Domek również, duża zmiana i to na lepsze. Bryła w porówananiu do wcześniejszego kwadratu to ideał piękna. W środku również ładnie, nie podoba mi się tylko łazienka, ta z pomarańczową tapetką ... Ogólnie 9,5/10 a masz, niech Ci to idzie na zdrowie ![]() PS: Daj do ściągniecia z Balbinką ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Domek bardzo ładny.Z zewnątrz wygląda super ^^
W środku nawet mi się podoba, tylko sypialnia Balbiny mi się nie podoba. I troszkę bym pozmieniała w niektórych innych miejscach ![]() P.S. A Balbina mi się nie podoba xP |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 22.02.2006 - 10:15 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|