PDA

Zobacz pełną wersję : Wakacje Nad Morzem [BRAK ZDJĘĆ]

Tygrysia83
26.02.2006, 20:25
Tytułem krótkiego wstępu...
Zauważyłam,że to dział,w którym najczęściej dochodzi do pierwszych razów.Więc ja też chcę w końcu to przeżyć. :) Mam nadzieję,że nie wyjdę z tego poturbowana,kiedy spadnie na mnie grad ostrej krytyki.No dobra,raz kozie śmierć,a właściwie raz tygrysowi śmierć.Może jakoś to zniosę.
Przedstawiam Wam jeden z moich domów.Domek jest typowo wakacyjny,ale co tam,można i w nim zamieszkać na zawsze, jak to uczynili moi bohaterowie po spędzonych w nim kilku dni urlopu.
Domek jest zbudowany na wyspie,dokładnie nad morzem,a jeszcze dokładniej na klifie,może nie spadnie. :)
BRYŁA ZA DNIA

I W NOCY

RZUTY:
PARTER

PIĘTRO

A to właśnie rodzina,która spędziła tu wakacje

Ok,wejdźmy do środka.
ach,te kobiety,znajdą lustro i zaraz się przeglądają ;) (HOL)

jedziemy stereotypami-kobieta w kuchni ;)....

....a typowy facet-przed telewizorem ;P a taka ładna pogoda za oknem...

....to rozumiem-poszerzanie horyzontów.... (MAŁY GABINECIK)

...ale tylko dopóki kobieta nie zawoła na obiad.... (JADALNIA NA ŚWIEŻYM POWIETRZU)

Przechodzimy na piętro(jest tylko jedno)
KORYTARZYK

Po prawej SYPIALNIA RODZICÓW

oraz GARDEROBA

TARAS z widokiem na zachody słońca albo gwiazdy jak kto woli

ŁAZIENKA RODZICÓW ewentualnie w sytuacji awaryjnej wszystkich domowników

Przechodzimy do POKOJU CHŁOPCA który jak widać uwielbia zabawę w piratów

i jego ŁAZIENKI

oraz BALKONIKU

I to już całe wnętrze.Teraz spowrotem na dół.
PATIO w dzień

wieczorem można zrobić małego grilla

albo pojawią się na nim czarownice i wchodzą w kadr :)

jak przystało na wakacyjny dom,musi być i BASEN

no i została PLAŻA,dzika plaża,schodzi się na nią niej schodkami
opalanko,zabawa w piratów

a wieczorem...

ognisko

tylko żeby się nie skończyło tak

KONIEC

O rany,udało się,oczywiście nie obyło się bez problemów,był nawet falstart,bo trochę techniki i człowiek się gubi,ale się udało,ufffffffff.Dziekuję mamie,tacie,bratu,kotu.....a właściwie aniołom stróżom,którzy tu czuwają. :) OCENIAJCIE!!!!!!

Estera
26.02.2006, 20:41
Podoba mi się! Dom jest rzeczywiście wakacyjny, świetnie zaprojektowany, ale nie podoba mi sie jedno: morze. Jakieś dziwne, ale i tak przy tak fajnym domku na nie nikt nie zwraca uwagi:) 10/10!

wacia
26.02.2006, 21:22
PIEKNIE!
Wszystkie pomieszczenia sa utrzymane w tych samych kolorach,to lubie!
Jest przejzyscie,przede wszystkim przyjemnie i nowoczesnie.W dodatku basenik i ta boska plaza.Plaza po prostu wymiata ;]
Zakochalam sie w tym domku!!Ja chce tam jechac na wakacje ;<
10/10

blue eyes
26.02.2006, 21:33
Nic dodać nic ująć ;) subcio!100/100\
daj do sciągnięcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Vanillienné
26.02.2006, 21:43
Ojej, chyba gubię się w labiryncie tych płotków na obejściu xd
Na zewnątrz jest tak nieciekawie, w środku w porządku, ale pomieszczenia za ciasne.
Strrasznie mi się podoba ten stolik na ostatnich zdjęciach, przed basenem i plażą *_* Po prostu boski *,*
Najgorsza z tego wszystkiego jest chyba plaża - rzeczy, które tam ustawiłaś, wyglądają jak rozsypane śmieci XD
Tak ogólnie 7/10.

Pawlq
26.02.2006, 21:52
No jest za dóżo pomieszczeń...
Więc ogólnie:
Bryła 10/10
Zewnątrz 10/10
Wewnątrz 10/10
Pomysł 10/10
40/40- ...
Wierz że mi przypomniałaś "The sims: Wakacje" ?
Zamieżam przez ciebie je zainstalować jutro, żeby sobie pograć. :)
PQZRQ
@Edit:
Posiadaczo najleprzego nicka (Vanillienné) Gdzie się głubisz? Dla mnie ten labirynt jest boski! Wejscie na basen,samochodu, do domu i na plażę!

Vanillienné
26.02.2006, 22:10
Hm, no dla mnie troszkę za mało przejrszyste *,*
Ale ja bym się w szczerym polu zgubiła, więc sza x>

koslawy
27.02.2006, 07:19
Bryła z zewnątrz jest nawet fajna - tylko tego płotu za dużo xD
Wnętrza... Świetne dodatki, lecz troszkę gorzej wykorzystane, ale i tak jest fajnie ;)
Najlepsza jest plaża - cudo *_* Te morzeee *______*

8/10 : P

akaj
27.02.2006, 09:55
Tygrysia83 tasz linka co nie??
10/10 PLIS!!!

Chocolatté
27.02.2006, 10:03
Mmm... ^^
Cudowniee! A najfajniejsza jest łazienka chłopca i plaża, o! Supeer! 9/10, bo coś mi gabinetto do gusto nie przypadł. ;)

riannon
27.02.2006, 10:59
Podoba mi sie. Morski klimacik:P Przyczepiabym się tego ogrodzenia, rzeźby, która mi nie pasuje do caości i tego wiatraka w sypialni. Ale przeciez w końcu coś musi chlodzić:P Daję 10/10.

smart_blonde
27.02.2006, 12:14
no wiec... ogolnie budynek sprawia mile wrazenie , z zewnatrz jest fajnie zagospodarowany, choc bryla mi sie nie podoba, taka zwykla, prosta.
duzy plus za morze...ktore wyglada bardzo realistycznie.
co do wnetrza to szczerze mowiac zadna sztuka zapchac domek dodatkami, prawie zawsze to wyglada ladnie, wiec raczej zero w tym twojej inwencji.to by bylo na tyle.

pozdrawiam

Choco
27.02.2006, 12:26
Super! Extra willa! No normalnie wymarzone wakacje na morzem, tylko troche małe to morze :P ale i tak mi się strasznie podoba!

Melicyanda
27.02.2006, 13:44
SUPER!!!:)Masz talent!!To jest extrraa 100/100!:)

Margierytka
27.02.2006, 16:48
Nie wiem dlaczego się bryły czepiacie - znakomita produkcja - ja nie mam zastrzeżeń, żadnych do tej chaty poza oczo***nym materacykiem w uroczym basenie. I ten pokój chłopca mi nie leży. Widziałam te dodatki z bliska i pewnie dlatego mam uraz. Natomiast w tym domu pasują znakomicie.
Cudowna aranżacja pomieszczeń, oraz ogrodu, fantastyczna kolorystyka - Brawo!

magda_909
27.02.2006, 16:56
Piękne. Boże, ile ty się musiałaś nad tym napracować,
podziwiam. A ogród wygląda tak ... tak wakacyjnie.
No i naprawdę nie wiem co więcej powiedzieć, chyba
tylko to, że ten domek jest cudowny. 10/10

Tygrysia83
27.02.2006, 17:31
Kochani...dziękuję Wam wszystkim za wszystkie oceny,nie spodziewałam się naprawdę,że tylu osobom się spodoba,ale też spodziewałam się że nie wszystkim i nie wszystko,bo to normalne.Mi nigdy żaden mój dom nie podoba się do końca,nigdy nie jest tak dobrze,żeby nie mogło byc lepiej,więc za każdym razem coś zmieniam czy dodaję. :)
Camilla,troche się z Tobą nie zgodzę,jest tyle dodatków brzydkich jak noc w tataraku,że nikt by z nich nic nie wyczarował ładnego. :) Alia,masz absolutną rację,materac jest obrzydliwie różowy jak świnia,ale dzisiaj bo czasochłonnych poszukiwaniach w końcu odnalazłam stronę,gdzie były jego rekolory.Więc teraz już nie będzie tak raził w oczy.

Aϊda
27.02.2006, 17:39
... A ja moge jedno podsumowac. Ja chce to sciagnac! ;>>

Slicznie, b. podoba mi sie. Czuc ten klimat wakacyjny, ah x>>

Wika
27.02.2006, 20:03
Boże drogi, ile ty nad tym pracowałaś??

Nie mogę się do niczego przyczepić, zrobiłaś na mnie takie wrażenie, że teraz już wszystko uważam za bajeczne :D

Dom - marzenie. Jak wygram w totka, zbuduję sobie taki sam :)

|:Alex:|
27.02.2006, 20:18
Dwa Słowa ... DZIEŁO SZTUKI ! Domek jest naprawde fajny :) Ocenki
Wnętrze : 10/10 - masz gust
Pomysł : 10/10 - fajny wjazd dla samochodu itp.
Domek : 10/10 - jak zwykle
No to wręcz po niemieck 1+ po polsku- 6 + po Anglelsu A+ B)
COOL DOMECZEk

Nox
27.02.2006, 20:40
Łał! fajny pomysł na domek i super architektura, utrzymany w nowoczesnym klimacie, super ! daje 10/10

Isi
27.02.2006, 20:48
Jak dla mnie super, nie widzę żadnych wad. ŚWIETNY.

Wszystko mi się podoba, a najbardziej całe wybrzeże (nie wiem, czemu niektórzy się czepiają). Plaża jest bardzo realistyczna, woda również, wszystko idealnie rozmieściłaś, zdjęcia wyszły świetnie.

Dom jest trochę skomplikowany, ale nie uważam tego za wadę, a wręcz przeciwnie- jest przez to ciekawy i na pewno musiałaś się dużo napracować nad tymi zawiłościami". ;) Najbardziej podoba mi się ta niebieska kolorystyka wnętrz i łuki zamiast drzwi.

Wyszło fantastycznie, jak dla mnie to jeden z najlepszych domów w TS2, jakie widziałam, 10/10.:)

Pozdrawiam

konwallia
28.02.2006, 07:29
Fajny hotelik, wprawdzie jak na moj gust to roszke za bardzo rozciapkany i zbyt duzo plotu , ale i tak uroczy. Sliczny ogrodek z miejscem do grilla.

Calintz
28.02.2006, 12:07
Jak dla mnie śWIETNY DOMEK!! Wszystko do siebie pasuje, ogród świetnie zaprojektowany, poczułem sie jak nad morzem :D świetne, moja ocena to 10/10

Qaffiq
28.02.2006, 18:37
AAA :) oszalalam!!!!! LINK !!! Of course 10/10 B)

Figgy
02.03.2006, 18:06
Oj, widać, że się namęczyłaś przy tym cudeńku :). Tylko te płoty, płotki, płoteczki... :O Ło rany aż głowa boli :D. Co za dużo to niezdrowo, pamiętaj ;).
Niektóre rzeczy naprawdę wyglądają bardzo realistycznie, ale istnieją też elementy, które przypominają kawałki plastiku.
Oczywiście jest jeszcze parę drobiazgów, do których mogłabym się przyczepić, ale jak na pierwszy Twój twór jest to naprawdę baaardzo ładne. Podoba mi się :).

kacia
04.03.2006, 10:56
A gdzie LINK!! Człowieku takie cudeńko to każdy przecierz ściągnie :P

Anex
05.03.2006, 12:59
To najlepszy dom który do tej pory widziałam!!!Musiałaś się napracować przy nim...:) Normalnie masz talent super!!!Daje ci 100000/10

Dsquared
05.03.2006, 16:12
Oooooo Gasz....Jak Pięknie!!!!!
Ohhh.... Ahhh.... Uhhhh ;D Poprostu brak słów...
Masz ogromny talent.!!!!!!!
Chyba najlepszy dom jaki widziałem xD
Oceny nie dam bo po co?????? ;D

Bad_Peter
05.03.2006, 20:37
Matko dom jest świenty!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba, te dodatki i wogole super!!!
11/10 xD Zajefajny xD Naprawde masz talnet do robienia domów :) :) :) :) :)

Louisse
06.03.2006, 10:51
No, no dodatki z kompa robią swoje cały dom jest przepiękny a naj. ten baaasen B) Dasz adres stronki z tymi dodatkami?? Spodobał mi się salon bardzio :P