![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tytułem krótkiego wstępu...
Zauważyłam,że to dział,w którym najczęściej dochodzi do pierwszych razów.Więc ja też chcę w końcu to przeżyć. ![]() Przedstawiam Wam jeden z moich domów.Domek jest typowo wakacyjny,ale co tam,można i w nim zamieszkać na zawsze, jak to uczynili moi bohaterowie po spędzonych w nim kilku dni urlopu. Domek jest zbudowany na wyspie,dokładnie nad morzem,a jeszcze dokładniej na klifie,może nie spadnie. ![]() BRYŁA ZA DNIA I W NOCY RZUTY: PARTER PIĘTRO A to właśnie rodzina,która spędziła tu wakacje Ok,wejdźmy do środka. ach,te kobiety,znajdą lustro i zaraz się przeglądają ![]() jedziemy stereotypami-kobieta w kuchni ![]() ....a typowy facet-przed telewizorem ![]() ....to rozumiem-poszerzanie horyzontów.... (MAŁY GABINECIK) ...ale tylko dopóki kobieta nie zawoła na obiad.... (JADALNIA NA ŚWIEŻYM POWIETRZU) Przechodzimy na piętro(jest tylko jedno) KORYTARZYK Po prawej SYPIALNIA RODZICÓW oraz GARDEROBA TARAS z widokiem na zachody słońca albo gwiazdy jak kto woli ŁAZIENKA RODZICÓW ewentualnie w sytuacji awaryjnej wszystkich domowników Przechodzimy do POKOJU CHŁOPCA który jak widać uwielbia zabawę w piratów i jego ŁAZIENKI oraz BALKONIKU I to już całe wnętrze.Teraz spowrotem na dół. PATIO w dzień wieczorem można zrobić małego grilla albo pojawią się na nim czarownice i wchodzą w kadr ![]() jak przystało na wakacyjny dom,musi być i BASEN no i została PLAŻA,dzika plaża,schodzi się na nią niej schodkami opalanko,zabawa w piratów a wieczorem... ognisko tylko żeby się nie skończyło tak KONIEC O rany,udało się,oczywiście nie obyło się bez problemów,był nawet falstart,bo trochę techniki i człowiek się gubi,ale się udało,ufffffffff.Dziekuję mamie,tacie,bratu,kotu.....a właściwie aniołom stróżom,którzy tu czuwają. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:48 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się! Dom jest rzeczywiście wakacyjny, świetnie zaprojektowany, ale nie podoba mi sie jedno: morze. Jakieś dziwne, ale i tak przy tak fajnym domku na nie nikt nie zwraca uwagi
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
PIEKNIE!
Wszystkie pomieszczenia sa utrzymane w tych samych kolorach,to lubie! Jest przejzyscie,przede wszystkim przyjemnie i nowoczesnie.W dodatku basenik i ta boska plaza.Plaza po prostu wymiata ;] Zakochalam sie w tym domku!!Ja chce tam jechac na wakacje ;< 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nic dodać nic ująć
![]() daj do sciągnięcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ojej, chyba gubię się w labiryncie tych płotków na obejściu xd
Na zewnątrz jest tak nieciekawie, w środku w porządku, ale pomieszczenia za ciasne. Strrasznie mi się podoba ten stolik na ostatnich zdjęciach, przed basenem i plażą *_* Po prostu boski *,* Najgorsza z tego wszystkiego jest chyba plaża - rzeczy, które tam ustawiłaś, wyglądają jak rozsypane śmieci XD Tak ogólnie 7/10. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No jest za dóżo pomieszczeń...
Więc ogólnie: Bryła 10/10 Zewnątrz 10/10 Wewnątrz 10/10 Pomysł 10/10 40/40- ... Wierz że mi przypomniałaś "The sims: Wakacje" ? Zamieżam przez ciebie je zainstalować jutro, żeby sobie pograć. ![]() PQZRQ @Edit: Posiadaczo najleprzego nicka (Vanillienné) Gdzie się głubisz? Dla mnie ten labirynt jest boski! Wejscie na basen,samochodu, do domu i na plażę! Ostatnio edytowane przez Pawlq : 26.02.2006 - 21:56 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hm, no dla mnie troszkę za mało przejrszyste *,*
Ale ja bym się w szczerym polu zgubiła, więc sza x> |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła z zewnątrz jest nawet fajna - tylko tego płotu za dużo xD
Wnętrza... Świetne dodatki, lecz troszkę gorzej wykorzystane, ale i tak jest fajnie ![]() Najlepsza jest plaża - cudo *_* Te morzeee *______* 8/10 : P |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tygrysia83 tasz linka co nie??
10/10 PLIS!!! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mmm... ^^
Cudowniee! A najfajniejsza jest łazienka chłopca i plaża, o! Supeer! 9/10, bo coś mi gabinetto do gusto nie przypadł. ;) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|