PDA

Zobacz pełną wersję : strona simsresource

Anka18
07.03.2006, 14:14
Więc, czytałam temat że jakaś laska chciała stronkę z skinami sławnych osób, ktoś jej podał (w odpowiedzi na jej zapytanie) żeby przeszukała stronkę www.thesimsresource.com . No to ja też sobie chciałam pobrać sławne simy, zarejestrowałam się, loguję sie, wchodzę w opcję simy i viev all, a w górnym prawym rogu ramki, w której jest opis sima, widzę żółtą kłódkę opatrzoną napisem
"Subscribe now to report this file". Wszystkie chyba rzeczy n tej stronie są płatne. ;( ;( ;( ;( A ja myślałam że ta strona jest darmowa i po zarejestrowaniu się będę mogła popobierać te simy. A tu dupa blada. Ale to nie koniec. Klikam w ikonkę "installation help" a tam mi pisze po angielsku, że aby pobrać plik muszę kliknąć ikonkę "Install", której jak na złość nie ma. Czy trzeba zapłacić?? A może ktoś pobrałby mi wybrane przeze mnie pliki i wysłał na maila (podałabym na PM)

Eveline
07.03.2006, 14:45
Ta stronka jest częściowo płatna a częściowo darmowa. Jeśli klikniesz na stronie głównek "ALL Free" to po zarejestrowaniu możesz stamtąt wszystko pobrać (uwaga, niektóre rzeczy wymagają meschy, które mogą być płatne).
Co do przesyłania płatnych rzeczy mailem, to po pierwsze, nie sądzę aby ktoś zgodził się udostepnić za free coś, za co zapłacił (i to nie takie małe pieniądze), a dwa, jest to po prostu nielegalne.

Anka18
07.03.2006, 16:34
Ta stronka jest częściowo płatna a częściowo darmowa. Jeśli klikniesz na stronie głównek "ALL Free" to po zarejestrowaniu możesz stamtąt wszystko pobrać (uwaga, niektóre rzeczy wymagają meschy, które mogą być płatne).
Co do przesyłania płatnych rzeczy mailem, to po pierwsze, nie sądzę aby ktoś zgodził się udostepnić za free coś, za co zapłacił (i to nie takie małe pieniądze), a dwa, jest to po prostu nielegalne.
Okej. Dzięki za informacje. Bardzo mi się one przydadzą. Temat do zamknięcia.