Zobacz pełną wersję : Domek (mój pierwszy) [BRAK ZDJĘĆ]
Domek mój pierwszy.
To mój pierwszy domek na forum. Zrobiłam go już dawno, ale musiałam się przygotować
psychicznie do waszej krytyki :P Oto dom:
W całej okazałości:
Z widoku ptasiej grypy:
W środku:
Piwnica:
Przedpokój:
Salon:
Łazienka:
Parter:
Przedpokój:
Kuchnia z jadalnią:
Taras:
Łazienka:
Pierwsze piętro:
Przedpokój:
Sypialnia:
Taras:
Pokój dziecka:
Taras:
Łazienka:
Jeśli wasze oceny będą pozytywne umieszcze następny dom.
...:Chocolate:...
26.03.2006, 22:42
A gdzie ogród ;) Kto by chciał mieszkać na takim niezalesionym pustkowiu?
Sam dom jest w porządku. Bryła prosta, a ciekawym urozmaiceniem jest to sześciokątne wejście. Ale IMO lepiej by było gdyby same drzwi znalazły się na środku ściany, a nie były przesunięte w prawo.
Fajny pomysł z tymi schodami z tarasu, ale zdecydowanie brakuje tak ogrodu. Bo do czego tam schodzić?
W środku nie podoba mi się jedynie pierwsza łazienka. Za pusta i za duża jak na trzy meble. Najładniej wyszły Ci przedpokoje i sypialnia :)
Jak dla mnie 7/10 >a wszystko przez ogród, a raczej jego brak.
Czekam na kolejne domki :) Pozdrawiam.
Ogrodu nie zrobiłam, bo nic mi tam nie pasowało, ale na pocieszenie w drugim domku będzie ogród :D
...:Chocolate:...
26.03.2006, 22:55
Trzymam za słowo :) I z niecierpliwością czekam. Musi się znaleźć jakaś roślina, która będzie pasować ;)
Heavenly
27.03.2006, 07:11
Bardzo ładny domek i fajnie zrobione zdjęcia - zwłaszcza te z góry
Odejmuje -1 za brak ogródka
-0.5 za zbyt ciemna kuchnie , cala reszta podoba mi sie bardzo
Razem
8.5 / 10
Mam też pytanie - skąd masz takie ładne kafelki do łazienek ?
Domek calkiem niezly jak na pierwszy. Niestety brak ogródka. Ogolnie jest ladny. Daję 8/10.
gruszka.
27.03.2006, 11:57
Domek zbytnio mi się nie podoba.
Opisze każde pomieszczenie:
Zewnątrz - bardzo mi się nie podoba.
Bryła taka sobie. Te balustrady na dole to poprostu tragedia. Wielki plus za to przed drzwiami. Bardzo pomysłowe :) Kolejny minus - brak ogrodu. Już by było ładniej jakbyś postawiła kilka kwiatków i drzewek.
Wewnątrz:
Przedpokój - taa, chyba najładniejsze pomieszczenie w całym domu. Mebelki ładnie do siebie pasują, ale troszkę za mało tych ozdóbek :) Nie podoba mi się ten wachlarz, jest taki orientalny, nie pasuje do całości.
Salon - Jakiś taki bardzo pusty. Żadnej lampki, ozdóbki prawie też.
Łazienka - Tylko wanna i toaleta? Zadnego... no nie wiem czego :)
Przedpokój na piętrze - Już w ogóle mi się nie podoba. Te meble nie pasują do niego.
Kuchnia z jadalnią - najmniej mi się podoba. Po pierwsze za ciemna. Po drugie za dużo tych blatów. Za pusto. To wino nie pasuje od kolorystyki.
Taras - tez tragedia. No jakoś mi do gustu nie przypadł.
Sypialnia - tak, nawet fajniutka. Nie pasuje mi tu ta tapeta. Całe to pomieszczenie jest takie jasne, spokojne. Więc fajnie.
Pokój dziecka - typowy pokój nastolatki. Plakat, gazety, kosmetyki. Tak to jest to :)
Ocena ogólna:
Zewnątrz:
3/10 Przepraszam, ale ani troche mi sie nie podoba.
Wewnątrz:
5/10
U góry dokładniej napisałam wyjaśnienie.
P.S. Nie napisałam tego, żeby Cię znechęcić. Napisałam swoją szczerą opinię :)
Czekam na następny domek :)
Bardzo śmieszny domek... wanna na balkonie :D
Odpowiadam na pytanie Heavenly: kafelki wziełam z
http://sims-2.gameslife.ru/. Jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz.
NINKAA92
28.03.2006, 20:51
Nie przesadzaj. Mi się podoba. Już Heavenly wie jak ja buduje. Można się nieźle przestarszyć :P . Dam ci jak na pierwszy domek 8/10. Mocne 8/10.
Pozdrawiam i mówie "cześć" bo jestem nowa.
NINKAA
Plotkara12
18.04.2006, 11:58
10/10
Mi się ten domek podoba.
18.04.2006, 12:05
Mnie sie podoba , gdyby tylko nie ten ogród... Ale myslalem ze bedzie gorzej... w srodku jest przytulnie i dosc onteresujaco.... Pozdrowionka.... :D
madziula00
18.04.2006, 13:13
No niezły, tylko brak ogródka ;( :(
7,5/10
Ogrodu nie zrobiłam, bo nic mi tam nie pasowało, ale na pocieszenie w drugim domku będzie ogród :D
naprawdę? mi się wydaję, że nawet niektóre maxisowskie roślinki by się ładni prezentowały...W każdym razie na pewno lepiej niż taka pustka. Ale już Ci tego ogrodu nie będę wypominać:P
Jak na pierwszy domek to cudnie! Urzekła mnie kuchnia i niektóre pomieszczenia w piwnicy...Łazienki niezbyt ci wychodzą i sypialnie, ale nie będę już więcej narzekać, bo moje pierwsze domki wyglądały tragicznie:P Ogólnie bardzo ładny, daj następny:)
Super domek:)Bryła tak samo super,chociaż ogrodu nie ma:(Ale da się przetrwać;)Wydaje mi się tylko żę do bryły nie pasują te schody są za bardzo nowoczesne można tak powiedzieć :con: Pokoje są ładne tylko łazienka ta pierwsza (zielona) jest taka pusta,przydałby się jakiś kwiatek czy coś...Daje 8/10
KoB!eTa_DeMoLkA
18.04.2006, 14:10
bryła prosta nic wyszukanego , ale z klasą. Brak ogródka :O przez co całość traci pierwsze dobre wrażenie xP dżakuzi (spolszczyłam :P )na balkonie też mi się nie podoba, a co do wnętrza nie wszystko w moim guście :P ale jak na pierwszy domek to całkiem ładne dzieło ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.