![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Domek mój pierwszy.
To mój pierwszy domek na forum. Zrobiłam go już dawno, ale musiałam się przygotować psychicznie do waszej krytyki ![]() W całej okazałości: Z widoku ptasiej grypy: W środku: Piwnica: Przedpokój: Salon: Łazienka: Parter: Przedpokój: Kuchnia z jadalnią: Taras: Łazienka: Pierwsze piętro: Przedpokój: Sypialnia: Taras: Pokój dziecka: Taras: Łazienka: Jeśli wasze oceny będą pozytywne umieszcze następny dom. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:21 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A gdzie ogród
![]() Sam dom jest w porządku. Bryła prosta, a ciekawym urozmaiceniem jest to sześciokątne wejście. Ale IMO lepiej by było gdyby same drzwi znalazły się na środku ściany, a nie były przesunięte w prawo. Fajny pomysł z tymi schodami z tarasu, ale zdecydowanie brakuje tak ogrodu. Bo do czego tam schodzić? W środku nie podoba mi się jedynie pierwsza łazienka. Za pusta i za duża jak na trzy meble. Najładniej wyszły Ci przedpokoje i sypialnia ![]() Jak dla mnie 7/10 >a wszystko przez ogród, a raczej jego brak. Czekam na kolejne domki ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ogrodu nie zrobiłam, bo nic mi tam nie pasowało, ale na pocieszenie w drugim domku będzie ogród
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Trzymam za słowo
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek i fajnie zrobione zdjęcia - zwłaszcza te z góry
Odejmuje -1 za brak ogródka -0.5 za zbyt ciemna kuchnie , cala reszta podoba mi sie bardzo Razem 8.5 / 10 Mam też pytanie - skąd masz takie ładne kafelki do łazienek ? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek calkiem niezly jak na pierwszy. Niestety brak ogródka. Ogolnie jest ladny. Daję 8/10.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek zbytnio mi się nie podoba.
Opisze każde pomieszczenie: Zewnątrz - bardzo mi się nie podoba. Bryła taka sobie. Te balustrady na dole to poprostu tragedia. Wielki plus za to przed drzwiami. Bardzo pomysłowe ![]() Wewnątrz: Przedpokój - taa, chyba najładniejsze pomieszczenie w całym domu. Mebelki ładnie do siebie pasują, ale troszkę za mało tych ozdóbek ![]() Salon - Jakiś taki bardzo pusty. Żadnej lampki, ozdóbki prawie też. Łazienka - Tylko wanna i toaleta? Zadnego... no nie wiem czego ![]() Przedpokój na piętrze - Już w ogóle mi się nie podoba. Te meble nie pasują do niego. Kuchnia z jadalnią - najmniej mi się podoba. Po pierwsze za ciemna. Po drugie za dużo tych blatów. Za pusto. To wino nie pasuje od kolorystyki. Taras - tez tragedia. No jakoś mi do gustu nie przypadł. Sypialnia - tak, nawet fajniutka. Nie pasuje mi tu ta tapeta. Całe to pomieszczenie jest takie jasne, spokojne. Więc fajnie. Pokój dziecka - typowy pokój nastolatki. Plakat, gazety, kosmetyki. Tak to jest to ![]() Ocena ogólna: Zewnątrz: 3/10 Przepraszam, ale ani troche mi sie nie podoba. Wewnątrz: 5/10 U góry dokładniej napisałam wyjaśnienie. P.S. Nie napisałam tego, żeby Cię znechęcić. Napisałam swoją szczerą opinię ![]() Czekam na następny domek ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo śmieszny domek... wanna na balkonie
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odpowiadam na pytanie Heavenly: kafelki wziełam z
http://sims-2.gameslife.ru/. Jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie przesadzaj. Mi się podoba. Już Heavenly wie jak ja buduje. Można się nieźle przestarszyć
![]() Pozdrawiam i mówie "cześć" bo jestem nowa. NINKAA |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|