PDA

Zobacz pełną wersję : Moja pierwsza chałupka na tymże forum ;) [BRAK ZDJĘĆ]

linkinhay
29.03.2006, 08:46
Domek jest prawie clean ;) To właściwie mój 3 dom w życiu :P Tamte dwa nie nadawały się, ten jest chyba najlepszy :P

Na tych obrazkach patrzcie na ogród, nie na kolor ścian :)

Nirrti
29.03.2006, 13:48
Pirwsza, pirwsza, pirwsza:P
Domek ma ładną bryłę,może nie jest jakoś bardzo skomplikowana, ale wygląda łcałkiem nieźle. Za to sam kolor ścian jest jak dla mnie okropny.Bleeee....
I co to jest, takie wystąjące, na dole, przy skośnych ścianach? Wygląda jakbyś po prostu zrobiła tam proste fundamenty, zamiast ukośnych...Albo to przywidzenie. Ogród schludny, ale mi tam czegoś brakuje. Ładnie by wyglądał jakiś kącik z ławeczkami, albo jakimś stoliczkiem, grillem...
Wnętrze:
Łazienka tak nie za bardzo...Ten róż...I do tego pomarańczowe cosie na ścianach...NIe:/Najładniejsza jest sypialnia, choć kuchnio-jadalnia też mi się podoba. Kącik telewizyjny może być, ale...gdzie salon? I gabinet? Nie wyobrażam sobie, życia sima w takim domku!
Ogólnie oceniam 7/10
p.s. zdjęć niektórych nie widać...

misiek:)
29.03.2006, 14:44
Połowy zdjęć nie widzę... A to co widzę to takie... No... Bardzo przeciętne ;P No, ale ta kuchnio-jadalnia nawet spoko.

linkinhay
29.03.2006, 15:27
A u mnie widac te zdjęcia :(
Jeszcze raz męczyłam się z imageshackiem. Widac teraz? :)
PS : A może pojawi się jak klkneicie na to prawym przyciskiem myszki i pokaż obrazek :)

Rivendell
29.03.2006, 15:51
~Bryła jest niby zwyczjna, jednak coś w niej jest "innego". Kuchnia wg mnie z zbyt mdłych kolorach, wejści nie przypadło mi do gustu. Łazienka jest cała rózowa, ale ładnie urządzona. W sypialni nie pasuje mi to wyglądajace na starodawne łóżko . Jeżeli decydusz sie urządzać caly dom "nowocześnie" to rób to konsekwentnie.Ogródek sliczny.
6/10
Jak na pierwszy dom to całkiem nieźle.
"Prawie clean"... mój pierwszy dom też był taki "prawie clean ";]
Pozdrawiam

NINKAA92
29.03.2006, 16:00
Mi się podoba. Ładnie budujesz :) Dasz go do ściągnięcia??

linkinhay
29.03.2006, 17:24
Zdziwiłam się, że ktos chce pobrac ten dom :1smutny:
No ale juz dam tego linka do pobrania ;)
Domek zmieniłam : Łazienka już nie jest taka pstrokata, jest w niej podłoga by me ( niebieskie kamyki xD ) ściany tez zmienione na bardziej stonowane.
W sypialni zmieniłam przede wszystkim to średniowieczne łoże. I bryła juz nie jest taka sraczkowata. Niedługo zedytuje posta i dam fotki zmian i podam linka do pobrania :P

Chocolatté
29.03.2006, 17:53
nie no, ładnie. ^^
mi się podobaaa. tak zwyczajnie, ale fajnie. :)
ma 'to coś'. lol.

Choco
29.03.2006, 18:28
Ładnie, skromniutko. Na początku myślałam, że sobie pomyliłaś działy i dałaś domek z Simsów do działu Domy The Sims 2 :P Takie zdjęcia...

linkinhay
30.03.2006, 08:09
Dałam ten domek na rapida : Pobierz (http://rapidshare.de/files/16726163/Aleja_Le_na_25.Sims2Pack.html)
Zmieniłam fotki, są na górze. Tak domek wygląda aktualnie :P

riannon
30.03.2006, 08:36
Podoba mi sie bryła, jest śmieszna:P Natomiast kompletnie nie pasuja mi zasłony, które dobrałas. Lepsze by były jakieś zwiewne firanki lub żaluzje. Nie podoba mi sie też ten stolik przy wejściu. Jest zbyt staroświecki, a cały dom wydaje sie byc raczej nowoczesny. Kuchnia nawet fajna. Dosyć ciekawie urzadzona. Łazienka tez moze byc, ale jest troche za rózowa:P Ogród taki średni, ja bym nie ogradzała tego stawu tym białym płotkiem. Ogólnie domek podoba mi sie. Daję 8/10:)

Plotkara12
18.04.2006, 11:45
No, domek nawet mi się podoba. Bryła prosta. Tylko w środku mi się nie podobają niektóre rzeczy, np. łazienka. Daję ci: 6,5/10

madziula00
18.04.2006, 13:20
I Mi się podoba Twój domek :)

~~~~~~~~~~~

Zastanawiam sie czy nie dac swojego, ale zdjęc nie chce mi sie robic :P

KoB!eTa_DeMoLkA
18.04.2006, 14:19
moje wrażenia: domek z zewnątrz interesujący , miły dla oka, ponieważ bryła jest niewyszukana a ja lubie prostote :P wnętrze... tu zaczynają się małe schody bo nie podoba mi się kuchnia i łaznienka, jakby nie pasowały do całości ;) ( a może to dlatego, że te kolory mi nie podchodzą :con: ) moja ocena: 6/10

Heavenly
19.04.2006, 11:02
Bardzo mi sie podoba , wszystko ładnie rozplanowane , ładny ogródek
Najbardziej podoba mi sie sypialnia , jedyna wada to ta zasłona zielona
8/10

ulmille
31.07.2006, 18:15
No cóż, dom jest niestety bardzo banalny a sam wystrój wnętrza mocno kiczowaty. No a te półki na oknach to już zupełne nieporozumienie. Dlaczego zestawiasz rzeczy zupełnie nie pasujące do siebie? Dziwie się też forumowiczom, którzy najwyraźniej są pozbawieni gustu skoro wysoko oceniają twój dom.
Ocena: 2/10 (za to, że go wogóle zbudowałaś)

~~*AngeL*~~
01.08.2006, 10:03
Dla mnie ogród taki sztywny kwiaty tak równiutko i wogole :tease:Ale ogolnie domek ładny 9,5/10 Brawo :)

Madzia
02.08.2006, 08:09
jak sie sciąga z rapida ?!plis odpiszcie bo ja niewiem... :(

Hejlok
02.08.2006, 21:26
Domek ladny podoba mi sie ta wanna w laziencee. Daje 8/10.