![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Domek jest prawie clean
![]() ![]() ![]() Na tych obrazkach patrzcie na ogród, nie na kolor ścian ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:59 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pirwsza, pirwsza, pirwsza
![]() Domek ma ładną bryłę,może nie jest jakoś bardzo skomplikowana, ale wygląda łcałkiem nieźle. Za to sam kolor ścian jest jak dla mnie okropny.Bleeee.... I co to jest, takie wystąjące, na dole, przy skośnych ścianach? Wygląda jakbyś po prostu zrobiła tam proste fundamenty, zamiast ukośnych...Albo to przywidzenie. Ogród schludny, ale mi tam czegoś brakuje. Ładnie by wyglądał jakiś kącik z ławeczkami, albo jakimś stoliczkiem, grillem... Wnętrze: Łazienka tak nie za bardzo...Ten róż...I do tego pomarańczowe cosie na ścianach...NIe:/Najładniejsza jest sypialnia, choć kuchnio-jadalnia też mi się podoba. Kącik telewizyjny może być, ale...gdzie salon? I gabinet? Nie wyobrażam sobie, życia sima w takim domku! Ogólnie oceniam 7/10 p.s. zdjęć niektórych nie widać... |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Połowy zdjęć nie widzę... A to co widzę to takie... No... Bardzo przeciętne
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A u mnie widac te zdjęcia
![]() Jeszcze raz męczyłam się z imageshackiem. Widac teraz? ![]() PS : A może pojawi się jak klkneicie na to prawym przyciskiem myszki i pokaż obrazek ![]() Ostatnio edytowane przez __Jula__ : 29.03.2006 - 15:32 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
~Bryła jest niby zwyczjna, jednak coś w niej jest "innego". Kuchnia wg mnie z zbyt mdłych kolorach, wejści nie przypadło mi do gustu. Łazienka jest cała rózowa, ale ładnie urządzona. W sypialni nie pasuje mi to wyglądajace na starodawne łóżko . Jeżeli decydusz sie urządzać caly dom "nowocześnie" to rób to konsekwentnie.Ogródek sliczny.
6/10 Jak na pierwszy dom to całkiem nieźle. "Prawie clean"... mój pierwszy dom też był taki "prawie clean ";] Pozdrawiam |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba. Ładnie budujesz
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zdziwiłam się, że ktos chce pobrac ten dom :1smutny:
No ale juz dam tego linka do pobrania ![]() Domek zmieniłam : Łazienka już nie jest taka pstrokata, jest w niej podłoga by me ( niebieskie kamyki xD ) ściany tez zmienione na bardziej stonowane. W sypialni zmieniłam przede wszystkim to średniowieczne łoże. I bryła juz nie jest taka sraczkowata. Niedługo zedytuje posta i dam fotki zmian i podam linka do pobrania ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie no, ładnie. ^^
mi się podobaaa. tak zwyczajnie, ale fajnie. :) ma 'to coś'. lol. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładnie, skromniutko. Na początku myślałam, że sobie pomyliłaś działy i dałaś domek z Simsów do działu Domy The Sims 2
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|