Zobacz pełną wersję : Oferta firmy Safe Building's [BRAK ZDJĘĆ]
Nicola SherQ jest młodą, wykształconą i utalentowaną osobą.Po smierci ojca ona przejeła firme ojca.Myslała, że to zły interes ale jednak sie pomyliła oto jeden z domów, które posiada na sprzedaż firma
Niedługo kolejne oferty.
NINKAA92
05.04.2006, 14:49
Pierwsza! No domek jako taki ładny, ale jak dla mnie to za biały. Dam 9,9/10 :*
Szczerze ?... :)...SUPER :P
Ja nigdy nie umiałam robić domków.
A ty masz do tego talent. 100/10 ;)
Apostołka
05.04.2006, 15:36
No nie najgorszy. Tylko strasznie duze te zdjecia i niewygodnie sie oglada. Z zewnatrz jakos tak pustawo mi sie wydaje, ale w srodku jest ladnie :P 7/10
Domek ogólnie ładny, tylko gdzie niegdzie troche pustawy. 6.5/10
Nastepnym raem postaraj się dać troszkę mniejsze zdjęcia. :)
pozdrawiam
No... PiĘkNe!!! JeSteM nA sAmYm PoCzĄtKu i DoPiErO SiĘ uCzĘ (dzięki santjago za lekcje) I mAm NaDzIeJę, Że BęDę RoBiĆ tAKiE DoMkI JaK ty!!!
Dziekuje za ocenki na nastepny raz postaram sie zrobic mniejsze zdjecia tak jak pare osób mi poradziło jeszce raz dziekuje za ocenki i serdecznie zapraszam pozostałych userów to ooceniania oraz do ogladania immych moich domków który tu sie pokaza(to kieruje do wszystkich:*).PaPa. :*
Heh, mnie się podoba. Z zewnątrz trochę nudno, ale w środku bardzo spodobała mi się... drukarka :) Jest świetna!
9,5/10
CoRnEliA :)
06.04.2006, 12:29
Taki sobie, za duze pomieszczenia, np w łazience, w ogole jest za pusto :con:
Domek nie w mojim stlu ;) Ogolnie to taki sobie daje 6/10 ;P
Lodzio-miodzio ;P <Madagaskar> , zdjecia poprostu cudne!dom generalnie w jasnych barwach, i jak dla mnie za puste ściany, pozatym nie sie do czego doczepić,daje 9/10
vampire rose
06.04.2006, 17:46
nie zły, nie doskonały.
Ogólnie całkiem w porządku.
Bryła średnia.
W środku trochę lepiej. Tak modernistycznie.
Ale czasem za pusto.... I za biało jak to już ktoś zauważył.
Ale ogólnie nie jest źle.
ja tam nie lubię takich bryła jest taka se.... i nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy jedno pomieszczenie wisi nad stawem bez żadnej podpory(zdjęcie 2)..albo mi sie rzeczywsice wydaje:P za biało, w ogrodzie brakuje mi jeszcze wiecej kwiatków i ławeczek, sypialnia mi się nie podoba..no dobra, koncze wybrzydzac i biore sie za zalety:P
w środku jest bardzo stylowo...piękny kącik ze sztalugą i wieżą....przyjazna łazienka, kuchnia i jadalnia...no ja bym chciala tam mieszkac
8/10
pozdrawiam
Carlitos
07.04.2006, 11:38
Ładny domcek nie miala bym zastrzezen ale te dodatki z neta, nie powiem ja tez ich uzywam ale bez przesadymieszam rozne i nie robie np. kuchni z jedneo zestawu bo nie sztuka jest zrobic np. kuchnie z gotowca
ale jak juz to 8/10:P
Vanillienné
07.04.2006, 14:58
Bryła nieciekawa. Na zewnątrz trochę za biało i za łyso.. za to w środku poupychałeś/aś po prostu dodatki z sieci, i nie wygląda to za korzystnie. W sypialni te róże do narzuty na łóżku kompletnie nie pasują.
Powinieneś/aś trochę jeszcze popracować xd
Atomic Sheep
07.04.2006, 16:55
Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .
Skąd masz te fajniusie róże ?! :P
Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .
Skąd masz te fajniusie róże ?! :P
z MTS2 chcesz moge Ci wysłac daj tylko meila
Taki sobie. Bryła zwykła, wygląda jak karton. W środku może być, nie jest co prawda w moim stylu i niezbyt mnie urzekł, ale nie będe zrzędzic. Powiem tylko, że jest zbyt pusty. Moja ocena to 5,5/10
Nie zabardzo mi się podoba :| Dom (jak dla mnie) wydaje się taki pusty. Brzydkie jest umeblowanie. Strasznie,w niektórych pomieszczeniach jest ciemno ;( Ocena: 2/10
Śliczny ten domek!!! Fajne dodatki!!! no właśnie... ja nie moge znaleść stron z fajnymi dodatkami!!! ;( znasz jakieś adresy stron? Z jakiej stronki masz te meble do kuchni? ocenka za domek 9,9/10 :clap2:
Śliczny ten domek!!! Fajne dodatki!!! no właśnie... ja nie moge znaleść stron z fajnymi dodatkami!!! ;( znasz jakieś adresy stron? Z jakiej stronki masz te meble do kuchni? ocenka za domek 9,9/10 :clap2:
meble akurat tej kuchni sa z:
www.4eversimfantasy.net
A po wiele innych bardzo ciekawych dodatków zapraszam do linkarni sa one na kazdej stronie.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=12839
Ale najwiecej rzeczy znajdziesz na
MTS2 (www.modthesims2.com)
riddle.man
11.04.2006, 19:23
Rany to jest BOSKIE!!!!! Zupełnie w moim stylu. tak minimalistycznie i futurystycznie :O prosze daj linka do ściągnięcia. Aaa.. i jak dasz, to czy ten dom wymaga jakichś dodatków tpu WB, NŻ, NS? please daj do ściągnięcia.
Ktoś się w temacie zaczepił o temat drukarki. Jeśli chcesz znajduje się ona na
http://www.4eversimfantasy.net/
Atomic Sheep
27.04.2006, 07:36
z MTS2 chcesz moge Ci wysłac daj tylko meila
Oczywiście !!
[email protected] :) dziękuje !
bardzo ladna lazienka.
ladna tapeta w sypialni.
dosc ladne meble w sypialni.
ogolem: jest ok :P
powiedzmy 7/10 za checi ;]
skad masz rzeczy, ktore wymienilem w ladnych? :P
Ale mnie zastanawia dlatego tak wiele osób dąży do używania angielskich słów, a tym bardziej dotyczy się to osób, które nei potrafią posługiwać się tym językiem :|
Safe Building's? Co to jest? "Bezpieczne budowanie jest" ;o
Plotkara12
29.04.2006, 22:03
Ładny domek :). W środku bardzo fajnie, śliczne meble. 10/10.
Takie Sobie,Widać Że Się Nie Starałeś... :con: ?
Pozdr. :)
Komandos-94-
15.01.2008, 13:44
bryła... ciakawa, aczkolwiek troche dziwna, jak dla mnie 6/10
ogród całkiem fajny, tylko ja bym to nie przesadzała z tymi kwiatami od frontu. Reszta jest oukey
wnętrze ciekawe, jednak w sypiani za dużo czerwieni. Łazienka trochę za pusta. Poza tym wydaje mi się, że gdybyś robił/a (xD) ciutek lepsze zdięcia, to by było ok. W salonie i gabinecie dałabym inne ściany. Ogólnie fajny 8.9/10
lepiej by było, gdyby były rzuty
pozdr.
Kiedyś był inny komputer, to i inne zdjęcia. teraz nowy komputer to i nowe zdjęcia (nowy domek). Dzięki za ocenę.
Wszystko jest Ok, tylko te róże wokół łóżka mi nie pasują, ale każdy ma inny gust.
9,5/10
:)
jaguska368
16.01.2008, 12:13
E fuj! Co to ma być?
NOTplastic
16.01.2008, 12:41
Ładnie :)
śliczny domek! uwielbiam nowoczesny wystrój wnętrz :)
bardzo fajnie dopasowane dodatki, extra dom!
9,5/10 !! :)
nie podobają mi się krzesła w kuchni.a ogółem może być 7/10
hmm... nie jest źle...
Jest poprawnie...
Mam wrażenie, że takich nowoczenych brył i podobnego umeblowania naoglądałam się już sporo...
Bardzo ubogi ogródek...
W sródku, jak pisałam jest OK... Nie czepiam się ani bryły, ani wystroju, ale...
6/10
Nie gniewaj się :)
Gangsterka
21.07.2008, 21:48
Hmm... Spodobała mi się bryła i pomieszczenia, jednak połowa mebli stąd jest oklepanych jak np. te kanapy w salonie. Mebli się jednak nie czepiam, bo są ładne. Nie przypadł mi do gustu 5,5/10
Taki sobie. Boli mnie ubogi ogródek:/ ocena 7/10
marandile
22.07.2008, 07:22
meble, tapety sa tragicznej jakości ==' Weź poszukaj se czegoś na sims2play albo holysimoly. Wybacz: 2/10
Nie podoba mi się, pusto tapety i podłogi się powtarzają, a zzewnątrz ten wystający kawałek budynku wygląda, jakby zaraz miał się rozwalić i paść na ziemię :/
sorry, ale takie jest moje zdanie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.