|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nicola SherQ jest młodą, wykształconą i utalentowaną osobą.Po smierci ojca ona przejeła firme ojca.Myslała, że to zły interes ale jednak sie pomyliła oto jeden z domów, które posiada na sprzedaż firma
Niedługo kolejne oferty. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:17 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza! No domek jako taki ładny, ale jak dla mnie to za biały. Dam 9,9/10 :*
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Szczerze ?...
![]() ![]() Ja nigdy nie umiałam robić domków. A ty masz do tego talent. 100/10 ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
No nie najgorszy. Tylko strasznie duze te zdjecia i niewygodnie sie oglada. Z zewnatrz jakos tak pustawo mi sie wydaje, ale w srodku jest ladnie
![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Domek ogólnie ładny, tylko gdzie niegdzie troche pustawy. 6.5/10
Nastepnym raem postaraj się dać troszkę mniejsze zdjęcia. ![]() pozdrawiam |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No... PiĘkNe!!! JeSteM nA sAmYm PoCzĄtKu i DoPiErO SiĘ uCzĘ (dzięki santjago za lekcje) I mAm NaDzIeJę, Że BęDę RoBiĆ tAKiE DoMkI JaK ty!!!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za ocenki na nastepny raz postaram sie zrobic mniejsze zdjecia tak jak pare osób mi poradziło jeszce raz dziekuje za ocenki i serdecznie zapraszam pozostałych userów to ooceniania oraz do ogladania immych moich domków który tu sie pokaza(to kieruje do wszystkich:*).PaPa. :*
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Heh, mnie się podoba. Z zewnątrz trochę nudno, ale w środku bardzo spodobała mi się... drukarka
![]() 9,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Taki sobie, za duze pomieszczenia, np w łazience, w ogole jest za pusto :con:
|
![]() |
#10 |
Guest
|